4
mar
Seneste opdatering: 5/3-20 kl. 0509
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

AltsĂ„, hvis de er troende muslimer, hvad man nok kan sige om flertallet. Hijra er en pligt til at udvandre for at sprede islam, hvad flere “flygtninge” da ogsĂ„ har sagt for rullende kamera.

Og det bliver ikke ved at stÄ pÄ et gadehjÞrne og missionere med koranen. Islam er altid blevet spredt med vold og trusler i strid kontrast til, hvad svenske skolebÞrn lÊrer. Alf Ronneby bemÊrker, at Religionsfriheten var inte tÀnkt för muslimer, eftersom der ikke er nogen religionsfrihed under islam, og jeg ville tilfÞje, at islam ikke primÊrt er en religion.

Hidtil har det ikke gjort noget overvÊldende indtryk pÄ EuropÊere, at deres politikere tillader en erobring af en fjendtlig ideologi gennem 1400 Är. De har travlt med en heltemodig kamp mod nazisme, der forsvandt for 75 Är siden. I Sverige kan islam teoretisk gribe magten om tyve Är. SÄ mÄ vi se, hvilket indtryk det vil gÞre, nÄr det er for sent at blive bekymret.

Asking us to Integrate Makes You a Nazi!„Nennt Eure Kinder beim Namen: Nazischweine und Missgeburten!“, –  Se ogsĂ„ Sweden Teacher: Those Opposed to Islamic Headscarf Should Leave The Country.

Hvad laver Hassan ved den grĂŠske grĂŠnse?

Marokkanske Hassan er 4.800 kilometer hjemmefra

Og hvorfor taler Hassan tysk? Reporteren nĂŠvnte, at han boede i Dortmund i flere Ă„r, indtil han blev deporteret. Nu Ăžnsker Hassan at komme “til Europa” igen via Tyrkiet. Det krĂŠver ikke meget fantasi, hvilket europĂŠisk land der er hans drĂžmmedestination. NĂ„r alt kommer til alt, er hans enorme rejserute er interessant.

Man undrer sig uvĂŠgerligt over, hvorfor han ikke valgte den kortere rute via Spanien, i stedet for den kĂŠmpe omvej via Tyrkiet til den grĂŠske grĂŠnse. Hvor fik han pengene fra til en omvejen fra det sikre Marokko til Tyrkiet? Tjener han sĂ„ meget i Marokko, at han pĂ„ fĂ„ Ă„r (siden han blev deporteret fra Tyskland) kan betale en menneskesmugler? Eller kan Hassan matematik og ved han af erfaring, hvor meget man kan fĂ„ for ingenting i Tyskland, og hvor meget han vil vĂŠre i stand til at betale tilbage hver mĂ„ned? Rapporteren stillede ikke disse spĂžrgsmĂ„l. Was macht Hassan aus Marokko an griechisch-tĂŒrkischer Grenze? (Snaphanens oversĂŠttelse)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 year ago

Der er tale om vores generations stÞrste udfordring! Historien taler sit tydelige sprog. Civilisationer og sÄgar Imperier bukker under for folkevandring! Det Vestromerske rige, Byzans (det Østromerske Rige), bÄde de Nord og Sydamerikanske indianere, buskmÊndene i Syd Afrika bukkede under for Bantustammers invasion fra nord og HollÊnderes invasion fra syd og de kristne folkeslag i MellemÞsten og Nordafrika er stort set udryddet af muslimsk erobring! Alle sammen folkeslag, civilisationer og imperier der bukkede under for folkevandring! Hvem er de nÊste?

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Den NervĂžse

Herulerne, som beboede Danmark oprindeligt, blev fordrevet. Beskrevet af historikeren Jordanes i 551 – fra wikipedia:

“Herulerne var et Ăžstgermansk folkeslag, der omtales af Jordanes i hans vĂŠrk Getica fra 551 som de hĂžjeste af Skandzas folk. Danerne, som blev sagt at vĂŠre af samme afstamning som svearne, skulle vĂŠre dem, der havde fordrevet herulerne fra deres hjemstavn.”

UrsĂ€kta – Vi Danere stammer altsĂ„ i virkeligheden fra dumme svenskere.-(

Kristian Christensen
Kristian Christensen
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

men vi er noget mere klogere, end svenskerne er!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Jeg sĂ„ en film i sidste uge pĂ„ tysk ‘Pro Sieben’ (Pro7) en fremtidsfilm, grunden til at denne fremtidsfilm kunne slippe igennem tysk censur og vises pĂ„ tysk Pro7, udenom censur & tysk volksverrĂ€teri, Merkel hendes “keine Toleranz gegenĂŒber Rechtsextremen”. Hemmelighed ved denne fremtidsfilm at overhovedet gĂ„r at se den dag idag og pĂ„ tysk tv, at den var gjort engang i 90’erne, at ingen dengang tog denne onde fremtidsvision for seriĂžs troede at kun fixtion, men det er det ikke, det er virkelighed, det kan tyskerne end ikke den dag idag ligge 2 og 2 sammen = 4……kun en… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“muslimer angreb befolkningen i store horder hvor og nĂ„rsomhelst”

Angreb de uafbrudt eller havde de af og til tid til at sove, spise og gÄ pÄ wc?

Det vil vÊre rart at vide, sÄ man evt. kan aflure deres vaner.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

Muslimer dukker aggresivt op i store horder fra skovomrĂ„det udenfor bykernen. Regeringen gjort realitet af at fjerne alt illegal emigration, bykernen tĂžmt for illigale emigrater, sommetider angriber muslimer ogsĂ„ bykernen, men kun i store horder, generelt kun fra skovomrĂ„det udenfor bykernen, til fods stormer de ud fra skoven kastede med sten og slĂ„r med stokke nĂ„r en bil, eller et tog kommer forbi, alt er derfor stĂ„larmeret, muslimerne har nogle fĂ„ motorcykler om du forsĂžger at slippe vĂŠk i din bil fra denne hob, forfĂžlger de dig pĂ„ motorcykel! Generelt bykernen sikret, men mennesketomme gader og udbrĂŠndte biler overalt fortĂŠller… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

5 gange i dĂžgnet lĂžfter de numser. Det er vanskeligt at angribe med lĂžftet numse.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Den film skal vi se. Tak for tippet. Citat: Jan Ulrik Friis “…Jeg sĂ„ ting som de fĂŠrreste af os nogensinde Ăžnsker at fĂ„ at se, gaderne mennesketomme, alle tog alle biler de der endnu kĂžrte havde skudsikker stĂ„larmering, muslimer angreb befolkningen i store horder hvor og nĂ„rsomhelst, muslimer lĂ„ pĂ„ lur med henblik pĂ„ at drĂŠbe!” Jamen Jan, det gĂžr de jo allerede. Eksempelvis mod personer som mig. Dog ikke i horder, men i hold pĂ„ tre, nogle gange lidt flere. Min vurdering er at de allerede angriber et stort antal danskere. Angriber dem med mikrobĂžlger, mens de ligger… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“Angriber dem med mikrobĂžlger, mens de ligger og sover trygt i deres hjem”

Hvis muslimerne virkelig er sÄ tech-savvy er det godt jeg har min sÞlvpapirshat!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  kumulus

Det krÊver minimal ekspertise at bruge et mikrobÞlgevÄben. Lidt mere til at bygge et.

Tager du lÄgen af en mikrobÞlgeovn og skruer den op, tÊt pÄ vÊggen til naboens sovevÊrelse, sÄ er det bare at tÊnde ovnen hver aften ved sovetid. Resten klarer bÞlge-energien. FÞr eller siden vil naboen udvikle krÊft. Tip: jo flere ovne der sÊttes op, jo hurtigere vil naboen udvikle krÊft.

http://www.bugsweeps.com/info/electronic_harassment.html

To optioner: 1) at holde sig til den famĂžse sĂžlvparpirshat eller 2) at sĂŠtte sig ind i teknologien.

kumulus
kumulus
1 year ago

“To optioner”

Tredje option:

SÊt et par tal ind i afstandskvadratloven og beregn, at flytter du sengen nogle fÄ centimeter, sÄ er du med garanti udenfor farezonen. (Paranoide er altid et skridt foran).

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  kumulus

Fjerde option: Fordelen ved at bestrĂ„le naboen med en mikrobĂžlgeovn, nĂ„r vedkommende sover, er jo netop at vedkommende ikke flytter sin seng. Femte option: Man kan sagtens bruge afstandskvadratloven, i sĂŠr ved brug af flere ovne, og sĂ„ vidt jeg har forstĂ„et ogsĂ„ i forhold til krydsnings og reflektions-effekt. Men nu var ovnen et basalt eksempel, sĂ„ ret mig endelig sĂ„fremt jeg tager fejl i fĂžlgende: at et mikrobĂžlgevĂ„ben med minimal spredning, bĂ„de skal bruge mere materiale end hvad end enkelt ovn indeholder, samt bruge et rĂžr eller en lignende anordning, der kan skalerer strĂ„len? Godt med en der ved… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Sjette option:

HĂŠng pĂžlser op i guirlander pĂ„ alle vĂŠgge i rummet. NĂ„r pĂžlserne begynder at sprutte i varmen, er du advaret om mikrobĂžlgeangrebet. Æd pĂžlserne og lĂžb skrigende bort.

kumulus
kumulus
1 year ago

“Men nu var ovnen et basalt eksempel, sĂ„ ret mig endelig sĂ„fremt jeg tager fejl”

Synes du egentlig selv det ser ud som et realistisk scenarie, at der stĂ„r en muslim pĂ„ den anden side af vĂŠggen med 15 – 20 mikrobĂžlgeovne..?

Elektronikfagteknikeren
Elektronikfagteknikeren
1 year ago

Jeg arbejder som elektronikfagtekniker og er i fritiden radioamatĂžr.
Jeg ved en del om disse ting og det du fortĂŠller her er rent lort.

Muslimerne skal frygtes, da det de bĂŠrer med sig ikke krĂŠver strĂžm – det hedder islam. Det har virket for dem i 1400 Ă„r.

Tag dig sammen og lĂŠr at slĂ„s/forsvare dig selv og andre – det er her at kampen findes og det er her at den skal vindes.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

MÄske ide med en vandseng, at nÄr vandet begynder at koge ved jeg at jeg er under et angreb fra godhedsindustrien, men nÄr vandet koger er det mÄske allerede blevet for sent?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Bly er godt. Elevator metal kan nogle gange virke, men ikke nĂ„r de har adskillige skytter, som i 3 droner. Jord er bedst. et godt lag, halv meter eller mere. BĂžlgerne gĂ„r ikke igennem. NĂ„r jeg er i en kĂŠlder hvor de af den ene eller anden Ă„rsag ikke har en direkte skudlinje, sĂ„ fylder de hele kĂŠlderen med energi. FĂžles i begyndelsen som usynlige og lette vandbĂžlger der rammer huden, indtil der er sĂ„ meget energi at ringetonen i hovedet er vanvittig og kroppen fĂžles som om at den ligger pĂ„ en rystepudser. OvenstĂ„ende er ikke en joke. Jeg… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“indtil de forstod at det vitterlig var en mega-drone”

Det var ikke en drone, men en stork pÄ vej med de smÄ bÞrn. Det er altsÄ rigtigt!

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  kumulus

“skal man altid tage”

Nu har du fÄet dine femten minutter. Palaver slut!

john m
john m
1 year ago

hvad er filmens titel ?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  john m

Titlen er ikke sÄ vigtig, mere indholdet der er vigtigt.

kumulus
kumulus
1 year ago

Hassan er nok bare glad for at se verden, og sÄ tager Hassan forskellige jobs undervejs for at kunne fÄ rÄd til at fortsÊtte rejsen.

Det mÄ vel vÊre sÄdan det foregÄr. Eller..?

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  kumulus

“Og hvorfor taler Hassan tysk?”

Hassan har ogsÄ et godt sprogÞre!

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

Ist er es, der klein und mit krummen Beinen ist?

HimmelblÄ
HimmelblÄ
1 year ago

Uffe Ellemann Jensen har skrevet et indlĂŠg til Berlingske og er nu pludselig pĂ„ hold med os, der Ăžnsker en streng grĂŠnsebevogtning. Sjovt nok har han nu helt pĂ„ det rene, at de hĂ„befulde grĂŠnsestormere er indvandrere fra mange lande i MellemĂžsten, Afghanistan og Afrika. Han nĂŠvner ogsĂ„, at han pga. sin alder og svagheder er i den mest udsatte gruppe, hvad risikoen for at fĂ„ den nye corona-virus angĂ„r og ser disse uĂžnskede indvandrere som potentielle smittekilder. EU synes at vĂŠre af samme mening. Hvis virus’en er med til at fĂ„ lukket grĂŠnserne, gĂžr den i det mindste noget… Read more »

HimmelblÄ
HimmelblÄ
1 year ago
Reply to  steen

Det har han i hvert fald gjort.

HimmelblÄ
HimmelblÄ
1 year ago
Reply to  HimmelblĂ„

Der skulle have stĂ„et “i den mest udsatte gruppe, hvad riskioen for for at blive alvorligt angrebet af den nue corona-virus angĂ„r.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  HimmelblĂ„

“Eller ogsĂ„ er den blot et pĂ„skud for at ĂŠndre mening ”

Uffe hÄber pÄ, ubemÊrket, at kunne skifte side. Mere skal der ikke lÊgges i det.

HimmelblÄ
HimmelblÄ
1 year ago
Reply to  kumulus

I sÄ fald havde det vÊret klogest blot at flyde med strÞmmen og undlade at skrive noget. I Italien er sarte Êldre mennesker i en slags stuearrest, og Uffe Ellemann ser faktisk noget sart ud.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  HimmelblĂ„

Ser faktisk noget sart ud…
Ja det gĂžr han da rigtigt nok. Det er der mĂ„ske i virkeligheden mange der gĂžr …ikke.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  HimmelblĂ„

Den (corona o.lign) er et mega godt pĂ„skud til at fĂ„ skudt sig selv i en anden retning meningsmĂŠssigt, end hvad man sĂ„’n plejer , at blive associeret med. Vindene vender nu,- man mĂ„ nok heller stille sig i et lidt andet hjĂžrne af holdninger osv end hvor man plejer at stĂ„.
Laaaaaaaangsomt skifte balancen fra noget til….mja ..nĂ„ ja ..noget andet.
Vindene vender…….og mĂ„ske er man ogsĂ„ blevet mere vidende og informeret….? Men de onde var selv ude om det …. dengang ..-i sin tid,- tonen dengang…..TONEN……

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  HimmelblĂ„

Michael Nielsen….vej alle hans ord.
Det gĂžr jeg ,- det gĂžr jeg.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Rene

Uffe Ellemann er kĂžbt og betalt af vĂ„benindustrien…….naturligvis sympati om Uffe komme frem til en 180’graders vending, ĂŠndre standpunkt her i 11 time og viser sig alligevel at ville vĂŠre med det nordiske folk i undergangen, istedet for at vĂŠre imod det nordiske folk, at ja Uffe i helvede til med vĂ„benindustien!!!!! Uffe en gammel rĂŠv, forsent at lĂŠre en gammel hund nye tricks……..i sĂ„ fald og imod alle odds er vi danske i mindretal i eget land, at Uffe velkommen til, om du imod alle odds i undergangen at finde pĂ„ det danske folks side, meget kan man tilgive… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

Sannolikast en demobiliserad IS/Al-Quida frÄn Idlib-provinsen, som inte vill ta anstÀllning igen för att börja strida i Tripolisregionen. Dit Turkiet f n skickar sÄ mÄnga terorister de kan hitta.
Å andra sidan har IS/Al-Quida (Islam) en egen agenda dĂ€r det ingĂ„r att skicka terrorister inbĂ€ddade i bland andra invĂ€llare. Dessa muslimska terrorister har i uppdrag att döda i Europa eller organisera jihadistceller som dödar.
Oavsett sÄ kan inte Europa tillÄta det muslimska invÀllandet eftersom detta kommer innebÀra död och förrödelse för massor av oskyldiga.

Poul
Poul
1 year ago

Et andet spĂžrgsmĂ„l journalister ikke stiller er hvorfor en stor del af vores politikere stadig mener at hassan er flygtning og tilmed en gevinst for samfundet, uanset hvor kriminel han ender med at blive og hvor mange danskere det gĂ„r ud over. Svaret er nok at de godt ved at hassan sandsynligvis vil stemme rĂždt hvis han bliver dansk statsborger, og derudover vil fungere som malkeko for tusindvis af sagsbehandlere, konsulenter, og projektarbejdere i integrationsindustrien i Ă„revis. Der er mange penge i folk som hassan for dem der forstĂ„r at vride dem ud af ham, og det er der tusindvis… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Poul

”Jeg taler til enhver der har finanserne og ambitionerne til at starte det op”

Det siges, at den, der ikke er rĂžd som ung intet hjerte har, men den, der stadig er rĂžd som ĂŠldre ingen hjerne har.

HÞjreflÞjens problem er, at en stor del af dem, som kommenterer i diverse ekkokamre formentlig har en alder, hvor der ikke lÊngere er meget sprÊl og oprÞr tilbage. Man hÄber pÄ at kunne ligge underdrejet de sidste Är og pÄ, at politikerne ikke stjÊler pensionen og forÊrer den til invasionsstyrkerne.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

Alle snakker om ‘ĂŠldrebyrden’, ingen om ‘muslimbyrden’. Ældre er blevet udplyndret af stat, kommune og kapitalen gennem hele deres liv. NĂ„r de endelig vil hvile lidt de sidste leveĂ„r og nyde frugterne af deres livslange slid og slĂŠb, bliver frugterne hevet ud af kĂŠften pĂ„ dem og forĂŠret vĂŠk til det multikultiberigende rettroende kristenhadende underbegavede herrefolk fra Østen. Det er de ĂŠldres politiske fjender socialextremisterne og Det Radigale Venstre, som stĂ„r for frugttyveriet. Morten ØstergĂ„rds forĂŠldre mĂ„ have forsĂžmt hans pottetrĂŠning groft.

Poul
Poul
1 year ago

Hvad laver jimmi Äkeson ved den grÊske grÊnse? Han gÞr sÄmÊnd bare det alle andre politikere burde gÞre! https://ekstrabladet.dk/nationen/politiker-til-flygtninge-bliv-vaek-sverige-er-fyldt/8032083

john m
john m
1 year ago

enhver VÅBENFØR mand , skal bevĂŠbne sig asap. 1-2 Ă„r skv2 eller jagtegn . NÅR de politiske vinde blĂŠser fra syd mod nord skifter, og det er som jeg har skrevet om i Ă„rtier. Valget i slovenien , Marie LE pen , EU sammenbrud osv. osv. Det er alt sammen sund fornuft.
DER hvor “problemet” kommer er oprydningen dvs. “hjemsendelser”, og det vil vĂŠre folkets rĂžst overalt I EUROPA.
DER viser islam deres sande ansigt. Og det er prĂŠcis DER , vi kommer til at se massiv social uro
DER er vi 1. kolonne KLAR. !

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  john m

“asap. 1-2 Ă„r skv2 eller jagtegn”

Visse typer fÄr forhÄbentlig aldrig noget at skulle have sagt.