22
feb
Seneste opdatering: 23/2-20 kl. 2200
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For at vise, hvor gode mobiltelefonerne er blevet ogsÄ om natten (One Plus 7 T.) Nyboder er bygget til flÄdens ansatte fra 1631 og frem af kong Christian IV i Ny-KÞbenhavn, der senere kaldtes Frederiksstaden.

“Skadeligt indhold” forbydes pĂ„ svensk net

Snart er vi alle russiske trolde

Et dÞende parti, som det svenske socialdemokrati, er et livsfarligt parti. Det minder mig om en halv meter lang rotte, der engang var kravlet op pÄ mit ØK skib i Manilla. TrÊngt op i en krog, gik den til angreb. Tror Fanden at Facebook og Twitter censurerer, nÄr politikere tvinger dem til at indfÞre den censur, de ikke selv mÄ pÄlÊgge nogen.

Nu foregÄr der sÄ en abekastning om, hvem der skal udfÞre censuren. Man har i forvejen gummiparagraffen HMF (266b), og snart kan vi vÊre viklet ind i sÄ meget gummi, at ingen nogensinde ved om de er i fÊrd med at overtrÊde en lov, skÞnt det at det fÞrste krav man mÄ stille til en lov er, at enhver ved, hvornÄr de overtrÊder den. Vi gÄr jo ikke rundt med Karnov i baglommen. Endnu. Se Bitte assarmo: Regeringen leder oss mot ett samhÀlle med villkorad yttrandefrihet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

§77 i grundloven: Enhver er berettiget til pÄ tryk, i skrift og tale at offentliggÞre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler, kan ingensinde pÄ ny indfÞres.

Med den monopol lignende position Facebook og Twitter har opnÄet, mÄ begrÊnsning af, for Facebook og Twitter ubekvemme ytringer, vÊre at betegne som censur! Navnligt da Facebooks chef i Danmark tidligere har arbejdet for Det Radikale Venstre!

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  steen

Nok snarere begge! Hvem husker ikke Merkel og Zukerberg samtale for hvad de troede var en lukket mikrofon. Citeret fra hukommelse. Merkel: Har du tÊnkt dig at fÄ styr pÄ anti migrant ytringer pÄ facebook. Zukerberg: we are working on it!
Censur?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Istedet for svensk censur langt bedre en anstĂŠndig debat en klar deadline for afviklingen af det multietniske samfund. Hvorfor har vi kun lov til at debattere integration, en trojan der nedbryder vores samfund og kultur indefra. Intet i muslimernes historie siden den onde islamiske ideologi udvandrede fra den Arabiske HalvĂž har bragt andet med sig end undertrykkelse og erobringer af andre folkeslag og deres lande, kun uro, udplyndring, terror, vold og dĂžd. Aldrig nogen sinde i islams historie har muslimer kunnet leve i fred og fordragelighed med anderledes troende indenfor samme lands grĂŠnser, ingen i sin fulde fornuft Ăžnsker vel… Read more »

mjolly
mjolly
4 years ago

Slik medvirkeransvar det snakkes om i P1 bÞr vel ogsÄ gjelde politikere som tar inn overgripere og voldsmenn, og det finnes allerede, men ingen av den blir straffet.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Politikere chokeret over udlĂŠndingetal. Hvilken planet har de boet pĂ„ i 25 Ă„r? Det mĂ„ vĂŠre renlivet desperation, nĂ„r politikerne konstant erklĂŠrer sig dybt overraskede over afslĂžringer fra indvandrermiljĂžerne. 22.02.2020 KL. 18:30 https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11946746/politikere-chokeret-over-udlaendingetal-hvilken-planet-har-de-boet-paa-i-25-aar/ »Integrationen er slĂ„et fejl.« ȁrtiers fejlslagen integrationspolitik.« Formuleringerne kan variere lidt, men politikere fra de fleste partier i Folketinget med statsminister Mette Frederiksen i spidsen forsĂžger ikke lĂŠngere at tale sig ud af, hvad der meget lĂŠnge har vĂŠret ret Ă„benlyst.​​ MĂ„ske orker de simpelt hen ikke lĂŠngere. Det bliver stadig vanskeligere at tale imod bedrevidende og uden om helt almindelige kendsgerninger. [!!!!!] I denne uge havde… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Sveriges alle dage og fra engang i tiden virker at vÊre opbrugte, kÊrligheden og til det svenske folk engang dengang inden mÞrket kom, men i helvede hvornÄr hvorfor blev der sÄ koldt, samme vandring over lig!

kumulus
kumulus
4 years ago

Facebook m.fl. husker naturligvis at censurere lige meget til alle sider…

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  kumulus

DET tror jeg sÄ ikke lige.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

”DET tror jeg sĂ„ ikke lige”

SÄ mÄ de bringes til det!

En hel lille hÊr af profiler er selvfÞlgelig klar til at rapportere enhver form for uregelmÊssigheder (hadtale osv.) til eksempelvis Facebook, og hjÊlper det ikke mÄ sagen op i de nationale parlamenter.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Gentagelse: Fuld ytringsfrihed fandtes i Danmaek omkring tre Ă„r 1770-1773. Min pĂ„stand jeg stadig ikke finder modsagt overbevisende. https://da.wikipedia.org/wiki/Trykkefrihedstiden FĂžr og senere i forhold til den periode er der begrĂŠnsninger. Aktuelt lokalt nationalt specifikt pĂ„ omrĂ„det optrĂŠder dels et redaktionelt ansvar for bragte lyde og billeder, udgiver/redaktĂžrer kan vĂŠlge at bringe indslag eller undlade det, dels eksistensen af kontrolorganet domstole, der herfra tolkes placeret som statsmagtens endelige censor, for at forsĂžge at opretholde censurens rammer. I dansk straffelov findes udover paragraf 266B, mindst en paragraf om trusler, sĂ„danne er ulovlige. USA First Amendment – Religion and Expression Congress shall make… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x