13
feb
Seneste opdatering: 14/2-20 kl. 1617
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Uden nationer intet demokrati. EU ‘parlamentet’ er en måde at korrumpere den politiske klasse”

Natio, at være født et sted, altså et folk. Lars Bern forklarer, hvorfor mere magt til EU, betyder mindre demokrati til os, og hvorfor EU i det hele taget intet har med demokrati at gøre. Dertil får overstatslighed og “multikultur” ødelagt velfærdsstaten og giver os en styring, der har mindelser med en politistat. EU er altså lutter fordele, i al fald for de såkaldte “EU parlamentarikere”, EU bestikker med millioner.

Ett antal gränser har stängts med anledning av viruset och det är något vi också kan behöva göra om det blir ett stort antal döda, menar Lars Bern. Han nämner att nationsgränserna är en förutsättning för att upprätthålla demokratin. Demokrati kan bara existera om det finns nationsgränser. Gränserna är viktiga också för att motverka brottslighet och skydda mot smitta.

Se hvordan Expressen lancerer sin nye chefredaktør: Ny Expressenchef ska fortsätta kampen mot “nationalistiska krafter”. Det kniber noget med jordforbindelsen i Bonnier-koncernen.

Deplorables 2.0: Why Democrats Will Lose 2020

“Democrats snatching defeat from the jaws of victory”

Det er efterhånden vanskeligt at se, hvordan Trump skal bære sig ad med at tabe valget den 3 november, med den kvalitet de demokratiske kandidater har, og med det antal selvmål, de leverer. Se også Mark Steyn reacts to Bernie winning New Hampshire primary. Katie Hopkins synes også, der er helt fantastisk at “Bernie” vandt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
ErikruneAlFredsModerinoJan Ulrik Friis Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Buch
Guest
Peter Buch

https://hodjasblog.one/14-af-landets-indbyggere-er-nu-indvandrere-efterkommere/

Personlig synes jeg man skulle ud af EU, og have en kvote for hvormange fremmede der overhovedet måtte være i Danmark, 5% af befolkningen finder jeg passende. Langt størstedelen, måske 3/4 af disse udefrakommende skulle da være svenske, norske, tyske, polske og briter.

ino
Guest
ino

Vi har få muligheder for at påvirke vores politikere, men en af dem er Borgerforslag – det eneste fornuftige der er kommet fra Alternativet. Brug den mulighed for at stemme for mærkning af halalvarer: https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-04179

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Sidst jeg kørte ind i Sverige over Øresundsbroen blev jeg på den svenske side mødt af islamistiske grænsevagter, og kun islamistiske grænsevagter, godt nok iført svensk uniform men islamister var sat til at bevogte grænsen. Sverige har åbenbart et stort overskud af disse utilpassede islamister der skal aktiveres og mange af disse islamister bevogter nu grænsen ind i Sverige. Hvem i alverden har fået en sådan vittig ide at lade fjendtlige styrker bevogte grænsen, deraf kan jeg kun udlede at islamister ikke bevogter grænsen imod andre islamister såsom extrem islamisme og salafisme på vej ind i Sverige, det blev da… Read more »

rune
Guest
rune

EU er en terror organisasjon. Islam er en terror organisasjon. Og Skandinaviere er verdens snilleste, dummeste og mest naive mennesker. Det eneste folket i verden som frivillig knuller seg selv i ræva og ofrer sine egne barn.