20
feb
Seneste opdatering: 20/2-20 kl. 1735
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

You Tube har censureret videoen. Kan ses  her. Ekstremt ubehageligt. Siden i går er denne udkommet: VIDEO: Muslimskt tjejgäng attackerar svensk pojke: ”På min mamma jag kommer knulla”

Det byder mig imod, at vise så perverst, voldelige klip, og jeg plejer at undgå dem for så vidt muligt. Men vi er sendt i krig. Den venstreliberale falansk har sendt os i krig, og det er “højreradikalt” at påpege det. Derfor kan det ikke udelukkes, at jeg nu bliver raidet kl 6:30 af politiet i morgen. Hvis du offentligt fortæller den herskende klasse, hvad den har gjort, så kommer den efter dig for at fortælle, at virkeligheden ikke spiller nogen rolle.

Det er den retstilstand, vi har nu, hvor feje vesteuropæiske politikere lader som om, de ikke er skyld i titusinder af døde. For hvem ved, vi kunne få den ide at retsforfølge dem når mange nok er døde, ville det ikke være nærliggende? Alle de der proletarer der har måttet lade deres liv for multi-kulti? Måske nogen bliver draget til ansvar, det ville ikke blive pænt, det ville ikke komme i DR og Politiken. Never, det ville være højreradikalt!

 Jeg nødt til at sige til danskerne og navlig svenskerne, at de politikere I stemmer på, har sendt jer i krig. Der er ingen pæn vej udenom.  De har inviteret et massebarbari, og de har ikke tænkt sig at beskytte dig og din familie imod det. Du kommer til at flytte, dø eller bevæbne dig.

Det er allerede det valg, det svenske folk har i dag. Forsvind eller tag din skæbne uden at kny. Din skæbne er at forsvinde, det er ikke noget større kunststykke at blive væk, mener “de progressive.” For en god sag, altså.

Hvad har du mest lyst til?

Hvad har du mest lyst til? Mange svenskere foretrækker at lade sig fordrive af deres egne landsforræddere. Nogle vil ikke, og de vil gribe deres våben, og de har vældig mange af dem.

Bare ved at forudsige dette, tror PET man er interessant. Kombinationen af fantasi, viden og skriveri, er ikke ufarlig. I det hele taget er det sikrere at skrive om det højere fætter-cuisine-gastronomi, hvis man vil dø mæt af dage i sin seng, hvad jeg ret snart kunne vælge. Det kan de glemme. Hvad der står her, er alt hvad der er. Resten er spild af kostbar tid.

Jeg lærte min genbo Preben Møller Hansen at kende i starten af 2000 tallet. Han hadede islam af et sandt hjerte, af den enkle grund, at han kendte den fra sin tid som sømand i 50 og 60 erne, og ligesom jeg havde mødt islam i Beirut i 1967. Hadet var erfaringsbaseret, og det var lige så intenst, som mine forældres had til nazisterne. Han og Folkets Hus lagde lokaler i sin danske kro til Counterjihad mødet i København i 2009, og Preben sad ovre i et hjørne og slugte det hele. Han var kommunist, men han var ikke spor dum.

Du vil trodse dem og bevæbne dig

Politiet ved det, alligevel lader det sig sende ud mod borgere, der bare vil forsvare sig, og som tænker, at deres eget liv er vigtige, end en lov fra en fjern fortid. Hvem ville ikke tænke sådan hellere end at blive slagtet som en hund? Danske og Vesteuropæiske politikere har indført jungleloven og klansamfundet fra for tusind år siden: Forsvar dig eller dø. Bryd loven eller dø.

Disse løgnere vil fortælle dig, at deres lov er vigtigere end dit liv, men du vil vide, at dit liv er vigtigst. Du vil trodse dem og bevæbne dig. Det er ikke en opfordring, det er en konstatering.  Jente mishandles av gjeng: «Döda henne, wallah!» Se video


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

38
Deltag i debatten...

avatar
20 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
Bitten-Kirsti NielsenHansRiverAlFredsModerRené B Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
der Adler
Guest
der Adler

I dag er Danmarks største ulykke og byrde muslimerne. Danskerne finder sig tilsyneladende stiltiende i deres ublu krav, deres udnyttelse af systemet, deres voldsmentalitet, der ingen grænse kender, og samtidig skal vi høre på deres evindelige, uberettigede kritik og afstandtagen fra alt vestligt, endvidere at de ønsker respekt, særbehandling og lovkrav om dit og dat. Muslimerne er sande mestre i at oppiske en stemning, at søge konfrontation for derefter at benytte sig af salami-metoden, så de naive meningsdannere giver dem flere og flere indrømmelser og særrettigheder i den fejlagtige tro, at det vil lukke deres evindelige og konstante kræve- og… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Muslimer og det Radikale Venstre har mindst ét tilfælles. Begge hold er islamiske supremacister; dvs. de er totalt og uafviselig overbeviste om deres egen fuldkommenhed, og de indvier gerne vi andre i dette indiskutable faktum. De kan umuligt forestille sig, at andre mennesker overhovedet kan tillade sig at betvivle islams og det Radikale Venstres uendelige visdom. Alt hvad muslimer og det Radikale Venstre siger og gør, er udtryk for den allerhøjeste guddommelig indsigt. Den slags entiteter havde man også i 1930’erne i Tyskland og Italien. Islam og det radikale Venstre er civilisationernes lorte (Lenins mening om ‘intellektuelle’). Intet under at… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Islam og det radikale Venstre er civilisationernes lorte”

For tiden ser det ud som om det Radikale Venstre er blevet kørt ud på et sidespor. Så mangler vi blot at få ekspederet muslimerne samme vej.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Du mener skyllet ud i historiens lokumstønde? – Så er der mulig frelse for fædrelandet.

Marianne Spanget Larsen
Guest
Marianne Spanget Larsen

Nok er mange muslimer genetisk udfordrede på grund af, at de er indgiftede i den samme storfamilie igennem mange generationer. Det var bondestanden også i Danmark. Men det kan ikke være hovedårsagen til deres fjendtlige beteende. Måske skyldes det snarere, at de har solgt deres sjæl til den gamle månegud Allah mod hans tomme løfte om at give dem herredømmet på jorden?

René B Hansen
Guest
René B Hansen

Jeg tror de mangler et gén. Empati-genet. Som udvandrerne fra Afrika udviklede igennem årtusinder for at kunne overleve.

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

I skolen lærte jeg om grækerne og romerne, og om hvorledes deres kulturer sank i grus. Det undrede mig meget, idet jeg ikke kunne forstå, hvorfor de lod det ske. Hvad jeg dog ikke havde forestillet mig var, at jeg også skulle opleve den vestlige kultur også skulle synke i grus, uden at nogen gjorde noget som helst for at forhindre det. Det er så en oplevelse, som jeg godt kunne have været foruden, og som jeg nu kan reflektere over, men ikke kan tillade mig at udtrykke noget om.

tavsen
Guest
tavsen

»fjæld kan sprænges, og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv«

Blev aktuelt sidste år. Og der findes stadig politikere, der snakker om fællesskab.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Poesi fra den ikke-eksisterende skandi-kultur:

(Norge): Pengeskab kan sprænges, og svinges kan en elverpige, men aldrig kan en muslim forgå, som ikke selv vil rejse hjem.

(Danmark): Mus(lim) fjærter ikke som hest uden røv revner.

(Sverige): OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet, Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat, or the Swedish Democrates are beat.

Poul
Guest
Poul

“Du kommer til at flytte, dø eller bevæbne dig.” Er det danskerne du taler om? De kommer til at blive siddende i sofaen, se vild med dans, og dø når muhammed bryder ind og vil have deres liv, datter, og tv. Og deres sidste ord vil være noget i retning af at “man ikke skal generalisere på grund af et enkeltstående tilfælde”

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Jeg anede ikke at svenskerne har så mange våben liggende derhjemme. I Danmark tror jeg ikke vi skal regne med samme forholdstal. Desværre. Her er det perkerne der har våbnene.
Virkelig godt skrevet Steen. Tak.

Anders
Guest
Anders

Glem ikke mængden af uregistrerede ww2-våben, som myndighederne aldrig har fået oversigt over, eller kontrol med. Læg dertil diverse isenkram fra Balkan-krigene.
Registrerede våben er en narresut, som politikerne nok skal forstå at fjerne, når de resterende borgere skal udslettes – for fællesskabets skyld, naturligvis.

Voldposten
Guest
Voldposten

==> Michael Nielsen (‘Jeg anede ikke at at svenskerne har så mange våben o.s.v….‘) I Danmark findes privatejede våben hovedsageligt hos jægere og medlemmer i diverse skytteforeninger: Danmarks Jægerforbund: 89.876 DGI Skydning: 47.921 DIF Dansk Skytte Union: 31.578 Desuden f.eks. Dansk Sportsskytte Forbund, Dansk Firmaidræt, diverse sortkrudt- og historiske foreninger, hvor der forekommer et vist overlap organisationerne imellem. Altså ca. 170.000 danskere med våbentilladelse. Hos jægere og flugtskydningsfolk drejer det sig altovervejende om glatløbede haglgeværer, omend jægere i stigende grad tager riffelprøve m.h.p. bukkejagt. Hos de øvrige drejer det sig om repeterrifler, halvautomatiske pistoler og revolvere – alle beregnet til… Read more »

tavsen
Guest
tavsen

Afskyeligt, hvad der foregår, men medierne ville være gået i selvsving, hvis et tørklæde blev revet af en muslimsk kvinde.

Som 2 fulderikker gjorde på Nørrebro for mange år siden. Straffen kom øjeblikkeligt, de blev banket ihjel, og ikke en lyd i medierne. Politiet kunne heller ikke finde gerningsmændene.

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“Straffen kom øjeblikkeligt, de blev banket ihjel, og ikke en lyd i medierne”

Det forstås, at du har et førstehåndskendskab til det skete.

tavsen
Guest
tavsen

Rasmus Rodskov (Reply virker ikke hos dig)

Korrekt, jeg arbejdede i nabolaget, den ene overlevede som grøntsag i en rullestol. Det kan næppe kaldes et liv.

Der skete mange ting, som aldrig havde mediernes interesse. Bortset fra, da en muslim åbnede en pølsevogn på Nørrebrogade. De lokale aviser svømmede over i begejstring over integrationens succes.

Det holdt en uge, så konfiskerede politiet pølsevognen. Den var stjålet. Den udvikling havde slet ikke nogen interesse for de lokale aviser.

Rene
Guest
Rene

Tavsen. Tak for huske det , OG minde os andre på det. Jeg har selv flere af den slags ” hændelser “, i erindring,- men da de aldrig deles med andre , og selvfølgeligt heller ikke fortælles i msm, ender “hændelserne ” hurtigt som glemslens vraggods. Også i mit indre. Så, endnu engang tak for huske det, – tak for at nævne det. Vi skulle måske til , i højere grad at “mindes vore døde”; og “tælle vores døde”. Og her skal vore døde ikke kun forstås bogstaveligt, – men også i mere overført betydning. Den og de der blev… Read more »

tavsen
Guest
tavsen

Rene

Ja, det var forventeligt at et par drukkenbolte blev forvist til vraggods. Den ene døde kom på denne liste, men den side er forsvundet ud i glemselen.
http://www.bredalsparken.dk/~drabssageridanmark/html/oversigten.html

Den side var nok for omfangsrig. Den var 100% korrekt, alt det arbejde er skrottet, måske findes siderne i archive.org/web eller andre af den slags.

Vi må have en digital Mindepark

tavsen
Guest
tavsen

“Vi snakkede med manden, der har gjort det til sin mission at redde Danmarks drabsofre fra glemslen.”

https://www.vice.com/da/article/wda8wx/vi-snakkede-med-manden-der-har-brugt-8000-timer-p-en-oversigt-over-danmarks-mord-096

I forlængelse af den forrige, som blev lagt til side, fordi jeg brugte 2 links 😉

Cedric
Guest
Cedric

Folk må være forsiktige, jeg var på en matbutikk i går, sto ved en hylle og så spagetti. Plutselig merker jeg en bevegelse ved siden av meg, jeg snur meg rundt og der står det en kullsvart afrikaner og stirrer på meg. Også begynte han å snakke veldig høyt og aggresivt i min retning. Men han snakket et språk jeg aldri har hørt før, han sa bare ugga-bugga-bugga-ugga. Så jeg gikk videre inn i butikken, to minutter senere dukker svinet opp ved siden av meg igjen. Og han snakker høyt og agressivt igjen. Da var det slutt. Jeg er 1,90… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Man skal i den grad være forsigtig. Såfremt du ikke allerede har overvejet det, så begynd at organiserer dig med dine svenske naboer. Organiser et lokalt beredskab der kan hjælpe dig og andre, som kommer under angreb.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

SD största parti i ny mätning – S fortsätter tappa
UPPDATERAD IDAG 09:29 PUBLICERAD IDAG 07:02

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-novus-sd-storsta-parti

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XgLEJg/sd-storst-i-ny-matning–s-fortsatter-nedat

Förändringar från förra månaden inom parentes. Alla förändringar ligger inom en statistisk felmarginal.

Sverigedemokraterna: 23,9 (+1,3)

Socialdemokraterna: 23,2 (-1,0)

Moderaterna: 18,0 (-0,3)

Vänsterpartiet: 10,9 (+0,5)

Centerpartiet: 8,1 (-0,6)

Kristdemokraterna: 5,9 (-0,2)

Miljöpartiet: 4,5 (-0,1)

Liberalerna: 3,9 (+0,4)

Annat: 1,6 (+/-0)

Osäkra: 5,2

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det er stadig knap kun en ud at fire, der forstår, hvad der er sket med Sverige!

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“Det er stadig knap kun en ud at fire, der forstår, hvad der er sket med Sverige!”

Så må du råbe lidt højere!

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Måske regeringen er lovligt undskyldt da den disse sidste 40 år har været så travelt beskæftiget i diverse parpirnusseri, at land og rige i mellemtiden er vitret bort, ligesom et parallelsamfund kørt ud på et sidespor hvor barnelig nu hober sig op i gaderne. Men alt sådant tager tid for vores folkevalgte at beabejde inden de på baggrund af registerdata han treffe eller undlade at treffe beslutning. Imidlertid muligt at opstille forskellige indikatorer for personer med ikkevestlig oprindelse og det enkelte individs selvopfattelse, identitet og værdigrundlag, altså vanskeligt at afdække, kun muligt opstille forskellige indikatorer, hvad også vil betyde at… Read more »

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Kan det socialistiska hatet mot allt danskt,svenskt och norskt uttryckas bättre än i SAS filmen? Och dessutom tar Reinfeldt muslimerna till hjälp.https://www.aftonbladet.se/a/OpJrgk?refpartner=link_copy_app_share

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Dette er i virkeligheden langt mere interessant end sagen om Stram Kurs demonstrationen og rustvognen!
Langt langt mere interessant, men som det er i dag er det vigtigere hvad der bliver sagt end hvad der bliver gjort!
Jeg er 99,99% sikker på at denne sag ikke bliver nævnt med et eneste ord i MSM.

René B
Guest
René B

Videoen kan stadigt ses på samhällsnytt. Har lige set den. det er til at eksplodere af raseri over

René B Hansen
Guest
René B Hansen

jeg bliver lige nødt til at spørge.
Er facebooks censur afdeling inde på denne platform?

kumulus
Guest
kumulus

“Forsvar dig eller dø. Bryd loven eller dø” Tror det virker bedre at slå på økonomien: Tab af allerede indbetalt velfærd og modregning af evt. friværdi i fast ejendom når der søges om at få del i de tilbageværende velfærdsgoder, statslig konfiskation af opsparede privat- og arbejdsmarkedspensioner m.m. (Det er jo ikke gratis at mætte politikernes importerede indvandrermaver…). Folk skal ydmyges og virkelig føle sig udnyttet, snydt og trådt på, og først når Hr. og Fru Snotdum indser, at der er kroner 0 (nul) til dem, når de bliver gamle eller hvis de rammes af sygdom eller arbejdsløshed, bliver de… Read more »

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“Bevæbn dig eller dø”

Man skulle tro, at det ikke vil vare så forfærdelig længe inden kædens svageste led knækker, og én eller anden følger opfordringen. Det er jo allerede set flere gange i det store udland.

Poul
Guest
Poul

Last night in germany: https://ekstrabladet.dk/112/politi-bekraefter-otte-draebt-i-skyderier/8010957 Nu ved jeg ikke hvad han skrev i afskedsbrevet og vi får det næppe heller at vide i pressen hvis det var noget der gav mening, som eksempelvis at han var blevet overfaldet af indvandrere hver eneste dag gennem hele sit liv eller at hans kone eller datter er blevet massevoldtaget eller lignende. Pressen siger bare at “han gav udtryk for højreekstreme holdninger”, og så kan sagen jo lukkes ned lige der. For der er jo ingen grund til at forholde sig til årsagerne når manden var højreorienteret! De skal dog nok fortælle om alle… Read more »

Hans
Guest
Hans

De danske dommere og det danske politi er svin, der bevidst nægter at komme til undsætning, når udviklingshæmmede, sindslidende, bistandsklienter og førtidspensionister udsættes for kriminalitet i Danmark. Forhåbentligt kvæles den danske politibetjent og dommer i sin aftensmad, eller dør af kræft på et dansk hospital, så er vi af med dem.

River
Guest
River

Som kristen var det førhen et problem at yhwh engang udryddede hele eller næsten hele folkeslag på grund af deres ondskab. Den viden kan jeg ikke se hvordan vesterlændinge som de facto ateister kan indse. Det bliver vores undergang.

Herman
Guest
Herman

Svensker tør ingenting lenger, de drar gjerne ned buksen og lar seg frivillig bli voldtatt i rumpen av araber herrene.
De tør ikke kjempe for sitt land, de flykter heller til Spania.
Mange års hjernevasking er årsaken .

Cedric
Guest
Cedric

Det er godt å se svenskene få juling. De har fått nøyaktig det de ville ha, de har jobbet beinhardt for å oppnå dette, så nå vil jeg ikke høre noe klaging fra Sverige. Ikke ett jævla ord. Nå er det sikkert noen hippier som sier “jammen stakakrs, hun er jo bare 15!!”. Ja, og foreldrene hennes elsker alt som ikke er svenskt, de har stemt på denne elendigheten og de jobber mest sannsynlig som frivllige på et asylsenter. Så de vil at datteren deres skal bli mishandlet. De får det de vil ha.

Bitten-Kirsti Nielsen
Guest
Bitten-Kirsti Nielsen

Jeg mener, at Danmarks største ulykke er politikerne, som står bagved den katastrofe vi ser, og hvem vi ikke kan vælge fra, da dem, vi kan vælge imellem, er udvalgt på forhånd af partiforeningerne. Og der kan man kun være, hvis man holder kæft og retter ind. Jeg taler af erfaring.