10
mar
Seneste opdatering: 12/3-20 kl. 0748
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Konfrontationen mellem yazidien Ashwaq Haji Hamid og hendes plageånd er mere end almideligt stærkt tv. Hun besvimer da også til sidst. 14 år var hun da ISIS solgte hende som sexslave. Hun måtte til Baghdad for at få retfærdighed, den fandtes ikke i Europa. Hvis nogen synes, at en dødsdom er for hård, så har de ikke oplevet ondskab nok.

I 2015 var Ashwaq Haji Hamid Talo med i en gruppe på 1100 yazidi-børn, der kom til Tyskland i traumebehandling. En dag så hun Muhammed Rashid Sahab på gaden i Stuttgart og meldte ham til politiet. Han var kommet til Tyskland som flygtning. Men tysk politi kunne intet gøre, da Sahab ikke havde begået forbrydelser i Tyskland.Yazidisk kvinde vidnede mod sin IS- voldtægtsmand: Nu er han dømt til døden

Bruce Bawer: Europe Under Siege

Europa vil være under tiltagende belejring de næste hundrede år

Med et Afrika, der øger med 4 milliarder mennesker frem til år 2100, er det vind eller forsvind for Europæerne. Det er for meget forlangt, at almindelige mennesker og FN og NGOer skal forstå det, men er man professionel i et parlament og får penge for at være informeret, burde det være en selvfølge. Alligevel er det for meget forlangt af partier som Radikale, Enhedslisten, Alternativet, Centern og de svenske kommunist- og feministpartier. De tror, de kan styre en nation, men de kan kun køre den i grøften.

Barbarians are storming the gates, but Europeans still won’t pull in the welcome mat

Seems like old times. What’s different this time around is that whereas seventeenth-century Europeans understood that they were confronting, in the Islamic invaders of their day, an existential threat to their way of life, many of their descendants don’t seem to have a clue about what they’re dealing with.

On Tuesday of last week, and again on Saturday, thousands of Germans, rallying in Berlin and other cities, demanded that the “migrants” on the Greek borders be allowed to pour into the continent and to find their way to Germany, if they wish, so that they can help form “a solidarity society” in which there will be “no more suffering.”

If the governments of Europe are obliged “to take responsibility for” foreigners – most of whom, frankly, are healthy-looking young males – what responsibility do those governments have to their own citizens – among them the elderly, the infirm, the women who are already scared to walk the streets at night, and the girls who are the same age as Britain’s grooming-gang victims? If the Muslims at the Greek border have a “right to seek asylum,” exactly what rights do the taxpayers of Europe have? Do they deserve the “compassion” to which HRW refers? Why should the “dignity and humanity” of Muslims from other continents trump the “dignity and humanity” of native Europeans? At what point in this decades-long Islamic tsunami will it be acceptable for the people of Europe to say “enough” without being called bigots?

On the same day that Jégo’s article appeared, a writer for the Swedish daily Aftonbladet also engaged in a bit of hand-wringing: “Who will take responsibility for these people’s lives and freedoms?” Let’s turn that question around: why is the welfare of everybody from everywhere on the planet the responsibility of Europeans? The Aftonbladet writer called it “absurd” to suggest that “Sweden has no more room” for migrants – this in a nation that’s on the brink of social and economic collapse because of the huge number of Muslim immigrants it’s taken in.

Is there any good news here? Just this: while Western European politicians, activists, and commentators keep virtue signaling, the leaders of the Visegrad countries – Czechia, Hungary, Poland, and Slovakia – have affirmed their readiness to help Greece guard its borders. On Sunday, Cyprus announced it would pitch in as well. At least one weekend report indicated that the EU, too, is prepared to take action on behalf of Greece; if true, this might mark a turning point. In any event, how appropriate is it people from pretty much the same places whose inhabitants defended Vienna in 1683 are standing with Greece in the year 2020? Somewhere up there, one likes to imagine, John III Sobieski is smiling. Europe Under Siege

Digital StillCamera

(Bruce Bawer, Jette Dali og Hans Rustad i fotografens køkken, 2006.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
kumulusJohn MAlFredsModerMargretheDen Nervøse Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

HUSK HUSK at gå ind på nyeborgerlige.dk og skriv under på asylstop nu

kumulus
Guest
kumulus

“skriv under på asylstop nu”

Mange med lidt specielle efternavne og uden livvagter vil nok vægre sig ved at skrive under på noget, men det kunne være interessant, hvis luksusluderen ville oplyse, hvor mange, som på nuværende tidspunkt støtter sagen.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Du skulle have din mund vasket med sæbe! Jeg har et meget anstrengt forhold til folk, som råber luder efter andre, eller for den sags skyld skriver det! Skam dig!

Margrethe
Guest
Margrethe

“hvis luksusluderen ville oplyse, hvor mange, som på nuværende tidspunkt støtter sagen.”

Du skulle da vist snart søge støtte hos en psykiater. Den er da helt galt. Ingen lovgivning kræver, du skal være enig med Pernille V. Men lidt respekt for hendes uselviske indsats. Hun har netop et økonomisk niveau, hvor hun kunne vælge at skide Danmark et stykke. Hun og hendes sønner har alt på det tørre. Alligevel orker hun ævred. Ikke engang dét rækker dine evner til at anerkende hos andre mennesker. Få dig da et liv.

kumulus
Guest
kumulus

“Ikke engang dét rækker dine evner til”

Beklager at det ikke er alle, der kan leve op til dit blændende intellekt.

kumulus
Guest
kumulus

“Ingen lovgivning kræver, du skal være enig med Pernille V”

Hvorfor falder det navn dig egentlig ind..?

John M
Guest
John M

skulle vi ikke mødes og få en snak , min ven . Du kan også komme til mig , og sove i stalden. Jeg kører gerne. Det er altid spændende at mødes i den virkelige verden ikke ?

kumulus
Guest
kumulus

“og sove i stalden”

Det kan ikke være mange, der besøger dig med den overnatningsmulighed du tilbyder.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Hvorfor skal Tyskland (D) og Sverige (S) dog hente muslimer helt fra Grækenland??? Hvis pølseæderne og krebseæderne er så fanatisk vilde efter muslimsk selskab, må de da gerne tage imod de muslimer, som befinder sig i Danmark. Samtidig må muslimerne i Danmark være helt vilde med at flytte deres bagdele til de pseudoislamiske lande i EU. D & S kan få muslimerne til spotpris. De behøver ikke at betale en krone for dem – DK betaler gerne for muslimske flytningers flytning, hvis D & S lover ikke at sende dem tilbage til DK. Endvidere ligger det meget danskerne på sinde,… Read more »

kumulus
Guest
kumulus

“Nu er Ashwaqs voldtægtsmand dødsdømt”

Hvis ellers man skal stole på det man læser om arabernes tankesæt vedrørende skyld og straf i voldtægtssager er det jo direkte selvmodsigende, at det er gerningsmanden, som straffes.

Santor
Guest
Santor

Af nød, se jeg gerne at dødsstraffen bliver genindført i Danmark!

Der er simpelthen mennesker der er så afstumpede og utilregnelige at andre mennesker IKKE skal bringes i farer fordi “det er synd for hen”.