9
mar
Seneste opdatering: 9/3-20 kl. 1658
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grækerne må være kommet i tanker om general Pershing, der hvis historien er sand, slog et muslimsk oprør ned med grisefedt i 1911. Det vil ikke være et mere ufint kneb end dem, tyrkere og “flygtninge” har benyttet sig af. Desuden er der ingen, der kommer til skade. Promiller af disse har nogen asylgrund, og ingen burde have det. Spreder grækerne gylle, nu EU har svigtet dem i årtier, synes jeg det er en vældig god ide. Er grækerne nødt til at skyde med skarpt, må de også gøre det. Ellers er en grænse illusorisk.

Metoden er human, og den er ikke fri for at vise en overlegen kulturs satiriske sans. Jeg støtter den varmt. Naturligvis skal vi håne islams totalitære naragtigheder mens de tror, de kan overtage vore lande fordi vi pt. ledes af landsforræddere. Lars Hedegaard skriver på Facebook, at han har oplevet noget lignende i Tjekkiet.

Er “billederne er meget problematiske og racistiske?”

Der er få MSM kilder til det endnu, men ude i hjørnerne er der kilder, der bekræfter det her, her og her og græske blogs.

Gylle/gødning hedder “manure” på engelsk.  På det foreliggende virker episoden sandsynlig, men ikke hundrede procent fastslået. Vi ved ikke, hvad der er i tanken, men hvorfor bruge en traktor til at sprøjte vand?

Den græske avis I Avgi bekræfter indirekte, det foregår i Evsos, og at “billederne er meget problematiske og racistiske.” Greek City Times påstår, det er vand.Det kan ikke udelukkes, til vand er en traktor ikke det oplagte transportmiddel. Grækerne har vandkanoner.

Danske kystvagter for Frontex hjælper Tyrkiet med invasionen

Visse agenter ved den europæiske grænse- og kystvagterbureau Frontex fungerer som medskyldige ved invasionen ved at hjælpe de illegale med at ankomme til Europa. For nylig blev en gruppe på 33, der forsøgte at indrejse Grækenland ulovligt, taget ombord på et dansk Frontex-skib.

Den græske kommando har pålagt Frontex at placere de illegale, der forsøgte at krydse grænsen, på en ponton og slæbe dem til deres afgangssted i Tyrkiet. Det danske Frontex-politi nægtede dog at overholde ordrene. Situationen fandt sted kun 4 kilometer fra den tyrkiske kyst.

I virkeligheden har danskerne altid fungeret som medskyldige i invasionen, som operationschef Jens Møller forklarer: ”Før var opgaven at hente dem og bringe dem tilbage til land [i Grækenland]. Nu er vi nødt til at agere som øjne for den græske kystvagt og så vidt muligt spotte både afstand. ” Ils conduisent les clandestins en Grèce, ils désobéissent aux ordres: Frontex complice de l’invasion (Snaphanens oversættelse)

Tyrkisk politi og Grå Ulve truer med våben “flygtninge” der ikke vil gå mod grænsen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

42
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
33 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
AlfredsModerAnders BoAlfredsModerFinn Anker SkovRene Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Om Tyrkiet kan slippe sine velfærdsturister ud i Ingenmandsland, så kan Grækenland også slippe sine velfærdsturister ud i Ingenmandsland.

Bemærk at den tyrkiske grænse er åben, altså kun at ønske islamisterne god tur hjem til Islamistan.

Dertil kommer at Danmark burde overveje en overenskomst med Grækenland, at alle danske velfærdsturister den samtlige godshedsindustri sendes via Grækenland til Ingenmandsland deltager i genopbygning af Islamistan, Danmarks store chance her og nu den tyrkiske grænse er åben, naturligvis EU’s chance at tømme EU for Islam alt ond islamisk velfærdsturisme.

kumulus
Guest
kumulus

“Danmarks store chance her og nu den tyrkiske grænse er åben, naturligvis EU’ chance at tømme EU for Islam og islamisk velfærdsturisme2

Sådan kan det umiddelbart godt se ud, men desværre har tyrkerne posteret politifolk ved grænsen for at sikre, at migranterne ikke kan komme ind i eller vende tilbage til Tyrkiet.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Kumulus jeg forstår naturligvis din bekymring, måske nogle disse velfærdsturister vil længes tilbage til Grækenland til EU.

Kumulus vel ingen som jeg der forstår dig, jeg længes selv tilbage til det Danmark der var engang dengang inden 2015.

Husk at alle er de muslimer, befinder sig imellem deres eget afkom, venners venner så at sige, at i Ingenmandsland får de alle kærligheden at føle.

kumulus
Guest
kumulus

“Husk at alle er de muslimer, befinder sig imellem deres eget afkom”

Tak, det ved jeg, men det er noget nemmere at forholde sig til én person, Erdogan, end til millioner af andre tyrkere.

Desuden har Erdogan brug for en migrantkrise for at aflede opmærksomheden fra hans mindre vellykkede eventyr andre steder i Mellemøsten og Middelhavet.

Præcis som Falklandskrigen i sin tid kom på et for de argentinske generaler og Thatcher meget belejligt tidspunkt.

Olebent
Guest
Olebent

Hvor er Stine Bosse, David Trads, Georg Metz og alle venligboerne henne i debatten. Vi mangler jo de her “flygtninge”. De er jo allesammen læger, raketforskere, hjernekiruger mm

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Kan undre hvorfor disse venligboer forsvandt fra debatten, Merkel tavs som graven, har hun stykkede lig i sin kummefryser ?

Havde jeg mødt denne Merkel face to face, havde jeg taget benene på nakken, havde hun tilbudt mig en småkage havde jeg ikke vovet spise den!

Merkel ude i frit fald, jeg genfinder det samme vanvid, den samme fatale nedtur hos Erdogan.

Jeg tror vi nu ser skriften på væggen, multikulti er slut, nu sparker vi røv!!!!

kumulus
Guest
kumulus

“Jeg tror vi nu ser skriften på væggen, multikulti er slut, nu sparker vi røv!!!!”

Bortset fra, at vi nu sparker røv, ser resten såmænd ganske fornuftigt ud.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Kumulus et skridt af gangen, det måtte jo komme hertil og med din hjælp at fornuften sejrer fornuften genfinder sig!

Sammenligner vi med de onde år Danmarks besættelse 1940 – 1945 – Operation Weserübung var dengang Tysklands kodenavn for besættelsen af Danmark og Norge, idag forsøger Merkels Tyskland samme tricks med en falsk “berigelse” af Skandinavien.

Kumulus det måtte jo komme hertil og med din hjælp at fornuften sejrer fornuften genfinder sig, at mange med mig kommet frem til erkendelsen at “berigelsen” er slet ingen berigelse kun en ond ideologie!

kumulus
Guest
kumulus

“forsøger Merkels Tyskland samme tricks”

Jeg tror ikke, at “Merkels Tyskland” forsøger noget; kun Merkel selv samt hendes nærmeste håndlangere, og at berigelsen i virkeligheden er en ond ideologi, er de fleste efterhånden klar over.

Men hvor er det lige, at vi sparker røv..?

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Jamen jamen…Kumulus, jeg lovede dig jo jeg ville gå i front sparke røv, folket er bare endnu ikke rigtigt oppe i gear, kommer sikkert allesammen efter os når de ser at Merkels multi-kulti denne regulære ondskab aldrig fik et ben til jorden, Merkels godhedsindustri aner end ikke hvad de er oppe imod, den dag de opdager det vil det være for sent!

kumulus
Guest
kumulus

“jeg lovede dig jo jeg ville gå i front sparke røv”

Så er jeg rolig! Røvsparkeriet er på trapperne!

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ja godt Kumulus du er på forkant med situationen, selv om vi står i en kedelig situation på grund af Folketingets løftebrud og passivitet.
Tid at rydde op i svineriet denne islamiske 5 kolonne virksomhed på dansk jord, nok er nok, rydde Danmark og Vesteuropa for islamiske horder, inden kalifatet tager overhånd!

kumulus
Guest
kumulus

“grund af Folketingets løftebrud og passivitet”

Til en begyndelse er det nok her, der skal sparkes røv. 179 af slagsen…

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

40 års forfejlet politik, ja tilliden nærmest opbrugt for 179 af slagsen.

Dog Danmark eksistere formelt endnu, fair at alle disse islamiske lykkeriddere, landsforrædere der ikke blev i forsvaret deres egne hjemlande imod ISIS, Al-Qaida, Al-Nusra-Front, i det mindste hjælper at genopbygge, det er de skyldige deres eget folk!

kumulus
Guest
kumulus

“Hvor er Stine Bosse, David Trads, Georg Metz og alle venligboerne henne i debatten”

De har travlt med at undervise lægerne, raketforskerne og hjernekirurgerne i dansk. (Vil jeg tro).

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Gud nåde de arme patienter der skal lægge helbred til efter undervisningen!

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

De venter med tålmodighed på åbenbaringen.
Skulle det vise sig at de har uret, er der dyb tavshed.
Hvis de mod forventning indser at de har taget fejl, ville jeg ikke holde vejret indtil de indrømmer.

John Havmann Eriksen
Guest
John Havmann Eriksen

Grækerne gør det eneste rigtige, resten af Europa bør, som de gør i krigslignende situationer sende al den støtte de kan , for at beskytte grænserne i EU. Lad demagoen Erdogan sidde med alle flygtningene , han har fået nok penge, men er løbet fra sine løfter , forbandede tyrker, lad ham smage sin egen medicin..

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Erdugal mangler måske lidt penge til at udbygge sit pragt palæ.
Despoter har det med at sætte mindesmærker for sig selv. Dette for at afspejle egen storhed.
Vore egne politikere har samme tendenser.
Motorveje, broer og deslige skal helst sætte sig spor, så man for eftertiden har lidt at prale af.

kumulus
Guest
kumulus

Fra ekathemirini:
comment image

kumulus
Guest
kumulus

“Fra ekathemirini”

rettelse: ekathimerini

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Hvem var det, der kaldte mig ‘sølvpapirshat’?? SE video nederst, fra Iran!! Der siges at være over 60.000 smittede i Iran, og at de har en muteret version, ekstremt dødelig!! Danske myndigheder bilder folk ind, at de bare skal vaske hænder 😮 Den er LUFTBÅREN!! Den ødelægger lungerne, de bliver bulede. Om een uge gætter jeg på ekstrem eksplosion i antal i DK, og kaos! SST og UM, samt vores statsminister, synes at turister fra Kina, Italien og Iran, samt aktiekurser er meeeget vigtigere end danskerliv. R0-faktoren menes at være mindst 5. Ved I, hvor ekstremt det er? Den Spanske… Read more »

Rene
Guest
Rene

@Cirkeline.
forklar mig….Hvad er SST OG UM?
Tak i øvrigt for tippet. Det kommer ikke rigtigt frem hvad det egentlig drejer sig om. De meget skadede lunger , har været fremme, mens det kun var kinesisk,- men vi mangler at blive fortalt noget her, syns jeg.

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Har selv rejst hjem med en lungebetændelse fra et krydstogt skib.
Halvdelen af passagerene var hunde syge, og et par stykker kom i land i en ligpose.
Det tog sgu over et halvt år at komme over det, så aldrig mere krydstogt.
Med 4500 passagerer klumpet sammen, spredes dårligdommene lynhurtigt.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Diaknose & årstal?

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Første mongolerstorm 1206 : De mongolske erobringer, der blev indledt af Genghis Khan i 1206, var starten på en periode med hidtil uset ødelæggelse af det meste af Eurasien. Flere forskere vurderer, at helt op til 5 procent af verdens befolkning mistede livet under mongolske invasioner, hvilket er mere end for nogen anden krig i verdenshistorien. Desuden er det sandsynligt, at mongolernes fremmarch forårsagede spredningen af pesten fra Centralasien til Europa, hvilket yderligere har bidraget til, at ikke alene byer, men hele civilisationer blev udslettet. I 1240 stod mongolerne på kanten af Polen og beskrivelserne af nedslagtningen af hele befolkninger… Read more »

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Steven Wozniack, medstifter af Apple, blev syg efter ferie i Hong Kong d 4 Januar. “Worst flu of my life”, siger han i denne artikel. Han var nærmest paralyseret i nogle dage, hans kone hostede blod op, og iaftes sagde han på CNN, at han stadig er syg. https://www.google.dk/amp/s/nypost.com/2020/03/03/apple-co-founder-steve-wozniak-suggests-he-might-be-coronavirus-patient-zero/amp/

Poul
Guest
Poul

@ Cirkeline/løsriv jylland: Hold dig til uriasposten tak. Du er temmelig trættende at høre på, og der er ikke en eneste person her der kan gøre noget ved de ting du finder frem alligevel hvis de er sande.

trackback

[…] den meget anbefalelsesværdige blog ”Snaphanen”, er der her et relevant link. MEN læs først her, hvad Lars Hedegaard skriver på […]

Margrethe
Guest
Margrethe

Hvis det er sandt, så er min dag reddet :-DDDDDD!