25
mar
Seneste opdatering: 26/3-20 kl. 1111
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

MĂ„ske en lidt radikal mĂ„de at udrydde sygdom pĂ„, men nĂ„r man vil rense verden for ondskab, har mord altid vĂŠret populĂŠrt. En rĂŠverĂžd SVT journalist havde samme holdning: ”Guds gĂ„va att gamlingarna dör av coronasmittan”, for det ville lĂžse den akutte, importerede boligmangel. I de tre storbyer er der omkring 50 Ă„rs ventetid pĂ„ en lejlighed.

Det mÊrkelige forbliver, hvordan de rÞde har lykkedes med at tage patent pÄ godhed og humanitet, men det kan da ikke nÊgtes, at Kinasygen har gjort kÄl pÄ 60 procent af alle flyrejser. Dr. Dalrymple skriver om alle vores overflÞdige rejser.

Jonathan Swift foreslog i A Modest Proposal i 1729, at problemet med fattige bÞrn kunne lÞses ved at sÊlge dem til de rige, sÄ de kunne spise dem. Logikken er den samme. Unge mennesker har den lighed med profeten Muhammed, at de vil have en ren verdens renset for snavs, og det kan ikke gÄ hurtigt nok.

Nazisterne, der jo beundrede profeten, var ogsÄ grebet af rengÞringsvanvid. Hitler Þnskede, han havde vÊret fÞdt muhamedaner, og det var ikke helt skÊvt tÊnkt af ham, ligesom det flugtede med hans personlighed at beundre Josef Stalins skrupellÞse, morderiske brutalitet. Extinction Rebellion.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
4 years ago

Kunne de der idealister ikke bare starte med dem selv?

Det ville lÞse en lang rÊkke problemer for os almindelige mennesker. Alene den fred der ville vÊre hvis vi slap for at hÞre pÄ deres Êvl ville vÊre det vÊrd!

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Santor

Kan ikke befri mig fra den tanke, at myndighederne med fuldt overlĂŠg har inviteret kineservirussen indenfor, i det hĂ„r at den gĂžr et solidt indhug i “ĂŠldrebyrden”. ******************** Den 16. januar interviewede vi her pĂ„ B.T. Tyra Grove Krause, der er afdelingschef i Infektionsepidemiologi og Forebyggelse i Statens Serum Institut. Her sagde hun, at det ikke var sandsynligt, at mennesker kunne smitte andre mennesker med virussen ************************ Lars Østergaard, overlĂŠge, Aarhus Universitetshospital “- Sandsynligheden for, at det kommer til Danmark, er meget lille.” ************************ “EU-lande forsĂžger at fĂ„ bragt borgere hjem fra Wuhan Et samarbejde med Kina om at fĂ„… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

… i det hĂ„b (arg!)

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Og sÄ var der jo opfordringerne til bare at rejse til Norditalien, selvom udbruddet allerede var i fuld gang.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

https://www.bt.dk/samfund/pendlere-staar-i-overfyldte-tog-det-er-ubehageligt

“Det skyldes blandt andet, at politiet pĂ„ grund af coronakrisen har lukket ned for antallet af tog over Øresund til kun at vĂŠre Ă©t tog i timen, hvor det tidligere var helt op til seks.”

De har gjort det samme i Londons “tube”.

Genialt, hvis man har et mÄl om maksimal smittespredning.

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Santor

#Hr. Snusk
Ja AARGH

Poul
Poul
4 years ago

Det opslag fra de forlorne rebeller minder mig om en scene i bill maher’s “religulous” film, (en dokumentar om religions skadelige indflydelse) hvor han mĂžder en meget troende kristen. Han spĂžrger ham om han virkelig tror pĂ„ at der findes et liv efter dĂžden som er langt bedre end dette fysiske liv. Den kristne svarer noget i retning af “absolut, helt sikkert!” hvorefter bill maher spĂžrger ham: “Hvorfor begĂ„r du sĂ„ ikke selvmord?”

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Poul

Det var godt, det ikke var en muslim, han stillede det spÞrgsmÄl. Vedkommende havde nok grebet den, som en god ide. Ikke i sig selv et problem. Men mere fordi, der jo helst skal ryge sÄ mange af de snavsede som muligt med i kÞbet.
For kristne er livet helligt. Derfor er der ingen smutveje til paradis, af den vej.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Margrethe

Dog ikke mere helligt end en type nominel kristen kan vĂŠre for dĂždsstrafs genindfĂžrsel.

Lazze
Lazze
4 years ago

Utrolig facinerende som nogle fĂ„ af vores klassisk dannede intellektuelle, tidligt observerede dette dekadente, samfundsnedbrydende scenario komme, der i blandt Jean Raspail i hans “camp of the saints” og ikke mindst George Orwell, begge lynende intelligente herrer, langt, langt forud for deres egen og vores tid:

https://www.youtube.com/watch?v=ox-shlDXKO4

HimmelblÄt
HimmelblÄt
4 years ago

Englands fÞrste corona-patient var pÄ skiferie i Østrig sammen med bl.a. to danske venner allerede i midten af januar og besÞgte det after-skiing sted, hvor mange danskere senere er blevet smittet. MÄske er vi lÊngere henne i forlÞbet, end vi ved.

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/uk-patient-zero-east-sussex-family-may-have-infected-coronavirus/

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Selv uden ord om at ville rense verden for ondskab har dĂždsstraf nok sine tilhĂŠngere.
Er det vikingegener eller det samt Ăžnsket om aldersmĂŠssig balance i former for straf.
En sĂžgen lighed mellem aborts eksistens og dĂždsstrafs.
Voksne myrder bÞrn, skÄner voksnes liv. Livserfarne mordere.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Der er som uddÞdt, tÊnkte han og sÄ ned hvor mÞllen havde stÄet.
Vi stiller om til vild med bagedysten. To hold spĂžrger om de skal hamstre gĂŠr, eller andet, og eksperterne svarer og bedĂžmmer mel, bagetid og placering i ovnen. Experten udsender:
https://hawos.de/en/product/hawos-novum/
VÊlg din yndlingsfarve stÄr der og jeg har ikke nogen, lyder det fra boller op den ene af deltagerne,
Blomsterberg- hvad gĂžr vi i denne situation?

BurnSwede
BurnSwede
4 years ago

Jeg er enig, hvis svenskene forsvant sÄ blir vi kvitt de fleste problemer. Jeg forslÄr at journalisten gÄr foran som et godt eksempel og avliver seg selv. Det hadde virkelig vÊrt guds gÄva hvis alle svensker dro til helvete i dag. Sverige mÄ fjernes fra alle kart.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

sĂ„ de kunne spise dem…
Great advertisement for public transport and immigration.
https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/03/cannibal-man-wuhan-lloyd-billingsley/

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

The mass mobilization under Stalin had costs millions of lives. Peasants, workers, the intelligentsia, and the party itself, thanks to the purges, all suffered losses that had been previously unequaled in the long and brutal history of Russia. If nothing else, the country was prepared for the sacrifices of World War II.
http://www.inquiriesjournal.com/articles/1684/stalin-and-the-drive-to-industrialize-the-soviet-union

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Der findes ganske fÄ opgaver, jeg ikke kan lÞse ved hjÊlp af en krudtstang.
Til disse opgaver bruger jeg hele kassen.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Jonathan Swift.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x