29
feb
Seneste opdatering: 1/3-20 kl. 1916
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

New Freedom Movement ‘Hearts of Oak’ Launched in London By Tommy Robinson & Carl Benjamin. Bevægelsens hjemmeside Hearts of Oak. Navnet har talrige henvisninger. Hvis nogen vil lægge det på Facebook, bør det nok være en af de certificerede Tommy Robinson-nævnere. Jeg er ikke iblandt dem. Jeg sidder ikke i Folketinget, og jeg ville nok hellere befinde mig på sjette afdeling end der. Ifølge den forhenværende UKIP leder Gerard Batten havde politiet forbudt Tommy Robinson at tale. Anne Marie Waters skriver: No Free Speech For Islam Critics.

Islamisk aggressivitet i Sverige – «dette er vores land»

Af Hanne Tolg

Sveriges Television (SVT) har startet en ny debatserie som de har kaldt «møtet». I denne episode ser vi to muslimske kvinder i Sverige som har helt afvigende syn på hijab.

Politikeren Loubna Stensåker Göransson (M) kom fra Marokko som barn og hun har været med til at få gennemført et hijabforbud på skolerne i Skurup.

Læreren Naouel Aissaoui kommer fra Tunisien og underviser i engelsk og arabisk. Hun trodser hijabforbudet med selvsikker mine og store krævementalitet. Hendes islamske tro står over alt.

Den hijabkledte lærer mister hurtigt besindelsen. Politikeren, som er modstander af hijab, får besked på at flytte fra Sverige hvis hun ikke tåler hijab. SVTs omtale av programmet:

Slöjförbudet i Skurups skolor har skapat starka reaktioner. Politikern Loubna Stensåker Göransson (M) var med och drev igenom det omdiskuterade beslutet. I Mötet träffar hon läraren Naouel Aissaoui som har valt att trotsa förbudet. Varför tycker de som de gör? Vilka är deras bästa argument? Och när de möts ansikte mot ansikte, kan de då förstå varandra lite bättre? Del 2 av 13. Ett möte. Ett ämne. Två personer med vitt skilda åsikter.

De forstår hinanden udmærket. Den ene muslimske kvinde vil leve i et sækulariseret Sverige som ikke undertrykker kvinder og den anden vil have islam. Dialog har ingen effekt på disse standpunkter. Det er en snak om kulturelle værdier og valg. Loubna Stensåker Göransson vil aldrig kunne snakke Naouel Aissaoui ud af sin hijab lige så lidt som Naouel Aissaoui kan få Loubna Stensåker Göransson til at tage hijab på.

Det kritiske her er selvfølgelig at Naouel Aissaoui er lærer og dermed en person som har stor påvirkning på børn. Lærerne indførte i sin tid socialismen i skolen. Nu ser vi at islam er næste ideologi som påføres næste generation. Fra ondt til værre.

Fordansket af Snaphanen. Videoen kan  ses hos SVT med undertekster og delvist på You Tube.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Bitten-Kirsti NielsenkumulussteenRené B Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
René B
Guest
René B

Dette her indlæg kan jeg heller ikke dele på Facebook.
Deres censurafdeling, internt sandhedsafdeling 1984, har overgivet min sag til kærlighedsafdeling 1984 Love, hvor man venligt og bestemt vejleder mig vedrørende mine ytringer.
Meget af det de sletter er fuldstændigt uskyldige kommentarer.

kumulus
Guest
kumulus

“Meget af det de sletter er fuldstændigt uskyldige kommentarer”

Spekulerer på, om FB sletter på eget initiativ eller først når tilpas mange har indrapporteret et indlæg eller en kommentar.

I sidstnævnte tilfælde kan den metode jo vendes om og bruges den anden vej.

Bitten-Kirsti Nielsen
Guest
Bitten-Kirsti Nielsen

“flyt herfra”, siger hun. Er det muslimen, der siger sådan? Hvis ja, må man sige, at de er langt ude derovre. Tænk at få det påbud fra en fremmed, at man skal forlade sit eget land …! Ja så kan ingen vel være i tvivl længere.

kumulus
Guest
kumulus

“Flytta härifrån om det irriterar dig”

Noget har de da forstået i de muslimske lande. Nemlig at holde kvinder nede med hård hånd!