3
feb
Seneste opdatering: 3/2-20 kl. 1545
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Storbritanniens økonomi svarer til de 18 mindste økonomier af EUs 28 lande

Det anbefalede interview: Computing Forever (Dave Cullen) interviews John Waters about Ireland’s Crucial General Election.

Nationaløkonom: Sverige bliver en islamisk stat

Spørgsmålet er kun, hvor hurtigt det går

For tyve år siden havde påstanden virket som et noget langt skud, idag er det svært at se, hvordan det skal undgås. Mit gæt er, at Sverige får islamisk styre omkring 2040-2050.

Så vanvittig er situationen nu i 2020, som svenske ledere sender deres folk ud i, som svenskere sender deres børn ud i. Et nationalt selvmord der på én gang er det dummeste og mest tragiske, det er muligt at opleve, synes nu næsten uundgåeligt.

Vinduet for et frit, uislamisk Sverige er ved at lukke. De blinde har ført de døve til slagtebænken, og allerede i dag ser vi islamisk dominans på talrige måder, her f.eks. i form af lawfare mod en kættersk svensk politiker, der vover at kalde problemet et problem.

En kombination af “livmoderjihad” og politisk infiltration

 Sverige nærmer sig de 15 procent islam, det krævede muslimer at dominere Al Andaluz i 800 år. Jensevik mener, at islam vil gribe magten med en blanding af “livmoderjihad” og infiltration af naive svenske partier og deres politikere (som det Muslimske Broderskab allerede har gjort i årtier.)

Dette er et udklip af en video, jeg havde i sommeren 2019. For hver måned bliver den mere aktuel.  Danskere og nordmænd kan spille hasard med deres lande, og en generations tid endnu stemme Radikalt og Alternativt, grønt og rødt, som om det var vigtigt, men for hvert år der spildes vil det blive sværere at vride sig ud af islams demografisk-politiske skruetvinge.

Nogle der ikke er naive, er shiiter i Sverige sidst i videoen. De ved, en sunniovertagelse vil koste dem livet, og at deres hoveder måske allerede placeret i løvens gab. De næste tyve år vil opvise en stor flugt fra Sverige, langt mere end de 50 000 nu. Der går ikke ti år, inden der lægges skat på “monarkiflugt.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AlFredsModerJan Ulrik FriisRasmus RodskovKnud MadsenDen Nervøse Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Hvis bare folk forstod hvor hurtigt demografien udvikler sig, så ville de reagerer helt anderledes end de gør og MSM har ingen planer om at fortælle dem det!
Når så tingenes sande tilstand er blevet skjult for befolkningen i mange år, så kan man ikke tro andet end det er meningen at befolkningen skal præsenteres for et fait accompli! Nøjagtigt som svenskerne.

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“og MSM har ingen planer om at fortælle dem det”

Nej, det har MSM ikke, hvilket skyldes mediestøtten, som fastholder MSM i magthavernes greb.

Så måske burde de øvrige medier overveje, hvordan det glade budskab kan spredes ud til befolkningen således, at Hr. og Fru Snotdum i parcelhuskvartererne får lidt at tænke over.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Så er det man spørger sig selv, hvem hader de etniske danskere mest ? De danske politikere, muslimerne, MSM, FN, EU, Angela merkel, Macron, Roms Stormufti Franciscus, Karsten Klam, Stine the Boss, Morten Mellemøstergård, feministerne, tyveknægtene fra østeuropa, præsterne, bilsælgerne, banksvinene i Frankfurt ?
Det er nok lettere at spørge om hvem der ikke hader de etniske danskere.

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“hvem hader de etniske danskere mest?”

Det gør politikerne!

De vælges og aflønnes ganske vist af danskerne, men den slags uvæsentlige detaljer bekymrer ikke den selvudnævnte politikeradel.

Og resten; muslimerne, FN, EU, bankerne m.fl. er blot tilfældigt sammenrend af lykkeriddere, der gør det de er genetisk kodede til.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Godt om endnu en vilje at ændre historiens gang, ikke afgive mere magt til hverken EU eller Merkel & George Soros onde godhedsindustri, stoppe denne islamiske indvandring hurtigst muligt, få ALT islamisk ideologie det samtlige kalifat kastet ud af landet.
Intet ondt i at islamisterne kommer hjem til deres islamistiske hjemlande, så enkelt så genialt, så billig en løsning, somregel de enkle de billige løsninger de allerbedste, send islamisterne hjem til islamistan!

Anders
Guest
Anders

“Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.”