28
feb
Seneste opdatering: 29/2-20 kl. 1637
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den dyriske snuhed og det terapeutiske samfunds dilemma

Vi ser især Sverige ude af stand til at forsvare sig imod de mest brutale, barbariske indvandrede mordere og voldtægtsmænd. Ingen udvisning og latterlige straffe. Sverige er det teurapeutiske samfund par excellence, men hele Vesteuropa er ikke langt bagefter. Sverige har i realiteten med 20 procent udenrigsfødte og 32 procent af fremmed herkomst og over 50 procent blandt yngre i realiteten afskaffet sig selv. Det er bare at vente lidt endnu til de overtager den politiske magt. Mit gæt vil være tyve år.

Her beskriver Victor Davis Hansson general George S. Patton, et aristokratisk, militært geni, der næsten aldrig fik de kommandoer under krigen, som hans evner berettigede ham til, hvilket kostede unødigt mange amerikanske soldater livet. Han fik tilmed ikke megen tak for det gode, han gjorde. Ikke uligt hvad der vil ske for en Trump. Når han har gjort USA store tjenester, vil han være persona non grata blandt anstændige mennesker. Det er den evige pris for at have med anstændigheden at gøre. På Jesu tid hed den Farisæerne.

Bløddyrene

Etablissementerne hader dem. Demokratier fremelsker ikke personer med talent for brutalitet, når overlevelsen kræver det, men de kalder på dem, når de er i nød. Så er det bare at håbe på, der er nogle tilbage når de overcivilliserede bløddyr har lavet alle ulykkerne.

Sverige har akut behov for en Patton nu, men efter 200 års fred er der ingen i sigte som landet er gledet ud i krigslignende tilstande. Skabt af bløddyrene, naturligvis. Det nærmeste man kommer i mange svenske mils omkreds, må være Joakim Lamotte. Han lever nu under særdeles reelle dødstrusler for at være alle feje svenske bløddyrs samvittighed.  Q&A efter 41 minutter. – Man kan for 29 kr. se Patton – Pansergeneralen (1970) med George C. Scott på Blockbuster. Hanson refererer til den, og den er virkelig fremragende.

A dystopian nightmare: “I would rather live in Stalins Russia”

Ezra Levant på The Eric Metaxas Radio Show

De første 48 minutter handler om Tommy Robinson. Robinsons eksempel er det seneste bevis på, at ‘domstolenes uafhængighed’ kun gælder indtil noget er vitalt nok for politikerne. Vi har set det under Glistrup- sagen og Breivik- sagen.

Politikken overtager juraen, når det er vigtigt nok. Det var vigtigt for dem, at den semi-schizofrene Breivik kunne dømmes rask. Allerede juristen Carl Madsen skrev det, og man behøver ikke tage fejl, fordi man er kommunist, men det hjælper selvfølgelig. Ezra Levant er selv jurist.

Den multikulturelle brøler er deres achilleshæl

Ezra Levants beretning om dagens England er ikke bare sand, den er et mareridt fra en politistat. bange er engelske politikere for ‘multikulturen’ og dem, der kritiserer den. De ved, ‘multikulturen’ er en historisk brøler, og de vil slå brutalt ned på enhver, der strør salt i såret.

Det værste er, at hvis nogen på kontinentet var en lige så artikuleret og succerig trussel mod politikerne, ville de få samme  behandling som Robinson. Glem alle demokratiets og retsstatens principper, så vigtigt er det for politikerne at redde deres skind ud af en ildebrand. Jeg tolker min egen terrorlignende anholdelse langs de samme linjer, selvom den er pebernødder sammenlignet med staten vs. Tommy Robinson.

Folkestyrerne er blevet en Potemkinkulisse

Europa er på vej ud af den demokratiske tidsalder, tilbage er kun et tomt valgteater hvert fjerde år, hvor man kan vælge nogle andre politikere akkurat magen til de siddende. En Ellemann i stedet for en Løkke, en Frederiksen i stedet for en Thorning. De vil alle sælge landet for egen personlig vinding – det man i  alle forgående generationer kaldte “landsforræderi.” Et ord der er gået temmelig meget af mode samtidigt med, at landforræderne er kommet i flertal.

Det eneste stemmeprocenten viser, er graden af befolkningens naivitet. De stemmer pligtskyldigt, men magten befinder sig forlængst udenfor deres rækkevidde. Folkestyrerne er blevet en Potemkinkulisse. Selv parlamentarikerne leder efter i 40 års alderen efter mere meningsfulde beskæftigelser, og så er demokratiet deligitimeret. At være på Christiansborg i det seneste valg, adskilte sig ikke væsentligt fra at være i teatret til en gennemsnitlig Arte forestilling: Gode skuespillere i dårlig dramatik.

Fem kvarter langt men must see, i al fald de første 48 min.. Levant var i København for en måned siden med Tommy Robinson. © Snaphanen.dk.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

45
Deltag i debatten...

avatar
16 Comment threads
29 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
HmmelblåHimmelblåSamuel af UgglasAlFredsModerDen Nervøse Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Realisten/Morten
Guest
Realisten/Morten

Det værste er at der er ingen yngre venstremænd eller socialdemokrater der er meget bedre. Enhver kan tage et kig på de unge profiler i de partier, såsom Lea Wermelin, Morten Dahlin eller en anden politiker-klon #432 og selv erfare at der absolut ingen forandring kommer derfra. Nej, resultatet bliver at folket totalt kommer til at miste tillid til systemet, og til den herskende klasse. Og efter nu at have observeret og funderet over dette fænomen i mere end femten år, er jeg kommet frem til at det nok også er det bedste der kan ske. For den eneste løsning… Read more »

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Enig, der må nye folk til! Når politikerne ikke agter at løse de problemer befolkningen står overfor, så er det opskriften på et opgør! Politikerne tænker ikke på befolkningen, de tænker på dig selv og på at kunne skrive en ansøgning til EU i håb om et bengnaverjob dernede! For at sætte det lidt i perspektiv, er der nogen, der tror Victor Orban står forrest den dag der skal uddeles bengnaverjobs nede i EU?
Det nærmeste jeg er kommet til nytænkning er NB!

Nielsen
Guest
Nielsen

-Og SK

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Det tragiske er, at politikerne simpelthen er for dumme til at administrere deres ansvar for dem, de er valgt for. De invaderende migranter er totalt iskolde overfor de lidelser de læsser over på os danskere. De vil uden skam i livet besætte Danmark og formere sig op til et demografisk flertal. Samtidig giver de blanke fanden i dansk kultur og danskerne. Migranterne vil bare til fadet, stjæle alt fra os, bestjæle og voldtage os – fordi de stupide politiske bløddyr ikke tør tage deres ansvar på sig. Danske politikere bliver danskernes mordere, hvis ingen stopper dem – migranter står allerede… Read more »

Hmmelblå
Guest
Hmmelblå

Tja. I grunden er jeg jo enig med dig. Klanfolk vil altid ende med at løbe samme vej og have alverdens undskyldninger for at gøre det. MEN! Politikerne vælges af os og udvælges blandt de opstillede medlemmer af anerkendte politiske partier, og da alle ved, at kun få danskere gider eller har lyst til at være medlem af et politisk parti, giver det sig selv, at udvalget er sparsomt. Talent søger kreative udfoldelsesmuligheder og ikke ævl, kævl og sladder på Christiansborg. Tag fx det store parti Venstre, hvor det ikke er nogen hemmelighed, at det skorter på ledertalent, og at… Read more »

Rene
Guest
Rene

Ja der er mange radikale venstre partier i Danmark.Er der virkelig så mange radikale venstre vælgere i landet? Det kommer bag på mig.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Dette måtte jo komme, nu kom meldingen (ifølge RT-Today) Tyrkiet åbner nu helvedes sluser slipper alle i millionvis af menneskefjendske islamister ud i stormløbet på EU, dennegang også den helt hårde kerne af Islamisk Stat. Sig ikke at dette kom bag på EU, bag på Danmark at åbne grænser at undergangen uundgåelig……vores folkevalgte kom ligesom aldrig nogensinde op i gear, ja de ligefrem sov – sover nu i timen. Hvad blev der iøvrigt af det danske militær? Har noget set dem, befinder de sig på Østfronten? Hvad blev der iøvrigt af den 6’arme, burde vi ikke nu kalde hjem vores… Read more »

Jensper
Guest
Jensper

Selvfølgelig kan demokratier forsvare seg. Se på alt den vestlige verden har oppfunnet. Også se på hva afrika og arabistan har oppfunnet. Det eneste de har funnet opp, er brennende bildekk og hvordan man kaster sin egen avføring på folk. De har ingenting. Vesten kunne ha stoppet hele afrika og arabistan i dag, hvis vi ville. Men vi vil ikke, fordi vi er så snille og siviliserte. Det er bare å forsvare seg. Ingen stopper dere fra å forsvare dere. Ingen kan stoppe dere fra å forsvare dere. Ikke politiet, ikke kongen, ikke gud. Det vi prater om her, er… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Ingen kan stoppe dere fra å forsvare dere. Ikke politiet, ikke kongen, ikke gud”

Hvis du har nogen realistiske idéer til effektivt forsvar, som ikke medfører lange fængselsstraffe, så bare kom med dem.

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Kumulus.
Love og forordninger, sammen med diverse konventioner, er ikke hugget ind i stentavler.
De kan ændres i en håndevending, afhængig af hvilke politikere der sidder på tinge.

kumulus
Guest
kumulus

“De kan ændres i en håndevending, afhængig af hvilke politikere der sidder på tinge”

Er der ret meget, som tyder på, at diverse love og regler står for en snarlig ændring til det bedre..?

Nielsen
Guest
Nielsen

Eneste som ville være bedre var at sløjfe dem. Vi kunne vende tilbage til grundloven. Den er til at forstå,selv for djøfere og studehandlerne i magtrns forsamlinger. Politikerne har nemlig i generationer spekuleret i hvordan de kan smyge sig uden om den,for egen vindings skyld.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Europa er på vej ud i en omfattende borgerkrig. Den vil få generalprøverne Afghanistan, Syrien, Irak og Libyen til at ligne civile optøjer. Patton var bestemt dygtig. Men han var også et svin. Den første han mig bekendt dræbte, var en amerikansk soldat, under første verdenskrig. De skulle indtage denne hersens tyske maskingeværstilling, og en af folkene nægtede at deltage i frontalangrebet. Patton myrdede ham foran de andre soldater, med en skovl. Herefter angreb de og indtog stillingen. Ydermere, så deltog Patton i bekæmpelsen af de amerikanske veterane fra 1. Verdenskrig. Da de forlangte bedre vilkår. En RIOT CONTROL der… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Kan demokratier forsvare sig?”

Naturligvis kan demokratier forsvare sig. Og gælder det forsvar mod den muslimske invasion er alle skam udmærket klar over, hvad der skal gøres. Problemet er bare, at det er særdeles uklogt at ytre det.

Meget bedre at vente på, at kædens svageste led knækker og får gjort noget ved sagen mens man selv står i kø ved håndvasken og mumler noget om et psykiatrisk tilfælde.

Jensper
Guest
Jensper

Løsningen er like enkel som den er fornuftig; Vesten må bombe hele afrika og hele arabistan tilbake til år -10.000. Enkelt. Når man har et problem, så tar man tak i roten til problemet. Det raskeste, enkleste, billigste og mest fornuftige er å sende de alle til helvete før de kommer hit. Men det skjer aldri, fordi vi er så altfor, altfor siviliserte.

kumulus
Guest
kumulus

“Vesten må bombe hele afrika og hele arabistan tilbake til år -10.000”

Tror du selv på det..?

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Netop nu. Græske grænsevagter i slagsmål med migranter der vil til Europa! Erdogan har sluppet migranterne løs på Europa, et klokkeklart brud på Merkels EU Tyrkiet aftale! Erdogan har ikke lagt skjul på at han ønsker og kæmper for en islamisering af Europa! Tyrkiske kvinder i Europa skal ikke få 2 børn, de skal få 5! Der findet ikke noget sådant som moderat islam, der findes kun islam! Herboende tyrkere har stemmeret ved tyrkiske valg og de stemte på Erdogan! Hvad gør EU for at støtte grækerne – Intet! Hvad gør NATO for at støtte grækerne – Intet! Hvad skriver… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Vi er ligesom ude i regulær nedtælling 2015 om igen, nu kan vi følge vores egen undergang minut for minut, store islamiske horder fortroppen for vores undergang er allerede landet i Grækenland, ligesom i 2015 går det nu igen op langs Balkanruten, sidst da islamisterne nåede Danmark over grænsen fik de frit lejde op igennem Danmark, en landsforræderisk handling dengang under Løkke regeringen ved justitsminister Søren Pind, Danmarks historiens allerstørste landsforræderi nogensinde, med det resultat at Norge og Sveriges infrastruktur stolte 1000’årige kultur blev smadret, folket udsat til deres egen skæbne til islamisternes nåde, hvor døden nu virker at være… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

Hvad enten demokratiet kan eller vil forsvare sig har man som borger ingen mulighed for at opsige “kontrakten” med styret. Prøv bare at undlade at betale ejendomsskat, vægtafgift og lignende, og se så, hvad der sker.

Regimet finder sig ikke i, at borgere pludselig nægter at betale “beskyttelsespenge”!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Demokrati er ikke alles kamp mod alle. Demokrati er alle interessegruppers kamp mod alle andre interessegrupper – og sådan skal det være; forudsat at love, hævdvundne regler samt god moral, sund fornuft råder. Magtens 3-deling er obligatorisk.
Derfor kan islam aldrig blive demokratisk. Islam er demokratiets antitese.

kumulus
Guest
kumulus

Demokratiet kan forsvare sig, men noget tyder på, at det ikke vil:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/vil-stramme-grebet-om-muslimer-i-strid-med-grundlov/8023688

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Man kan have mange meninger om George Patton, men aristokrat var han ikke! Han var en rå børste og det var nok, hvad man havde brug for og han var sikkert den klogeste af de amerikanske generaler og han opnåede generelt mere en hans evige rival Bernard Montgomery. De havde vidt forskellige tilgang til krigen. Montgomery den forsigtige, simpelthen fordi han ikke havde så mange tropper et miste. Patton den frembrusende, der tog chancer og mistede langt flere soldater end Montgomery, men havde også langt flere soldater at miste af. Nu har Amerikanerne sag sig på filmindustrien efter krigen og… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

WW2´s bedster general var Alan Brooke!!!

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Krigens ti bedste generaler var, med Patton som undtagelse, enten tyske eller russiske, primært fordi tyskere og russere udkæmpede 50 gange så mange slag som briterne.

Som illustration, se denne liste over flyveresser – den første brite ligger omkring nummer 200 på ranglisten:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_flying_aces

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

När Nationalsocialisterna, med släktskap till en viss “försteminister” i Sverige drar pistolen ur hölstret och avrättar oskyldiga för allmänheten att skåda så gör man inte en storslagen film i Hollywood.
Men när General Patton försöker väcka en soldat ur ett trauma då blir det storfilm som sprids över hela världen.
Förklara det någon som törs!
Det är rötterna vi talar om, de NATSIONALSOCIALISSTISKA, som förhoppningsvis försvinner med Stefan Löfven.
Tror Victor Davis Hanson är att lita på.

morten storm
Guest
morten storm

libtarisme = islamsme alle ! uden undtagelse , bidrager til EUssA, Det vil føre til PRÆCIS det de frygter. ævler og kævler om frie market , lad saten fylde mindre osv. oev. Socialisterne er ikke bedre LArs andersen er top idioten. FORTSÆT. 23-90 årig har fattet det , hvis msm ikke var til, havde DF magten. Se du libtard tænker, det svin. Hvad med at I libtrards flytter til USA ? . Havd venter I på Det står ganske klart , at europas såkaldte politikere er solgte, lige fra dong til saudi.køb af vores helbred. “hvide hjelme” ok vi indrømmer… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Se du libtard tænker, det svin.
Hvad med at I libtrards flytter til USA ? . Havd venter I på”

Måske er jeg den eneste, der finder, at indlægget som ovenstående citat stammer fra er noget uforståeligt og usammenhængende rod.

Rene
Guest
Rene

Jeg synes , det er svært at forstå ,-hvad du egentligt siger her, Morten.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Mao Zedong; The guerrilla must move amongst the people as a fish swims in the sea. Udsnit af boganmeldelse: Politicians and generals cannot win wars if they do not have the resources. I et politisk landskab der i teorien strækker sig fra individualisten, der finder afhængighed af andre i sig selv er en potentiel fare, til de hvis ambition er alt skal være til rådighed for dem, er der visse mennesker og strukturer der historisk og aktuelt har større sejre og magt end andre. Statslig og overstatslig finansiering er af et solidt flertal brugt som samfunds styrende værktøj. Det, vil… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Patton var utvivlsomt de vestallieredes bedste feltgeneral, men han fik skam også jobs derefter. Det amerikanske militær førte en meget dynamisk personalepolitik: en general fik fire uger til at vise hvad han kunne, og gjorde han ikke det, blev han skiftet ud. Så gav man ham et par måneder til at tænke over tingene, inden man (som regel) gav ham en ny kommando – at blive frataget sin kommission i perioder, var således helt normalt og ikke nogen dødsdom over karrieren. Patton gjorde i nælderne og han blev sendt i straffeboks for det, men han fik det bedste job i… Read more »