7
feb
Seneste opdatering: 9/2-20 kl. 1051
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Har svensk politi stadig voldsmonopolet?

Den mangeårige politimand Peter Springares svar er “nej.” Indvandrede klaner overtager mere og mere af landet og opretter egne jurisdiktioner. Svensk politi får besked på, at de ikke har noget i ghettoen at gøre, og de vender sandelig om og kører igen, fordi de er politisk instruerede til ikke at hævde  den forhenværende svenske retsstats voldmonopol. Dens holdning opmuntrer de igangværende erobringer. Springare går først igang med klanerne omkring midten af videoen, indtil da er interviewet mest polititeknisk.

Sverige er kommet i den samme situation, som U.S.A. var i årtier med mafiaen. Det næste bliver, at klanerne korrumperer politikken, som det også skete i USA. Men mafiaen var kristen, det vil blive udslagsgivende for graden af vold. Sverige sparer sammen til langt værre vold, end U.S.A. havde med syditalienske klaner. Som bekendt siger italienerne, at “Afrika begynder syd for Rom” rent klanmæssigt.

“Kriminaliteten” Sverige ikke vil have befolkningen forstår

Der skal en hel del vold til at tilbageerobre de områder af Sverige, og politikerne viger tilbage for denne åbne eksponering af deres katastrofepolitik, men der er ikke noget valg imellem anseelig statslig vold og støt forværring. For hver dag “krigen” ikke bryder ud, bliver den sværere at vinde.”De fik valget mellem krig og vanære. De valgte vanære, og de får krig,” sagde Churchill i en anden forbindelse.

Se Mikael Jalving i dag: Danmark, et klansamfund. En dybere forståelse for “uforklarlig kriminalitet” dvs. angreb på politi, tv-hold og journalister, amulancepersonale, bomber, skole- og bilbrande findes i Sveriges utveckling mot klansamhälle.

Muhammeds sorte slaver

af Henrik M. Jensen

Arabernes slavehandel var mere ødelæggende for Afrika, end noget europæerne bedrev

I den historiske dokumentarserie i fire afsnit “Slaveruternes voldelige spor”, der er produceret af Arte France og for tiden sendes på DR2, handler de sidste tre om den europæiske slavehandel i Afrika med efterfølgende transport over Atlanten til Amerika.

Den historie har vi jo “lissom hørt før”, ja, den er nærmest blevet synonym med begrebet slaveri. Og altid med europæerne og deres efterkommere i USA som de store skurke, på trods af at slaverne blev købt fra afrikanske slavehandlere, og at langt de fleste slaver endte i Brasilien og Caraibien.

Men det første afsnit af den franske serie er mere interessant, fordi det fortæller den for de fleste ukendte historie om den slavehandel, som araberne allerede fra 600-tallet startede i Afrika, og som var mere ødelæggende for kontinentet, end noget europæerne bedrev. Og som fortsatte længe efter, at europæerne stoppede.

Baggrund

Historien er kort fortalt, at da araberne invaderede og erobrede Nordafrika i 600-tallet, blev mængder af slaver, ført til abbasidernes hovedstad, Bagdad, som blev den tids største slavemarked.

Men efterhånden som de nordafrikanske folk konverterede til herrefolkets ideologi, muhammedanismen, for at undgå at blive slavegjort (koranen tillader kun at gøre vantro til slaver) flyttede jagten på slaver til de vantros områder syd for Sahara. Efterhånden flyttede centeret for slavehandel fra Bagdad til Cairo, der også lå bedre geografisk i forhold til de slavetransporter, der kom fra Østafrika ad Nilen og Det røde hav.

I 1375, hvor første afsnit af TV-serien slutter, var millioner af afrikanere således tvunget til det muhammedansk dominerede Mellemøsten og Nordafrika. Eller med andre ord: Da europæerne kom ind på scenen, havde de muhammedanske riger været i gang i over 600 år. Så hvis nogen har smadret den afrikanske infrastruktur og drænet kontinentet for rigdomme og arbejdskraft, er det araberne og deres ideologiske arvtagere mere end europæerne, der altid får skylden.

Nutiden

Første afsnit af TV-serien gør også enkelte afstikkere op til nutiden, hvor slaveriet fortsætter i dele af den muhammedanske sfære. De såkaldte flygtningestrømme fra Subsahara, der i disse år sætter kursen mod det forjættede Europa, følger de samme ruter, som middelalderens slavetransporter gennem Sahara. Og de mange, der aldrig når hverken ud på Middelhavet, ender ofte som slaver i bl.a. Tripoli og Algier, en del af de gamle “barbaresk”-lande, opkaldt efter de berbere, som omkring 900-talet var de første til at hente slaver syd for Sahara.

NGO´ ere kommer i ledtog med nutidens slavehandlere

På den måde kommer de europæiske NGO’er, der hjælper afrikanere over Middelhavet og dermed lokker endnu flere afrikanere nordpå, i al deres selvpromoverende godhed ikke bare i ledtog med menneskesmuglerne, men også med nutidens slavehandlere.

Der er sjældent grund til at rose DR, men især første afsnit af den franske serie er god at blive klog på. Og det samme er en dagfrisk artikel i American Thinker: “Islam’s hidden Role in the Transatlantic Slave Trade” samt Kirsten Valeurs bog “Slaveriet indenfor islam.”

Alt sammen en tiltrængt modvægt til de rød-radikales monotone og dybest set racistiske nedrakning af “den hvide mand”.

DR Slaveruternes voldelige spor gennem tiden, del 1 Henrik Jensen anmeldte Kirsten Valeur i 2013: Islam og slaveri – den oversete forbrydelse.Se også hos DDF: USA, islam, racisme og slaveri (side 12)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
6 months ago

Det kan ikke siges ofte nok, NGO’ernes naive selvgodhed, er sammen med kyniske menneskesmugler skyd i at tusinder og atter tusinder af mennesker fra landene syd for Sahara lokkes til at tage den farefulde tur gennem Sahara, hvor mange dør eller gøres til slaver undervejs, enten pga. røvere eller kyniske slavehandlere. Når de så når Middelhavet drukner mange selvom NGO’ernes skibe går helt ind til den Nordafrikanske kyst.
Man skulle næsten tro at menneskesmuglerne og NGO’erne deler rovet!

kumulus
kumulus
6 months ago

“Så hvis nogen har smadret den afrikanske infrastruktur og drænet kontinentet for rigdomme og arbejdskraft, er det araberne”

Man kan undre sig over, at så meget som én eneste neger er muslim!

Charles
Charles
6 months ago
Reply to  kumulus

Det skal du såmænd ikke undres over kumulus. Det skyldes deres IQ.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
6 months ago
Reply to  kumulus

kumulus, forklaringen stod jo i teksten: “koranen tillader kun at gøre vantro til slaver”

En anden metode var at gøre sig så grimme og ulækre, at araberne foretrak andre negre. Det kunne bl.a. gøres ved at påføre kroppen utallige svulmende ar eller ved som tallerkennegrenes ansigtsdeformering. Om denne forklaring virkelig er sand, er jeg ikke sikker på, men den lyder sandsynlig.

FaanTaDem
FaanTaDem
6 months ago

Hvis alle menneske er like, hvorfor er da afrika et ødelagt toalett og Skandinavia et trygt paradis? Og hvorfor blir Skandiavia gradvis verre for hver eneste snylter fra afrika som vi slipper inn. Er det fordi alle mennesker er så jævlig like?

Når folk sier “alle er like”, så sammenligner de meg og min familie med afrikanere. Og det er det frekkeste man kan gjøre. Stakkars den jævelen som prøver å si det til meg. Jeg kan finne meg i mye rart, men jeg finner meg faan ikke i å bli sammenlignet med ville dyr.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Selv Aftonbladet & Lena Mellin er nu holdt helt op med at tro på, at Stefan Löfven er egnet til at være leder for S – især ikke i den næste valgkamp 🙄

https://ibb.co/Y3tQ85K

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago
Reply to  steen

Sverige: Stefan Löfven: “Islamisternes voldtægter og misbrug af svenske kvinder er sket igennem mange år, vi må vise solidaritet, alle må udleve deres drøm, det nye at vi informerer befolkningen derom!”

AlFredsModer
AlFredsModer
5 months ago

I Sverige er alle politikere ledere. Nogle er dog ledere end andre.

Charles
Charles
6 months ago

De glemte islandske slaver i Algier
https://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/de-glemte-islandske-slaver-i-algier

Det er grum læsning.
Mærkelig nok omtalte DR det ikke.

Knud Madsen
Knud Madsen
6 months ago

Jo men, når nu det er muhamedanere, der stod for den slavehandel, er det jo ikke så slemt.

AlfredsModer
AlfredsModer
5 months ago

Islam er en Darwinistisk retrobevægelse. Mikael Jalving skriver om Danmark med muslimske klansamfund i Jyllandsposten. Til dette kan man tørt konstatere, at også flere abearter organiserer sig i klansamfund. Noget tyder på at klansamfund er en mekanisme opdaget af Charles Darwin i hans “Arternes oprindelse”. Klansamfund er karakteriseret ved at være ekstremt hierarkiske – én alfahan sidder i toppen, for at kun hans gener viderebringes i næste generationer. Alfahannen skal derfor nøje overvåge sit harem af hunner samt holde konkurrerende aspiranter på afstand. Det sker med vold, trusler, skrig og skrål. Det eneste aberne mangler for at kunne fungere som… Read more »

Nielsen
Nielsen
5 months ago

@Faan TaDem
Hvis du kalder Skandinavien et trygt paradis,tror jeg du lever for langt væk fra ghettoerne.

Charles
Charles
5 months ago
Reply to  Nielsen

Ja, Se blot på bønderne i Vest Jylland. Her er der ikke såmange stemmer på Støjberg, med der imod på Jacob Elle (Belle) Mand.
Baronerne ude vestpå hytter sine.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
5 months ago

Slaveriet er vel aldrig forsvundet fra den muslimske verden. Så sent som i 2007 afskaffede reform-præsidenten Sidi Ould Cheikh Abdallah det åbenlyse slaveri i Mauritanien. Hans præsidentperiode blev dog meget kortvarig og et dekret om slaveriets afskaffelse, blev aldrig udført i praksis. Militært ledede regeringer har siden intet gjort for at afskaffe slaveriet. Også i et andet meget tilbagestående land, nemlig Jemen trives slaveriet stadig blandt flere houti-stammer selvom det officielt blev afskaffet ved revolutionen i 1962. Slaveri og Islam er ubrydeligt knyttet til hinanden.

Frafalden Moderat
Frafalden Moderat
5 months ago

Vm i Qatar er åbentlyst et eksempel på moderne slaveri…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Hvad kan vi så lære af dette vi har lært i denne uge, nu vi er udlagt som skatteslaver af islam, stigende radikalisering allerede i børnehaven, hvor børnene er begyndt at komme med dødstrusler imod de voksne og imod andre børn, allerede i børnehaven udslynges dødstrusler imod de vantro. Nu hemmeligheden er sluppet ud at vi reelt i mindretal, folket var ligesom kun i vejen, helt efter George Soros & EU’s drejebog, konsekvens et islamisk herrerfolk sætter vores dagsorden, resultatet er uanset hovedløst. Er det en formildende omstændighed at vi får bind for øjnene inden vi bliver skudt, eller halsen… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 months ago

Ekeroth møder Tommy Robinson på hans hjemmebane 😉

https://youtu.be/XhHBjIBTRq0

Nielsen
Nielsen
6 months ago

Læs The Creature from Jekyll Island. og se James Corbetts film: Century of Enslavement.

Anders Bo
Anders Bo
6 months ago

Kan nogen læse det jeg har skrevet under Steens opslag på FæceB?

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

FæceB havde ellers givet mig 30 dages frihed fra i går, men stoppede åbenbart sig selv!

En teede sig TOTALT…. Hvorefter jeg trykkede svar. Hans navn kom frem, jo jeg tilføjede “= [klovneikon)”. Dette var så Mopning & Chikane!!!

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x