8
mar
Seneste opdatering: 10/3-20 kl. 1039
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kvindedagen er tro mod sin Sovjetkommunistiske oprindelse i 1909. “Vänstern har spårat ur så fullständigt”

Rolig venstreekstremister, Sverige vil dø, processen forløber. Når man ser hvordan navnlig unge svenske kvinder stemmer, er det en logisk og følgerigtig parole at marchere under. Billedet stammer fra Malmölistan: Vänstern på Möllevången, Transkamp-klasskamp. Man ser på butikken i baggrunden at fotografiet er taget ud for Södra Förstadsgatan 59. Du har altså ikke en ond drøm. MOHAMED OMAR: Vänstern på Internationella kvinnodagen – Sverige måste dö! Nils Littorin fra Malmølistan siger

”På ett plan skrattar man. Vänstern har spårat ur så fullständigt. Men samtidigt tar jag det på allvar. ‘Sverige måste dö’ är ett extremt uttryck, men det är inget som kommer ur ett vakuum. Vänstern har länge fört en politik för att förstöra nationalstaten och krossa vår trygghet genom att öppna gränserna.””Ett välfärdssystem”, fortsätter Nils, ”bygger på att folk betalar skatt och får något tillbaka. Om man ska sträcka ut välfärden till att gälla hela världen, då kollapsar den.”

Lars Hedegaard: Tag ikke glæderne på forskud

Se på, hvad politikerne gør og ikke gør. Ikke på, hvad de siger

På min væg synes der at være bred enighed om, at USA’s demokrater ikke har en chance for at slå Donald Trump ved præsidentvalget den 3. november. Amerikanerne kan vel ikke vælge en gammel nar eller en gammel bolsjevik, efter at Trump har præsideret over den stærkeste økonomi i mange årtier?

Det kan de faktisk godt, for der er ingen grund til at antage, at amerikanerne er klogere eller bedre oplyste end danskerne, hvis knusende flertal ved valg efter valg stemmer på pro-islamiske partier – altså partier, der går ind for en hurtigere eller langsommere islamisering af landet. Jeg taler om, hvad de gør – ikke hvad de siger, de vil gøre.

Eller tyskerne, hvis flertal bliver ved med at stemme på de kristelige demokrater, socialdemokraterne eller De grønne, selv om de blot kan kigge ud ad vinduet for at se, hvad disse partiers politik har medført.

For ikke at tale om svenskerne, der synes fast besluttede på at afskaffe Sverige.

Og går vi længere tilbage i historien, så stemte næsten halvdelen af tyskerne på Adolf Hitler, hvis politik 12 år senere medførte et absolut sammenbrud, millioner af døde og et sønderbombet Tyskland.

Så lad os ikke glæde os over en sejr, der ikke er vundet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

37
Deltag i debatten...

avatar
11 Comment threads
26 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Anders BoFerd Ed SaSamuel af UgglasJohn MJohm M Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Sørensen
Guest
Peter Sørensen

Som fysikeren Albert Einstein udtalte: “Der er kun ting som er uendelig. Det ene er universet, det andet er menneskets dumhed, og hvad angår førstnævnte, er jeg ikke engang helt sikker”

Niels Thyge Riisgaard
Guest
Niels Thyge Riisgaard

Det danske vælgerkorps har i årtier givet grønt lys til mere indvandring og til et afnationaliseret Danmark. Sidste valg var ingen undtagelse, da regeringen ikke agter at tilsidesætte konventionerne. Danskerne forstår stadig ikke konsekvenserne af deres valghandlinger. Man spørger sig selv, om de ikke tænker på deres børns fremtid, og man river sig i håret af fortvivlelse. Lars Hedegaard noterer sig blot de kedelige facts uden at være det mindste krasbørstig mod sine landsmænd. Han kunne passende ryste posen med noget Groft Sagt.. Jeg betragter i øvrigt Lars Hedegaard som Danmarks David Horowitz, som voksede op i et kommunistisk hjem… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“men danskerne vil ikke høre”

Danskerne har såmænd ikke problemer med hørelsen. De forstår generelt også udmærket. Men for de flestes vedkommende fylder indvandring ikke ret meget i hverdagen.

Rene
Guest
Rene

@kumulus….men for de flestes vedkommende fylder invandringen ikke meget i hverdagen…

Det er helt afhængigt af hvor du bor. Hvad perspektiv ifht valg i tilværelsen du har, hvor dine børn er nødt til at lege, og hvilke uddannelsesmuligheder du har at give dine børn.,-særligt Børne skolen men også videre frem. Indvandringen fylder ikke meget , når du har råd til, at leve beskyttet for dens konsekvenser i dagligdagen, måske endda leve af den.

kumulus
Guest
kumulus

“Det er helt afhængigt af hvor du bor”

Når indvandring ikke fylder meget for de fleste, må det være fordi de fleste ikke bor i nærheden af indvandrere eller føler sig generet af indvandrere. Ellers ville det jo ikke dreje sig om de fleste, men de færreste.

Andet du ikk’ lige forstår..?

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Grunden til at valget på Demokratisk side er Gammel Nar og Gammel Kommunist er at Demokraterne har indset at ingen kan slå Trump. Derfor kaster man Gammel Nar for løven og holder krudtet tørt til 2024.

Og går vi længere tilbage i historien, så stemte næsten halvdelen af tyskerne på Adolf Hitler

I 1934 stemte 90% af dem for at han skulle være “Fører og Rigskansler” – dvs. enevældig diktator.

Torben Snarup Hansen
Guest
Torben Snarup Hansen

I 1934 var oppositionen enten flygtet, myrdet eller smidt i kz-lejr, og enhver rest af ytrings- og forsamlingsfrihed i Tyskland var totalt udryddet. 90 % opbakning til en morderisk tyran er det samme som tilstanden i Sovjeunionen. Adolf havde ikke et parlamentarisk flertal bag sig i januar 1933, da hen blev fører og rigskansler.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

I 1938 stemte både østrigere og tyskere for Anschluss med over 99% af stemmerne.

Gunnar Biering
Guest
Gunnar Biering

Og hvem talte stemmerne op?

Anders
Guest
Anders

Hitler kom kun til magten efter aftale med Hindenburg.
43,9 % stemte på nationalsocialisterne i 1933.
Det var ikke et valg imellem kandidater i 1934, men et referendum, fremført af Hitler samme dag som Hindenburg døde, som skulle gøre Hitler til den ubestridte Fører og centralisere al magt omkring hans lederskab.
Og ved den valghandling stod der stormtropper på valgstederne, som nok skulle hjælpe folk med at stemme rigtigt. Desuden massiv propaganda, intimidering og manipulation i radioen, for blot at nævne lidt. Lidt ligesom i dagens Danmark.

John M
Guest
John M

HOLD NU KÆFT , om Hitler vi er i 2020

John M
Guest
John M

Det er EU neo libtards /kommunisterne med Obama Clinton der har skabt dette moras. Det er uhyre kompliceret, og aktindsigt ” er ønsketænkning. Jeg vil linke til hvad jeg vil sige er meget tæt på sandheden, fordi INTET msm er bare tæt på folke oplysning. Jeg arbejder selv på en video dokumentar, på 5 år. Men manden JFG ( som jeg ikke har noget fælles med) her har 90% ret.
https://www.youtube.com/watch?v=Fg6pM6gzHP4

Johm M
Guest
Johm M

De tyske medier , det er virkelig ufattelig hvad de kan sende. http://www.pi-news.net/2020/03/ard-pastorin-will-parlamente-stuermen-in-denen-neofaschisten-sitzen/ Lad os nu lukke flere jihadister ind i landet, den tyskle befolkning render rundt som i DDR tiden , ingen turde like end sige noget mod merkel regimet, dem der gør mister arnejde selv demokratiske folkevalgte politikere bliver forfulgt. OG så laver de en HAD “lov” der sender folk i min. 2 år fængsel. Det er ren KAFKA. §188 gælder ikke for AFD , de er jo nazister ? §185 Beleidigung, §186 Üble Nachrede, §187 Verleumdung, §188 Üble Nachrede und Verleumdung gegen Personen des politischen Lebens, §189… Read more »

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Men vi er nødt til at bevare det optimistiske håb, ellers er det sgu ikke til at bære, med så megen dumhed rundt omkring en.

Margrethe
Guest
Margrethe

Ak ja. Jeg ved ikke heller om det bliver muslimerne eller alle deres danske stemmekvæg, der først får taget livet af mig. Jeg kunne ellers i langt højere grad tillade mig den luksus at være ligeglad end mange af de danske gennemsnitssinker, der bliver fornærmet/vrede x 10 hver dag, når jeg forsøger at forklare dem, hvor vi er på vej hen. Men jeg er desværre født med hyperallergi over for kollektive løgne. Så munden åbner sig og taler imod, hvor meget fornuften end siger, jeg skal holde mund!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg har det lige som dig. men er dog ikke – i år – blevet kaldt “racist og nazist”!

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Tacka vet jag en enväldig MONARK. Denne äter sig mätt, blir rund, fet, god och snäll och gör knappast folket någon skada. Det finns levande bevis runt om i världen.
Kleptokrater i tusental gör allt för att kappas om att plundra och avliva befolkningen, Stalin, Mao, Hitler m.fl.
Såg tragisk svensk statistik häromdagen. I Sverige finns det fler “politiska” administratörer i sjukvården än det finns läkare.

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Man tror det er løgn. De hjernedøde socialist venligbo-/femi-tosser demonstrerer for at Sverige måste dø. Må lortet brænde op i helvede!!

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Himmelblå
Guest
Himmelblå

“danskerne, hvis knusende flertal ved valg efter valg stemmer på pro-islamiske partier – altså partier, der går ind for en hurtigere eller langsommere islamisering af landet. Jeg taler om, hvad de gør – ikke hvad de siger, de vil gøre.” Er Lars Hedegaard blot en bitter mand, eller tror han selv, at sådanne billige udladninger har nogen som helst positiv effekt i kampen mod den sanseløse og destruktive multikultur? Mig bekendt har han selv brugt det meste af sit liv på at fremme denne udvikling og kunne passende betragte sine egne åndsevner med større beskedenhed. Dette skriver jeg, fordi jeg… Read more »

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Hør her! – Hedegaard var det meste af sit liv trotskist, men er det ikke mere. Det er der også andre modige islam kritikere der er, som heller ikke er anonyme på nettet. De omvendte kommer først i paradiset siges det, hvis man tror på det. Lad nu være med at klandre hans fortid! På grund af denne fortid forstår han bedre situationen i dag end mange andre. Hedegaard siger klart og tydeligt, hvad der er relevant dag. Det kan sammenlignes med den måske bedste og klareste islam kritiker i dag, Sam Solomon, som skrev bogen Al-Hijra. The Islamic Doctrine… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Tim Pallis, du efterlader det indtryk, at du er en elskværdig og velmenende person. For mit eget vedkommende kan jeg dog ikke lukke øjnene for, at Lars Hedegaard og fx også Uffe Østergaard først blev islamkritiske, da de nærmede sig pensionsalderen. Jeg kan heller ikke ignorere, at jeg både har hørt og læst Hedegaard give udtryk for, at han i grunden stadig mener, hvad han altid har ment, og at han også stadig bruger den marxistiske analysemetode, der i det meste af et halvt århundrede bragte ham på vildspor. Størst indtryk har det dog gjort på mig, at Hedegaard umiskendeligt… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

På det tidspunkt var Hedegaards arbejdsliv allerede ved at være slut og havde længe været det.

Vi er på vej ind i en pandemi, der kan vise sig at være mere alvorlig, end vi hidtil har troet, og folk der lider af angst og hysteri bør lægge en dæmper på sig selv eller få hjælp til at gøre det i stedet for at bruge nettet til at afreagere på.

Margrethe
Guest
Margrethe

Kaj Munk beundrede også nazismen. Ind til han blev klogere. De der skal foragtes, kan kendes på, at deres meninger altid blafrer i magtens retning. Med andre ord, de der pludselig kan se det indlysende og bliver frihedskæmpere den 3. maj…

Margrethe
Guest
Margrethe

Nå ja, så er der da også enkelte unge spirer som kan nære håbet. Det eneste, der efterhånden kan redde os er sandheden om, at en lille tue, det rette sted på det rette tidspunkt, kan vælte et stort læs. Som en Lech Walesa. Jeg har fået tilsendt dette link. Men da jeg ikke selv kunne drømme om at bruge penge på denne såkaldte “avis” kan jeg ikke se det hele. Men det lyder da umiddelbart lovende:

https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11968259/hvor-er-vi-dog-arrogante-naar-vi-haevder-at-vi-overhovedet-kan-bestemme-over-klimaet/