18
feb
Seneste opdatering: 20/2-20 kl. 0048
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Professoral taqyia i særklasse. “En sammensværgelse mod alle muslimer”

Talrige kvinder har anklaget Ramadan for voldtægt. Begrebet voldtægt findes slet ikke i islam, det kan medvirke til Tariq Ramadans følelse af uskyldighed. Islam opererer kun med sex med slaver og krigsfanger, som er tilladt. De franske og schweiziske kvinder så han åbenbart som slaver, hvilket jo ikke er helt løgn. De er forrådt af deres herrer, og er nu legitimt bytte for en rettroende muhammedaner.Vesten og dens marxisttiske “feminisme” spiller med på islams kvindesyn.

Nogle voldtægter har han nægtet, nogle har han “haft frivilligt sex med,” men det er ikke det, der skal tales om her. Det hele er nemlig fransk forfølgelse af islam. Denne forsvarstale ville muligvis holde i en sharia-ret, men næppe i en fransk. Skulle Ramadan ikke også have en dosis me-too? Hvor mange på Krogerup Højskole, har han talt sig ned i trusserne på?

Islam er en “det er din skyld-kultur”

Kristenheden er en skyldkultur, islam er en “det er din skyld-kultur,” og Tariq Ramadan er en glimrende  illustration af det faktum. Spørg en dommer om, hvor mange muslimske tilståelsessager, han har. Gad vide, om Ramadan viser sig på Krogerup Højskole mere? Han er færdig som rådgiver for EU og professor i Oxford, og desuden er en han uhelbredeligt syg af multipel sclerose i en alder af kun 57.

. Tariq Ramadan, after Serving Time for Rape Charges: The French Judicial System Imprisoned Me as Part of a Political Plot to Destroy My Reputation; This Can Happen to Any Vocal Muslim.

Jan Tullberg om förändring av asylrätten

I detta program förklarar docent i företagsekonomi, Jan Tullberg att vi måste göra radikala förändringar av asylrätten om vi vill att Sverige ska fortsätta existera. Politikerna säger att de har varit naiva. De säger att de nu har kommit till insikt om problemen men hur är det med den saken? Har de lagt om politiken? Nej, antalet uppehållstillstånd ligger kvar på ungefär samma rekordhöga nivå, dvs 120.000 under 2019. De påstår en sak, men gör en annan.

“Det börjar bli kollapsrisk för svenska samhället”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
steenGustavRenePeter BuchNielsen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
kumulus
Guest
kumulus

“vi måste göra radikala förändringar av asylrätten”

Det er hurtigt klaret. Man indfører bare en asylafslagsret. Keine Hexerei nur Behändigkeit!

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Hvad skal Sverige med alt dette nye kostbare ghetto byggeri til, altsammen nedrivnings værdigt. Fra dag 1 når muslimer flytter ind i nybyggeri er området ubeboeligt, uønsket på et hvertsomhelst landkort under betegnelse no go zone. Fortsat milliarder af gode kroner kastes efter dårlige i dette onde landsforræderiske, selvdestuktive, menneskefjendske islamiske multi-kulti projekt, der dags dato ikke har givet et eneste positivt resultat! Sverige nærmer sig svenske tilstande, engang verdens mest vidunderlige mest eventyrlige land, nu under regulær afvikling, et islamisk Helvede på jord.

Rene
Guest
Rene

Tariq Ramadan, er i sandhed en forfulgt uskyldighed. Han står tilbage uden skam i livet,- hvorfra han netop startede. At leve et liv uden skam i livet , uden egentlig skyldfølelse,- generere en situation af ikke-udvikling. Skyld ,skam og anger er forudsætningen for at udvikle et ethos. Et reelt indefra kommende behov for “do the right thing”. …”et levende og personligt ethos” er dybt forbundet med det autentiske i livet, dybde , kærlighed og virkelig vilje til noget etisk og kærligt.det forudsætter næstekærlighedstanken, – tror jeg ,- for ikke ende i den selvcentrede OG selvoptagede, ufølsomhed og afstumpethed Tariq ser… Read more »

Gustav
Guest
Gustav

I gamle dage straffede man grove voldtægtsforbrydere ved at binde en stålwire omkring forbryderens redskab til voldtægterne. Så blev han stille og roligt hejset op til han ikke rørte gulvet mere; indtil redskabet faldt af. Lad os straffe muslimske voldtægtsforbrydere på denne måde, da det er helt i koranens og sharia ånd.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Danmark vil stadig få brug for 1.000 specialinfanterister ved Øresundskysten…

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Så dukker endnu en muslimsk voldtægtmand op på skærmen, tilsyneladende på fri fod, end ikke vilje at hjemsende (Forstå det hvem der kan, jeg kan ikke!) Tariq Ramadan og det gode liv i Frankrig, islamisk ta’selv bord regulært voldsorgie intet nyt i det. Tariq Ramadan står i offerrollen med følelsen af uretfærdighed, der gør at han føler sig retfærdiggjort til at ændre på det uretfærdige, at på trods at han modtager guld og grøne skove og frit frem at voldtage og udleve sine onde volds fantasier på fransk jord på det franske folks bekostning, det franske folk modtager nemlig intet… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Peter Buch er ikke rigtig ved hans fulde fem,når han siger at han betaler skat med glæde.
Jeg kan kun tolke det som,at han holder lav profil.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Det er ikke mig der siger sådan. Jeg nævnte andetsteds at Lone Nørgaard engang skrev sådan. Hvorfor det er relevant på denne post, det ved jeg ikke.