7
apr
Seneste opdatering: 7/4-20 kl. 1432
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges Convergence of Catastrophes* 114 døde seneste døgn

Det skriver den tyske journalist Anna von Bayern i BILD. Hun har svensk familie og er også fra den i Danmark ikke ukendte familie Sayn-Wittgenstein-Berleburg. Hendes mormor sidder på et Stockholmsk alderdomshjem. Nogle hjem skruer nu ned for varmen, fordi pengene er brugt på såkaldte “flygtninge.” Såkaldt fordi Sveriges menneskeimport er ideologisk, ikke over syv procent er rigtige flygtninge.

“Der vil aldrig være nogen undskyldning for deres forsømmelser”

Narkosemidler er ved at slippe op på Stockhomske sygehuse, og lighus er så overfyldte at man må bruge kølerum for madvarer. En læge fortalte i Akutellt, hvor man alvorligt syge unge uden underliggende sygdomme hun havde.  “Der vil aldrig være nogen undskyldning for deres forsømmelser,” skriver  Chris Forsne. Patrick Engellau ser på Sveriges rekorddødelighed i Norden, som er fem gange  højere end Norge og Finlands:

Sverige, däremot, är bortskämt, vilset och dekadent till följd av lättja, ängslighet och PK-ism. Varför skulle en lågutbildad, feministisk regering klara coronat bättre än skolan, skogsbränderna, försvaret, Transportstyrelsen eller invandringen? Lek med coronastatistik (*Convergence of Catastrophes.)

Svensk hungersnød hvis Corona trækker ud

Omring Sovjets fald så svenske politikere den fagre nye verdens permanente ankomst. Aldrig mere krig eller pandemi. Skrot det hele og brug pengene til at købe stemmer med. Er der ikke nok Sverige, så henter vi dem fra et fjernt -stan land.

Madvarer? Dem ordner forsyningskæden. Jeg tør nok forudsige, at Sverige tager tilløb til at drage nogen til ansvar. Hvis Corona trækker ud, har Sverige hungersnød. Sverige producerer under halvdelen af sit fødevarebehov selv, hvor Danmark producerer fem-seks gange. Danmark bør være klar til at hjælpe med fødevarer, men Øresundsbroen bør holdes lukket og bevogtet til krisen er helt overstået.

På papperet har Sverige exempelvis en förmåga att producera allt spannmål vi behöver. Men då har hänsyn inte tagits till att tillgången på drivmedel till jordbruksmaskiner, gödningsmedel till åkrarna, material till livsmedelsförpackningar och mycket annat som krävs för upprätthålla produktion och efterföljande distribution också kan komma att strypas i en krissituation. Om det sker kan försörjningen av livsmedel i det närmaste helt stanna av.

Vi kan inte säga att vi har någon självförsörjningsgrad alls egentligen. Det blir snett att prata om ett scenario av total avspärrning och att vi då kommer att kunna äta 50 procent av det vi äter i dag, men det är ju inte heller sant. Vi är så otroligt beroende av insatsvaror till produktionen. Det gäller både för jordbruket och de led i produktionen som kommer därefter.

Produktionen av kött har gått ned särskilt drastiskt i Sverige. De senaste två decennierna har självförsörjningsgraden för nötkött minskat från 90 till 55 procent, för fläskkött från 110 till 70 procent, för lamm- och fårkött från 85 till 30 procent och för fågel från 100 till 70 procent. Sveriges självförsörjningsgrad på livsmedel extremt låg


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

28
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
ReneAllan Gorm LarsenHr. SnuskMinuciusSkåning Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
guest
Guest
guest

OK – Danmark leverer mad til svenskerne, hvis Sverige leverer Skånelandende tilbage (muslimfrit) til danskerne.

sussebassa
Guest
sussebassa

Helt ok for meg også.
Dro 3 g pr mnd til Køben for å atorhandle..før..
Selv om kursen nkr dkr 135.00..verd det.
Kvalitet og smak mye bedre.

Skåning
Guest
Skåning

Ingen hade blivit gladare än oss skåningar som finns kvar. Muslimerna kan behålla sina Svenska medborgarskap.

sussebassa
Guest
sussebassa

..beholde sina svenska..
Men det skånske får dom inte.

Hr. Snusk
Guest
Hr. Snusk

Hvis Sverige kommer til at mangle mad,så skal vi da ikke levere noget som helst til dem. Jo før deres sindssyge eksperiment kuldsejler, desto bedre. Og det vil måske fungere som et wake up call for de slumrende tosser i nabolandene.

Og de vil helt sikkert ikke afstå Skåne – det er jo i Skåne at der er landbrug. Måske kan vi simpelthen erobre Skåne tilbage, når røgen har lagt sig?

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

“……men Øresundsbroen bør holdes lukket og bevogtet til krisen er helt overstået.” Jamen – jamen… krisen slutter ikke med corona, krisen slutter med Islam først den dag vi fjerner Islam ……konger – dronninger – præsidenter ude i tårevædede taler, men jeg aner ikke hvad de taler om, først da jeg udskiftede ordet corona med Islam forstod jeg alt, og nakkehårene rejste sig! De taler om at vi må tage os igennem krisen, så sandt som det er sagt, men handling taler nu engang stærkere end ord, vi må derfor fjerne Islam og alt relateret til Islam fjerne denne onde ideologie… Read more »

Santor
Guest
Santor

Hvordan kan man opbygge et land og så undlade at beregne på forsynings-graden på alle typer af varer? Det samme gælder for en virksomhed, en familie og enhver anden entitet. Det er lidt som at vente på et tog der er forsinket. Ingen ved hvornår det kommer men ALLE ved at der kommer et tog – på et eller andet tidspunkt. Det er forbløffende så mange forretninger og virksomheder for ikke at tale om lande der ganske enkelt ikke kan overleve et måneds nedlukning. Det svare til at leve fra lønudbetaling til lønudbetaling. Det er helt ufatteligt kortsigtet og snotdumt,… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Hvordan kan man opbygge et land og så undlade at beregne på forsynings-graden på alle typer af varer?”

Nu er det jo de færreste lande, som er blevet grundlagt indenfor de seneste 5 – 6 måneder. Og dengang de forskellige lande blev opbygget, fandtes forsyningerne umiddelbart udenfor folks hoveddøre. Problemet er, at vi har gjort os afhængige af varer, produceret mange tusinde kilometer borte.

Rene
Guest
Rene

Den afhængighed vi er gået ind på for længe længe side, hedder eu og globalisering.der hører det jo med IKKE ,At være selvforsynende eller lidt snusfornuft i udgangspunktet. Det modarbejder den totalitære agenda.
Sveriges fødevareproduktion er, vistnok- meget lav,- og er det tilfældet, er landet jo fuldstændigt f#ed up, når det først går løs.

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Løfven fortæller bare svenskerne, hvad de skal spise, så følger de ham og spiser, hvad landet nu kan byde på.

sussebassa
Guest
sussebassa

..mens han selv/regjeringen/globalisterne spiser lyxmat med drikke..får innbyggerne..”skuler o boss”..helt sossekultur det.
“gi de kaker”..var det noen som sa som ble et hode kortere..
Håpe kan man alltids.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Set fra sidelinjen har Snaphanen for mange år siden åbnet op for problematikken bla. ved nævnen Svart Jord-bogen for omkring 10 år siden. Der var link på hjemmesiden, det findes på mine usb-stik og ligger nok på nettet endnu, gamle link kan desværre skifte navne, hvilket er højest upraktisk for kvik dokumentation men helt i 1984s ånd.

Det, der meget kan undre er, at der ikke lokalt i samfund her og hisset er langt mere og langt flere der har organiseret at produktion og sikkerhed af format foregår og eksisterer- SÅFREMT en katastrofe, indtræder.

Realist2
Guest
Realist2

Et feministisk land kan ikke stå til ansvar for noget. Mad er bare noget der er på hylderne.

guest
Guest
guest

Var de svenske kællinger ude på at opnå lighed mellem de kønne og de stærke? Ser man svensk TV, observerer man næsten kun kvindelige kællinger af det modsatte køn. Var det i virkeligheden dominans som madammerne jagtede – eller var den påståede lighed?
Man kan hverken styre et stort passagerfly, eller en TV-kanal, med følelser. Så banker de ned.

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Jeg tror at Danmark bør se Sverige som et skræk eksempel på et lands fallit.
Når først covid19 engang er overstået, bør det næste være at påbegynde massehjemsendelse af migranter, som ingen adkomst har til at være her.
Kriminel, straks fortabelse af evt. statsborgerskab.
Hvis DK ikke handler nu er jeg alvorlig bange for at vores fremtid som nation snart vil være fortid. Ud af EU, hellere i dag, end i morgen.

Rene
Guest
Rene

@Allan gorm larsen. Enkel og ligetil beskrivelse. Rigtig god.

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Frågan är intressant och i högsta grad relevant.
Men svara hellre på frågan varför socialisterna plundrar och driver folket bort från landsbygden, och varför använder man förutom våldsmonopolet till utplundring, detta fruktansvärda hat också avundsjukan?
Jag har aldrig förstått mig på “arnestedet” Sveavägen 68 i Stockholm.
Trænger til en grovsanering eller allere helst lukning.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Se selv et fejlslagen svensk eksperiment, idioti der i turbo fremavler radikal islam, det behøver vi nødvendigvis ikke at gentage i Danmark, nu kender vi til ulykken, et Sverige i undergang i vold i voldtægter i frygt og hverdagsterror, billeder af kattekillinger og grædende langskæggede flygtningebørn, fatalt om Danmark frivilligt går med Sverige ned i vanvid i indavl og undergang, for så er det da helt vores egen skyld! Egentligt kan vi også i Danmark begynde at tage hensyn til danskerne selv, det tror jeg danskerne vil påskynde. Det står frit for de der ønsker at udforske islams ondskab og… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Og det værste er, de ligner til punkt og prikke, dem der, iført bøssede sejlersko, sidder ved cafébordene nede ved Rungsted Havn:

https://www.youtube.com/watch?v=Etxo5TOxd6o

Minucius
Guest
Minucius

Mon ikke det er meget smart af svenskerne ikke at lade sig rive med af en hysteri-dille over en skiden kinesisk forårsforkølelse?

Corona-hypen ligner mere et eksperiment ud i gennemgribende kontrol af samfundsborgerne end noget som helst andet.

Svenskerne, der ellers altid ligger foran i ræset om at udleve eliternes våde drømme, er åbenbart for fattige til at deltage i vanviddet denne gang.

sussebassa
Guest
sussebassa

Har tenkt det samme.
Statistikk opp til 2019 sammenlignet med nå corona viser svært lite skilnad i døde-
Spørsmålet blir da..hvor kommer det økonomiske krakket inn..hvem har iverksatt/organisert det o hvorfor..gjelder ju hele verden.

Minucius
Guest
Minucius

Ja og de mange Corona-tal kan sagtens være slemt overdrevne eller simpelthen forfalskede!

Hvem står bag? Det gør velsagtens de regeringer, som nu er med på panik-bølgen.

Hvad er formålet? Mere kontrol og registrering af borgerne, mindre frihed, undtagelsestilstandsagtige tilstande der kan benyttes til alle mulige løjer og måske endda forsøget på at danne en formel verdensregering. Der er mange bolde i luften tror jeg.

sussebassa
Guest
sussebassa

Lest i WW2 historien om Sverige at det var helt klare ideer ifra zossene å gjøre innbyggerne helt avhengige av staten og de..full kontroll ifra vugge til grav..som Løfven også håpte på ved å prøve frata riksdagen den makt de har idag til regjeringen..det gikk ikke, men han håper stadig. v
Hitler ville ju også danne en verdensregjering med han selv som enehersker..o med tanke på zosseregjeringens samarbeide med naziene under WW2..Løfven går i deres fotspor. Både hans morfar og mor var aktive nazier.

Skåning
Guest
Skåning

Om man ska vara lite cynisk så kan man väl säga att lill-Tyskland aldrig varit lika effektiva som originalet. Auschwitz/Birkenau hade vid sin höjdpunkt 53 operativa krematorieugnar, och det var från början av -43 till mitten/hösten av -44 som en knapp miljon dog eller mördades i komplexet. Hela Sverige har inte en kapaciteten just nu.

sussebassa
Guest
sussebassa

Hvis Sverige kommer til at mangle mad så kan vi ikke hjælpe, fordi svenskerne betragter danske madvarer som giftige! Husk at da det blev afsløret at svinekød fra Danmark kunne være behandlet med fire gange så meget penicillin som det svenske så valgte man at købe tysk svinekød der er behandlet med tolv gange så meget penicillin som det svenske!

sussebassa
Guest
sussebassa

..igjen..dette har jeg ikke skrevet, nå rekker det..også på perfekt dansk.
Steen..nå er nok..nok gjør noe med denne Guest som stjeler andres andvendernavn o e mail.

Hipp-Hipp-Hurra!
Guest
Hipp-Hipp-Hurra!

Tomt for narkosemiddel, fulle likhus, smitten spres som en brann i tørt gress, det er nesten så jeg begynner å tro på gud. Nå betaler svenskene for det de har gjort mot Skandianavia. Og det er en sann glede å se. Endelig får svenskefaanskapet som fortjent. 🙂 Wo-hooooo