21
mar
Seneste opdatering: 22/3-20 kl. 1016
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges suverænt største voldtægtsimport i hele Europa

Det er ikke sådan at være kvinde under verdens første feministiske regering og 8.350 anmeldte voldtægter– 23.7 voldtægter om dagen, mørketal gange ti. Den suverænt største voldtægtsmport i hele Europa.

Alligevel stemmer svenske kvinder overvejende rødgrønt, ja 24 pct. af unge kvinder stemmer på det tidligere kommunistparti VPK. Ikke engang den smule af svensk demokrati, der er tilbage, er rationelt. Så skal det gå helt galt, og det har det gjort.

Nu er Sverige på vej ind i sin “black swan“, man skal holde øje med alle tegn på kollaps f.eks. i retstilstanden, og vide, at pressen vil underrapportere den. Den tid vi gennemgår nu, er gødning på årtiers dårskab. Kompostbjerget kan naturligvis eksplodere. Nu eller næste gang.

Fast-forward five decades, and we have “Lift for girls” in Sweden. As usual, the report makes no mention of cultural enrichment, but since the reporter cites Malmö as being especially in need of the service, there is no doubt that immigrants are what the young ladies are afraid of. I’m certain that every Swede who watches this program knows exactly what is being referred to, even if it remains unspoken. GoV.

Indvandrer angriber Paludan, så griber dansk politi håndfast ind

Videoen har haft 232.412 visninger på 48 timer – også på Berlingske og BT, i Norge og Sverige

Af Øyvind Thuestad

Det blev dramatisk da Rasmus Paludan ville undersøge om en moské i København overholdt forsamlingsforbudet. Dansk politi greb meget håndfast ind da en mand gik til angreb på lederen af partiet Stram kurs.

Ifølge Paludans YouTube-kanal udførte man fredag en fredelig overvågning af om moskéen på Dortheavej 43 overholdt det danske forsamlingsforbud i anledning pandemien.

Rasmus Paludan var tilstede med kameramand og en assistent som journalist for Frihedens Stemme, skriver han selv på YouTube. Da tv-teamet gjorde sig klar til at forlade stedet blev han uden foranledning overfaldet. Angriberen bliver sprayet med peberspray

Alt forløb tilsyneladende fredeligt helt til en mand parkerer sin bil og går direkte mod Paludan. Han griber fat i Paludan som afværger et fremstød eller et slag. Men før angriberen får sundet sig, griber en av Paludans civilklædte politivagter ind og pacificerer manden med peberspray.

Lige efter bliver angriberen kastet i jorden med stor kraft og bliver liggende tilsyneladende bevidstløs. Flere forbipasserende prøver at blande sig, men bliver bryskt afvist og holdt på afstand af flere politifolk.

Politiet beder de forbipasserende om at forsvinde. To forbipasserende som er temmelig ophidsede nægter at adlyde, de kæfter og slår ud mod politiet.

Til slut viser en af politifolkene et våben frem han har indenfor jakken. Kort etter vrimler det med tungt bevæbnet uniformeret politi.Selv skriver Rasmus Paludan på Facebook: «En kendt raketforsker overfaldt både mig og politiet kl. 12.40 i dag fredag den 20.3.2020.» Morten Uhrskov Jensen, skribent og leder av partiet Dansk Samling, kommenterer videoen på sin Facebook:

Hvor er det dog en fornøjelse at se dette klip, der viser dansk politi, når det er bedst og vigtigst.

En mand fra den tredje verden vil tydeligvis overfalde Rasmus Paludan, og efter et sekund er politiet over ham, efter tre sekunder ligger han på jorden, og efter seks sekunder har politimanden plantet sit ene knæ oven på ansigtet af ham der fra den tredje verden.Det er godt at vide, at vi har sådanne politifolk. Af hjertet tak til dem.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
21 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
TipsrERikAnders BojørgenSantor Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Niels Thyge Riisgaard
Guest
Niels Thyge Riisgaard

Dialog politi dur ikke. Vore dødsens farlige gæster har aldrig respekteret vores politi – eller for den sags skyld vores land, vores skikke, vores kultur. Konfrontationens tid er inde, og i første række må politiet værne os, i anden række Hjemmeværnet, i sidste og afgørende opgør må danskerne selv tage affære, men så bliver det meget grimt. Tak for videoen, som tjener politiet til stor ros og ære. Ja, min harme og fortvivlelse er ligefrem afløst af en lille smule glæde og optimisme.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Egentligt er der slet ikke brug for disse vildt fremmede atomfysikere, højtudviklede raketforskere i Danmark, de må gå et andet sted hen, her er de kun dødvægt, ligger os alle til byrde.

Poul
Guest
Poul

Der tager du meget fejl, der er tusinder af danskere der har opbygget gode karrierer på at betjene og behandle dem i alle ender og kanter, både politikere og private fra begge politiske fløje. Hvorfor tror du ellers at de foretrækker dem her i landet når de kunne hjælpe 20 gange så mange i udlandet for de samme penge? Du og jeg har ikke brug for dem nej, men alle landsforræderne har. Der burde være et langt større fokus på de personer.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Nej egentligt er der slet ikke brug for landsforræderne her på dansk jord i Danmark, men ja sikkert endnu politikere der tror fuldt og fast på at EU’s og Danmarks åbne grænser fortsat er vejen frem, men i helvede forsent når danskerne vågner op smurt ind i blod, selv den mest forhærdede politiker & venligbo kommer at erkende de tog fejl!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

De der raketforskere forsker mest i, hvordan man kan fyre nytårsraketter af mod cyklister og andre med maksimal skadevoldende effekt.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ligesom dette ondskabsfulde angreb imod Paludan, han er fremme i front så at Fru Jensen henne om hjørnet eller Andersen eller Hansen ikke behøves være helt fremme i front, altså et angreb imod Paludan er et angreb imod os allesammen.

Nielsen
Guest
Nielsen

Den værdte sygdom der nogensinde har ramt Danmark gik lige i udbrud mod Rasmus Paludan. Hvad ville der være sket hvis politiet ikke havde været der til at gribe ind?

Thomas Jensen
Guest
Thomas Jensen

Unge kvinder er noget af det mest samfundsundergravende der findes. Det er som i chimpanseflokkene, når en ung hun ser en stærk han i en anden flok, søger hun hurtigt over til de andre. De er ikke loyale mod andet end deres livmoder.
Jeg undskylder den generaliserende og misogyne tone, men det er bare sandheden.

Santor
Guest
Santor

Så sandt, så sandt. Ingen grund til at undskylde!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Thomas Jensen springer ud af skabet som en sand Darwinist. Det er hunnens rolle, at udvælge den han, som hun tror er bedst til at skaffe mad, sikkerhed og stærkt afkom. Nu kan kvinder godt nok også blive snydt af alfahanner i positur, som eksempelvis muslimske migranter og andre svindlere, psykotiske serie- og lystmordere. De vil bare have et stort harem. Læs Charles Darwins “Arternes oprindelse” og den modsatte teoris forfatter Muhammeds “Arternes forsvinden”.

Tipsr
Guest
Tipsr

Ja det stemmer 100%. De har ingen loyalitet, de gjør det de mener er best for dem. Menn beskyttet sitt land sin familie. Og kvinner ødelegger sine land og sine familier. Det absolutt verste jeg ser er skandianviske kvinner som henger rundt armene på svartinger og arabere. Det er ekstremt vanskelig å la dem gå i fred, de fortjener virkelig alt vondt. De verste forræderene jeg har sett siden Quisling. Jeg bare håper de blir voldtatt og drept.

Margrethe
Guest
Margrethe

Indrømmet. Der venter ingen helgenkåring for enden af livets tunnel, når jeg nu offentligt afslører et ønske, jeg går og pusler med: Det skete desværre ikke denne gang, men gid der kommer endnu en coronatilstand midt under ramadanen. Så kan vi for alvor få afsløret, hvilke djævelens håndlangere, de er.De vil blæse alle forsamlingsrestriktioner et stykke. Tænk blot på dengang, vi var ved at segne i tørken, og alene tanken om at tænde en tændstik kunne udløse en bøde. Bare ikke for politikernes masseimporterede specialtropper. Deres femte kolonne slap afsted med at fejre eid med stor bål (desværre ikke brand)… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg er ved at nå der til, hvor jeg ærger mig, hver gang et muhamedansk terrorplot bliver afsløret/bremset!

Anders H.
Guest
Anders H.

Husk lige at skrive, at en betjent fra Københavns Politi siger: “Amo, yallah” (“Onkel, kom”) på arabisk. Det er sgu ret væsentligt, at Københavns Politi har lært og bruger arabiske gloser for at kunne trænge ind til disse “borgere”, der kun forstår to sprog; Vold og arabisk.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Det vigtigste ord på arabisk for araberne er ordet ‘Asyl’.

sussebassa
Guest
sussebassa

..sosialkontor..

Santor
Guest
Santor

Selv politiet tager ingen chancer så Rasmus Paludan røg lige på skadestuen og fik en stivkrampe vaccination. Jeg troede kun at man fik det hvis man var blevet bidt af et vildt dyr, men hvad er forskellen?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Jalving ser rødt – podcast

Unge, borgerlige kvinder: ”Det er sværere for kvinder at være højreorienteret end for mænd”

https://www.spreaker.com/user/jyllands-posten/kvinder-i-studiet-mstr-3?utm_medium=widget&utm_source=user%3A11389353&utm_term=episode_title

Det borgerlige Danmark har et problem med kvinderne, mener Mikael Jalving. Derfor har han inviteret to kvinder til, at hjælpe ham med at finde svar på, hvorfor det er sådan og hvordan problemet udbedres, i et nyt afsnit af ’Jalving ser rødt’. I studiet har han besøg af Nicola Strandgaard, der læser medicin, og Ida Malou Orø Jensen, der er Cand.scient.pol. – og så er de begge borgerlige.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Ret skal være ret. Det var faktisk smart af Rasmus Paludan at møde op som journalist for “Friehedens stemme!, hvilket han også gjorde til mindst en af Mette Frederiksens pressemøder. Også jeg glædede mig over politiets effektivitet. Jeg nærer ingen illusioner om salafismens råddenskab.

Så allerede videoen i aftes på BT’s hjemmeside, og i dag er den også på Berlingske. Det er gode tegn på, at tålmodigheden er bristet. JP har lige nu en artikel om, at coronaen er en “gamechanger” for NGO’erne, og bringer et hæsligt billede af jublende afrikanere.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Raketforskning hører hjemme bag sikre grænser.
Sikre for forskerne og sikre for alle andre.

sussebassa
Guest
sussebassa

joda imponerende rask reaksjon ifra policen, men ikke rask nok. Om denne personen hadde hatt kniv ville nog Rasmus Paludan blitt skadet..eller verre..men den beste reaksjonen hittil jeg har sett ifra dansk polic..tøffe o ikke handlingslammet..alt gikk raskt og som det skulle.
Så heja fortsatt Rasmus Paludan..du står på for danske folket.

jørgen
Guest
jørgen

Det var dårligt arbejde af politiet der. At være livvagter er de ikke gode til. Attentatmanden kom jo helt frem til ofret og kunne slå ham i ansigtet. Livvagternes arbejde består i at forhindre netop det. Så det var dårligt arbejde. En god livvagt havde stoppet attentatet inden terroristen havde kommet frem. Terroristen havde ligget med en kugle i maven selvfølgelig.

sussebassa
Guest
sussebassa

..helt enig. “slå ham i ansiktet”, mjo men enda verre skjult en kniv i ermet og stukket Rasmus i brystet/magen..skremmende, men i det tilfellet fullt mulig. Livvakter skal ha øynene på og rundt den de skal beskytte. Hadde denne hatt det hadde han blitt tatt ned tidligere..før han kom fysisk nære Rasmus. Nå får vel denne angriperen kun en smekk på labben, og ute igjen..for bedre planlegging. Sier som Rasmus: De skal ikke integreres de skal UT..alle muslimene..i hele Europa. Isedenfor i Sverige lar løfvenregjeringen fly ifra Marokko oa muslimske land få lande med muslimer..sterkt coronasmittete land flere ganger i… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Raketforskeren bliver naturligvis ikke udvist for bestandigt. Man kunne ønske at de danske dommere var lige så konsekvente og håndfaste som det danske politi og smed den raketforskende abe tilbage til Abeland. Foreløbelig 1-0 til Danmark i den spirende borgerkrig mellem dem og os.

Kimski
Guest
Kimski

Men..men..var det ikke meningen at feminismen skulle forbedre forholdende for kvinder???
Hvordan synes i selv det går med det, kvinder?
Kunne det mon være tilfældet at visse af os endte med at få ret, da vi advarede om at når femi-marxisterne engang var færdige med mændende, så ville turen komme til kvinderne?
For vi er mange der stadig husker den hånlige latter, der var responsen til advarslerne…

Life is a bitch now, isn’t it?