21
feb
Seneste opdatering: 21/2-20 kl. 1458
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Artiklen der henvises til er ‘Oikophobia’: Our Western Self-Hatred. En dyb og klog analyse af vores tid og af selvhadets anatomi: “I looked up at the Colosseum, whose dark and gaping ruin reminds us that all things will perish: our own civilization is heading your way.” Se også Sverige skifter ut befolkningen i rekordfart.

100.000 migranter på vej mod Europa

Bosnian security minister Fahrudin Radoncic has claimed that as many as 100,000 migrants could be heading from Greece to Western Europe in the coming weeks. Radonic stated that the Bosnian border would be unable to handle a wave of migrants stating, “Our border is very permeable. We don’t have enough guards or material resources.”

The Bosnian minister went on to add that the situation in the migrant camps within Bosnia is becoming worse by the day as the already overcrowded camps receive even more migrants, Austrian tabloid Kronen Zeitung reports.

The Vucjak migrant camp, located near the Croatian border, was slammed by various groups for its harsh conditions and was cleared in December when the Bosnian government transferred the migrants to another area near Sarajevo. Bosnian Minister Warns 100,000 Migrants Heading For European Union in Coming Weeks.

HILFERUF VOM BALKAN Minister warnt: „Grenze ist sehr durchlässig!“


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
NielsenjørgenCirkelinekumulusAlFredsModer Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Mon Merkel “schaffen das” igen?
Mon ikke det var på sin plads at de stenrige golfstater tog dem denne gang? Men desværre de er klogere end os, så de ved udemærket hvor destabiliserende store flygtningestrømme er!

Margrethe
Guest
Margrethe

Europæerne er en flok “Low-Bottom Alcoholic”. Det er dem, der nok ligger ude på gaden, frarøvet alt og med ødelagte tænder og en brækket næse. Kone, børn job – alt har de for længst mistet. Alligevel holder de fast i, ikke være i besiddelse af et seriøst problem, som kræver, de begynder at tænke anderledes. Nogle formår at rejse sig, når det punkt er nået. De fleste gør aldrig. Først når europæerne ligger ude på gaden, som undermennesker, smidt ud af eget hjem af muslimerne, og aller nådigst kan få lov at overleve, hvis de tilpasser sig som hunde til… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Er det ikke snart på tide at kikke dybt i Glistrups alle arkiver og efterladte skrifter, efter alle tænkelige og utænkelige gode råd at øjeblikkeligt få kastet muhamedanerne på porten. Glistrup fik jo ret og til 100% at fjenden disse islamiske horder står allerede i landet, hærger Danmark i vold-voldtægter og systematisk udplyndring og terror. På tide at få ryddet op i svineriet denne islamiske 5′ kolonne virksomhed på dansk jord, nok er nok, totalt rydde Danmark og Vesteuropa for islamiske horder, inden den totale selvdestruktion, inden kalifatet tager overhånd! Selv Merkel indrømmer at islamisterne fortrænger folket, og forvandler landet… Read more »

jørgen
Guest
jørgen

Det er derfor man har grænser. Man spærrer grænserne, og man holder dem med alle midler. Hvis folk udenfor bryder ind, stopper man dem, igen med alle midler inklusive våben. Folk som bryder ind i mit hjem er per definition forbrydere og kan skydes. De vil lære det med det samme. Men desværre har de fleste misforstået humanismen. De tror den indebærer at begå selvmord hellere end fysisk forsvare sig. Derfor vil indtrængerne alle komme ind og vil til slut overtage landet. Først når vi forstår at loven hviler på vold og er meningsløs uden brug af vold, har vi… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Rigtigt. Men embedsmænd følger deres tegnebogs logik.

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“100.000 migranter på vej mod Europa”

Mine kilder oplyser, at tallet er små 6000, men det er selvfølgelig 6000 for mange. Det korte af det lange er imidlertid, at enten har nogen talt forkert eller også lyves der.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

100.000 er kun fortroppen. Europa er ligesom en vognvægt. Sætter der sig 100 små tynde fattige migranter sig på den, viser vægten bare ca. 5 tons. Ankommer der 100.000 migranter og placerer sig på vægten, viser den 5000 tons eller også kollapser vognvægten under kødmængden. Kommer der millioner af migranter til Europa, bør Europa skifte navn og kaldes Atlas. Lidt mytologi: Titanen Atlas var søn af Iapetos og havnymfen Klymene. Han blev dømt til at bære himlen på sine skuldre, fordi han deltog i krigen mod Zeus. Europa Atlas var en søn af en tæve. Han blev dømt til at… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Han blev dømt til at bære alverdens fattige på sine skuldre, fordi han deltog i muslimske krige mod Allah”

Al respekt for din historiske viden, men det var vist lidt småt med muslimer på Zeus’ tid…

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Titanen Atlas er en myte fra Europas barndom. “Europa Atlas”, titanens arvtager, blev født da misfostret EU blev født i 1900 tallet. Han mor var en tæve. hans far var søn af en tæve. Hvis Europa Atlas skal bære verdens muslimske migranter på sine skuldre, får han kam til sit hår.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

OT – se venligst denne video, for vi går med stormskridt mod en katastrofal epidemi, også i Danmark. Mens du ser den, så hav to ting i mente: regeringen og Sundhedsstyrelsen skider os op og ned ad ryggen, og de ævler om, at denne ikke er værre end en influenza! National geographic har netop skrevet en artikel, hvori de beskriver virussen. Den er 23X mere dødelig end influenza (husk, at dette stadigt er baseret på falske tal fra WHO/Kina), og den laver huller i lungerne, hvis man overlever!! Den er som en ‘storm’ på alle organer, står der i artiklen,… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“for vi går med stormskridt mod en katastrofal epidemi”

Godt jeg har min sølvpapirshat!

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Har du virkelig ikke noget bedre at komme op med?? Befolkningsudskiftningen kaldes vist også konspirationsteori af de venstreorienterede. Du er blot som 98% af den lalleglade danske befolkning, som tror på medierne. Når news ikke rapporterer det, jamen så sker det ikke, vel? Ligesom m de mange overfald og voldtægter, der ikke rapporteres; ergo er det konspiration mod indvandring 🙄 Er dette her også konspirationsteori? https://youtu.be/7_406aNdw-Q. Eller denne https://youtu.be/q7PwWkhhA9g

kumulus
Guest
kumulus

“Du er blot som 98% af den lalleglade danske befolkning, som tror på medierne”

Sådan skal det lyde! Du vinder virkelig nogle hjerter med den tone.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Ja, når news ikke fortæller om det, så må det være konspiration. https://youtu.be/q7PwWkhhA9g.