5
feb
Seneste opdatering: 7/2-20 kl. 0512
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vel at mærke uden synligt manuskript eller teleprompter. Læs The Great American Comeback eller hør State Of The Union Shocker. Og Pelosi? Nancy Pelosi ‘pre-ripped’ pages of Trump’s SOTU speech, video shows. Har hendes parti ikke skudt sig nok i foden endnu? Se også Sargon of Akkad: Nancy Pelsoi Shreds Her Credibility.

Forskudt returkommission og forræderi

FN og EU fremelsker politikertyper, der skader nation og demokrati

“På blot tyve år er antallet af ikke-vestlige stemmeberettigede til Folketinget næsten tredoblet.” En ting er, at de flytter ind og bliver forsørget af os, men var det ligefrem nødvendigt også at give dem politisk magt over os med stemmesedlen? Politikerne bag dette må anses som landsforrædere, dette står stadig klarere som følgerne af “multikulturen” åbenbarer sig. Yderst fører de os i borgerkrig, som Sverige er en manende advarsel om i disse år. En forsvarsanalytiker har sagt “krigslignende” og Försvarets forskningsinstitut, FOI taler om militær indsats. Retorikken er ikke min.

Havde nogen gjort dette i 1940, 1864 eller 1659, var de gået over i historiebøgerne som selvfølgelige landsforrædere. Fra Poul Schlüter til Thorning, Løkke og velsagtens Frederiksen. Danmark eller EU? Kan man tjene to herrer?

Det lykkedes længe Lars Løkke at balancere med tom retorik, men til sidst sprak bukserne, og Marrakesh viste hans nøgne ansigt. Nu fremstår han som den lommeprokurator, hans underbukser længe antydede, han var. Men nye er på vej frem i partiet. Jeg så dette tågehorn i går, men kender heldigvis ikke hans navn, men her kommer den næste idiotpamper på Folketingets karrierestige.

Og hvorfor forråder de os? Ved at føle sig mere forpligtet af FN og EU, end af det folk der valgte dem. Disse organisationer har de fodret med skattemilliarder mens de var i national politik, og nu sørger de til gengæld for deres millionlønninger i deres aftægt. Lars Bern er inde på de samme tanker om nutidig korruption i sin seneste video fra igår.

Den ny politiske adel

De seneste eksempler bare i forgangne uge er Thorning og Wallströms millionjobs i FN trods ellers ret beskedne kvalifikationer. Returkommission! De uddelte skattemilliarder til dem, og nu bliver så ansat i karrierens efterår. Sådan fremtidssikrer vore dages adel sit liv i ofte ufattelig luksus.

Pressen og de selv fremstiller det som idel idealisme og samfundtjeneste for folket. Det er romantisk pladder ingen bør hoppe på. Det mest almindelige og fremtrædende motiv for en landforræder er ikke ideologi, det er penge. (Der kan naturligvis være opblandet andre motiver).

Bestikkelseslønninger

Fra Kim Philby til Lars Løkke er motivet mammon, og vores såkaldte demokrati er blevet korrumperet af FN og EUs bestikkelseslønninger og af  sociale stræbere, hvis loyalitet er parkeret højere steder end hos deres folk. Det er blevet et system, der belønner lydighed mod globalismens formuer frem for begavelse. Nationalt sindelag bliver straffet.

Politik er derfor nu reduceret til en social klatrestige og affyringsrampe for personer, der er så uheldige ikke at kunne blive millionærer på andre måder. Eksemplerne findes i hundredevis, to af de allerværste er nok Tony Blair og Fredrik Reinfeldt. Disse har varigt beskadiget deres nationer, og det er evident, at Reinfeldt er blevet mangemillionær på at forråde det svenske folk.

Margot Wallström er i superligaen

De kan ikke hurtigt nok komme væk fra parlamenternes fattiglønninger på 1.2 mio. til ministre. Op i den liga hvor Wallström er, hvor alene hendes EU pension er et to cifret millionbeløb til en lav skat på 21 procent.

Få er blevet så styrtende rig på blot en studentereksamen fra Skellefteå i 1973, som Margot Wallström er. Kun Vorherre kender hendes indtjening, men en halv milliard kan ikke være langt fra sandheden. Dette er tilsyneladende også den yngre “socialdemokrat” Helle Thornings kurs.

Man kan ikke lade være med at tænke på, at Olof Palme foretog den omvendte “klasserejse”: Fra overklassens Östermalm til et rækkehus i Vällingby. Det var andre socialdemokrater dengang. Thornings vil være fra Ishøj til – ja, Monaco? The sky is the limit.

Forbilledet kan være hendes svigerforældres rejse fra kulminerne til Bryssel, hvor de måtte fortrænge, at de egentlig var EU modstandere, men hvad gør man ikke for at blive dobbelt mangemillionær? Over 100 mio kroner fik Kinnocks forældre ud af at bryde med deres principper om EU, og mon ikke junior er på vej op ad samme stige nu?

De selvfede, europæiske demokratier opløses i korruption af EU, og befolkningerne lader sig bedrage af løgnagtig, skinhellig retorik, og de tror virkelig, de lever i et folkestyre. Men hvor længe?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Anne-KitSantorAlFredsModerFelix KrullSamuel af Ugglas Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Demokratiet kommer til kort overfor de asociale psykopatiske stræbere. Den eneste måde at bremse det på, er at sætte loft over bjærgsomheden i samfundet. Eksempelvis må ingen besætte en ledende post i det offentlige i mere end x år; og kun én gang i livet. Ingen politiker må være på tinge i mere end x år; og kun én gang i livet. Ingen offentlig ansat eller valgt leder eller repræsentant må modtage mere end x kr. i årlig indtægt. Nogle vil så argumentere, at kvaliteten vil falde, pga. den mindre aflønning og kortere ansættelsesperiode. Til det kan man kun svare,… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Ingen politiker må være på tinge i mere end x år”

Og så længe vi hænger fast i EU skal der være en karensperiode på x år for nationale parlamentarikere inden de kan gøre karriere i EU-systemet.

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Endeligt bliver Reinfeldt pillet ud af alle. Med 20.000.000:kr i udflytningsbonus fra Rosenbad. Han er dårligt nok svensker og måske aldrig været.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Og Pelosi? Nancy Pelosi ‘pre-ripped’ pages of Trump’s SOTU speech, video shows. Har hendes parti ikke skudt sig nok i foden endnu?

Til hendes forsvar skal det siges, at hun velsagtens troede at det var den amerikanske forfatning hun rev i stykker.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Nej – hun troede at det var et brevkursus med titlen “How to be an honest democratic politician in one day”.

Santor
Guest
Santor

Noget der så ikke vises i videoen er at Trump nægtede at give hånd lige før han begyndte sin tale. Ikke at jeg bebrejder ham 😉

Nielsen
Guest
Nielsen

Lars Berns bog: Den Anabole Pandemin er god at blive klog af. Jeg har ikke selv fået kæbt den endnu,men den er blandt de øverste øverste på bestillingslisten. -Fordi jeg har hørt så meget om den.

Anne-Kit
Guest
Anne-Kit

Trump og teleprompter … nok er jeg ogsaa imponeret over Trump, men han HAR nu teleprompter. Den gule skaerm, der daekker Nancy Pelosi’s hoejre bryst og Trump’s venstre haand er en gennemsigtig teleprompterskaerm. Han har ogsaa en paa den anden side, saa han kan vende hovedet og vaere naturlig og stadig foelge med teksten. Dem har de alle sammen nu.