3
mar
Seneste opdatering: 4/3-20 kl. 0807
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tre et halvt års fængsel til illegale grænsekrydsere. Tyrkerne forsyner dem med tåregas

The Greek government is steadfastly resisting the onslaught of the migrant horde that has been released by the Turkish government to storm the fence at Turkey’s land border with Greece.

The following video contains excerpts from a news report from Greece that aired on Bulgarian TV. It turns out that tear gas is being used at the border by both sides — that is, not only are Greek border guards using tear gas against the mob trying to cross the border, but the Turkish government has reportedly delivered tear gas to the migrants, plus drones with which to deploy it. GoV. – Se ogsĂĄ Det eneste ansvarlige: steng grensene og Was macht Hassan aus Marokko an griechisch-tĂĽrkischer Grenze?

FĂĄr islam den danske elite til at gĂĄ fra forstanden?

Af: Hans Rustad

Berlingske har en fantastisk artikel af den hollandske islam-forsker Ruud Koopmans, der virkelig sætter tingene på plads. Måtte journalisterne tage ved lære! Sandhederne kommer som perler på en snor:

Påstanden om, at Europa skulle være fjendtligt indstillet over for islam, holder efter nærmere undersøgelse ikke. Når progressiv og legitim kritik af islam kategorisk afvises, er der tale om en alvorlig fejltagelse. Man gør gerningsmænd til ofre og potentielle ofre til gerningsmænd. Professor slår pæl gennem myte: Hård debat om islam fører ikke til islamistisk terror

At vende bevisbyrden mod ofrene er en fejlslutning, der over tid vil undergrave ikke bare retsstaten, men også evnen til at skelne ret fra uret, sandhed fra løgn.

Der er en klar sammenhæng mellem denne uskyldsforklaring af islam og muslimer og volden mod danskere. Det officielle Danmark har ikke evnen til at konfrontere voldsmændene. Koopmans forklarer:

Det første og vigtigste skridt at tage, når man vil løse et problem, er at finde dets årsager. En forkert diagnosticering af problemet hjælper i bedste fald ikke eller kan endda ende med at gøre det værre. Den kontraproduktive diagnose, der stilles, når det kommer til årsagerne til krisen i den islamiske verden, er den, at det skulle handle om islamofobi.

Danske medier har været langt bedre end deres nordiske naboer til at rapportere om radikalisering, anti-danske holdninger, særkrav og vold, indadtil som udadtil.

Krisen i den islamiske verden har ingenting med Vesten at gøre

Men der er en stor modvilje mod at se tingene i den rette sammenhæng. Hvorfor? Koopmans siger noget indlysende, når han peger på krisen i den islamiske verden. Den har ingenting med Vesten at gøre.

Alligevel har venstrefløjen fået lov til at stikke af med den humanistiske arv og som Lenins arvtagere forstår de at bruge den til at afpresse vores dårlige samvittighed.

Nu står en ny invasion af Europa for døren og igen trækker venstrefløjen “retfærdigheds-kortet”. Det er ikke retfærdigt, at vi i Vesten nyder vores høje levestandard og et velordnet samfund. Godhedsapostlene vil rive alle grænser ned. Men de ligner mere og mere Apokalypsens fire riddere.

Hvis de får lov til at fortsætte vil reflekserne betyde Danmarks undergang

Sidste valg var en demonstration af hvor dybt disse reflekser sidder hos en del af befolkningen, og det er skræmmende. Hvis de får lov til at fortsætte vil det betyde Danmarks undergang.

Som vi ved – det er ikke første gang. Historien gentager sig. Svenske tropper har engang besat Danmark. Landet har været lovløst. Det er som om vores forstand standser op og ikke er i stand til at indse, hvad vi står overfor.

En ting er altid godt: Bevar forstanden. Men for at gøre det må man bevare kontakten med ens indre Jeg. Det gælder også folket og eliten. Uden selvbevidsthed er man fortabt. Det Koopmans siger, er egentlig indlysende, men det er rystende for den danske elite.

Stol på din fornuft. Venstrefløjen har har sat sig på medier og læreanstalter

Koopmans har til forskel fra dem aldrig givet slip pĂĄ sin forstand. En lille dosis sandhed hver dag og vejen bliver til mens du gĂĄr. Ville Piet Hein ikke have sagt noget lignende? Fortvivl ikke. Stol pĂĄ din fornuft.

Venstrefløjen i Danmark har en indflydelse, der er helt ude af proportion med antallet. Det skyldes udelukkende at de har sat sig på medierne og læreanstalterne. Ellers ville debatten have været anderledes.

Der er bestemt grund til bekymring, når det kommer til nutidens form for islam, især hvis man er kvinde, homoseksuel, jøde, ateist, kritisk muslim eller tilhører et religiøst mindretal. Er det egentlig så overraskende, at nogle mennesker får en ubehagelig følelse, når en mand med langt skæg og traditionelt islamisk tøj sidder ved siden af dem i toget?

Bør en synligt jødisk person, som undgår kvarterer med mange muslimer, hellere sørge for at få en aftale hos en psykiater for at få sin angstlidelse behandlet?

Venstrefløjen har hele tiden formået at undertrykke debatten for at forklejne denne problemstilling. Sådan bliver de den nye antisemitismes villige og frivillige medhjælpere.

Adam Holms hysteri efter Hanau

Det er en modsætning de ikke klarer at leve med, derfor ser vi stadig klarere tilfælde af hysteri, som når Adam Holm efter Hanau siger at islamkritikere giver åndelige føde til højreekstrem terror. Der er intet i vejen med Holms IQ, men hans følelsesliv og anti-fornuft arbejder mod ham.

Venstrefløjen og elitens islamofile indstilling gør at de har ofret ytringsfriheden, generelt og konkret. Det er dem, der er grunden til at Lars Hedegaard og Lars Vilks må leve i skjul, mens islamisterne går frit omkring.

Er forfattere, satiretegnere, journalister og bloggere, der undgĂĄr at udtrykke sig satirisk eller kritisk om islam, racistiske angstneurotikere?

Vi taler om to forskellige former for logik: Islams vanvid og vestlig rationalitet, bygget på græsk tænkning og kristen humanitet. Islams vanvid gør, at det bliver islams dissenter, der marginaliserer sig selv.

Er kvinder, som Ayaan Hirsi Ali og Seyran Ateş, der fordømmer den undertrykkelse af kvinder, som den islamiske verden er gennemsyret af, hadefulde forrædere over for deres egen kultur?

Flemming Rose havnede midt i denne konflikt og klarede ikke helt at forstĂĄ samarbejdet, kollaborationen mellem islamisterne og eliten.

Hvis man falder for den gale ĂĄrsagsforklaring er det kritikerne af islam, der er noget galt med. De mangler empati og moral.

Begrebet islamofobi indebærer, at berettigede bekymringer og frygt for eksisterende former for islam er irrationelle former for had, og gør på den måde ofre til gerningsmænd. Omvendt bliver gerningsmændene gjort til ofre.

Islams vanvid i Danmarks elite

Det er endestationen på det vanvid islam har overført på den danske elite. De har overtaget det helt frivilligt, fordi de har manglet den intellektuelle og moralske styrke til at stå imod.

Samme deroute genfindes i hele Vesteuropa. Det er først og fremmest en intellektuel og åndelig krise. Befolkningen er svigtet af politikere, elite og medier. Men man løser ikke problemerne ved at skyde skylden på andre.

Man mĂĄ genfinde sig selv.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Som om at vi nu med vold og magt skal indordne os Islam, forkaste vores egen stolte tusindĂĄrige kristne kultur, det genspejles i massemedierne, hvor virkeligheden fortrænges og forties i disse main stream medier, der fremstiller vores alles undergang til vores eget bedste. Vestlig propaganda har taget overhĂĄnd, foretrækker vĂĄbensalg & krig frem for fred, islamisterne hyldes frem for det etniske folk, vi nedgøres vores meninger fortrænges i msm. Venligboer yngler slanger ved deres barm “berigelsen” kommer til os i form af massevoldtægter, knivstikkerier og ligvideringer, vi stĂĄr til at miste vores hele civilisation, vores kultur, vores land, dansk TV… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago

“Der er intet morsomt intet humanistiskt ved Islam, en ond ideologie uhyre livsfarlig, en reel trussel imod vores land imod vores hele eksistens som folk!”

Du må ud i parcelhuskvartererne med budskabet. Ellers bliver det kun hørt i nettets ekkokamre.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  kumulus

Hørt!

kumulus
kumulus
4 years ago

Nu hvor vi skal til den igen er det værd at notere sig, at mange af de klip af flygtningebåde vi for få år siden så anløbe græske strande i virkeligheden stammede fra filmscener optaget på Kreta.

”Flygtningene” var professionelle skuespillere og fotograferne var ansat af msm.

Men selvom nettet aldrig glemmer, ser det ud til Google ikke længere husker det…

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Ok sĂĄ kom jeg ned pĂĄ jorden! EU sender 100 grænsevagter – – sølle 100! – – Der er brug for 10.000!
Et svagt øjeblik troede jeg på EU.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg kan ikke forstĂĄ uanset hvordan jeg vender og drejer Ursula Von Den Leyens ord idag ved den græsk – tyrkiske grænse, at ” vi mĂĄ aldrig glemme at Tyrkiet er vores ven” jeg mener at sĂĄ falder alt sund fornuft ligesom til jorden, alle hjerter fryser til is, er der noget som Tyrkiet ikke er sĂĄ er det vores ven, og det bliver Tyrkiet heller aldrig nogensinde. En sĂĄdan bemærkning skal sikkert ses i betragtning at Merkel & Von Der Leyen gamle slyngvenninder at Von Der Leyen ogsĂĄ Frontex løber Merkels og George Soros ærinde i Grækenland, trojan som… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Bemærk at trojanske heste normalt er af træ og fuldstændig hule indvendig. NĂĄr EU’s kællinger dukker op et sted i samlet flok, skal man tælle sit sølvtøj efter de er rejst. Erdogan skider næppe i sine bukser af skræk, fordi et par kaglende følepornografiske prøjsiske høns vover sig ud af buret. Erdogan har kun respekt for kugler og krudt – og kugler er ikke noget, de to høns bærer rundt pĂĄ.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Følgende punkter dikteret af Eliten skal, for at at opnĂĄ Elitens accept, efterleves af enhver ny dansk regering: 1) Skaffe billig og underbegavet arbejdskraft til Danmark i store mængder. Gerne skjult under dække af EU, FN og internationale konventioner. 2) Sørge for migranternes velbefindende i Ă©t og alt. Billige lejligheder i muslimske ghettoer. Gratis tandlæge-, hospitals- og lægehjælp. Gratis møblering og elektronisk underholdningsudstyr (PC, TV, computerspil, etc.). Gratis ferierejser til de fraflygtedes hjemlande og straffrit hvis de ulovlige ferier opdages. 3) Afværge lokalbefolkningens modstand mod organiseret nasseri, ved udskamning, personlig forfølgelse, kollektiv mobning af islammodstandere og generel tilsvining af modstandere… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Skaffe billig og underbegavet arbejdskraft til Danmark i store mængder”

Det er altid her argumentationen fejler. For når den billige arbejdskraft har erstattet den dyre arbejdskraft, er der ikke længere nogen tilbage, som har råd til at aftage de fremstillede produkter.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  kumulus

Du glemmer globaliseringen. Et lands rigdom afhænger stærkt af landets eksport af landets egne produkter – Hvad enten de ‘egne’produkter er fremstillet lokalt eller i Kina. Bemærk ogsĂĄ venligst, at muslimsk arbejdskraft gerne findes i de ufaglærte serviceomrĂĄder, hvis produkter ikke just er fysiske. Samtidig ‘dumper’ muslimerne priserne pĂĄ serviceydelserne til ‘sort’ niveau, da de derved lettere kan snyde med skat og moms, fordi fleste betalinger forgĂĄr med kontanter. Typiske muslimsk bizzinez i Danmark er pizzariaer, kiosker, slikbutikker, frisører, minimarkeder, vekselkontorer og brugtbilsforhandlere, som alle kan arbejde som famlieforetagender. Altsammen noget de kender fra deres shitholes i arabistan.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Venstrefløjen i Danmark har en indflydelse, der er helt ude af proportion med antallet. Det skyldes udelukkende at de har sat sig pĂĄ medierne og læreanstalterne. Ellers ville debatten have været anderledes. Det er derfor, de frygter internettet, internettet kortslutter deres debatmonopol. Jeg har stadig hĂĄb om at jeg i min livstid kommer til at se massemedierne, de politiske partier og de kommunistiske pølsefabrikker der idag gĂĄr for læreanstalter, bliver fejet til side af internetpopulismen. Massemedierne stĂĄr allerede i lys lue, og det er kun det danske sprogs lidenhed, der beskytter den hjemlige dilletantforestilling mod at blive knust af Youtube.… Read more »

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Felix Krull

“Jeg har stadig håb om at jeg i min livstid kommer til at se massemedierne, de politiske partier og de kommunistiske pølsefabrikker der idag går for læreanstalter, bliver fejet til side af internetpopulismen.”
Du kommer 99% sikkert til at se dem censurere hele internettet længe før det sker, de er allerede godt i gang. Venstreorienterede er totalitære af natur.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Poul

Poul ,ja Kina har vist vejen. Der kommer stort set intet ud fra Wuhan eller andre steder i landet, og bl.a. Google har hjulpet med at udvikle teknologien. Vi har kun nogle få år tilbage som frie mennesker. Så står den på massiv censur, social credit system, afskaffelse af kontanter (så alle økonomiske transaktioner kan overvåges) osv. Den frihed, som vi halvgamle er vokset op med, vil være et fjernt minde, og de yngre årgange vil komme til at høre om det, ligesom vi har hørt om mørklægningsgardiner, udgangsforbud og rationeringsmærker.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

“og de yngre ĂĄrgange vil komme til at høre om det”

Det er svært at spĂĄ. Især om fremtiden…

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Wenn Multikulturalismus zu einer Bedrohung der Meinungsfreiheit wird, stellen sich Multikulturalisten gefährlich auf die Seite der Islamisten… Frankreich geht rasch von Laizität (Säkularismus) zu LâchetĂ© (Feigheit) ĂĽber; von der Meinungsfreiheit zur bedingungslosen Kapitulation. Frankreich versucht immer wieder zu zögern, während der Islamismus davon lebt, dass die Eliten ihre jĂĽdisch-christlichen Werte rasch aufgeben… Heute fĂĽhren in Frankreich, dem Land der Erklärung der Menschen- und BĂĽrgerrechte, das die Meinungsfreiheit und das Recht auf Kritik an Religion und Ideologien stets geheiligt hat, manche innerhalb des Justizsystems – im Namen eines fehlgeleiteten, militanten Antirassismus – das Verbrechen der Blasphemie still und leise de facto… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Som FĂĽhrerin Merkel ville skulle have kunnet udtrykt det: Wollen Sie den totalen NazIslamismus? Og det gemene germanske Volk svarer: Ja, ja – wir wollen den totalen NazIslamismus.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Breaking news. EU vil bevogte den græske grænse. Der sendes fly, helikoptere og grænsevagter. Desuden giver EU grækenland 700 mio.
Oprigtigt sĂĄ var det pĂĄ tide!

Voldposten
Voldposten
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Korrektion: EU sender fly, helikoptere og receptionister. See? – Fixed it for ya’ !

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Voldposten

“EU sender fly, helikoptere”

Sender to fly og helikoptere. Er det mon to fly og to helikoptere eller et fly og Ă©n helikopter..?

EU sender også 700 mio. €

EU har rigtig spenderbukserne pĂĄ!

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

..Usjh..hvofor himmelblĂĄ og noen andre trĂĄkker pĂĄ ALLE nordmenn, mens det er regjeringene som har skylda..ansvarlige..
Ville ju bli det samme som nordmenn trĂĄkker pĂĄ danskerna mens det ogsĂĄ der regjeringene som styrer.
Ja vi er fjellaper..og hadde nok ikke overlevd uten å være der..tilpasset vår barske natur igjenom århundre..
Et tøffere folkeslag enn flatlandslus..og svenske.
Hilsen stolt fjellape i flerfoldige generasjoner, som elsker danske folket..ps ikke kulturmarxistene..som mange nordmenn.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Svar fra den eneste og originale AlfredsModer til hans norske åndsbollefælle:

Danmark ville være langt fattigere uden Tordenskjold, Ludvig Holberg, Edvard Munch, Edvard Grieg, Rolf Wesenlund samt alle de almindelige nordmænd, som gennem tiderne har belært danskerne om den lodrette dimensions betydning.

nigger
nigger
4 years ago

PENGE det handler KUN om penge ikke folket ! og venstre fløjen EL SF Å er ALL in on the DOE.
Jeg er sĂĄ skuffet over DF , og over paludan, idiot. venstre nu radikale . Det er NED af bakke . snakke om et infiltreret land, hvor befolkningen røves dræbes voldtages dagligt . en lille flok “elite ” styrer dine meninger og penge . Det stopper snart.hvem er modstand ! fuck jer alle ammen

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=-OaNCiAOtvI
fra:
pi-news.net/2020/03/erster-toter-der-fluechtlingskrise-ii-syrer-beim-illegalen-grenzuebertritt-erschossen/

In der Sendung „Spiegel TV“ wurde am 2. März auf RTL in einem Filmbericht mit dem Titel „Lost auf Lesbos“ darĂĽber berichtet, was die einheimische Bevölkerung auf Lesbos derzeit erdulden mĂĽssen. FlĂĽchtlinge schneiden in den Plantagen die Olivenbäume ab, weil sie Brennholz brauchen und zerstören so die Existenzgrundlage der Bauern. AuĂźerdem brechen manche der Migranten in die Häuser der ortsansässigen Menschen ein…

Fjernede Jan Ulrik Friis og den dertil hørende e-mailadresse før jeg satte egne data ind…
Peter Buch

Der er stadig mulighed for støtte sendes nĂĄr teknikken virker bedre, det gør den endnu ikke…

HimmelblĂĄ
HimmelblĂĄ
4 years ago

Hvorfor har nogle nordmænd tit så travlt med at rakke ned på Danmark?

PĂĄ vg.no har man endda d.d. hevet den gamle sag om “smykkeloven” frem og konfrontereret statsminister Erna Solberg med den. Hun tager heldigvis fusen pĂĄ journalisten, men alligevel…Det er da pinligt. Ikke for os men for den tankegang, der ligger bag journalistens intrigante handlemĂĄde.

Videoen om “smykkeloven” følger efter flere videoer fra grænskekampene mellem Tyrkiet og Grækenland, og det er meget anstrengt at placere den der.

HimmelblĂĄ
HimmelblĂĄ
4 years ago

Hvorfor har nordmænd sĂĄ travlt med at rakke ned pĂĄ danskere? Her en gabende kedelig artikel af en Hans Rustad, og hvis man kikker efter antallet af coronavirus-tilfælde hos nabolandene, finder man hurtigt ud af, at i Norge gĂĄr det ikke godt, der kan man blive smitttet pĂĄ et af landets største hospitaler, og man lader, som om man skal til Singapore for at finde et land, der har godt styr pĂĄ situationen. Det vil jeg da ellers mene, at vi foreløbig har her i landet fĂĄ sømil syd for Norge. GĂĄr man ind pĂĄ den store avis vg.no, finder… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  HimmelblĂĄ

“Hvorfor har nordmænd sĂĄ travlt med at rakke ned pĂĄ danskere?”

Det er fordi; på en skala for politisk korrekthed, hvor 10 er det højeste, ligger svenskerne på cirka 27 og nordmændene (m/k) følger lige bagefter.

HimmelblĂĄ
HimmelblĂĄ
4 years ago
Reply to  kumulus

Du har sikkert ret. Men hvor svenskerne er ĂĄbenlyst forargede over os og betragter os – med en vis ret – som et lidt anløbent handelsfolk – sĂĄ lusker nordmændene sig indirekte og skinhelligt til kritikken.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  HimmelblĂĄ

MĂĄske en slags mindreværdskompleks? Hvis ikke de havde en masse olie, sĂĄ ville super-duper-luxus jo stadig være hofretten FĂĄr i KĂĄl. Mens vi danskere har været særdeles opfindsomme og været i kontakt med resten af Verden gennem vores enorme handelsflĂĄde, sĂĄ har vores norske brødre og søstre haft travlt med bare at overleve og holde kontakten til de nærmeste bygder, som lĂĄ 50-100 km væk fra eget lokalsamfund, som ogsĂĄ kun havde nogle fĂĄ hundrede indbyggere. Ikke for at pisse pĂĄ de kære nordmænd og -kvinder, men geografien har ikke været til megen hjælp for dem – genetisk er de… Read more »

HimmelblĂĄ
HimmelblĂĄ
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Du har ret, der er noget mindreværdskompleksagtigt og landsbymentalitet over det, og jeg funderer undertiden over, om Norge tĂĄler sin umĂĄdelige, nye rigdom? Om selvglæden ikke har fĂĄet for meget tendens til at kamme over i hovmod. Jeg læste pĂĄ vg.no, at de norske frivillige nu har forladt Lesbos, fordi de mente, at der var blever for farligt for dem. PĂĄ nettet fandt de opfordringer til at angribe dem korporligt. Men man skal jeg se det fra grækernes side, NGO’erne har næsten taget brødet ud af munden pĂĄ dem. Lesbos er turisme, og turisterne kommer ikke, hvis NGO’erne fĂĄr lov… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  HimmelblĂĄ

Nordmænd er fjeldaber og danskere er fladlandslus. Ellers er vi godt indgifte med hverandre. Under det 450 ĂĄr gamle fællesskab giftede mangen en brav fladlandslus sig med en fjeldabe af kvindelig observans. Rolv ‘Fleksnes’ Wesenlund er Norge ypperste filosof og Søren Kirkegaard danmarks bedste klovn.

Valdemar den ll
Valdemar den ll
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

du skal ikke tale dårligt om de nordiske infødte. vi er nordgermaner og bærer tæt slægtskab.

johanne schmidt nielsen
johanne schmidt nielsen
4 years ago

om kort tid . vil I føle . færdre lands kærlighed. slet I vidre ,libtards

johanne schmidt nielsen
johanne schmidt nielsen
4 years ago
johanne schmidt nielsen
johanne schmidt nielsen
4 years ago
johanne schmidt nielsen
johanne schmidt nielsen
4 years ago
johanne schmidt nielsen
johanne schmidt nielsen
4 years ago

et link ………………hvorfor sletter snaphanen det …….. ??????????????? https://www.youtube.com/watch?v=v_4cjYbf19k

nigger
nigger
4 years ago

hvor er mine posts ?

nigger
nigger
4 years ago
nigger
nigger
4 years ago

Har vi alle glemt , iraq afganistan syrien og SPECIELT libyen. = usa globlaister. Den Danske regering har DIREKTE støttet al quida osv. de hvide ” hjelme – ej at forglemme, men det er “glemt ikke, smily og bage dysten ” JI*HADISTEN AK som var med IS ansat ved DDR. PRÆMIERIET med hans “dokumentar” fra Aleppo . taget til fange af IS men løsladt …….VI er pĂĄ den forkerte side . Med TRUMP har vi kun købt tid.
Jeg har mere tiltro til Ruslands geo politik en EU.

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x