29
jan
Seneste opdatering: 29/1-20 kl. 1420
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige har jo fået et arbejderparti, der går ind for indvandringsstop og repatriering. Formanden for Framåt Sverige mødte i weekenden Jeff Ahl fra Alternativ för Sverige.

Gunnar Sandelin: Sverige i en klasse for sig

Nu har uppgifterna om beviljade uppehållstillstånd för 2019 kommit från samtliga nordiska migrationsverk och deras överinstanser. I den jämförelsen ligger Sverige som vanligt i en egen division, även om avståndet till grannländerna har minskat eftersom vårt land har beviljat något färre uppehållstillstånd för asyl jämfört med tidigare år.Gunnar Sandelin: Nordisk migrationsstatistik 2019 – Sverige i en klass för sig.


Den moralske stormagt er draget mod skibskatastrofer, hærværk og pludselig død

Hela Sverige är ett getto, sagde Jimmie Åkesson i går. Debat i Aktuellt minut 16. Også i SVT siger en mand fra Kristianstad: Det börjar nästan likna inbördeskrig. Karen Jespersen, der er en af de få danske journalister gennem årtier med særviden om Sverige, skriver  i dag: Chef i det svenske efterretningsvæsen taler om krigslignende tilstande – så er der virkelig krise.

Sverige har tilsyneladende allerede sluppet den notoriske islamist Munir Awad ud af fængsel: Planerade massaker på Jyllands Posten – nu studerar han data vid svenskt universitet. Jeg oplevede ham og hans salafistforbindelser i Østre Landsret i 2013: Munir Awad: Manden Sverige glemte.

Han har ene mand kostet Sverige helt ufattelige millionbeløb, det eneste rigtige havde været at smide ham hjem til Libanon, men et feministstat har ikke noget selvforsvarsgen, den moralske stormagt er draget mod skibskatastrofer, hærværk og pludselig død.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Niels HenriksenPeter BuchkumulusRealist2AlfredsModer Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jari Norvanto
Guest
Jari Norvanto

Multikulturalism som idé och praktik (illa fungerande praktik, eftersom idén är dålig – än mer när den bygger på massinvandring och mottagarlandets självutplåning och brandskattning för ändamålet) dör senast med den siste svensken. Den omsorgsorienterade, skedmatade ‘integrationen’ förutsätter att det finns blåögda, arbetande och uppskörtade svenskar som bär upp vanföreställningen och ‘den andre’. Ratiot mellan den blåögde och ‘den andre’ har blivit – how should I say – ansträngd.

kumulus
Guest
kumulus

“Sverige i en klass för sig”

Det skyldes, at Sverige er en humanitær stormagt.

Og Svensson er stolt af det!

sussebassa
Guest
sussebassa

Nix..Var stolt av det ellers hadde sozsene i dag vært Sveriges største parti.
Det er de ikke men SD hvor Åkesson klart sier ifra at det nå er stopp og utsendelser må settes i gang.
Debatt igår på Svt.
Sverige er fullt som han sa, og velferden ikke existerende.
Expressen har dagligen info om situasjonen på mottak på sykehus..totalt kaos.

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

“Humanitær stormagt” er en selvmodsigende betegnelse. Ingen stormagt er blevet dette ved at være ‘humanitær’. En stormagt er ‘stor’ netop ved at tage fra andre; det være sig land, markedsandele og generel indflydelse. Machiavelli omtaler vistnok ikke den mulige eksistens af “humanitære stormagter” og han burde vide det. Tyskland blev en stormagt ved at stjæle Slesvig fra Danmark, Schlesien fra Polen, Alsace og Lorraine fra Frankrig. Sverige må vælge, om Sverige skal være humanitær eller en stormagt. At blive begge dele samtidig er en socialdemokratisk løgn, for at fuppe folket.-)

kumulus
Guest
kumulus

“Sverige må vælge, om Sverige skal være humanitær eller en stormagt”

Nogle mennesker tror vedvarende på muligheden for både at blæse og at have mel i munden…

Rene
Guest
Rene

Og Svenson er stolt af det…..Ja er det ikke præcis her hunden ligger begravet? At svenskerne bliver ved med at stemme de politikere og partier ind, der er årsag til den umulige og smerteligt uløselige situation Sverige befinder sig i i dag. Man indrømmer sjældent når man har taget fejl. Slet ikke når man har taget katastrofalt fejl. I begyndelsen pga forfængelighed eller trods,- senere fordi den virkelighed man har bragt på sig selv og sine børn, naboer og landsmænd er så voldsom, at man må fortrænge hvor galt det står til i FREMTIDEN.det hele bli’r kun værrer. Rune selsing… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Hvad der skal til for at skifte synspunkt”

Formodentlig mere påtvunget indvandrervold end Svensson kan kapere.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hmmm, gad vide, hvor mange andre valgsteder i Sverige, der er foregået sådanne mystiske “uregelmæssigheder” ved det svenske rigsdagsvalg i efteråret 2018? https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=7144100 Alla SD-röster räknades inte – valresultatet upphävt [!!!] Publicerat tisdag 29 januari 2019 kl 10.15 Trots att två personer röstat på sig själva i kommunvalet i Vaggeryd hade de inga röster när valresultatet fastställdes. Sverigedemokraternas valresultat till kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun upphävs nu. Två personer i kommunen har överklagat länsstyrelsens beslut att fastställa valresultatet, och de får nu rätt av Valprövningsnämnden. De båda skrev ner sina egna namn på Sverigedemokraternas valsedlar, men när valresultatet kom så hade… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Joe Nilsson er temmelig nuttet på alle områder. Man glemmer helt, han er kommunist…

Rene
Guest
Rene

Man må spekulere på, om det i 2020,er ansvarspådragende, at medvirke til at smadre sit land og sin kultur. Det håber og tror jeg. Hvad straffen så vil blive, ja det må tiden vise. I Sverige, såvel som andre europæiske lande, har en lang række, både politikere, men også bl.a mediefolk, medvirket til katastrofen. Øverst på listen er navne som Reinfeldt og Løfven. Det gyser i mig,at tænke på hvad vi skal opleve i fremtiden.. Jeg husker med gru de billeder, der i julen 1989 , brændte sig fast på nethinden. Det var da Nicolae Ceausescu blev fanget, og han… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Svendk-kinesisk arbejde på frugtmarkedet. Dansk korrekturs fravær:

https://finans.dk/erhverv/ECE11906848/halvdelen-af-ikeas-varehuse-i-kina-lukker-paa-grund-af-virusfrugt/?ctxref=ext
Halvdelen af Ikeas varehuse i Kina lukker på grund af virusfrugt

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Så længe der ikke er større finanskrise, epidemier eller andet voldsomt- sker der ikke meget, ud over den konstant eskalerende lavintensive krigstilstand, før der for alvor røres ved ejendomsmarkedet.

Tilråder ud over oprettelsen af afspærrede konstant overvågede områder med flere barrierer og kontrolposter, inspiration kan eksempelvis hentes hos https://start.friland.org/om-friland/ og
https://svanholm.dk/vil-du-vaere-med
Det lavere skattegrundlag der kunne være følgen af manges følgen eksemplerne, kan optimalt medfører flere end blot Helle Thorning-Schmidt måtte søge jobs hos udenlandske skattemyndigheder.