8
apr
Seneste opdatering: 10/4-20 kl. 1712
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“It feels surreal in Sweden just now”

Like its immigration policies, Sweden’s approach to the coronavirus sets it apart from its neighbors. What’s the endgame?

In neighboring Denmark, which has pursued a lockdown along the line of America’s, the state of affairs in Sweden is causing no small degree of trepidation. “Looking at Sweden is a bit like watching a horror film,” a Danish TV reporter, Lisbeth Davidsen, said the other day. The reaction in next-door Norway has been similar.

Some of us have described Sweden’s approach to Islam as downright suicidal – as a psychopathology, no less, that’s rooted in a perverse, deep-seated self-loathing that may or may not have something to do with the ignominious role Sweden played in World War II. Well, at this moment, anyway, “suicidal” also seems like precisely the right word to describe Sweden’s way of dealing with to the coronavirus pandemic……. Now, if I were the suspicious type, I might suggest that Sweden’s coronavirus policy was, from the very beginning, formulated with this endgame in mind: the weeding out of aged and infirm Swedes in order to free up residences, welfare benefits, and Lebensraum generally (pardon my French) for Muslim immigrants. COVID-19 and The Swedish Exception

At elske Sverige er en svær kærlighed

En svensk patologi: Dobbeltmordet pĂĄ Sara Westin og Sylvia Hoek

Multikulturen har kostet ufatteligt med kvindeliv i Sverige. Tusind gør det ikke. En af de seneste ofre, var en 70 årig kvinde, der havde et forhold til en 20 årig afghaner i 2019. Det døde hun af. Et andet stærkt pressenedtonet mord, er det racistisk-politiske mord på den 17-årige Daniel Wretström i år 2000. Khaled Odeh skar halsen over på ham efter at et kobbel indvandrede jakaler havde jagtet ham, som hunde jager et vildsvin.

Pressen måtte gøre ham til nazist, for at få offentligheden til at sluge mordet, som om han mere havde fortjent det af den grund. Det var han ikke. Men Sverige slugte det pænt ligesom hundredreder af andre mord på svenskere. Hans mishandlede lig blev fotograferet sikkert meget mod øvrighedens vilje. Mange har dårlig samvittighed, men de er mestre i ikke at vise det. Aldrig har så mange slyngler set så tilforladelige ud og sluppet afsted med så store forbrydelser.

Det første dobbeltmord i Sverige i 250 år

Her er dog en sag, der er sygere end de fleste fordi den svenske skyld er fuldkommen internaliseret. Afrikaneren Samson Mahare myrdede i 1989 Stig Wallins datter den 17 ĂĄrige Sara Westin, men ikke nok med det, han myrdede hendes veninde, den 20 ĂĄrige Sylvia Hoek.

Det var det første dobbeltmord i Sverige i 250 ĂĄr. Og det slutter ikke der. Pigens far Stig Wallin sluttede sig bagefter en bevægelse imod “fremmedfjendtlighed og racisme,” som Sara havde været fortaler for.

Man kan ikke skåne  mennesker for sig selv

Man kan ikke skĂĄne sĂĄdan nogle mennesker for sig selv. SĂĄ naiv var jeg, at jeg har prøvet. Jeg har ogsĂĄ prĂĄvet det med en uhjælpelig dranker, og jeg gør det aldrig mere.  At slippe multikulturen løs pĂĄ svenskerne, har været som at slippe pest og syfilis løs pĂĄ sydamerikanske indianere i 1500 tallet, og de døde jo som fluer. Dobbeltmorderen var “krigsskadet.”

Morale: Hvis nogen virkelig vil dø, kan man intet gøre. Det er ligesom med determinerede alkoholikere, og Sverige er et dybt alkoholisk land i alle psykologiske henseender. Det VIL dø, vi andre kan kun beskrive processen. Da jeg var mere naiv, troede jeg, jeg kunne standse den.

Formentlig bliver de aldrig draget til ansvar

At elske Sverige er en svær kærlighed. For mig overlevede kærligheden kun ved at forlade landet for altid. Det er næsten tyve år siden, det er ikke godt, men det er bedre. 5itolvrörelsen. Detaljeret beskrivelse af dobbeltmordet er her.

Samson Mahare blev dømt til livstid og udvisning, men siden fortsatte myrderierne og voldtægterne. Sverige ville ikke forsvare sig imod sine politikere i de følgende 30 år, det ville dø.

De døde kræver ingen til ansvar

Det er først de sidste fem år, svenske medier er begyndt at tvivle på deres egen rolle. Om de vil blive mindet om den akut, er der ingen der ved. Formentlig bliver de aldrig draget til ansvar, og alle de døde er jo så bekvemt døde, og de kræver ingen til ansvar.

Hvis de bare dør “for en god sag”, er det i orden, og hvis sagen ikke er rigtig god, sørger presse og politikere for, at den bliver det. Lidt ligesom Breivik: 69 døde og 90 sĂĄrede kunne alligevel vendes til en fordel, og sĂĄ er vi ikke sĂĄ deprimerede allesammen. Livet kan gĂĄ videre med ritualer og ceremonier, og vi slipper for at diskutere, hvad der egentlig skete.

Stig Wallin døde pĂĄ tyve ĂĄrs dagen for sin datters død, hyldets af EU, hele Sverige og alverden. Wallin fik udmærkelserne Ă…rets vänligaste svensk (1993), H. M. Konungens medalj (1992), Utrikespressens förenings pris (1994), Humanpriset (1996) och “Lokala Nobels fredspris”, utdelat av radiostationen Radioguld (1998).

Fra historiske svenske aviser der nu kan læses på nettet.

Radiomontagen med SR’s syn pĂĄ dobbeltmordet

Slået op af Steen Raaschou i Onsdag den 8. april 2020

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Ifølge BBC havde Sverige den største export af militante islamister flere end 300 til Syrien og Irak fra Sverige siden 2012 som nu er tilbage i Sverige igen (ingen arrest). Salafisterne tænker over den hurtigste mĂĄde at dø for at komme til “himmelen”! Politiet derfor under konstante angreb, konstante bilafbrændinger, at svensk Polis oplyser: ” vores svenske terroristlove fungere ikke godt nok!” Befolkningen i Gøteborg: “Der er ingen lov og orden, vi har angst!” Polisstationer forsvinder, politiet forsvinder! Ulykken kommer snigende, at ĂĄbenbart fortrænger folket alt sĂĄ længe det ikke gĂĄr ud over dem selv…… ……1945…..eksempelvis Hitler i førerbunkeren i… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  steen

Perfekt link tak, også morsomt din link til Rinkeby Servicehus og udenfor de mange udbrændte biler, men i artiklen ikke et ord om de udbrændte biler, åbenbart blevet normen for Sverige at udbrændte biler end ikke længere går at nævne, alt drejer sig om corona, men
Islam langt langt mere farlig end corona, da hver eneste islamist og uden undtagelse gĂĄr rundt med et ĂĄbenlyst had imod os “vantro”, de udbrændte biler taler sit tydelige sprog, unden tvivel er vi kun her pĂĄ tĂĄlt tid!

https://www.breitbart.com/europe/2020/04/08/stockholm-no-go-suburb-most-affected-coronavirus/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  steen

Danmark-Sverige bliver oversvømmet af muslimer der mener, at de har ret til at invadere med deres voldskultur og hedenske religion uden at tage hensyn til hvilket samfund vi det nordiske folk selv ønsker at have, og med 9 april i betragtning muslimsk erobring af Danmark & Sverige, det er dette vores politikere gennem de seneste 50 år har ført os ud i et nyt 9 april !

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Sverige avskaffer seg selv. Tragisk.

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago

“Pigens far Stig Wallin sluttede sig bagefter en bevægelse imod “fremmedfjendtlighed og racisme,”

Det giver da fin mening, for så kan faren ad den vej bekæmpe negeren, som slagtede datteren: Jeg mener; den sorte må jo have været voldsomt fremmedfjendtlig og racistisk!

Margrethe
Margrethe
3 years ago

I dag kan vi grues ved at læse om og se vidnesbyrd om de menneskeofringer, som foregik, særligt i førhistorisk tid. Jeg er glad for ikke at havet være til stede og overvære aflivningen af for eksempel Grauballemanden. For ikke at tænke pĂĄ de Sydamerikanske indianere, der skar det bankende hjerte ud af levende piger, for lige at fĂĄ sig en langtidsprognose for det kommende vejr og hvordan høsten derfor kunne forventes at blive. Men jeg antager, at det i mange tilfælde har været tale om slaver, eller krigsfanger. En konstatering, der selvfølgelig ikke hjalp de stakler, det gik ud… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  Margrethe

Det var aztekerne(mexicanere), som ofrede deres krigsfanger ved at skære brystet op og rive hjertet ud. Kvinder blev ikke ofret pĂĄ den vis, men i stedet drukket berusede (Ellers mĂĄtte kun gamle mennesker drikke sig berusede, for andre var der dødsstraf for forseelsen.) og derefter danse for tilsidst under dansen at fĂĄ hovedet kappet med et obsidiansværd. Kvinder kunne ogsĂĄ ofres ved at blive smidt i “hellige” vandhuller. Krigsfangerne tog tilsyneladende ofringerne ganske roligt og stod og ventede i kø op af de terrasseformede pyramider for at blive lagt pĂĄ offerstenen øverst oppe. Der nævnes, hvorledes f.eks. 10.000 blev ofret… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Hellige vandhuller det må være Mayaerne du beskriver. Iøvrigt ligger Mexico i nordamerika. Sydamerika har Inkariget ved ikke så meget om deres ofringer. Mexico er et dejligt land som jeg tit besøger når jeg vil være i fred for musserne. PS Aztekerne var blot de sidste i rækken af Mesoamerikanske civilisationer er olmeker, maya, mixteker, zapoteker, huasteker, tarasker, teotihuacan, totonak, tolteker og azteker som ofrede mennesker.

E. Frederiksen
E. Frederiksen
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det er dog uhyggeligt og barbariskt – desværre sandfærdig historie. Stakkels mennesker.

E. frederiksen
E. frederiksen
3 years ago
Reply to  Margrethe

Men sammenlignet med denne mand, der er stolt over at have ofret sin egen datter til multikultiguden. Ja hele den samlede godhed hylder ham for denne offervilje. SĂĄ er vi sgu for alvor ovre i noget sygt. Totalt vanvittigt og uforstĂĄeligt.

guest
guest
3 years ago

Svenskerne er angrebet af 2 slags farlige virus for tiden. Det er Koranvirus og Coronavirus. Den førstnævnte er 100% dræbende og gør ofrene rablende sindssyge. Den sidstnævnte bliver der snart fundet vaccine og medicin imod.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
3 years ago

Sverige er ikke permanent tabt endnu. Hvis en lille patriotisk elite foretog et kup i samarbejde med militæret ville en ny regering kunne komme til. Sådan en ny regering kunne arbejde på at udvise de fleste indvandrere og efterkommere, minimere blandede ægteskaber og få svenskere til at få flere børn. Redningen af det svenske samfund er i teorien mulig.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Covidmeter.
Umiddelbart ville jeg tro en større del af befolkningen UDEN Nem Id er i risikogruppen, og derfor mere interessant og relevant at få oplysninger fra end den anden langt større gruppe MED Nem Id.
Hvilket vil gøre statistik på baggrund af målinger fra deltagerne- alt for urepræsentativ- i forhold til at undlade krav om brugere skal have Nem Id.
Men det er nok mig.
https://www.sundhed.dk/borger/corona/covidmeter/
Det eneste krav til, at du kan tilmelde sig COVIDmeter er, at du har NemID.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

“…har været som at slippe pest og syfilis løs pĂĄ sydamerikanske indianere i 1500 tallet, og de døde jo som fluer.”
Syfilis kom med spanske søfolk fra Syd-Amerika og disse bragte sygdommen bla. til Neapel, hvorfra den spredtes til franske lejetropper og dermed Europa.

Knud Karsten
Knud Karsten
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Nej der er ny viden på området omkring dette. Syfilis kom sandsynligvis fra Afrika og blev bragt til først til Europa og herfra til den nye verden.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  Knud Karsten

Hvis du tænker på, at man har fundet spor af syfilis eller noget lignende (det er ikke sikre spor) på skeletter fra det gamle Ægypten,det ved jeg godt, men den type var ikke så voldsom og dødelig, som den søfolkene bragte til Neapel.
Man har ogsĂĄ fundet spor af syfilis pĂĄ middelalderskeletter i Irland.
Hverken det gamle Ægypten eller Irland var dog nogensinde hærget af syfilis, som Europa blev det i århundreder efter Neapel.

DieSwededie
DieSwededie
3 years ago

Swedes think they are number one in the world. The kindest, most modern and equal people on the planet. So they can never tell anyone to go fuck themselfes, they have to be nice all the time. No matter what happens. And they can never blame a foreigner for something he does, becasue in Sweden that is racist. The swedes love to whip themselfes. They just love it. When you are the greatest and kindest people on earth, you have to be nice to everyone no matter what they do. You can never defend yourself, because then you have to… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x