4
feb
Seneste opdatering: 5/2-20 kl. 2102
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Vilks: Jeg bliver luftet som en hund, ingen höjdare

En vigtig begivenhed med mange gode kræfter tilstede. Da svensk presse indtil for gange nylig sørgede for, at det var “racisme” overhovedet at diskutere islams praksis og dogmer, er Sverige cirka tyve år bagud for Danmark i viden om islam.

Svenske politikere har med mange skattemillioner støtte radikale muslimske foreninger, der ikke kan få det sækulære Sverige nedlagt hurtigt nok. I denne video bemærker jeg særligt Lars Vilks og økonomen Jan Tullberg, men der er meget andet godt videomateriale fra aftenen.

Politik(erne) ødelægger samfundet

Af Torben Hansen, historiker & Lone Nørgaard, cand. mag

I dag opholder mindst 50 millioner muslimer sig i Vesteuropa. Sandsynligvis er tallet for lavt sat på grund af den daglige invasion over Middelhavet til Grækenland, Italien og Spanien. Afgørende er, at en del af de tilstrømmende – især unge mænd – praktiserer grov vold mod de oprindelige befolkninger.

Dertil kommer, at de mangler evner og vilje til at finde arbejde, idet regeringerne forsyner dem med rede penge og andre faciliteter. I parentes bemærket er det også grunden til, at ingen immigranter sætter kursen mod Portugal, for her er kasserne nemlig lukket. [Portugals befolkning rummer 0.1 procent muslimer Én promille!]

Livsvarig forsørgelse i Europa

Der foreligger af indlysende grunde et stærkt incitament til, at millioner fra en stribe fejlslagne stater rejser til livsvarig forsørgelse i Europa. Den katastrofale konsekvens er, at hidtil velfungerende samfund ødelægges.

Statsmagten kan og vil ikke standse folkevandringen. I stedet straffer politikerne dem, der protesterer mod at blive udnyttet og mod de daglige forbrydelser begået af tilvandrede immigranter. Storbritannien, Sverige og Tyskland er de værste eksempler.

Udskiftning af Europas befolkninger

Det står stadig klarere, at politikerne er i gang med at udskifte de europæiske befolkninger med mennesker, heraf en del analfabeter, fra Afrika og det vestlige Asien. Sådan er det foregået i mindst tre årtier – for Danmarks vedkommende siden udlændingeloven fra 1983. Ytringsfrihed og tillid mellem borgere og politikere undermineres eller begrænses, og det store flertal af journalister praktiserer desværre fortielser eller forvanskning af voldtægt, røveriske overfald og mord.

Et lille lyspunkt er lokale aviser, der ofte nævner immigranter eller deres afkom, som har begået forbrydelser mod fredelige borgere. Men censur for disse avisers vedkommende gælder stadig, da politiet beordrer redaktionerne til at undlade specielt pinlige begivenheder. Den sandhed vil politiet ikke stå frem med officielt, men vi tror på vores anonyme kilder. Hvad interesse skulle de have i at fordreje og lyve?

Medierne fortier den permanente ulykke

De statsstøttede medier ligger dog helt klart i spidsen med hensyn til at fortie den permanente ulykke, som uvidende parlamentarikere udsætter vælgerne for – af skræk for “hellige” konventioner og EU’s og FN’s skiftende magthavere, der ikke står til ansvar overfor befolkningen.

Når jihadisterne slår til, kan politikere finde på at dukke op ved en sørgeforsamling med bamser, blomster og små lys og proklamere, at “nu skal vi tage det roligt og se at komme videre i livet.”

Banaliseringens ekkokammer

Svarende til denne banalisering bliver TV- og radioudsendelser produceret i et ekkokammer. Ekkokammeret er også rammen for beslutningstagerne i statslige og kommunale institutioner. Her benyttes et særligt sprog, der skjuler den ubehagelige virkelighed. Hvis forbrydere en sjælden gang omtales i et par sekunder, vil de blive omtalt som “unge” eller “udadrettede”, og fra flere sider antydes, at den danske befolkning hovedsageligt består af racister, som burde have “inkluderet” de stakkels immigranter.

Ekkokammerets “narrativ” om “verdenspolitik” og “globalt ansvar” er en art åndelig føde for kunstnere, der sværter den danske nation til og håner et patriotisk sindelag. Det samme gælder universiteterne. Her fungerer kun en meget lille skare forskere, som tør offentliggøre meningen med fænomener som jihad, haram, halal, sharia, jizyah og triumfråbet Allah-u-akbar.

Bundlinjen er, at det er lykkedes primært forhenværende venstreorienterede at tabuisere den politiske, totalitære ideologi islam, der i 1400 år har organiseret og motiveret til folkevandring og krig mod de “vantro”.

Sørgeligt, men sandt.

(Med venlig tilladelse fra forfatterne) Se min kommentar på Facebook: Fra nullitet til mangemillionær. FN og EU fremdyrker politikertyper, der skader nationerne.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Anders BoJan Ulrik FriisNielsenKimskiSteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Jamen, så afventer vi den kommende krig mellem det ny sultne muslimske proletariat og det gamle nedslidte etnisk nationale proletariat. Det bliver ikke en borgerkrig; det bliver en krig mellem 2 grupper pjalteproletarer indbyrdes om smulerne fra de riges bord. Eliten så rigtigt, da den inviterede pjaltemuslimerne til landet – den fattige hob bekæmper ikke den fjerne Elite, som sidder på politi og militær; hele ideen var, at aflede opmærksomheden fra den ulige fordeling af guldet.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Når islamisterne forsvinder fra dansk jord, forsvinder alle danskernes problemer sammen med islam!

Nielsen
Guest
Nielsen

Det er vel en tilsnigelse at sige at samfundene i Europa var velfungerende. De var hårdt tynget af skatter.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

http://www.lone-noergaard.dk/artikler/integrationsuvillige_muslimer.htm
Jeg betaler fortsat min skat med glæde – om end lidt mindre helhjertet end før.

document.dk/2016/01/27/leder-2/

Steen
Guest
Steen

Jeg gør ikke mere.Jeg afstår f.eks. at have bil, politikernes foretrukne malkeko. Danmark er propfuldt af pakistanere, der begår den ene skattesvindel efter den anden (slik- og sukkersvindel, momssvindel osv.) Bliver de hjemsendt, kan det være, jeg hellere ville bidrage til politikernes menageri. Jeg betaler så lidt, som det overhovedet er muligt

Kimski
Guest
Kimski

Fuldstændigt enig. Eneste rationelle respons, alt er skåret ned til et absolut minimum her også.

Nielsen
Guest
Nielsen

Hvorfor skal jeg lige have Nissens mail i felterne når jeg ville have skrevet at dit valg er fint i tråd med Lars Andersens udmærkede video omhandlende skatteindbetalinger. Hvordan kan det i øvrigt væreat min kommentar,som kumulus kalder bullshit og som stod før Alfreds moders kommentar nu er kommet sidst? Jeg kan nemlig ikke besvare kumulus. Og kan i det hele taget ikke kommentere en kommentar som står nederst. Jeg har været ude for fænomenet tidligere. Nuvel. Grunden til at det giver mening at afskaffe indkomstskatten,er at det er simpelt tyveri af danskernes penge. Kan bedst siges ved at Mogens… Read more »

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Danske politikere skærer i dagpengeperioder, dagpenge, kontanthjælp og boligstøtte til danskerne. Danske pensionister får næsten ingen tilskud til tandbehandling. Muslimske såkaldte flygtninge og andre simulanter får alt betalt til den tandbehandling, som danske pensionister snydes for. Velfærden er officielt nu flyttet over til den nassende klasse af migranter – danskerne står med lang næse og regningen for luxusmigranternes fede ferie i Danmark. Vi får ikke normale forhold i Danmark igen, før alle muslimer er smidt ud af landet.

kumulus
Guest
kumulus

“Vi får ikke normale forhold i Danmark igen, før alle muslimer er smidt ud af landet”

Det kommer ikke til at ske, og synes man det er slemt, at der bliver skåret i dagpenge m.m., så vent til politikerne nationaliserer pensionskasserne på samme måde som da de beslaglagde aldersrentekasserne i 1950erne.

Så får folk noget at tude over!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Dén er prøvet, men væsnet vil se penge.

Nielsen
Guest
Nielsen

Afskaf velfærd og vi er kommet et godt skridt videre mod frihed,

kumulus
Guest
kumulus

“Afskaf velfærd og vi er kommet et godt skridt videre mod frihed”

BS (Så kan det vist ikke siges tydeligere)

Peter Buch
Guest
Peter Buch

At velfærd for nogle absolut ikke tolkes som vel færd, en ordentlig måde at benytte i samfund, er noget der kan kræve mere tid, større viden og meget mere end jeg besidder lige nu…
Men det er vist kort formuleret essensen af hvad ligger bag Nielsens ytring.

Folk, visse folk, får indtægter fra skat, nogle yderst tåbelige projekter gives midler, der uden skats eksistens ellers aldrig ville være til rådighed.
Alt for mange uformående gives intet eller lidet, fra et skattesystem der af nogle hævdes skulle gavne dem.