14
feb
Seneste opdatering: 16/2-20 kl. 2034
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Maskerne beskytter ikke bæreren imod smitte, men de beskytter andre mod egen smitte. Typisk kinesisk høflighed. Kronprinsessegade, fredag © Snaphanen.dk British scientist leading coronavirus fight says it’s ‘not absurd’ to forecast 400,000 UK fatalities as world-wide death toll surges past 1,500

Tysk razzia mod højreradikale

Det er anden gang på et år Tyskland griber ind mod statskupsligenede grupperinger, der involverer politifolk. Dertil kommer mordet på Walter Lübcke 2 juni 2019. Denne ville skabe “borgerkrigslignende  tilstande” ved angreb på politikere, muslimer og asylsøgende. Det er et løfte til politikerne om, hvad der venter dem. Den krig, de påfører os, vil uvægerligt  hjemsøge dem.

Police in Germany arrested twelve men, including one of its own officers, in a nationwide probe into an extreme-right group suspected of planning attacks on politicians, asylum-seekers and Muslims. The arrests followed raids, some by heavily-armed special units, which hit 13 locations in six German states.

The four prime suspects planned to spark “a civil-war-like situation… via as yet undefined attacks on politicians, asylum seekers and people of Muslim faith,” federal prosecutors said in a statement.

A spokesman for Chancellor Angela Merkel, meanwhile, said that threats to attack Islamic institutions in Germany amounted to “abominable behaviour”.”We as the federal government feel an obligation to ensure that anyone in Germany can practice their religion within the bounds of our legal order,” said Steffen Seibert at a government press conference. German police officer among arrests in far-right terror swoop.

Schlag gegen mutmaßliche rechte Terrorzelle FAZ: Rechtsextreme sollen „schwerste Anschläge“ geplant haben

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Er det nu slut med maskeringsforbudet?

peerpede
peerpede
4 years ago
Reply to  steen

Det er bare at holde vejret, til faren er over…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Måske allersidste udkald for Danmarks vedkommende, dette kan bliver vores redning vores redningsplanke, om vi i dansk høflighed tilbyder Kina at modtage og behandle alle kinesiske medborgere ramt af sars og coronavirus & no limit, vi må udvise solidaritet, også danske kan udvise høflighed…….i bytte skal Kina love at modtage alle vores islamister og til 100% alt relateret til islam dansk godhedsindustri der pt befinder sig på dansk jord & no limit,et win-win i 11′ time Danmark har her et reelt forhandligsgrundlag,sandsynligvis sidste udkald for Danmark vedkommende, jeg foreslår vi klamrer os til denne redningsplanke. Coronavirus er dødelig, men intet… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Jeg troede at kinesisk 5G var hurtigere og mere effektivt, afventer endnu et svar fra Kina om I vil modtage samtlige de islamister der pt befinder sig på dansk jord, i udbytte for samtlige kinesere ramt af sars og coronavirus der pt befinder sig i Kina ? I Danmark almindelig høflighed at man i det mindste giver et svar, også i betragtning at sandsynligvis sidste udkald her fra Danmark, da vi er under etnisk udrensning.

Kineserelsker
Kineserelsker
4 years ago

Kinesere skal betale tusindvis af kroner for et visum, for at få tilladelse til at rejse ind og bo på hoteller fra 1000 kroner i døgnet, hvorefter en kineser i gennemsnit bruger 3000 kroner i Danmark – i døgnet. Selv i lufthavnen ved hjemrejsen, bruger en gennemsnitlig kineser… hold nu fast… 6000 kroner! De må max. være her i 30 dage af gangen og de skal forinden redegøre for alt i deres visumansøgning. Var de derimod en illegal gedevogter der fremstammede ordet “asyl”, ville de få 8000 kroner i integrationsydelse fra dag 1 før boligsikring og børneoenge.

Peter Bradtberg
Peter Bradtberg
4 years ago
Reply to  Kineserelsker

Vore dødselskende politikere danser jo hyldestdans, nærmest som besatte omkring disse jordfræsere fra mellemøsten og afrika..

River
River
4 years ago

Hele verden skal vænnes til at staten eller verdenssamfundet kan massevaccinerer og at man kan dirigere befolkninger som kvæg til slagtning. Frygten er deres våben. Alle løber efterhånden med hovedet under armen. Dybest set kan man ikke få sig selv til at tro at nogle kan manipulere rigtig mange mennesker og på tværs af nationer selv om det er tydeligt for dem der er villige til at se.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Ja, kinesere er jo verdensberømte for deres høflighed…

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

De er jo fulde af løgn ang tallene. Hvorfor kører krematorierne i Wuhan i døgndrift? De plejer at køre 4 timer pr dag. Se denne whistleblower, en milliardær, der er i eksil i USA, interviewet af Steven Bannon. https://www.youtube.com/watch?v=anU42cc0b54&t=616s
For en uge siden sagde han: 50-60.000 døde, 1.5 mio smittede. Jeg tænker på den ‘gustengule hest’ i Åbenbaringen kap 6,8… Det her bliver en katastrofe.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago
Reply to  Cirkeline

“De er jo fulde af løgn ang tallene”

Det er de utvivlsomt, men det officielle antal smittede lige nu er godt 67.000.

Hvis vi antager, at det reelle antal smittede er eksempelvis hundrede gange højere kan du selv regne ud, hvor stor en procentdel det er af Jordens befolkning på cirka 7,5 mia.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Før der var fremmede djævle fandtes nok kun de lokale.
1557. Ming Dynasty allows Portuguese “foreign devils” to colonize a pirate-infested promontory at the mouth of the Pearl River. The six-square-mile enclave is given the name Macao.
https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1985-11-10-tm-3435-story.html

Hans
Hans
4 years ago

Er du sikker på, at de ikke bare ved noget om os, som vi ikke selv gør? F.eks. at vi er syge uden at vide det, og så lader de være med at fortælle os om det og kurere os for det. Det kunne jo forklare den alment “sløve” tilstand hos svenskere og danskere, som du skriver om. Du har vel hørt om den sorte pest fra 1300-tallet, der kom kort efter, at Marco Polo rejste til kejseren af Kina og gladeligt indviede ham i, at der fandtes et mægtigt, stærkt rige vest på i Europa… De angreb europæiske byer… Read more »

Hans
Hans
4 years ago
Reply to  Hans
Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Her lidt mere. I øvrigt er RNA-strengen, tror jeg, den kaldes, 80% SARS og så er der corona og 4 punkter af HIV i denne virus. Sygdommen beskrives i nogle af Dr John Campbells videoer på youtube. Folk er syge i nok en måned, kaster sort blod op, må have oxygen osv, så det lyder unægteligt forfærdeligt.
De svejser døre til hele opgange til nu. https://www.youtube.com/watch?v=7_406aNdw-Q&t=148s

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x