9
feb
Seneste opdatering: 9/2-20 kl. 2044
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

At man stikker ild til det?

I dag er det ni måneder siden, jeg blev arresteret

Som en farlig terrorist kl. 6:30 om morgenen. Ni måneder er tilblivelsen af et barn fra undfangelse til fødsel. Dette er så statens barn på mig. Jeg har ikke hørt fra politiet siden denne mail af 14 januar 2020:

Hej Steen. Jeg har forsøgt at få kontakt til dig telefonisk et par gange, men uden held. Status er, at den omhandlende Marokko video er fundet på en af dine bærbar computer. Denne bærbar er ikke den Windows bærbar, som du selv har udtalt, at videoen skulle lægge på og derfor kan jeg på nuværende tidspunkt ikke udlevere nogen af dine koster til dig, da vi ikke kan vide om videoen findes flere steder på øvrige koster.

Der er lavet en screeningtest på alle dine koster, men selve undersøgelsen er ikke færdig og vil tage noget tid endnu.Det er selvfølgeligt beklageligt, at sagsbehandlingstiden tager den tid den gør, men jeg kan som sagsbehandler på sagen ikke udlevere koster, hvor jeg er i tvivl om videoen kan findes flere steder.

Der var en enkelt koster, som var defekt og den kan selvfølgelig udleveres, hvis dette ønskes. Det drejer sig om en bærbar computer, Toshiba Chromebook. Du er velkommen til at kontakte mig tilbage, hvis du ønsker at få den defekte koster udleveret, dog er jeg først til at træffe igen d. 24/1-20.
Fortsat god dag. Med venlig hilsen Isabella

Retskrivningen er politiets. Mine bemærkninger:

Jeg er meget nem at træffe telefonisk, men jeg vil efterhånden kun kommunikere skriftligt af hensyn til en evt. retssag. Jeg har intet at skjule, og politiet bør heller ikke kunne have det.

Jeg sagde allerede på Bellahøj Politistation den 8 maj 2019, at jeg havde glemt at slette omtalte Marokko-video. Jeg havde downloadet den, da visse videoer kan forsvinde fra nettet, og jeg havde brug for et tilløb på et døgn, før jeg magtede at se den med lyden skruet fra. Det er virkelig ikke lørdagsunderholdning.

Derefter glemte jeg at slette den, og jeg sagde det på Bellahøj 8 maj: “Det er ligegyldigt, det er ikke det, vi er ude efter,” sagde en betjent. Nu er det altså pludselig betydningsfuldt. Aner politiet, at de ellers intet finder af interesse?

Hvis jeg en dag bliver tiltalt for noget,  er det “for at have delt videoen”, hvad det så er i juridisk forstand. Man kan se den postering fra 19 december 2018 her, og man ser der ikke er rettet i den siden 23 december 2018, altså længe inden 8 maj 2019.

Man kan se, at det jeg har gjort, i den analoge tid ville have svaret til følgende:

“Jeg påstår dette om dobbeltmordet i Marokko, som ingen danske aviser vil skrive, men som alle udenlandske omtaler. Vil du se bevis for, at jeg ikke lyver, tager du bus 23 og skifter til bus 5 C, og stå af på Brønshøj Torv. Der ligger en kuvert med beviset i pølesvognens papirkurv, hvis der altså stadig er en pølsevogn der.”

Dette er altså “at dele.” Det rakte min fantasi ikke til i december 2018. Politiet har stadig tre bærbare og en ekstern harddisk med hele mit fotoarkiv fra tyve år.

Til den person i systemet, der har startet denne sag, og som formentlig forbliver anonym, vil jeg blot sige:

Hvis han ville sende en ustraffet persons tillid til staten ud i frit fald, kunne han ikke have gjort noget bedre. Dette lugter nemlig af ren, politisk chikane, for hvis en stat ikke har tid til at samle beviser og præstere en anklage, burde den lade være med at arrestere folk og stjæle deres arbejdsredskaber på en tynd formodning.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

47
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
37 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Michael NielsenKirsten HildebrandtMichael NielsenMichael NelsenGustav Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders
Guest
Anders

Hverken straffede eller ustraffede, kan have tillid til staten, som er blevet de politiske opkomlinges personlige legeplads.
Du er blevet anmeldt af en kujon med politisk motiv.
En ækel og slimet snegl, som gemmer sig iblandt os.

Michael Nelsen
Guest
Michael Nelsen

“…En ækel og slimet snegl, som gemmer sig iblandt os.” En ud af flere, som med en rimelig sandsynlighed, er både købt og betalt af Saudi Arabien. Uofficielt. For ligesom Statens Serum Instituts vaccineproduktion, også er blevet købt af Saudi Arabien, så kan andre dele af vores statsinstitutioner osse være købt. Dog ikke købt og betalt officielt, men uofficielt og eksekveret og kontrolleret via klanerne. Spørgsmål: ejer Saudi Arabien dele af dansk politi? I forlængelse af dette væsentlige spørgsmål, og skulle man være interesseret, så har jeg oprettet en underskriftsindsamling til at få vaccineproduktionen på Statens Serum Institut, tilbage på… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Prøv Distriktspsykiatrien???

Anders Bo
Guest
Anders Bo

“Du er blevet anmeldt af en kujon med politisk motiv.”?

Hvis du har oplysninger desangående, så put ikke med dem, men del med os andre!

Mener du virkelig at politiet, har nok i en anmeldelse, til at gå ind i folks hjem uden dommerkendelse???

Anders
Guest
Anders

Mener du virkelig at du ikke kan styre dig i andres selskab?
For så er vi da to. Mindst.
Put hellere dig selv og sov rusen ud.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Er du født så´n, eller har du som Michael Nielsen haft “Spændende & Interessante” oplevelser?

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Den behandling du har fået er en totalitær stat værdig, og politiets forklaring lyder som en sang fra de varme lande!

Realisten/Morten
Guest
Realisten/Morten

Ussel, ussel sag. Jamen helt ærligt, kan man ikke starte en sag mod politiet for uberettiget magtanvendelse? En jurist burde da kigge på den her sag – politiet kan sgu da ikke bare tage folks ejendele og beholde dem på ubestemt tid. Der burde foreligge et brud på praksis her. I øvrigt tager det kun en uges tid at søge harddiske igennem efter en video. Det er en bullshit sag fra ende til anden.

Gustav
Guest
Gustav

Politi og retsvæsen har altid været lakajer for magthaverne i Danmark. Fordi vi ikke har magtens tredeling i Danmark. Vi har magtens udeling, hvor gribbene med gysserne griner af grundloven.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Magthavere i Danmark der måske er ejet af magthavere fra olierige lande?

For med al respekt, hele situationen taget i betragtning, inklusiv hele befolknings-udskiftningen, så er antagelsen om udenlandsk ejerskab, fuldstændig berettiget.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvem ejer dommerstanden?

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Et godt spørgsmål. Èt bud kunne være frimurerne?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg blev introduceret for Brødrene på et niveau, hvor én broder var nok til at anbefale mig.

Så jeg må skuffe dig.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvorfor er du så “efter mig” længere nede?

Har du overvejet hvorfor Aia Fog og/eller TFS ikke har klaget over DR til Pressenævnet?

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Det är den socialistiska skrämseltaktiken som kommunister i forna DDR som numera praktiserar i Sverige. Sanslöst att man går samma väg i Danmark?
Vem är Karl Hedin?

Poul
Guest
Poul

Bare sådan rent lavpraktisk, så forstår jeg ikke hvad du skal med alt det udstyr for at drive en blog? 1 billig bærbar og så backup på nettet via dropbox eller anden tjeneste må da være langt mere sikkert end at have tingene liggende på en fysiske computere/harddiske som kan gå i stykker, forsvinde, eller blive taget af det danske stasi. Evt kunne du jo gøre begge dele. Hvis jeg var dig ville jeg gøre det med så lidt fysisk udstyr som muligt fremover, og istedet bruge pengene på at tage online backup de sikreste steder på nettet, hvilket folk… Read more »

Poul
Guest
Poul

Bortset fra det, en lille off-topic historie: EU’s artikel 13 om “databeskyttelse” er tilsyneladende ved at træde i kraft lige så stille i det skjulte. Jeg sad og klikkede rundt på nogle hjemmesider om klassiske biler i usa for nyligt, og pludselig kom jeg til en som var blokeret med henvisning til EU’s regler om copyright og alt det der, og så et link til det officielle reglement på EU’s hjemmeside. Jeg kan desværre ikke huske webadressen, men pointen er at de nok tester det på mindre ikke-politiske sider nu, og stille og roligt udvider det til dem de virkelig… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

https://medforth.wordpress.com/2020/02/03/das-europaische-gefangnis-guy-verhofstadts-lehren-aus-dem-brexit/
Nur das Verschwinden von demokratischer Mitsprache und Meinungsfreiheit markiert den Systemwechsel.

Noget relateret- hvad der ligger på udstyr:
itpol.dk/hoeringssvar/revision-logning-2019-2020
…Disse spørgsmål om adgangen til de lagrede oplysninger synes i øvrigt ikke at blive berørt i de fire nye logningssager ved EU-Domstolen, hvor Justitsministeriet afventer en dom i midten af 2020.

Fjernede Hans og den dertil tilhørende e-mail, for at sætte eget navn og mail på…
Venlig hilsen Peter Buch

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Joakim Lamotte får en telefonbesked fra en af den svenske regerings “pensionsreddere” 🙄

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=FXsRA2uETCo

Hans
Guest
Hans

Du skal være glad for at de ikke kørte dig ind på en psykiatrisk afdeling. Det vrimler med cand. polit’ter og andre akademikere derinde, der arbejder i et ministerium og f.eks. stemmer på DF, og alm. borgere, der har udtalt sig positivt om Rasmus Paludan, fordi kommunen lejer ældreboliger ud til flygtninge for 1000 kr. om måneden o.s.v. o.s.v.. De slæber dem rundt på gulvet derinde og fylder dem med stærk anti-psykotisk medicin, som giver dem permanente skader, bl.a hormonforstyrrelser, der giver dem store mandebryster

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Har selv været den tur igennem. Atten dage i det psykopatiske system. Forgiftet med arsenik, på B1 i Tårnby. Hele personalet er kriminelt. Samtlige. Det første der skete da jeg trådte ind af døren på afdelingen, eskorteret af to kriminelle betjente, var en fange der kom mig i møde og spurgte; “hvorfor er du her, du virker ikke syg?”. Jeg svarede,”jeg har fjender”. Ved det ord, var der to unge danske mænd, på 18 og 21, der omgående rakte hånden i vejret. Da jeg fik mulighed for at låne en telefon på B1, så jeg kunne kontakte en advokat, angående… Read more »

Hans
Guest
Hans

Jeg ved ikke om der er arsenik i medicinen, men de dør som fluer af den overalt i Danmark, på hospitaler og på bosteder, unge mennesker helt ned til 19-års alderen. Skønsmæssigt vurderet dør der 10 mennsker af anti-psykotisk medicin i Danmark hver dag i aldersgruppen op til 60 år.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Jeg fik ikke medicin, jeg var til en såkaldt observation, indtil de fik forgiftet mig via maden med arsenik. Herefter blev huden på mine inderlår kulsorte! – i næsten 4 måneder. Den farmaceutiske medicin du referer til, har så mange voldelige bivirkninger, at den burde forbydes. Listen over bivirkninger er ekstrem lang. De fleste læser den ikke. Jeg gjorde. Desuden gætter personalet, inklusiv lægerne, om hvilken medicin de bør ordinerer. Jeg talte med dem om det, efter jeg havde afvist at tage medicin. De gætter! Nogle patienter / fanger bruger de alle medicintyper på. Birkvirkningerne er naturligvis ekstreme. Ofrene lever… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

For en god ordens skyld må jeg hellere tilføje at min halv-lillesøster, fortalte at hun havde arbejdet på nabo afdelingen. Om det er sandt ved jeg ikke. Brød kontakten til min psykopatiske familie, allerede i nullerne.

Hans
Guest
Hans

Du kan være blevet smittet derinde. Hygiejne-standarderne er jo en katastrofe. Der kommer voldsofre derind, kvinder der er blevet drug-rapede og får livslange flash-backs. De tager ikke røntgenbilleder af folk eller scanner dem for hovedskader, selv om de klager over hovedsmerter og er sunket i højden. Der kommer folk ind direkte fra Istedgade med hepatitis C og andre ting, uden at de bliver somatisk undersøgt, og så deler de toilet med de andre patienter.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Nej jeg kan ikke være blevet smittet derinde. Jeg blev bevidst forgiftet. Er blevet det kontinuerligt siden vinteren 2013 / 2014. En gift der får ens afføring til at sidde fast i tarmen, så kroppen begynder at stinke abnormt af lort. Stalker forræderne elsker det. Giften på afdelingen var arsenik. De prøvede først via maden, to gange den 30. marts, på Glostrup psykiatrisk ambulatorium. Det var en dansk sygeplejeske, med navnet Henrik, der stod for de to forsøg. Kujonen brugte en ældre social og sundheds-hjælper til at bringe mig maden på en bakke. Dette trods for at der var fælles… Read more »

Hans
Guest
Hans

Du kan måske have været blevet smittet af den polske kvinde? Men ellers var der engang en psykiatrisk afdelingssygeplejerske, der fortalte mig, at de kunne finde på at proppe psykofarmaka ned i patientkaffen.

Hans
Guest
Hans

Tallet er i virkeligheden lavt sat. Jeg har lige været inde og tjekke Danmarks statistik. Jeg ville oprindeligt have skrevet 20 om dagen og det er også nærmere sandheden. Medierne er fuldstændigt ligeglade med det enorme dødstal. Jeg havde en kammerat fra folkeskolen, der døde af “lungebetændelse” samme dag, han skulle udskrives fra psykiatrisk afdeling. Jeg bad hans søster om at begære aktindsigt i hans journal, fordi de plejer at give en vedligeholdelses depotspøjte 14 dage før og på selve udskrivningsdatoen, men det har hun ikke gjort. Der ligger et kæmpestort somatisk hospital 100 meter derfra. Hvorfor var han så… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Lige en kommentar til denne her video lavet af Lars Andersen. For hvorfor gjorde denne rumæner som han gjorde?

Der skal virkelig meget til før et menneske, inklusiv en rumæner, vælger at kaste en molotov cocktail mod et parlament. Endda åbent så man kan se hvem han er.

Hvad er motivet? er han et internationalt offer for gang stalking som mig selv?
Tog han til Danmark for at få en god sundheds-pleje, kun for at blive chippet?

Fint folk trækker på smilebåndet. Men modsat nogle af jer, så ved jeg at det her forgår.

Kirsten Hildebrandt
Guest
Kirsten Hildebrandt

Der er tale om politistatsmetoder, som afslører, at politiet ikke er til for borgerne, men for at beskytte staten mod borgerne, sikre ro og orden i videste forstand.
Demokrati har vi ikke længere. 👎

P.S.
Hvordan går det egentlig med sagen i Marokko? De forbrydere, der tog livet af pigerne, og som blev dømt til døden – ER de blevet henrettet? eller er der fastsat en dato for, hvornår det sker? Eller er der en slags underhåndsaftale om, at sagen bare skal dysses ned og glemmes?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Kære Steen. Nu er det 3 måneder og 2 dage siden, jeg -første gang – forklarede dig, du ikke når nogen steder uden sagsanlæg! Så hvorfor trætter du så – stadig – offentligheden med dette, når du intet foretager dig, for at få din ret? Du har vel ikke end gang, kontaktet din ubrugelige advokat – skaf dig dog en anden! (Tyge Trier vil ÆÆÆLSKE denne sag, og tager den sansynligvis pro bono) – og spurgt, om det er ulovligt at have dén video downloadet? På plejehjemmet vil du ikke kun græde snot, over at have mistet dit billedarkiv, men… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Anders, du må undskylde at jeg spørger, men har du overvejet om Steen frygter for konsekvensen af et sagsanlæg?

Jeg har ikke lagt sag an mod politiet. Frygter konsekvensen. Men igen, før jeg selv fik føling med politistaten, da tænkte jeg som dig. Så det til kan jeg kun sige at jeg misunder din situation. Bare det var mig der stadigvæk troede på systemet.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvad skulle Steen frygte fra etaten? Er det ikke nærmere etaten, der bør frygte Steens – og de 2 andre – sagsanlæg. Fordi etaten – BEVIDST – har lade sig bruge politisk, for at intimidere en dessident. HELVEDE vil jo bryde løs internt i etaten, når en advokat troner frem på skærmen – med Jeppe, Steen & Jaleh i baggrunden – og fortæller offentligheden om de 2 indgivne stævninger. “De 3 Musketerer” er så kendte, at det vil være for tykt, hvis MSM ignorerer nyheden! PS: Selv om du skriver “Anders”, tager jeg mig friheden at antage, at du mener… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

I princippet burde det være etaten der frygtede Steen og de to andre, men det er samtidig etaten der har magten. En magt der kan og vil blive misbrugt. En magt der allerede er misbrugt, osse mod Steen og de to andre.

Der er mange begivenheder der er for tykke. Intet helvede er indtil videre brudt løs.

PS: undskyld at jeg ikke skrev dit fulde navn. Det plejer jeg at gøre, men den missede denne gang.

Mvh Michael Nielsn

Anders Bo
Guest
Anders Bo

DERFOR undre det mig at Jeppe,Steen & Jaleh sidder på hænderne, for Deep State skyr offentligørelse som Corona´en!

Kan/vil du undersøge hvordan Steens påstand kan være rigtig? Altså at Jeppe er blevet afanholdt, og han er blevet slettet af/fra historien…

Dét med navnet er ok, altså bort set fra, vi er flere Anders´er her.