19
mar
Seneste opdatering: 19/3-20 kl. 2106
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gunnar Sandelin beskriver vĂ„rdsituationen i Sverige som rent explosiv i jĂ€mförelse med vĂ„ra grannlĂ€nder. “En kamp pĂ„ liv och död”

Sandelin tar upp det faktum att den storlek pĂ„ invandring som Sverige haft de senaste decennierna har pĂ„verkat samhĂ€llet till den grad att vi Ă€r vĂ€sentligt sĂ€mre rustade för en pandemi som denna Ă€n vi annars hade varit. Sverige vet i princip inte vilken befolkning det har eftersom ”vi” har accepterat migration utan pass och gör ytterst lite i att bringa ordning i vilka som uppehĂ„ller sig i landet. Samtidigt kommer dessa mĂ€nniskor ocksĂ„ att bli sjuka och krĂ€va vĂ„rd. Men Sverige har inte dimensionerat sjukvĂ„rden eller andra samhĂ€lleliga institutioner för den nya, faktiska befolkningsmĂ€ngden. I sjĂ€lva verket har kapaciteten för t.ex. intensivvĂ„rd rustats ner kraftigt sedan 90-talet. Det sammanlagda antalet respiratorer har minskat frĂ„n 4300 Ă„r 1993 till 560 nu. Sandelin konstaterar att varken vĂ„ra politiker eller deras vapendragare journalisterna har berört denna frĂ„ga.

Sveriges problem har bara börjat

Den svenska politikerklassen har misslyckats. Det finns inget annat sÀtt att beskriva det som nu sker. Man har misslyckats, och pÄ grund av detta stÄr vÄrdpersonal utan skyddsutrustning och fullgoda rutiner. Man har misslyckats, och pÄ grund av detta kommer folk faktiskt att dö.

Efter denna pandemi kommer ”normaliteten” inte att Ă„tervĂ€nda. Det Sverige dĂ€r politiken utgĂ„r frĂ„n trĂ„kiga, vardagliga regler kommer att vara borta i Ă„rtionden. Efter corona vĂ€ntar en global ekonomisk depression, men Ă€ven en enorm politisk legitimitetskris som kommer att kasta om allting. Sveriges problem har bara börjat. Tro inte att allt blir normalt i Sverige efter corona

#Antiterrorized

Det er faktisk den fĂžrste ĂŠrlige terrorsikring, jeg ser, som ikke camouflerer sig som en bĂŠnk eller et blomsterbed. Den siger: “Jeg vejer en ton, og jeg er her for at beskytte mod lastbilsjihad. Jeg er desuden et kunstvĂŠrk.” Voss-Knude: The antiterroralbum.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
4 years ago

Mikael Vilgert har vÊret aktiv pÄ det seneste. Han er sgu en bra svenne.

Didirk
Didirk
4 years ago
Reply to  Nielsen

SĂ„ du synes svennen er bra? Jeg vil minne deg pĂ„ at alle svenner har sittet stille og sett pĂ„ at Sverige Ăždela hele Skandinavia. SĂ„ hvis en svenne sier noe du er enig i, vĂŠr veldig forsiktig. Du har ingen grunn til Ă„ hylle han. Svenner som sitter i Sverige nĂ„ og sier “uff, det hĂ€r Ă€r inte bra, vi mĂ„ste göra nĂ„got” kan dra til helvete. De har hatt 40 Ă„r pĂ„ seg til Ă„ gjĂžre noe, de har ennĂ„ ikke gjort noe. Spytt pĂ„ en svenske og gjĂžr verden en stor tjeneste.

Michael
Michael
4 years ago

Der er 3 skrÊmmende perspektiver for Sverige under corona-krisen. For det fÞrste mÄ man forvente at indvandrerne vil vÊre udisciplinerede nÄr det kommer til smittebeskyttelse. De vil altsÄ blive smittende i langt hÞjere grad. DernÊst har de mange ubehandlede sygdomme som for hÞjt blodtryk og diabetes. De vil altsÄ blive indlagt i langt hÞjere grad. Det tredje er deres mangel pÄ respekt for sundhedspersonale og krÊvende og voldelige opfÞrsel. Det er en rigtig grim kombination.

Gustav
Gustav
4 years ago
Reply to  Michael

Desuden er der mange fÊtter-kusine vrag imellem dem. De har hÞjst klamme og usunde toiletvaner. De tror at jorden er flad og at socialkontorer er hvor de kan hente deres Jizya (skat pÄ vantro). De unge hanner tror alle, at al verdens sollys kommer fra deres bagdele. Derfor elsker de at lÞfte den op bagud, sÄ vi alle kan nyde det.

Inge
Inge
4 years ago
Reply to  Michael

Du bĂžr hĂ„pe at invandrere smitter hverandre. Corona er en gylden sjanse, muligens den eneste sjansen vi har til Ă„ overleve. Vi Skandinaviere vet hva virus er og vi vet hva vi mĂ„ gjĂžre for Ă„ beskytte oss. Afrikanere og arabere aner ikke hva et virus er og de er ikke interessert i Ă„ lĂŠre. De lever ogsĂ„ etter regelen “alt er allah vilje”. Uansett hva som skjer, sĂ„ er det bestemt av allah og alle mĂ„ bare finne seg i det. SĂ„ de smitter hverandre veldig effektivt. Med litt flaks, sĂ„ dĂžr hele afrika og arabistan av corona. Det… Read more »

HimmelblÄ
HimmelblÄ
4 years ago

Har lĂŠnge vĂŠret en af Mikael Willgerts faste lyttere, og for mig er han et aldeles glimrende bevis pĂ„, at det lader sig gĂžre at fremsĂŠtte stĂŠrk kritik uden at skyde folk fra sig, fordi de opfatter det sagte som ubegavet og/eller uforskammet. Her er det Gunnar Sandelin, som fremsĂŠtter nogle hĂžjst relevante emner pĂ„ en indtrĂŠngende og stilfĂŠrdig mĂ„de, sĂ„ at vi forstĂ„r, at migrationen til Sverige med stor sandsynlighed fĂ„r ekstra dramatiske konsekvenser, nu hvor pandemien rammer. Den danske befolkning er ikke meget stĂžrre end halvdelen af den svenske, men vort sundhedsvĂŠsen rĂ„der fx over langt flere respiratorrer.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  HimmelblĂ„

Trods det uskylsrene alias er der ogsÄ kritik.
Glimrende. Kritik er velkommen.
Hr. MÞller gÄr ikke i debat om debatten. Det har medfÞrt jeg gÞr det til tider.
En sĂžgt objektiv retorisk vurdering vil ikke, efter mit skĂžn, konkludere at hr. MĂžller har intenderet, vi skal blive forargede.
Men du er ganske velkommen til at vĂŠre af en anden opfattelse.
Jeg har ingen social-medie fÞlgere selv, men du kan sikkert fÄ stÞtte af nogle. Fortvivl ikke.

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Ahr Peter Buch jeg er en af dine trofaste fĂžlgere,selvom jeg ofte har svĂŠrt ved at fĂžlge dig.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Nielsen

Morfars efternavn var Nielsen, han havde 11 sĂžskende, sĂ„ vidt jeg husker, er du en af deres afkom er det ren nepotisme…
Men tak for din deltagelse!

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Peter Buch

No problemo,jeg har altid vÊret en stolt nepot. Nepotisme er svaret pÄ kapitalisme og marxisme til sammen.

HimmelblÄ
HimmelblÄ
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Peter Buch. Mit nom de guerre relaterer sig ikke til uskyld men til min foragt for smĂ„lighed og mit behov for plads og frihed. Jeg er meget bevidst om, hvilket tyngende ansvar beslutningstagerne mĂ„ bĂŠre under usikre forhold, og jeg finder det komplet irrelevant, hvis SĂžren BrostrĂžm for 30-35 Ă„r siden var kommunist. Mange billeder, har gjort indtryk pĂ„ mig i de senere dage. FĂžrst var der billedet af Boris Johnson, der knĂŠkkede forover med hĂ„nden i hĂ„ret under bevidstheden om, at han skulle bĂŠre ansvar for en plan, der sandsynligvis ville betyde, at 500.000 briter mistede livet. Den plan… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  HimmelblĂ„

Fjenden er i landet.
Hvad vi synes er bedst, korrekt eller uforligneligt er ligesÄ varierende som uÞnskede foreteelser.

Forargelse er irrelevant, at dĂžmme sagligt en svĂŠr akt.

For en del er kronologiske oplysninger vĂŠsentlige, de er en del af noget der kaldes historie.
Jeg fik i dag fotograferet Hong Kong grillens dÞr pÄ Jagtvej med skiltet om der var lukket placeret under Disney-figurer med kinesiske bogstaver.

Fjernede Poul og den detil tilhĂžrende e-mail fĂžr jeg satte egne data ind.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  HimmelblĂ„

Kim MÞller er en flittigt arbejdende hÊdersmand, der formÄr at sÊtte ord pÄ det mange tumler med i deres kvide.
Jeg er sgu ogsĂ„ vildt meget forarget over denne gammelkommunist’s dĂ„rlige ageren i Sundhedsstyrelsen, MEGET.

Albert Nissen
Albert Nissen
4 years ago

Hvis ikke den er boltet fast er den ikke meget vĂŠrd.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x