6
feb
Seneste opdatering: 8/2-20 kl. 0743
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grafik: Fem scenarier for svensk mindretal. Stoppede svenskerne indvandrerbefolkningens vĂŠkst helt i dag, ville de fĂžrst komme i mindretal i Ă„r 2062.

Det tog kun godt Ă©n generation for fremmede at kunne overtage Sverige og den politiske magt

Dette er om kun 22 Är. Det er femten Är siden, jeg skÞnnede det ville blive i Är 2040-2060, sÄ det bliver mere fÞr end siden. I det hele taget er mine skÞn fra for tyve Är siden nÊsten alle pÄ den forsigtige side. Virkeligheden i den postnationale nation har hele tiden vist sig vÊrre end frygtet.

Der kommer eventualiteter til som situationen bliver mere labil, men dette er den generelle kĂžreplan. Sverige vender tilbage til sin situation for tusind Ă„r siden: Klansamfundet. Deres ledere har haft Europarekorden i farlighed og inkompetence, svenskerne har stemt  pĂ„ dem, for som Hans Jensevik siger: “De er demokratiske idioter. De forstĂ„r ikke styreformen.” Det er som at hĂžre et ekko af mig selv ogsĂ„ for tyve Ă„r siden: Egner svenskere sig for demokrati? Det nye for mit vedkommende er: GĂžr flertallet af danskere, Enhedskommunisterne, Østergaard og ElbĂŠk taget i betragtning?

Det vil altsĂ„ kun have taget 67 Ă„r at overtage landet med politisk flertal, hvis vi regner fra Olof Palmes proposition Prop. 1975: 26 1975, og kun 50 Ă„r fra at indvandringen for alvor lĂžb lĂžbsk under Carl Bildt i 1992. Én generation (!) “Dynamiske effekter” er bla. at svenskeres udvandring  tiltager og accelererer processen.

Det trĂŠkker op til storm

Med godt 30 procent “af fremmed herkomst” mĂ„ det allerede anses for for sent at fortryde eksperimentet “forĂŠring af land til den 3. verden.” Repatrieringstanker er antagelig romantiske drĂžmme og selvtrĂžsteri, de svenskere der kan (dvs. overklassen), vil forlade Sverige og forvĂŠrre situationen yderligere.

De kriser Sverige gĂ„r ind i nu med bla. Ăždelagt kommuneĂžkonomi og kriminalitet, vil blive permanente og fremadskridende. “Kriminaliteten” vil Ă„benbare sig som det, den allerede er: Begyndende klankrige, hvor svenskere bare er Ă©n klan blandt mange. (Se ogsĂ„ Jensevik Sveriges utveckling mot klansamhĂ€lle.)

En pandemi eller en lavkonjunktur kan vĂŠlte hele lĂŠsset

Det trÊkker gevladigt op til storm. Sveriges naboer bÞr forberede sig pÄ et svensk samfundskollaps om det sÄ bliver om fem, ti eller femten Är. Landet har gjort sig universelt sÄrbart: Økonomisk, militÊrt, polisiÊrt, kompetencemÊssigt, elforsyning, fÞdevareforsyning, sengepladser osv. Bare en pandemi eller en lavkonjunktur kan vÊlte hele lÊsset.

Fra nationalĂžkonomen Hans Jenseviks foredrag om projektet “Nix to the six” den 30 januar 2020 minut 30:14. Gröning Nu kollapsar vĂ€lfĂ€rden runtom i Sverige.

Lars Hedegaard: Evigt ejes kun det tabte

Der er lidt uenighed om, hvem der sagde det. Nogen mener Henrik Ibsen andre Ray Bradbury. Jeg fÄr nu at vide, at det var Marcel Proust. Under alle omstÊndigheder er det sandt.

Det gÄr fÞrst op for danskerne, hvad Danmark var, den dag vi har mistet friheden og skal kigge os over skulderen, hver gang vi gÄr uden for en dÞr. Som kristne, jÞder, yazidier og andre mÄ gÞre, der hvor islam hersker.

I 2013 opdagede jeg, at man ikke kan Ă„bne dĂžren for et postbud uden at blive skudt. De gamle vil mindes et land, som de elskede. Og dette minde vil de bevare til deres dĂžd.
Deres efterkommere vil leve i slaveri. For sÄdan vil politikerne have det.

Den indre viking

Vi mÄ blive og slÄs for vores land, skriver mange pÄ min vÊg. Vi kan ikke bare stikke halen mellem benene og bÞje os for islam eller flygte til fremmede lande.

Jeg er enig, men den indre viking tilhĂžrer den politiske skole, der kaldes den realistiske. Rigtige vikinger har kun hĂ„n til overs for skĂžnmalere og bondefangere, der vil have os til at tro, at alt er normalt, og at vi gĂ„r en strĂ„lende, multikulturel fremtid i mĂžde. Et par opslag i historiebĂžgerne godtgĂžr, at islamisk tilvandring altid medfĂžrer krig – og hvis vi taber den, slaveri.

Vi har hele den herskende klasse imod os. Den har forrÄdt os i Ärtier og har Äbenbart tÊnkt sig at blive ved.

Og vi har forrÄdt os selv og vore efterkommere i stedet for at styrte forrÊderne. Vi stÄr nu med et valg: Enten smider vi de gamle partier ud (det kan man gÞre ved at stemme anderledes), eller vi ender i ragnarok.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
4 years ago

Husk sĂ„ lige i den forbindelse hvor meget dem som laver den slags beregninger altid regner forkert, (af den eller anden Ă„rsag) sĂ„ det er nok nĂŠrmere i 2030 svenskerne opnĂ„r den dhimmi status de har Ăžnsket sig sĂ„ lĂŠnge. Danskerne er iĂžvrigt ikke meget bedre, nyheden der kom for nyligt om at der var ca 400.000 flere indvandrere i danmark end myndighederne oprindeligt troede var en nyhed i ca 24 timer, sĂ„ var det glemt igen og danskerne talte videre om hvem der vandt i “vild med dans” eller hvad deres kyllingehjerner nu gĂ„r op i for tiden. Jeg… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Poul

Letfattelig indfĂžring i planerne for Europas fremtid: Hvorfor skulle Danmark have nordSlesvig tilbage i 1920? NĂ„r EU’s nationalisering af de europĂŠiske lande er tilendebragt, er Danmark, sammen med sydSlesvig, blevet en del af region Nordmark – konverteret til et tysk ‘Land’ med selvbestemmelse deponeret i Berlin. Alle navneskilte i region Nordmark skal forsynes med et tysk navn ovenover det danske – ligesom det skal i nordSlesvig. EU skal deles i 2 ‘Lebensraum’, et tysk og et fransk. Den tyske del bestĂ„r af alt nord og Ăžst for Rhinen, Frankrig fĂ„r alt syd for Alperne. SĂ„ er den europĂŠiske ged barberet.… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Hvorfor skulle Danmark have nordSlesvig tilbage i 1920?”

Det var alligevel pokkers; havde man virkelig lagt planerne allerede i 1920..?

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Man mĂ„ svare ja til dit spĂžrgsmĂ„l. Tyskland har altid forsĂžgt at udvide sit territorium pĂ„ naboernes bekostning (Glem ikke, at hele det Ăžstlige Tyskland oprindeligt var slavisk land). Mod nord gennem Holstein og SĂžnderjylland. Mod Ăžst gennem Polen og Baltikum. Mod syd gennem Tjekkoslovakiet og mod vest gennem Alsace-Lorraine. Historiske kendsgerninger bekrĂŠfter det overbevisende. Undertiden er tyskerne nĂždt til at holde pause og skjule deres ekspansive tendenser. Tag dog ikke fejl af deres endemĂ„l – det “storgermanske Lebensraum” i Europa. I dag foregĂ„r erobringen med finansielle og bureaukratiske vĂ„ben. Tyskland er “Das land der Hunnen”; altid med sultent blik… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

“I dag foregĂ„r erobringen med finansielle og bureaukratiske vĂ„ben”

Det er korrekt ligesom, at man har kaldt tyskere for hunner. Men hunnerne som folk kom fra Centralasien og gik i det store og hele udenom Tyskland.

Og har man virkelig planlagt EU i 1920erne, har man godt nok vĂŠret ”pĂ„ forkant med udviklingen”.

Hans
Hans
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

De kom da med den sovjettiske hĂŠr i 40’erne

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Adolf Hitler forsĂžgte at skabe et ‘EU’ med militĂŠr magt. Han planlagde dette allerede i 20’erne, ved at propagandere for Tysklands ret til “Lebensraum” med andre europĂŠiske landes frivillige eller tvungne accept. NuvĂŠrende mafiaorgansation EU blev fĂžrst planlagt efter ww2. Da hed det fĂžrst Romtraktaten og EF og udsprang af et tysk-fransk Ăžnske om fĂŠlles europĂŠisk dominans, maskeret som forbrĂždring mellem de relaterede germaner og frankere. Siden da har tyskere og franskmĂŠnd sĂžrget for at hele det mafiĂžse EU’s bureaukratiske armĂ©er konstant var i tysk/fransk overtal. Tysk/fransk lov og ret dominerer i EU’s mafiĂžse retssystem. Den statiske duo Merkel &… Read more »

Katogfel
Katogfel
4 years ago
Reply to  Poul

Du har rett, dansker er for dumme til Ä leve. Dere fortjener ikke Ä ha et land. Dere forsvarer det ikke sÄ til helvete med dere. Dere fÄr det dere fortjener. Det samme med svenskene.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Problemet med “Den herskende klasse”, Eliten og Globalisterne er, at disse 3 grupperinger er diffust definerede og organiserede. Fjenden er usynlig, ligesom den muslimske femtekolonne i Europa. Vi ser kun fĂžlgerne af Elitens tilvalg og fravalg. Disse valg forsvares af MSM som indforstĂ„ede positive valg, der fremstilles som den herskende mening alle bĂžr fĂžlge. Kort sagt fungerer de 3 grupperinger mere og mere som Kafka’s process. Det ville produktivt, hvis ‘folket’ kunne konfronteres direkte med eksplicit navngivne personer og organisationer. Know your Enemy.
Hvis noget lugter som lort og ligner en lort – sĂ„ er det nok en lort.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Teoretisk set har du ret, men ude i virkeligheden gĂ„r angela merkel stadig frit rundt. Du overvurderer moderne europĂŠeres modstandskraft, endsige fatteevne. De fleste Ăžnsker denne udvikling, da de er blevet indoktrineret hele deres liv til multikulturen. Jeg sĂ„ eksempelvis lige en livevideo fra stram kurs for lidt siden pĂ„ youtube hvor rasmus paludan stĂ„r foran et gymnasium og siger at mange muslimer begĂ„r mord og voldtĂŠgter. Derefter svarer de danske unge som det gĂ„r ud over “men det er der jo ogsĂ„ danskere der gĂžr” og benĂŠgter at det ville hjĂŠlpe pĂ„ problemet hvis den udenlandske del af gerningsmĂŠndene… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Poul

Flere og flere fĂžler sig som Josef K., ‘helten fra ‘Processen’. Hvem er de skjulte infame skadedyr som, kortsluttende demokratiet, vil slĂŠbe alverdens overproduktion af tobenede til Vesten? UbegrĂŠnset, uhĂŠmmet spredning af alt hvad der kan krybe og gĂ„, indtil alles krig mod alle som den uundgĂ„elige konsekvens bryder ud. Eneste trĂžst i elendigheden – Eliten og de herskende kan heller ikke gemme sig for ragnarok. Som Mikael Jalving skrev i 2014: “Den eskalerende borgerkrig i MellemĂžsten tager livet af den arabiske civilisation – eller resterne af den – og rammer Vesten som en naturkatastrofe.” Nogen skal gĂžre noget, men… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  steen

Pengene styrer verden, indtil Verdenskalifatet er en realitet. Derefter er det Koran & Sharia inc. der styrer verden. Islam er stĂŠrkere end penge, nĂ„r altsĂ„ muslimerne vinder den igangvĂŠrende demografiske verdenskrig. Det finder vi ud af i dette Ă„rhundrede. Pew Research Center har offentliggjort disse tal: I 2060 vil antallet af muslimer vĂŠre vokset med 70% pĂ„ verdenplan, kristne 34%. Kilde Berlingske – Torsdag d. 06. april 2017.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Eliten og de herskende kan heller ikke gemme sig for ragnarok”

SĂ„ lĂŠnge de tror de kan gemme sig fortsĂŠtter importen af mellemĂžstens befolkningsoverskud.

Den nuvÊrende herskende klasse har endnu ikke indset, at dens medlemmer ogsÄ bliver befolkningsudskiftet. Og det endda pÄ bedste demokratiske vis.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Enten smider vi de gamle partier ud (det kan man gĂžre ved at stemme anderledes) Det har vi prĂžvet – det tog os tyve Ă„r at stemme Dansk Folkeparti frem til en position, hvor de havde nĂžglerne til statsministeriet, og de dolkede os straks i ryggen. Og sĂ„ kan vi jo gĂ„ tilbage til start og bruge tyve Ă„r pĂ„ at stemme Nye Borgerlige frem til den position som DF havde i 2015 mens kulturberigelsen i mellemtiden vĂŠlter ind i landet. Hvis man tror at NB ikke til den tid vil lave en DF og sĂŠlge os ud til globalisterne,… Read more »

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
4 years ago

Auld Lang Syne Danskerne misbruger fortsat stemmesedlen, bliver ved med at stemme for underkuelsen af bĂžrn og bĂžrnebĂžrn under EU’s og islams kommende herredĂžmme. Vi tror vist, vi er meget oplyste, men har i virkeligheden glemt alt vĂŠsentligt, nemlig 1) sansen for national selvstĂŠndighed og grundlovssikrede rettigheder 2) historisk viden om hĂŠndelser, som har formet nutiden 3) kristendommens tro og Ă„ndelige styrke til selvforglemmelse og opofrelse. Der er tale om kolossale tab. Det ved alle fĂŠdrelandskĂŠrlige, og det ved de fleste historikere og mange prĂŠster. Tab af historisk viden ejes ikke evigt, hvilket derimod gĂŠlder ved tab af fĂŠdreland –… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago

”Vi mĂ„ blive og slĂ„s for vores land”

SlÄs for et land befolket af snÊvertsynede, indbildske og smÄtbegavede indbyggere. Eller mÄske det er vejret, som er sÄ tiltrÊkkende.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Ja , der er jo noget med det vejr, ikke!

3ie3ie
3ie3ie
4 years ago

Svenskene har ingen sjanse. Fordi alle som kommer til Sverige fÄr det mye bedre enn de hadde det fÞr. Og svenskene fÄr det kun verre enn de hadde det fÞr. SÄ lenge svenskene gjÞr alt for Ä gjÞre livet komfortabelt for den invaderende styrken, sÄ har de ingen sjanse.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Sverige er tabt, og det sker nok fĂžr 2042, for svenskerne arbejder pĂ„ fuld tryk pĂ„ at importerer flere og flere hurtigere og hurtigere. OgsĂ„ i Danmark bliver alvorlige forudsigelser gang pĂ„ gang overhalet af virkeligheden. Danmarks Statestik forudsĂ„ i 2008 at antallet af ikke vestlige indvandere i 2050 ville vĂŠre ca. 340.000, men allerede i 2018 blev antallet nĂ„et efter bare 10 Ă„r og altsĂ„ 32 Ă„r fĂžr det var forudset og det er ikke fĂžrste gang forudsigelser rammer forkert, gĂ„r vi tilbage ser vi pĂ„ samme mĂ„de at forudsigelserne har vĂŠret alt for forsigtige. Man skulle jo nĂždigt… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

“selv Pia KjĂŠrsgaard har opdaget det”

Hun mÄ have vidst det lÊnge eftersom DF har deltaget flittigt mht. importen.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Den parlamentariske side af problematikken er og bliver en side af flere. En pÄ mange mÄder afgÞrende side, javist. Men ikke den eneste.
Udenomparlamentarisk arbejde kan stadig foretages.
Det polske folk forsvandt ikke da Polen ikke eksisterede, og polske politikere ikke holdt mĂžder i et polsk parlament. JĂžder fik oprettet Israel.
FortsĂŠt.

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
4 years ago

Sverige afskaffer sig selv. Demografi er skébne 🙂

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Det skulle vel vĂŠre muligt her pĂ„ sitet at lave en fast “klumme” eller barometer med de “rigtige” tal for muslimer (for det er jo dem, vi taler om – personer som religiĂžst er imod og bekĂŠmper vor samfundsform) her i landet. Tallene fra Danmarks Statistik er der vel ingen blot jĂŠvnt begavede, som tror pĂ„. Regeringen har adgang tiltallene, hvis de vil, via Politiet, som er eneste etat, som mĂ„ registrere folks religiĂžse indstilling.Samme tal har vel PET og FET, hvis de er deres lĂžnninger vĂŠrd. Et sĂ„dant barometer, uden kommentarer, stadigt opdateret bedst muligt, vil vel vĂŠre mere… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  steen

Jeg er klar over problemet,vedkommende skal vĂŠre statistiker eller lignende, da anvendelige tal jo bevidst gemmes. Men ingen tvivl om, at oplysningerne findes og kendesi visse kredse.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago

“Det trĂŠkker op til storm”

Jeg synes da det vil vĂŠre fint, hvis Svensson kommer til at tage skraldet. Jo fĂžr des bedre.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Liberty has never come from Government. Liberty has always come from the subjects of it. The history of liberty is a history of limitations of governmental power, not the increase of it. Woodrow Wilson

kumulus
kumulus
4 years ago

“vil leve i slaveri”

Hvis det er sÄdan flertallet af vestens vÊlgere Þnsker det, hvilket noget kunne tyde pÄ; hvorfor sÄ modarbejde dem?!

2042lol
2042lol
4 years ago

2042? Det er utrolig sÄ optimistiske folk er. Folk snakker hele tiden 20-30 Är frem i tid, men Sverige er ferdig om 5 Är. Svenskene har flaks hvis de klarer 5 Är til. Jeg aner ikke hvordan dere kommer frem til tallet 2042. I 2042 sÄ er Sverige en failed-state i afrika og det bor ingen svensker der. De har enten rÞmt landet eller blitt drept.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  2042lol

“De har enten rĂžmt landet”

Och kom ihĂ„g Svensson, att hĂ€r Ă€r butiken stĂ€ngd för pk’ere.

Line
Line
4 years ago

Evig eies kun det tapte!, sitat fra Henrik Ibsens Brand, som han skrev 1866. Ibsen levde fra 1828 – 1906, Marcel Proust fra 1871–1922, og Ray Bradbury fra 1920 – 2012.

tavsen
tavsen
4 years ago

Evigt ejes kun det tabte

HĂŠnger sammen med Kris Kristofferson’s

Freedom is just another word for having left to lose

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  tavsen

Freedom’s just another word for nothing left to lose.
Kris Kristofferson
brainyquote.com/quotes/kris_kristofferson_197365
Bo Warming nĂŠvnte:
FĂžrst erindringens kĂŠrlighed er lykkelig(evigt ejes kun
det tabte) . SĂžren Kierkegaard
https://narkive.com/1zoWPHlN:2.10564.86

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det Ă€r en del som Ă€r fel i den hĂ€r prognosen. För det första sĂ„ Ă€ndras nu sjukvĂ„rden i Sveirge, sĂ„ att Ă€ldre svenskar nekas vĂ„rd, exempelvis sĂ„ inskrĂ€nks förebyggande prostataundersökningar. Förhoppningarna Ă€r att mĂ€n skall dö snabbare. LiksĂ„ inskrĂ€nks besök hos huslĂ€kare, till högst ett besök var tredje vecka, samtidigt som besök pĂ„ akutmottagning i mĂ„nga fall skall krĂ€va remiss frĂ„n just huslĂ€karen. Dessutom har kapitalĂ€gare nu börjat flytta sina industrier, hlet enkelt dĂ€rför man inser att de inte kommer att gĂ„ driva om fem till tio Ă„r, det vill sĂ€ga en total kapitalförlust. DĂ„ saknas utbildade svenskar, vĂ„ldssituationen… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Det Àr inte jag som skrev denna kommentar.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Se ogsÄ denne, hvor man skal bekrÊfte, fordi indholdet er stÞdende. https://youtu.be/03k7F3ygNAQ MÄ deres lÞgne blive afslÞret! Det her er dybt alvorligt. Myndighederne jagter nu dem, der filmer sandheden, og en af dem efterlystes i en video for 3 timer siden af hans ulykkelige mor!!

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Bare rolig! Tallene bliver nok snart nedjusteret ad ‘naturlig’ vej. Rystende! Tencent har nu tre gange rapporteret, at mindst 150.000 er smittede i Wuhan, og 25.000 er dþde!! The Lancet skrev d 31 januar, at deres ret stabile udregningsmodel betyder over 300.000 smittede pr i dag! Der er noget galt i de officielle tal. Se denne video. https://youtu.be/env6RJL6s_s

Hans
Hans
4 years ago

Her er Ă„bningsscenen fra “Exorcisten” med bl.a svenskeren Max Von SĂŒdow, der i Ăžvrigt ogsĂ„ spiller Knut Hamsun i en film. Exorcisten er produceret i 1973 og er baseret pĂ„ en roman fra 1971 af William Peter Blatty, og er som al anden menneskelig kunst inspireret af Gud. Og sandsynligvis ment som en advarsel fra Gud om noget, der skete i de Ă„r: https://www.youtube.com/watch?v=Qpw-GbEpjR4

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja man ser hvad der sker i Sverige, men tro ikke at det stÄr stort bedre til her i Danmark.
Se bare til Folketinget. Der sidder en Sikandar Sidique og udspyer dit ubÊndige had imod alt og alle som ikke lige er pÄ linie med ham.
Bare vent!. Hvis jeg ikke tager helt fejl, sÄ vil et flertal af venligboere og human tosser i bare kÊrlighed til alt som bare lugter lidt af det eksotiske fylde Folketinget med sÄdanne individer.
Bare vent og se!.

2042:)
2042:)
4 years ago

2042 LoL Folk er sĂ„ optimistiske at man mĂ„ le av dem. I Ă„r 2028 sĂ„ finnes det ingen svensker i Sverige. De har enten rĂžmt ut av landet eller blitt drept. Og i 2028 sĂ„ tilhĂžrer Sverige Saudi-arabia. Bokstavelig talt, saudi-arabia kommer til Ă„ overta det landsomrĂ„det vi kjenner som Sverige. Og i 2042 sĂ„ er hele Skandianavia tomt for folk, det finnes ingen mennesker her da. Atombomben som araberene utlĂžste i Tyskland i 2040 tok med seg hele Skandinavia. SĂ„ kos dere nĂ„ mens dere kan, vi har det utrolig bra nĂ„ om dagen og det blir kun… Read more »

Brozak
Brozak
4 years ago

Sverige blir et klĂĄnsamfunn, ja, men svenskene blir fortsatt i flertall av den enkle grunn at velferdstaten forsvinner og dermed ogsaa innvandringen.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det afgĂžrende er, hvornĂ„r de fertile Ă„rgange er i flertal. Og det er de lĂŠnge fĂžr Ă„r 2042. SpĂžrgsmĂ„let er sĂ„, hvor mange af disse indvandrere, der er fra klankulturer, og hvor stor en andel, der udgĂžres af mĂŠnd med mulighed for at reproducere sig, enten ved hjĂŠlp af “egne” eller svenske kvinders underliv.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  Snowflinga

NĂ„gon har stulit mitt namn eftersom det var inte jag som skrev denna kommentar.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Kvinder er notorisk trolÞse, nÄr de ser en potentielt stÊrkere gruppe mÊnd forsÞge at overtage magten, sÄ ja, du kan roligt regne med, at de svenske kvinders underliv kommer til at spille en betragtelig rolle. Magtovertagelsen bliver langt tidligere end 2042.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

“svenske kvinders underliv kommer til at spille en betragtelig rolle”

Jamen svenskerne har da forbudt kĂžb af den slags ydelser…

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

—————-

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x