1
apr
Seneste opdatering: 2/4-20 kl. 1401
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Barn myrdede barn: ‘Multikulturalismen’ har sendt os ind i en ustoppelig voldsspiral

Nogle hændelser bliver markører for, hvor dybt Sverige er sunket til dags dato. Når et barn stikker en kniv i halsen på et andet, er forfaldet gået langt, og det er ikke faldet ned fra himlen. Konkrete personer kan forbindes med det, selvom den upolitiske svensker ikke forbinder prikkerne, så de hovedskyldige politikere vil nå at dø fra deres forbrydelser ustraffede.

Er Sverige virkelig så slemt, kan folk spørge. Nej det er værre, men det er for intet at regne imod, hvordan det bliver om bare tyve år. Det nye Sverige bliver bygget på hundredetusinder af knuste menneskeskæbner.

For overklassens samfundsingeniører er de ‘collateral damage’ og det er dårlig smag overhovedet at nævne dem. At være en sten i disse menneskers sko, anser jeg for en kærlig og fornuftig gerning. Pojke död efter knivattack vid skola og Pojke död – knivhöggs vid skola. To folkelige reaktioner jeg har samlet op i løbet af dagen:

Lövens “nya” Sverige är hopplöst förlorat. Jag är gift med en kvinna från ett annat land. När det här Corona helvetet är över kommer vi att lämna landet och flytta till hennes hemland. Allt hopp är ute för Sverige.

“Bor granne med skolan. Hörde massa höga skrik från skolan, kollade ut, såg en ung kille som låg på marken med blod vid huvudet, andra barn sprang från platsen, en liten tjej slängde av sig väskan i farten och nån annan sprang efter (efter just henne vet jag inte). Sen var det en lärare som ringde 112 och medan de väntade började andra lärare göra kompressioner på killen. Polis kom först till platsen och tog över, sen ambulanspersonal som fortsatte tills de steg in i ambulansen och åkte.  –  Se også Dødsofre i kriminelle konflikter i Sverige blir stadig yngre.

En svensk intifada

Den normale svenske forklaring på al social uro er den sociale, den marxistiske. Det er meget sjældent man støder på et ærligt forsøg på at forstå det der sker i Sverige nu dybere, men teologen Annika Borg forsøger. “Intifadah” er arabisk og betyder at ‘ryste noget af’ sig dvs. gøre oprør mod undertrykkelse. Ordet udvider og fordyber forståelsen af alle de voldssager mod svenskere og svensk ejendom, der remses op i første halvdel af artiklen. Et par uddrag:

Vad är det som då har hänt och vad är det som sker i Sverige och i Europa? Den som har tagit del av rapporteringarna om och satt sig in i upploppen i Paris hösten 2005 eller kravallerna i Husby och andra delar av Sverige under några tumultartade dagar 2013, kan inte undgå att associera till de mönster, metoder och den retorik som präglade den första intifadan (1987–1993) och andra intifadan (2000–2005) i Mellanöstern.

Intifada är en nyckel för att förstå de våldsutbrott och den kriminalitet där gäng av unga killar, och även barn, är inblandade. Sverige har haft och har en stor invandring från muslimska länder. Därför behövs nya utblickar och tolkningsraster för att förstå vad som sker. Ett sådant avgörande raster är händelseutvecklingen i Mellanöstern och Nordafrika.

När jag såg de första bilderna från upploppen i Paris förorter 2005 slungades jag tillbaka femton år i tiden. År 1989 besökte jag Gaza City och då hade den första intifadan pågått i två år. Hemma i Sverige debatterades att det spreds en felaktig bild av att barn sändes ut för att kasta sten. Att barn utnyttjades av äldre på det sättet och att föräldrarna inte beskyddade sina barn och höll dem inomhus kolliderade fullständigt med det svenska folkhemmets normer och ideologi…….Verklighetens bild i Gaza med stenkastande barn och unga etsade sig fast och långt senare skulle jag förstå att det jag upplevde då var en nyckel för att förstå det som händer i mitt eget land nu. Fast 1989 kunde jag inte föreställa mig att liknande scener skulle äga rum i svenska småstäder runt om i hela Sverige.

Kampen man förde i Frankrike var dock mot Europa och mot västvärlden. Förorten sågs som det egna territoriet och polis, myndigheter och staten betraktades som ockupanter som skulle bekämpas. Majoritetssamhället ses som ockupanter av förortens fysiska territorium när dess representanter träder in där.

An Intifada in Europe? frågade sig Boaz Ganor i rubriken till sin forskningsessä. Frågetecknet behövs inte längre. Vi kan inte förstå Europa om vi inte förstår Mellanösterns logik och normsystem. Från statens sida krävs en ökad repression och kontroll, kraftfulla åtgärder mot segregation samt ett kompromisslöst krav på föräldraansvar för att möta och få bukt med Sveriges intifador. Värderingskollisioner och normsystem behöver synliggöras och ett flertal ingredienser i dem aktivt motarbetas. Det kommer inte att bli enkelt, men är heller inte omöjligt. Alternativet är ökad social oro, fortsatta våldsspiraler, misstro och ytterligare cementerad segregation. Axess En svensk intifada.

Sanningen svider hedder en anden god artikel i dag af Jörgen Huitfeldt

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Naivt at tro at folk fra et ondt islamisk mandesamfund en islamistisk hævn og æreskultur bliver integrerede, selvfølgelig gør de aldrig det, de er fuldstændig ligeglade med Sverige med Danmark med det nordiske folk, vi er her kun på tålt ophold indtil islamisterne blevet mange nok så skal vi dø, og nu er islamisterne så ved systematiskt og hensynsløst at ødelægge vores nordiske lande til ukendelighed!

sussebassa
sussebassa
5 months ago

Helt enig, og sier som Rasmus Paludan..igjen..: De skal ikke integreres de skal hjem..Så rett han har.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  sussebassa

Helt enig islamister hverken kan eller skal eller vil integreres i vores samfund, fra start en fatal en dødelig fejltagelse, Paludan har ret. Vi danske får jo også travelt at rydde og rengøre de danske no-go zoner og gettoområder til 100%, at kommer at huse hjemløse danske, eller højt kvalifiseret vestlig arbejdskraft, der ikke skal forsørges, i disse corona tider pengekasse må nødvendigvist smække i, at danskerne ikke længere støtter uintegreret islamisk indvandring, hvad fra start var en vildfarelse, den fatale den dødelige fejltagelse der nu truer det danske folk med etnisk udrensning, NU er det tid at nedlægge godhedsindustrien,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago

Hvis vi dør, Hvem skal så forsørge dem?

Hjelmer
Hjelmer
5 months ago
Reply to  Anders Bo

“Hvis vi dør, Hvem skal så forsørge dem?”

Gode skatteydere har alle samfund brug for, så de skal nok få lov til at leve.

Roar
Roar
5 months ago
Reply to  Anders Bo

Anders Bo, tak for et godt grin, det må virkelig bekymre de radikale damer, at deres kæledægger kan komme til at mangle forsørgere. Sofie Carsten Nielsen, der gudhjælpemig er valgt i Gentofte, skønt hun selvfølgelig selv bor på Nørrebro, har allerede foreslået, at vi skal sende hjælp til Italien, men denne gang var socialdemokraterne helt trumpske i mælet og sagde nej. Danmark først. I øjeblikket går bekymringerne i vore skandinaviske nabolande bl.a. på, at der er høje corona-dødstal i indvandrermiljøerne, især blandt somalier, og de kan sikkert holde liv i virussen længe endnu. Det er især i Stockholm og Oslo,… Read more »

Flott
Flott
5 months ago
Reply to  Roar

Ingen i Norge er bekymret for at somaliere får korona. Tvert imot, vi feirer. 🙂 Jeg krysser fingrene og håper hver eneste somalier i Norge får korona. Noe de mest sannsynlig før, de vet ikke hva hygiene er og de aner ikke hva er virus er. Og det er veldig bra.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  Anders Bo

“Hvis vi dør, Hvem skal så forsørge dem?”

Vi dør ikke, Islam har gjort regning uden vært, Islam vil dø!

Roar
Roar
5 months ago

Jeg tror også. at vestlig kultur vinder, men udover at islam kommer til at smuldre, er kristendommen på vej i samme retning. Jeg giver heller ikke så meget for de sidste dages buddhister, der mere end noget andet synes at løbe fra noget. Det passer også elendigt ind i vestlig kultur, der jo er ret så dynamisk og aggressiv. I øvrigt mener jeg, at statsministeren var for hurtigt ude med at love “oplukning” af samfundet. I Norge har Jens Stoltenbergs søster Camilla Stoltenberg en fremtrædenden stilling indenfor sundhedsvæsenet, og hun regner med, at der kommer til at gå 1½ år,… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
5 months ago

For overklassens samfundsingeniører er de ‘collateral damage’ og det er dårlig smag overhovedet at nævne dem

Skal jeg være ærligt, rager det mig en papskid når muhammedanere slår hinanden ihjel. Jeg er ligeglad med at somaliere slår hinanden ihjel i Somalia, hvorfor skulle det være anderledes bare fordi de slår hinanden ihjel i Europa?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
5 months ago
Reply to  Felix Krull

Fordi hver eneste af deres krimielle handlinger lægger beslag på vores begrænsede ressourcer – politi, retssystem, skadestuer osv.

Desuden skaber det utryghed som tvinger os nordboer væk fra vores egne områder.

Felix Krull
Felix Krull
5 months ago
Reply to  Hr. Snusk

Een mindre betyder færre udgifter, og jo mere etnisk rene enklaver der skabes, desto nemmere bliver det at sende dem hjem til Kebabistan igen. At “utrygheden” – det, som i klartsprog kaldes “racismen” – stiger, kan jeg heller ikke se noget problematisk i. Vi har alt for lidt racisme i Danmark.

Anders Bo
Anders Bo
5 months ago
Reply to  steen

Husker du at spise zink!

Felix Krull
Felix Krull
5 months ago
Reply to  steen

At 12 årige myrder hinanden er slemt helt uafhængigt af, hvem de er. Det sker konstant i tredjeverdenslande – lad os sige tusinde gange om dagen. Og joda, på et filosofisk plan kan jeg da sagtens synes at det er slemt, men det er der så meget der er. Og jeg ser jo netop Amirs tilstedeværelse i Sverige som en separat ting så derfor er min medfølelse for Amir af samme art som for alle andre myrdede børn verden over: filosofisk. Ideen om at Amir skulle have større ret til min sympati bare fordi han tilfældigvis bor i Sverige, smager… Read more »

GoHome
GoHome
5 months ago
Reply to  steen

Så lenge de kommer fra ørkenen, så ser jeg ingen problemer med det. La de drepe hverandre. Steng de inne i en kjeller, gi dem våpen og lås døra. Det er vold de vil ha, vold er det eneste de forstår, så da bør de få vold. Til helvete med dem.

GoHome
GoHome
5 months ago
Reply to  steen

Jeg vil minne deg på at den 12-åringen hadde blitt 18 år om kort tid. Og han hadde da voldtatt, ranet og drept folk hver eneste dag. Så vi bør være veldig glade for at svinet dro til helvete nå. Du synes synd på dem fordi de er 12 år, hvorfor det? Svin er svin, uansett alder. 12 eller 42, det har ingen betydning.

Hjelmer
Hjelmer
5 months ago

“hvordan det bliver om bare tyve år”

Om tyve år, til næste sommer, om fjorten dage, inden udgangen af dette årti, lige om lidt…

Træt
Træt
5 months ago
Reply to  Hjelmer

Hvilken slags sky er hjelmer?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

ABF hjälpte coronahostande migranter med ”skämtvideon” https://samnytt.se/abf-hjalpte-coronahostande-migranter-med-skamtvideon/ I helgen uppmärksammade Samhällsnytt hur två migranter roade sig med att filma när de skrämde Eskilstunabor genom utge sig för att vara coronasmittade samtidigt som de hostade mot måltavlorna. Tilltaget har mött skarp kritik. I gammelmedia beskriver duon kritiken som främlingsfientliga hot. Samtidigt kan Samhällsnytt avslöja att det socialdemokratiska och skattefinansierade studieförbundet ABF har hjälpt till med skapandet av ”skämtvideon”. LÄS ÄVEN: VIDEO: Migranter skrämmer folk med coronahosta Efter vår publicering väcktes stark kritik mot de två nyanlända migranterna som enligt Skatteverket är 17 år gamla. Ali Qasem som invandrade från Kirkuk i… Read more »

Bastardo
Bastardo
5 months ago

I Danmark har vi fængselsstraf for denne type terror.

Hurra
Hurra
5 months ago

Så en utlending drepte en utlending. Hva er problemet? Dette er ingenting annet enn en god nyhet. La de drepe hverandre, jo fortere jo bedre.

Rene
Rene
5 months ago

OT
Stram Kurs. Hvad er deres situation nu?
Findes der steder på nettet hvor netop sk diskuteres nærmere?
Jeg mangler noget information, overvejelser , debat mm. Specifikt om stram kurs.
Hvor går jeg hen?