11
feb
Seneste opdatering: 14/2-20 kl. 1547
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klankultur  er nøglen til forståelse

Det er til nationaløkonomen Hans Jenseviks uvisnelige hæder at gøre  os opmærksom på, at nøglen til forståelse af ellers uforklarlige fænomener, som indvandreres angreb på os og vore myndigheder og bedragerier af velfærdsstaten, ligger i klankulturen.

From ABBA to Allah

Intet andet forklarer, at Sverige nu er i en pseudokrigstilstand, der kun er begrænset af klanernes primitive ressourcer. Glem alt om socioøkonomiske omstændigheder. Glem Marx et øjeblik (jeg ved, det er umuligt i Sverige), men hold Muhammed in mente, og glem ikke Fjordmans kronik Sweden: From ABBA to Allah.

At vi ikke forstår den, og at den ikke forstår os, og at vi masseimporterer mennesker, der ikke har den fjerneste anelse om, at de er rejst over 2000 år ind i fremtiden og heller ikke lever i den, og her mener jeg først og fremmest de tragikomiske Radikale og Alternative Enhedspostkommunistiske partier.

De er kulturelt set bronzealdermennesker, der kører bil, bruger Kalashnikovs og taler i mobiltelefon. Bevares, et mindretal er så kulturelt fleksible, at de ikke er, men normalt er disse mennesker ikke kosmopolitter. Det er dem, der henter dem hertil virkelig heller ikke.

I begyndelsen var homo sapiens

Selvom tilblivelsen naturligvis er længere end som så. Så tilkommer familien og senere stammen og klanen. Det er de mindste fungerende enheder, vi kender. Derefter tilkommer bystaten efterhånden omkring år 3000 f.kr. med Rom, Athen, Mykene, Lagash, Nippur, Ur og Uruk, og nogle af dem, som Romere og Persere, udvikler sig til imperier 2500 år senere. Kineserne kunne have gjort det, men de havde ingen appetit på at frelse primitive folkeslag. De byggede en mur i stedet. Vældig lang. Cigarer og øl er opkaldt efter den. Den har sikret nationens enhed i 5000 år.

Ud af alt dette vokser nationerne, om man så vil datere dem til jøder og grækere i oldtiden eller til højmiddelalderens territoriale monarkier i Europa. Det overlader jeg til historikere.

Transnationale ideer er endnu på kravlestadiet og har i det store hele sluppet realiteterne og jordens overflade, men det har EU og de Radikale ikke opdaget. De er drømmere og fantaster, og måske hævner det sig nu, at gymnasiaster siden længe ikke læser Hans Egede Schaks roman Phantasterne (1857).

Jeg kan ikke tro, Morten Østergaard blot har hørt titlen. Skolelærer Jelved næppe heller. Glemsel er vores gud, amnesi er vores politiske ideal. Fremtiden er alt, fortiden er intet. Vi kan ændre klimaet, og vi kan tvinge vores egen natur. Vi er som Ikaros. Civilisation er noget vi hæver os over. Individet kan flyve. Nu kan hele samfund tilsyneladende flyve.  Held og lykke med det.

Vi koloniseres af mennesker, vi ikke forstår, og som ikke forstår os

Jensevik fortæller om klanerne i Afrika, der ikke forstår, at de nu er en del af nationen Zimbabwe. De befinder sig altså psykologisk et par tusinde år bagud i tiden, han kunne lige så godt have talt græsk til dem. End ikke vores tidsbegreb forstår de.

Klaner går til angreb på naboklaner. Alt udenfor klanen er fjenden. Det svarer til de arabere, der lander i Skandinavien og begynder deres egen lille krig mod os dagen efter, hvad enten det nu er vold, voldtægt eller plyndring. Det er en kulturel refleks.

Vil vi overleve islam?

De handler på en dyb, historisk impuls. Vi er naboklanen, fjenden. De koloniserer os, og vi forstår dem ikke. Hvorfor går så mange til angreb på os, hvorfor bedrager så mange vores stat? Vi griber kun 150 år tilbage i tiden til Marx for at forstå det, hvor vi skulle gribe 1500 år tilbage.

Kan man ikke bare modernisere dem i en fart, bliver de ikke moderne bare af at leve her? Hirsi Ali og Hamed Abdel Samad blev, men de er særligt  intelligente, og desuden så modige, at de har vovet at bryde ud af den lukkede cirkel, muslimsk  kultur er. Et mindretal af muslimer kan leve i år 2000 e.kr. Islam vil aldrig komme til det.

Islams lukkede cirkel

Vi kunne læse David Pryce-Jones´ The Closed Circle: An Interpretation of the Arabs, (han var i Krudttønden i 2014 og overlevede uden politibeskyttelse), en af de fem mest centrale bøger om islam, men vi læser ikke bøger, og  vores beslutningstagere læser bare Hanne Vibeke Holst og den slags. Hvad politikere har liggende på deres natbord, kan få en til at græde.

Vi var engang en nysgerrig kultur med horisont, men nu er vi nærsynede og uden historisk og kulturelt perspektiv. Ud af dette kommer katastrofale politiske beslutninger, der allerede har kostet mange menneskeliv.

Det er en dansk forståelse, at en fjerde generationsaraber der vokser op i Danmark, bliver dansk ligesom os. Kulturelt og sprogligt. Nogle gør, men alt for mange gør ikke. De isolerer sig i deres egen kultur. Derfor er det vigtige spørgsmål: Hvor dybt stikker klankulturen? Er det muligt at løfte nogen op fra klan til civilisation? Vi går uden videre ud fra det, men det er ikke spor selvfølgeligt. Selvom vi med vold henter dem ud af deres kultur, kan vi ikke være sikre.

Arminius/Hermann

Jeg kan ikke lade være med at tænke på germaneren, klan- og stammemennesket Arminius (18 f.kr. til 21 e.kr.) Han bliver kidnappet og taget som gidsel af romerne, vokser op i Rom, blev romersk borger og militært uddannet.

År 4 e. kr. bliver han stationeret i en romersk garnison nær sin hjemegn i det nuværende Nordtyskland, og ingen har grund til at tro, han ikke er en loyal romersk undersåt.

Han hopper kort tid efter af til sin egen stamme. Fem år efter i år 9 e.kr. tilføjer han den romerske hær dens værste nederlag nogensinde i det vi idag kalder Varus slaget i nærheden af nutidens Osnabrück.

Imperiet mod nationen: Hvor Bryssel kolliderer med vore ideer

Dette slag standsede for altid – eller indtil EU – romernes ambitioner i Germanien og afgjorde måske, at Danmark aldrig blev civiliseret af Rom, og at der skulle gå endnu tusind år, før vi byggede kirker af de teglsten (“mursten”), vi i dag finder på Forum Romanum og i hele Romerriget.

Slaget markerede et kulturelt knæk i Europa, der vedvarer til idag. Måske er det også her, Bryssels imperietanker kolliderer med vores egne ideer om selvbestemmelse. Bryssel er det romerske imperium, vi er nationalt demokrati, skønt vore bestukne politikere tydeligt nok ikke er det. “EU parlamentet” er i sømandsjargon “narrefisse.” Det er det teater, vi har fået for at give vores folkestyre væk til Rom, undskyld Bryssel.

Selv i dag markerer Romerrigets grænse i år 9 e.kr. i det store hele grænsen mellem katolicisme og protestantisme i dagens Europa. Varusslaget havde permanente, kulturelle effekter op i nutiden to tusind år efter. Dette på grund af én enkelt persons trofasthed over for sin klan og uvilje til at skifte kultur og loyalitet.

Et skæbnespørgmål

Indvandrere fra klansamfund, der forbliver i deres egen kultur i Vesteuropa, udgør derfor en potentiel, stadig voksende femtekolonne. At vi overhovedet kan drømme om at lukke dem ind i hær og politi og give dem våbentræning er bare endnu et blindt idioti oveni alle de andre.

“Integration” er takket være tankeløse politikeres hasardspil gået hen og er blevet et skæbnespørgsmål. Hvis vi vil være bare overvejende sikre på ikke at have sendt os selv i krig, skal vi hente indvandrere fra disse lande ud af deres kultur, og selv hvis vi gør, kan vi, som i tilfældet Arminius, ikke være sikre på at undgå at påføre vores børn krig.

Blod er  tykkere end vand. Kultur er vigtigere end geografi

Blod er altså tykkere end vand. Hvor mange af de mennesker, Vesteuropæiske politikere har inviteret uden at konsultere deres befolkninger, vil være i stand til at bekrige os i mange generationer ud i fremtiden?

Ingen aner det, men nu afgør det vores kultur og vore efterkommeres skæbne i mange generationer: Hvor dybt stikker klankulturen, og hvor stor en risiko har vi påført os selv? Arminius gjorde ikke tyskerne nogen ubetinget tjeneste ved at holde dem ude af lyset fra romersk civillisation i århundreder derefter.

Klan kontra civilisation

Se historikeren Torben Hansens kronik i 2001: Klan kontra civilisation. Den er på svensk, for den kunne trykkes i Danmark, men ikke i det semi-totalitære Sverige, der så vidt jeg kan se, har beseglet sin egen skæbne. Nemlig krig eller underkastelse.

Vil svenskerne kæmpe eller underkaste sig? Jeg ved det ikke, men hvis de vil kæmpe, har overhøjheden allerede sørget for, at det bliver uhyre blodigt. Fremtidssverige er vold. Klanvold. Når man både har klankultur og koran – verdens første minutiøse manual i diskriminering – har man en giftig cocktail og en farlig rival til den politiske magt.

Derfor fik jeg kronikken oversat i 2001. Den nåede ikke at nytte i Sverige.

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

43
Deltag i debatten...

avatar
17 Comment threads
26 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Niels HenriksenHansMorten - - -Peter BuchHimmelblå Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Poul
Guest
Poul

Det er bestemt kloge ord om araberne, men vi koloniseres ikke af mennesker udefra. Vi udskiftes af vores egne politikere indefra, på ordre fra EU for at fjerne sammenhængskraften, og dermed modstanden mod et stor-EU med stater fremfor lande. Alt det sker hver eneste dag i baggrunden imens vi sidder og analyserer på en brøkdel af konsekvenserne. Det er efterhånden temmeligt trættende at høre på alle de kloge hoveder der skriver tykke bøger og artikler om omfanget af bladene på ukrudtsplanten, imens de ignorerer roden totalt. Jeg tager den lige i slow-motion så alle er med: Der opholder sig ikke… Read more »

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Berlingske Fredag d. 03. januar 2020:

Ikke desto mindre har nye tal fra Danmarks Statistik, der opjusterer antallet af personer i Danmark med indvandrerbaggrund med 400.000 personer, skabt forbløffelse hos både forskeren og politikeren (Pia Kjærsgaard).

I resten af Europa render millioner af uregistrede mudderslimere rundt uden kontrol.
Om to generationer er Vesten udslettet af islam, siger tysk økonom, Thilo Sarrazin der har læst Koranen.

Ikke 1 ???

Poul
Guest
Poul

Ok man skal naturligvis fratrække inkompetencen i det offentlige, det gælder jo for det meste i det her land. Men hvis vi nu antager at de havde styr på det de er ansat til at have styr på, så er alle personer der opholder sig i danmark her kun med myndighedernes accept. Ellers var de enten blevet nægtet adgang eller smidt ud igen. Første gang vel og mærke, ikke efter 3 betingede udvisningsdomme…

Rene
Guest
Rene

Poul.jeg tror man skal være opmærksom på at man mange steder ….passer sit job, og passer rigtigt godt på det.

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Antagelsen om at politikere har styr på noget som helst er eklatant forkert. De har dårligt nok styr på deres egne ringmuskler. Et dansk politisk parti er næsten som en klan, med en dominerende bavian øverst og klumpen et anonymt baggrundstæppe af klakører. Bare se til Venstre. Politikerne i Danmark vil hellere lade Danmark gå under i et religiøst slagtorgie, end at trodse de globalistiske skadedyr i Bruxelles. Hvad vil de islamofile EUparlamentarikere gøre, når muslimstormen begynder for alvor ? Konvertere eller stikke halen mellem benene ? Nok det førstnævnte.

kumulus
Guest
kumulus

“Konvertere eller stikke halen mellem benene”

De vil sikkert gerne konvertere for at sikre sig positiv særbehandling, men det er ikke sikkert, at muslimerne giver dem muligheden. Og så går politikerne også selv under i et religiøst slagteorgie.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Konstantinopel, hovedstad i Det Østromerske Kejserrige, blev erobret af de tyrkiske muslimske horder i 1453. De muslimske vilddyr fik 3 dage til fri plyndring af Konstantinopel. De fleste kvinder og mange mænd/drenge blev voldtaget, alt flytbart af værdi blev stjålet og bortført. Næsten alle romere blev slagte eller taget som slaver. Til sidst blev byen stukket i brand. Mon det er hvad der venter os, når de bliver mange nok ? Deres opførsel i Europa generelt tyder desværre på det.

Vås
Guest
Vås

Utlendinger invaderer våre land og vår reaksjon er å diskutere menneskeheten helt tilbake til år 3000 før krisus. For å prøve å forstå hva som skjer. Derfor taper vi, vi er så fryktelig sviliserte. Utledingene går inn i Skandinavia og tar det de vil ha. Og vi diskuterer det.

Det er veldig enkelt; vi står midt i en invasjon. Ingen har noensinne stoppet en invasjon med å diskutere invasjonen. Husk oberst Birger Eriksens ord; “Visst fanden skal der skytes med skarpt!” Birger Eriksen var en de siste ekte mennene i Skandinavia. Uten han hadde vi alle snakket tysk nå.

kumulus
Guest
kumulus

“Visst fanden skal der skytes med skarpt!”

Her i landet er tiden endnu ikke moden til den slags opfordringer.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Klankulturen formår at stikke helt ned, til det dybe emotionelle punkt hvor loyaliteten til familien og klanen er alt. Punktet består af emotionen stolthed. Så altså ikke kærlighed. Emotionen stolthed er i konstant dynamik med to andre grundlæggende emotioner; ære og skam. Stoltheden er delvis baseret på 1) en grundlæggende følelse af at dominere sine omgivelser og 2) at være en loyal og respekteret klanpartner. I det nye Irak, efter Saddam, der har det amerikanske militær haft store vanskeligheder med at få de forskellige dele af det nye irakiske militær, til at samarbejde. Eksempelvis nægtede hele bataljoner fra Al Bashra… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Så nu kom meldingen ind ifølge Berlingske: “Sharia er blevet anerkendt i Danmark” af helvede til hvor det går “Nu viser det sig, at sharia som islamisk praksis har fået statens blå stempel” vi danske sat ud som kanariefugle i en kulmine!

Chris
Guest
Chris

Staten og dens ledere skal ikke komme til at overleve på lidt længere sigt. Stormen vil komme blot som en konsekvens af den vrede, som findes underliggende i en langsomt vågnende befolkning overalt i den vestlige verden

kumulus
Guest
kumulus

“langsomt vågnende befolkning overalt i den vestlige verden”

Indtil videre er den langsomt vågnende befolkning vist ikke nået ret meget længere end til at famle efter snoozeknappen på vækkeuret.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Link til meldingen idag i Berlingske “københavnermoskeen og dens selvudråbte shariadomstol” : https://www.berlingske.dk/danmark/moskeforsker-overrasker-med-dristig-konklusion-sharia-er-blevet-anerkendt
»god islamisk opførsel og god islamisk moral,eksempelvis stening,derudover har kvinder heller ikke ret til at arve det samme som mænd«

Peter Jacobsen (Aalborg)
Guest
Peter Jacobsen (Aalborg)

En sædvanligvis velunderrettet kilde har netop oplyst, at de Radikale, Enhedslisten og Alternativet til efterårets finanslovsforhandlinger fremsætter forslag om, at staten skal kunne låne af pensionsselskaberne.

Går det igennem, ved vi godt, hvad der sker: Pensionskasserne tømmes og når pengene skal tilbagebetales, bliver pensionsselskaberne lukket af staten.

Hårdtarbejdende lønmodtagere, som tror at den hellige grav er vel forvaret, kommer således til at se deres pensioner forsvinde ud i den blå luft.

Og hvad mon pengene skal bruges til..?

Rigtigt gættet: Til import af mere klankultur!

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Nu er det ikke kun lønmodtagere der arbejder hårdt. Selvstændige arbejder formodentligt dobbelt så hårdt, og de har aldrig fri! Du troede da vel ikke for alvor på at socialisterne kunne holde fingrene fra dine pensioner? Du fik et skattefradrag da du indbetalte til pensionerne, det har givet de røde og såmænd også de blå fuld råderet over dine penge! De ligger jo bare der lige til at kaste om sig med, og du kan protesterer alt det du vil, når Danmark har stemt rødt, er der ikke længere noget der er dit. Flertallet af danskerne er på den ene… Read more »

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“Selvstændige arbejder formodentligt dobbelt så hårdt”

Selvstændige kan også tænke selv og ved derfor godt, at den hellige grav ikke er vel forvaret før man ligger der.

Det korte af det lange er dog, at danske skatteydere åbenbart kan se frem til at skulle vinke farvel til deres opsparede pensioner. Ja, de stemmer endda for det ved valg efter valg.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Socialismen har historisk aldrig ført andet med sig end fattigdom, sult, tyranni og folkeudrydelse

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Den nervøse skrev: “Nu er det ikke kun lønmodtagere der arbejder hårdt. Selvstændige arbejder formodentligt dobbelt så hårdt, og de har aldrig fri! Du troede da vel ikke for alvor på at socialisterne kunne holde fingrene fra dine pensioner?” Du skal have så hjerteligt inderligt tak for de ord, og hvis jeg kunne give dig en masse points for dem, ville det være sket. De fleste i min familie har så længe vides været selvstændige, og det der med overarbejdspenge, faste arbejdstider og garanteret søndagsfri kender vi kun til af omtale. Jeg ved ikke, om der i vort DNA findes… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

Jeg spekulerer på, hvordan artiklens glade budskab kan nå ud til vælgerne i landets mange parcelhus- og ejerlejlighedskvarterer…

Hvis vi skal vente på, at de af sig selv vågner op, kan det komme til at tage sin tid!

Carl
Guest
Carl

Franskmennene “de souche” i Paris-området som innbefatter Bataclan og redaksjonslokalene til Charlie Hebdo våknet ikke av de respektive to massakrene i 2015, men stemte i det følgende valget på Macron, ifølge Caroline-Christa Bernard (Bataclan-vitne) i denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=FJcErb14FC4

kumulus
Guest
kumulus

“våknet ikke av de respektive to massakrene i 2015”

Så skal der nok en del til at vække de danske genier, hvilket nok ikke sker før de bliver alvorligt truet på økonomien.

Chris
Guest
Chris

Præcis! De er alle korrumperet via deres medvirken i det danske statscirkus, som gør de fleste til enten afhængige eller en del af staten selv

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Hold ikke vejret imens.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Kommentar til SAS nye dybt tåbelige og groft nedsættende reklamevideo “What is truly Scandinavian?”

https://m.youtube.com/watch?v=_y4WBtzA2Hk

Hvordan er den reklame dog nogensinde blevet godkendt og af hvem? 🙄

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Kvikke hoveder allerede har været hurtige til at foreslå de næste reklamer for SAS 😂

https://ibb.co/wQXRn80

https://ibb.co/zNcBzWL

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Instant Regret! A Commercial 100 TIMES WORSE Than Gillette & Blame Backlash On “Trolls”

https://youtu.be/UY_foJn4EeU

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Fornuftig kommentar i Expressen fra en reklameekspert – for én gangs skyld 🙄 https://www.expressen.se/debatt/kulturkrig-orsaken-till-sas-historiska-magplask Kulturkrig orsaken till SAS historiska magplask SAS Publicerad 12 feb 2020 kl 17.41 Lanseringen av SAS-filmen, och hanteringen av kritiken, är det största kommunikativa magplask jag sett under mina nästan 40 år i PR-branschen. Hade de verkligen ingen target group utanför Hornstull de kunde testa filmen på innan släpp? skriver PR-experten Peter Karaszi. DEBATT. SAS lanserade i tisdags en ny reklamfilm som vi kan kalla ”absolutely nothing” efter deras tagline, en slags anti-reklam för Skandinavien. Filmen möttes av starka negativa reaktioner och drogs in efter mindre… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Den mest uhyggelige film jeg nogensinde har set, den udlever alle de radikales våde drømme, jeg ville end ikke kunne tåle at nogensinde igen gense denne onde film, radikale vil få udløsning hver gang de genser dette vamle underlødige makværk, mon ikke George Soros har været inde over det mistænker jeg, denne er lige efter drejebogen og tydeligt Det Radikale Venstres fingeraftryk. SAS tager her forskud på virkeligheden,vi ser ligefrem angsten i øjnene hos det nordiske folk, dette er ikke et folk på vej til Skandinavien men et nordiske folk i angst på flugt, vores etniske udrensning ufortyndet, en afrikansk… Read more »

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Vi bliver kritiseret for at komme med konspirationsteorier, når vi taler om befolkningsudskiftning! Men ingen modargumenterer, de udskammer kun! Og udskamning er ikke et argument! 75-80.000 bare i den sidste regerings periode, svarende til en by på Esbjergs størrelse, Danmarks 5 største by, det er da noget, navnlig fordi vi blev lovet straksopbremsning! Kom så med argumenterne.

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

I Sverige finns det för tillfället 873.000 “samordningsnummer”. Ett SO-nummer är en identitet enligt den kunnige men ingen vet hur många individer som gömmer sig bakom varje identitet. Och följer vi Jenseviks avslöjande kanske det är dags att identifiera klanhövdingarna, de som skall leda förintelsen av det svenska folket.
Svenska folket har heller inte blvit tillfrågade om de passar in i det svenska socialistiska “statsskicket”.

Chris
Guest
Chris

Se socialismen, hele den etablerede magtelite og den hidtidige verdensorden gå ned i flammer, bragt af USA’s førende journalist netop nu, Tucker Carlson. Venligst følg ham og del hans journalistik med Danmarks indoktrinerede og hjernevaskede befolkning. Alt kommer i sidste instans fra USA, så følg udviklingen der og forstå, at venstrefløjen allerede HAR tabt på alle fronter. (Der er også Hannity, Lou Dobbs, Gutfeld osv på Fox, hvis man vil finde den nye mainstreampresse. Derudover er USA der, hvor den alternative presse er opstået, så der er masser af muligheder for at erstatte dansk mainstreampresse fra råddenskabens skur, bælingeren og… Read more »

Charles
Guest
Charles

Et godt spørgsmål. klankulturen er bundløs.

Hans
Guest
Hans

Det her er i virkeligheden en kombination af high-tech videnskab og religion: Hvilken sammenhæng er der mellem Allan Simonsen og Allah? Det er jo nærliggende at spørge for den lidt ældre generation. Der står i Biblen, at i begyndelsen var ordet, og ordet var hos Gud og ordet var Gud. Læg mærke til Allan Simonsens efternavn. Det udtales = sig – mund – sen. Da Allan Sionsen scorede og var med til at vinde over Grækenland på udebane i 1983 og kvalificere Danmark til dets første fodboldslutrunde skrev Ekstra Bladet på forsiden (i 1983) “Allan være lovet”. 1983 var året,… Read more »

Hans
Guest
Hans

Fremmede folkeslag med en noget mørkere lød vil tale engelsk i fremtiden også i England, i hvert fald når de skal kommunikere med hinanden. En vikinge-gravhøj ligner et stort muldvarpeskud. En muldvarp er både en dobbeltspion og et blindt dyr, der lever i et andet element under jorden, hvor der ikke er lys. (W)arp er lysets hastighed. Vikingerne rejste både til Amerika 500 år før Columbus og til Afrika. Rejste tidsrejsende tilbage i tiden og ødelagde vikingernes ekspansion, så det i stedet blev englænderne, som skabte kolonier overalt på jorden, og på længere sigt andre engelsk-talende folkeslag, som indere/pakistanere o.s.v.… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Og mere kompliceret er det faktisk ikke:

https://24nyt.dk/nicolai-sennels-mine-fem-oensker-for-2020/

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Det er sjældent det kommer en såden enkel forklaring til den svenske ödelaegelsen.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Ja, nu begynder det at ligne noget. Det er noget af det rigtige. Oldtid og bronzealder er mere præcist dateret end “middelalder” (en middelalder er pr. definition en overgangsfase, så derfor kan de muslimske klankulturer ikke befinde sig i en middelalder. Deres middelalder må nødvendigvis befinde sig FØR den oldtid, i hvilken deres civilisation kulminerede). Også forståelsen af, at multikulti ikke længere er et selvstændigt mål, men til gengæld fortsat et middel – til fuldbringelsen af Det Europæiske Projekt – er et fremskridt. Nu nærmer vi os det rigtige!

– – –

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Anders Bo
Guest
Anders Bo

Oplysningerne har været offentligt tilgængelige i over 1/4 århundrede, aligevel følte Poul Nyrup Rasmusen trang til – fra rigets fremmeste talerstol – at udtale: “Pia skider i skoende!”!