21
feb
Seneste opdatering: 21/2-20 kl. 2234
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This is the first in a series which show the real consequences of Muslim no go zones in Europe. And of course, truth is now illegal in the West, so they do not specify who is responsible. But as there is not a recorded crime against emergency crews before the muslim invasion of the West, and as these attacks primarily happen in Islamic areas, anyone who doesn’t get it should probably consider a career licking stamps. Vlad Tepes

“Rånoffren väljs ut som av cirklande hyenor”

Godhedens fallit i verden

Terroragtige ungdomsrøverier mod svenskere er foregået i i mindst to årtier, men først blevet opmærksommet nu, hvor de har nået den højere middelklasses børn. Nu tør den feje, svenske røvslikkerpresse pludselig skrive om det. Hvordan kan mennesker, som Sverige har givet alt, opføre sig så fjendtligt, foragtende og krigerisk overfor svenskere? Hvorfor tilgiver de ikke svenskerne alt det gode, de har gjort for dem? Det svar ville være det, der gjorde ondt at få. Jørgen Huitfeldt skriver i Kvartal:

Ja, faktiskt terror. Jag skulle självklart inte gå så långt som att kalla epidemin av ungdomsrån för terrorism. Däremot har det effekter på en stor grupp i befolkningen som i viss mån påminner om dem som terrorister vill uppnå: Nämligen att injaga allvarlig fruktan hos befolkningen. Det var det som blev så tydligt för mig när jag pratade med de här två killarna.

Likt hyenornas cirklande runt den sårade antilopen väljs ett offer ut. Någon som befinner sig i underläge och bedöms sakna kapacitet eller vilja att göra allvarligt motstånd.

Fenomenet började öka kraftigt redan i början av 1990-talet och nu upplever vi alltså en ny nivå – såväl vad gäller mängden brott som allvarlighetsgraden. Men det är inte främst politikernas upprördhet som medborgarna är intresserade av att höra mer av. Ord som ”oacceptabelt” eller ”fruktansvärt” signalerar mer impotens än handlingskraft.

Det vi måste prata om är istället vad detta ressentiment från ungdomar med invandringsbakgrund mot ungdomar med svenska rötter grundar sig i. Vad är det som gör att människor som sökt sig till Sverige för att få skydd undan krig och förföljelse, och i ännu högre grad deras svenskfödda barn, utvecklar en antipati mot Sverige och svenskar som tar sig så groteska uttryck? Hur kan det komma sig att Sverige som ger skydd till förföljda, erbjuder dem gratis sjukvård, utbildning och till och med försörjer dem om de inte klarar det själva, möts med sådant förakt? Att ungdomar till och med kastar sten på ambulansen när den kommer för att hjälpa deras egna grannar?” Jörgen Huitfeldt i Kvartal.

Se også hvordan det svenske socialvæsen bedrages efter noder: S-politiker kräver ny socialtjänstlag för att stoppa invandrares bidragsfusk. Hør også

Listen to “Nyhetsveckan #80 – Svenskhatet, avgrunden mellan killar och tjejer, terror i Tyskland” on Spreaker.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
20 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
FörgrömmadeSvenneJävelAenrueAlFredsModerAnders BoDen Nervøse Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Aenrue
Guest
Aenrue

Man kan ikke lage en omelett uten å først knuse noen egg. Og man kan ikke laget et moderne, trygt og fredelig samfunn uten å først kaste ut hver eneste jævla muslim. Det er den eneste jobben muslimer har; lage mest mulig bråk og prøve å ta over alt sammen. Det står i den boka deres, de er forpliktet til å gjøre det, det er det eneste målet de har, å lage et helvete.

Poul
Guest
Poul

Islam i et land er som cancer i en mand.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Lad os håbe at det er en advarsel til os danskere, men jeg tvivler desværre. Jeg er bange for at når Sverige bryder sammen for alvor, så får vi st vide at det er pga. tonen i debatten. For det lader til at det sagte vægter mere end det gjorde!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

En advarsel gør det ikke!

Der skal udsættes hvidhajer og saltvandskrokodiller i Øresund…

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det er nok lige koldt nok for begge arter. Vi kan i så fald kun sætte vores lid til den globale opvarmning:-)

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ja Sverige forvittrer ude i et helt frit fald. På tide at Sverige trækker sit allerbedste trump kort: Greta Thrunberg for dennegang at stå op imod en pågående islamisk magtovertagelse af Sverige, den etniske udrensning af det svenske folk, selv Grete Thrunberg burde nu have indset regeringens passivitet, de regulærer lodrette løgne og løftebrud, og sammen med folket kaste islamisterne hver og en på porten, rydde Sverige totalt for enhver radikal islamisme.
Den dag Greta Thrunberg vågner op, ja da er det slut med radikal islamisme i Sverige på svensk jord!

Lazze
Guest
Lazze

Meget kan man sige om Hells Angels, men deres manifest fra 2008 er spot on og er mere dagsaktuelt end nogensinde!

https://hells-angels.dk/presseinfo/sjakal-manifestet-2008/

Skåning
Guest
Skåning

Det är inte fråga om to årtier. Det är dubbelt så lång tid.

John Sorensen
Guest
John Sorensen

Hvis – HVIS – folkestemningen skulle vende markant er svenskere jo kendt for at være et uhyre effektivt folkeslag.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Sverige et helvedes godt eksempel på når ondskaben tager overhånd. Til sammenligning i Ungarn i en afstemningen var der 98 % imod en islamistisk magtovertagelse af deres land, måske Sverige i en afstemning vil være for en direkte nedslagtning af sig selv sine barn sit eget folk i et blodigt multi- kulti helvede, og af muslimske macho jævle der springer rundt og tyraniserer, knivstikker, og voldtager svenske kvinder! SD Sveriges Demokraterne ligger vist kun på 28 %…..resterende partier er imod det svenske folk, imod ja indtil døden i jihad! Tydeligt at den ungarnske befolkning har et langt højere IQ end… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis
Skåning
Guest
Skåning

Du verkar tydligen ha ett uppdämt behov av att kasta skit på precis alla svenskar. Nu är jag förvisso skåning men jag har högre IQ än vad du har och har alltid röstat emot det här vansinnet. Kan du säga detsamma?

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ingen her på Snaphanen har noget udestående med det svenske folk, men folket har krav på et hurtigt og effektivt STOP for dette dødsensfarlige islamiske vanvid, denne falske berigelse, dette giftigt slangeyngel, de mange ødelagte liv. Men også vores egne folkevalgte er tunghøre og følelseskolde, dog den dag islamisterne forsvinder bliver alt igen lyst,let og lykkeligt. Husk at jeg sammenligner Sverige med Ungarn i den sammenligning kommer selv Danmark til kort!

Skåning
Guest
Skåning

Jag hävdar bara att Skåne alltid legat i fas med Danmark i dessa frågor, endast knäckta av ren demografi. På Snaphanen har jag vistats i ca 16 år nu, vill jag minnas. Jag är mycket väl medveten om vad vi ger oss in i, tyvärr får jag säga, för det ser inte ljust ut. Min enda tröst är att jag aldrig har röstat på de jäkla förrädarna som gjort det möjligt. Tvärtom.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ligesom dig Skåning er jeg også dagligt ude i et forsvar for Sverige for det svenske folk, se eventuelt: “Svenske tilstande” …..EU og islamisk multikulti dette slangeyngel vil aldrig nogensinde sejre, de ved nemlig slet ikke hvad de er oppe imod! Helt unødvendigt at de folkevalgte i deres egen dårskab kaster folket ud i en ren overlevelseskamp, so be it! Vi er helt på samme side, også selv om vi står på hver sin side, er vi på samme side i et forsvar for Sverige for det svenske folk, præsist som du beskriver det: “knäckta av ren demografi” Ups….. sent… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Skåning må altså være af dansk afstamning? Rent faktuelt er svenskerne omkring 20 år bagefter danskerne, i forholdet til den såkaldte religion islam. På normale danskere virker den svenske holdning til den muslimske folkevandring som ekstrem naiv og provinsiel. Svenskerne reagerer gennemsnitligt lige så måbende overfor det muslimske herrefolk, som de amerikanske rødhuder reagerede på de europæiske kolonister. De svenske sosser har åbenbart vasket enhver form for kritisk hjerneaktivitet ud af de svenske skaller. Måske de svenske rødhuder burde gøre bare lidt symbolsk modstand mod de islamiske kolonisatorer. Bare for at prøve noget nyt og spændende, hvilket sosserne tydeligvis ikke… Read more »

FörgrömmadeSvenneJävel
Guest
FörgrömmadeSvenneJävel

Håll kjäften svenne. Du har inte lenger rettigheten att öppna det anuset du kallar en munnn. Ni svenner har gjort allt ni kan för att krossa Sverige og Skandinavia. Ni har gjort det i 15 år nu. Åk åt helvete svennejävel. Du och alla andra svenner borde få stryk varje jävla dag. Sug kuk i helvete med din morsa. Och våg faan inte att seja ett jävla ord till norrmännen och danskarna, du har inget du skulle ha sagt.

FörgrömmadeSvenneJävel
Guest
FörgrömmadeSvenneJävel

Vi borde kvitta oss med alla svenner och göra om Sverige til en parkeringsplass. Om Norge och Danmark bestemmer att vi ska gå til krig mot Sverige, så kommer jag vara den första över grensen, jag kommer springande över grensen för att spöja svenneröv. Och jag är arg som fan!!

kumulus
Guest
kumulus

“jag kommer springande över grensen för att spöja svenneröv”

Du er dygtig.

Skåning
Guest
Skåning

Skit ner dig själv, du som tar åt dig äran av vad andra har gjort. Kalla mig inte Svenne heller. Jag är skåning och har dansk riddarsläkt bak till sent 1500-tal. Hade danskarna rullat över bron så hade jag varit den förste att anmäla mig som frivillig. Dig, däremot, hade jag slagit sönder och samman.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Löfven taler ikke mere svensk – nu taler han svinsk.

kumulus
Guest
kumulus

Ved næste svenske valg får vi se, hvor skræmt Svensson er.

sussebassa
Guest
sussebassa

Det er iallafall ca 1.4 millioner som er det..vi som stemmer o støtter SD, som på siste måling i januar også steg..igjen..Sveriges største parti.
Samtidig som vi vet vi trenger støtte ifra M KD for å danne regjering..
At barn av høyere middelklasse nå ser ut for å være det store målet for atakker/overgrep..bir frastjålet sine dyre saker og blir urinert i munnen, så ser det lovende ut for å få en ny regjering.
At Svenssons barn ble det..vært det i flere tiår…men at nå barn av høyere middelklasse blir det..sedet.. endrer det meste i Sverige..politikken.
Der går grensen.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Husk der skal over 50% til et flertal! I dag er del lige over 25%, der skal et voldsomt jordskred til, og husk på at flere og flere muslimer får stemmeret! Men vi får se!