22
feb
Seneste opdatering: 23/2-20 kl. 2200
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For at vise, hvor gode mobiltelefonerne er blevet også om natten (One Plus 7 T.) Nyboder er bygget til flådens ansatte fra 1631 og frem af kong Christian IV i Ny-København, der senere kaldtes Frederiksstaden.

“Skadeligt indhold” forbydes på svensk net

Snart er vi alle russiske trolde

Et døende parti, som det svenske socialdemokrati, er et livsfarligt parti. Det minder mig om en halv meter lang rotte, der engang var kravlet op på mit ØK skib i Manilla. Trængt op i en krog, gik den til angreb. Tror Fanden at Facebook og Twitter censurerer, når politikere tvinger dem til at indføre den censur, de ikke selv må pålægge nogen.

Nu foregår der så en abekastning om, hvem der skal udføre censuren. Man har i forvejen gummiparagraffen HMF (266b), og snart kan vi være viklet ind i så meget gummi, at ingen nogensinde ved om de er i færd med at overtræde en lov, skønt det at det første krav man må stille til en lov er, at enhver ved, hvornår de overtræder den. Vi går jo ikke rundt med Karnov i baglommen. Endnu. Se Bitte assarmo: Regeringen leder oss mot ett samhälle med villkorad yttrandefrihet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Niels HenriksenJan Ulrik FriisPeter BuchKnud Madsenmjolly Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

§77 i grundloven: Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler, kan ingensinde på ny indføres.

Med den monopol lignende position Facebook og Twitter har opnået, må begrænsning af, for Facebook og Twitter ubekvemme ytringer, være at betegne som censur! Navnligt da Facebooks chef i Danmark tidligere har arbejdet for Det Radikale Venstre!

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Istedet for svensk censur langt bedre en anstændig debat en klar deadline for afviklingen af det multietniske samfund. Hvorfor har vi kun lov til at debattere integration, en trojan der nedbryder vores samfund og kultur indefra. Intet i muslimernes historie siden den onde islamiske ideologi udvandrede fra den Arabiske Halvø har bragt andet med sig end undertrykkelse og erobringer af andre folkeslag og deres lande, kun uro, udplyndring, terror, vold og død. Aldrig nogen sinde i islams historie har muslimer kunnet leve i fred og fordragelighed med anderledes troende indenfor samme lands grænser, ingen i sin fulde fornuft ønsker vel… Read more »

mjolly
Guest
mjolly

Slik medvirkeransvar det snakkes om i P1 bør vel også gjelde politikere som tar inn overgripere og voldsmenn, og det finnes allerede, men ingen av den blir straffet.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Politikere chokeret over udlændingetal. Hvilken planet har de boet på i 25 år? Det må være renlivet desperation, når politikerne konstant erklærer sig dybt overraskede over afsløringer fra indvandrermiljøerne. 22.02.2020 KL. 18:30 https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11946746/politikere-chokeret-over-udlaendingetal-hvilken-planet-har-de-boet-paa-i-25-aar/ »Integrationen er slået fejl.« »Årtiers fejlslagen integrationspolitik.« Formuleringerne kan variere lidt, men politikere fra de fleste partier i Folketinget med statsminister Mette Frederiksen i spidsen forsøger ikke længere at tale sig ud af, hvad der meget længe har været ret åbenlyst.​​ Måske orker de simpelt hen ikke længere. Det bliver stadig vanskeligere at tale imod bedrevidende og uden om helt almindelige kendsgerninger. [!!!!!] I denne uge havde… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

Facebook m.fl. husker naturligvis at censurere lige meget til alle sider…

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

DET tror jeg så ikke lige.

kumulus
Guest
kumulus

”DET tror jeg så ikke lige”

Så må de bringes til det!

En hel lille hær af profiler er selvfølgelig klar til at rapportere enhver form for uregelmæssigheder (hadtale osv.) til eksempelvis Facebook, og hjælper det ikke må sagen op i de nationale parlamenter.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Gentagelse: Fuld ytringsfrihed fandtes i Danmaek omkring tre år 1770-1773. Min påstand jeg stadig ikke finder modsagt overbevisende. https://da.wikipedia.org/wiki/Trykkefrihedstiden Før og senere i forhold til den periode er der begrænsninger. Aktuelt lokalt nationalt specifikt på området optræder dels et redaktionelt ansvar for bragte lyde og billeder, udgiver/redaktører kan vælge at bringe indslag eller undlade det, dels eksistensen af kontrolorganet domstole, der herfra tolkes placeret som statsmagtens endelige censor, for at forsøge at opretholde censurens rammer. I dansk straffelov findes udover paragraf 266B, mindst en paragraf om trusler, sådanne er ulovlige. USA First Amendment – Religion and Expression Congress shall make… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Sveriges alle dage og fra engang i tiden virker at være opbrugte, kærligheden og til det svenske folk engang dengang inden mørket kom, men i helvede hvornår hvorfor blev der så koldt, samme vandring over lig!