2
apr
Seneste opdatering: 3/4-20 kl. 1532
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Luk hele Sverige. Der bliver et før og et efter april 2020

Nationaløkonomen Jensevik ridser Sveriges økonomiske situation op med en krone i frit fald og en forsørgerbyrde for flere millioner udlændinge, der snart ikke kan opfyldes. Han spår selvsagt omfattende uro, når de ikke længere får deres penge. Den svenske krone styrtdykker, og han forudser den dag, hvor Sverige ikke længere kan låne i udlandet, og man begynder at handle i dollars som i et U-land.

Sverige går ind i  sandhedens uge, der vil være et før og et efter april 2020, og svenske magthavere skal ikke tro, det ikke også inkluderer dem. Læs også Stäng hela Sverige.

Vi går över till att diskutera statens helt dominerande roll. Svenskarna har i allmänhet inget sparkapital. Hans menar att ekonomin blir allt sämre och att invandringen helt måste stoppas för att hålla nere kostnaderna men att politikerna kommer fortsätta med denna, eftersom det handlar om röstfiske. Den svenska kronan blir allt svagare och Hans Jenseviks prognos är att vi kan komma att på privata initiativ istället börja använda euro eller dollar inom några år.

En uge på Corona stand by

“Allting är en fördel”

Jeg er ikke testet endnu, men det er min læges konklusion efter tre telefonkonsultationer, og efter at jeg havde beskrevet tilstanden så godt jeg kunne. Jeg blev syg alligevel, selv tør jeg ikke sige af hvad. Jeg havde fulgt alle de rigtige råd i over fem uger, så noget tyder  på, Corona er særdeles smitsomt formentlig både luftbåren og af raske smittebærere.

Jeg vil selvfølgelig testes for at vide, om det er sandt og jeg har opnået immunitet. Hvis det er, skal jeg nok takke forsynet og alle mine gode venner. Man har spillet skak med døden og fået remis. Formentlig rent held.

“Allting är en fördel,” siger Lars Vilks, der  plejer at tænke et spadestik dybere end de fleste. En lægeven støttede mig med råd på Messenger, og min gode fe på nogle meters afstand. Jeg er ikke rask endnu, men det er gået fremad det sidste døgn. I tirsdags var jeg så bekymret, at jeg kaldte vagtlæge for første gang i mit liv.

Selvom det er en mærkelig sygdom med et hele tiden flimrende symptombillede, så følte jeg onsdag at det ville begynde at gå fremad. Jeg synes at være sluppet meget billigt med en uge, hvilket en 68 årig ikke kan regne som en selvfølge. Anna Libak har fortalt om et lignende mildt forlob, hvor hendes mands var sværere.

Alle de løse ender

Jeg havde indstillet mig på, jeg kunne dø, selvom det ikke var sandsynligt, og jeg ærgrede mig allerede over alle de løse ender, jeg ville efterlade mig. På avisernes forsider døde mennesker, der var tyve år yngre end jeg. Det er ikke godt for kampgejsten at overvære. Det er når tingene er værst, man har brug for mest optimisme.

Jeg fortrængte hele situationen med at høre musik og se ikke alt for højkvalitative actionfilm, når jeg kunne det. Ikke meget skrivning og læsning. Ingen Corona-info overhovedet, ingen døde børn og fyrreårige. Verden må vente, når man har “en flue i øjet.” Jeg er ikke i fulde omdrejninger, men jeg tror forsigtigt, jeg er det i weekenden. Det er unægtelig hurtigere end Danmark, Sverige og verden.

Fem gram C-vitamin fordelt over hele dagen

Mit held har nok været, at jeg ikke har nogle underliggende, metabole sygdomme, og at jeg i forvejen boostede mit immunsystem med alle de mineraler og vitaminer, som kosten ikke længere indeholder på grund af det industrielle landbrug. Først og fremmest 5 gram C-vitamin om dagen, det er det vigtigste. Jeg skal takke Lars Bern og mange andre for det. Eller også var mit held, at det ikke var Corona, og måske får jeg det aldrig at vide.

Jeg er heller ikke på statiner mere, som forskning nu viser forringer gamles overlevelse, og rygning opgav jeg for seks år siden.

Pas på jer selv, nogen forskning tyder på, at Corona er endog meget smitsomt.

Statiner ökar risken vid Corona


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
m v jensensteenReneMargrethePeter Buch Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Forbruget af statiner er et af medicinalindustriens helt store guldæg, men et lige så stort blufnummer. Jeg talte med en farmaceut, der havde undersøgt det nærmere. Han fortalte, at den gennemsnitlige livsforlængende effekt, kan tælles i dage. Der til kommer alle bivirkningerne for at få lov til at blive på denne jammerlige planet 12 dage mere. Mennesket er til alle tider villige till at betale for slangeolie og magisk kattelort, der skinner i måneskin…

Rene
Guest
Rene

@STEN Hej Sten. Jeg er ked af at høre du har været syg.Men glad på dine vegne for , at det trods alt har været lidt lettere at komme forbi, end de rigtigt grimme tilfælde vidner om. – og jo særligt for et ældre menneske. Jeg håber du er ved godt mod nu. Jeg ved ikke om du kender til det – nu vi er ved det….Mikkel Anderson er begyndt at lave nogle nye podcast ” mørkeland” tror jeg han kalder dem. Bl.a et 1 time interview med MF Henrik Dahl, om “politisk lydighed ” midt i en corona tid.… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Skitse. Til senere sammensætning hvis jeg kommer tilbage til det: Mindst 500 km2 uden for havne og militære områder befindende sig afspærrede områder optimalt med flere lags afspærring. Inden for øko. landbrugere/forskere/produktion af særlig art tre års kontrakter, ingen udgang med mindre behandling ikke muligt indenfor. Aktuelle links: Bt ons. 1.4. april Vi går stadig til tandlægen artikel, ifølge Søren Riis Paludan prof. i virologi & immunologi v. Aarhus Uni…Jo mere isoleret en by er, jo mere beskyttet er indbyggerne, fra nogle epidemier. Møder man ikke nye nye mennesker swå bliver man ikke smittet… 10 år siden… Hypotesen- Beklageligvis er… Read more »

m v jensen
Guest
m v jensen

Tillykke med sejren 🙂 Godt!

Rene
Guest
Rene

@STEN
Jeg brugte dit link på Kibæk, og kan se at det har du jo selvfølgeligt fundet ud af for længst. Anna Kibæk vil jeg så høre nu. Tak for linket.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Der nævnes på link ikke om overlevelse, men følger af statin-forbrug der kunne få en som mig, til at synes det lyder fornuftigt:
http://www.videnscenterfordemens.dk/risikofaktorer/laegemidler/kolesterolsaenkende-laegemidler-statiner/
sidst opdateret 2016 findes ny forskning burde der være henvisning på en eller anden måde ved artiklen, eller det er bare mig…