8
apr
Seneste opdatering: 8/4-20 kl. 0746
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Jens Graae.

Der er utroligt mange politiske grupper i nutidens samfund, som tror at de har løsningen på en stor fremtid for Europa og verdenssamfundet. Det var alt sammen det rige samfunds drømmerier før nutidens pest, Coruna virus’en trådte ind på verdensarenaen og ændrede verdens gang.

Ofte har jeg hørt på politikere, der pralede af de store rigdomme, som det danske samfund var i besiddelse af. Et af verdens rigeste lande. I venstrefløjens øjne har rigdommen været noget i retning af grænseløs.

Ingen vidste imidlertid bedre end de gamle etniske danskere, der har kæmpet for den rigdom, som nutidens danskere boltrer sig i, at al rigdom har grænser. Mange gange har jeg hørt de gamle sige, ”at storhed står for fald” og ”husk altid, at ingen træer vokser ind i himlen”. Det er nyttige råd fra en barsk fortid, vi har glemt. Især har vi glemt, hvor hårdt og nøjsomt det har været at opnå rigdommen.

Rigdommens frembringelse af magtsyge mænd og kvinder

Og hvad har rigdommen så givet os. Medens vi i de kommende år skal kæmpe for at generobre rigdommen og senere fastholde den, så kan det måske være nyttigt at kaste et tilbageblik på de tåbeligheder, som rigdommen medførte.

Nogle få hundrede superrige globalister drømte om at få magten i USA og Europa og senere i kraft af deres mange penge måske erobre magten på hele kloden. Disse rige globalister synes støttet af FN, medens støtten på europæisk plan er EU. Yderligere støttes EU og dermed globalisterne af hovedparten af de nationale politikere i Vesteuropa samt deres elitære medløbere bestående af bureaukrater, ”den fjerde statsmagt” samt veletablerede industri- og forretningsfolk, der omtrent alle synes at ønske et grænseløst Europa.

Marxister fra de samfundsvidenskabelige fagområder på de europæiske universiteter er den anden del af magtapparatet. Det består grundlæggende af det 4’ udviklingstrin af 68-generationen og de synes også at søge mod et grænseløst Europa. Og som den lille dreng i kejserens nye klæder må man så spørge, hvordan de europæiske lande eller Europa skal kunne eksistere uden landegrænser?

Kommunismen synes stadig tæt knyttet til Vesteuropa

Disse store grupper af veluddannede marxister støtter kommunismen og synes samtidigt dybt integreret i undervisningssektorerne og i politisk rådgivning overalt i Europa. Generelt støtter denne gruppe tilstrømningen af bl.a. muslimske indvandrere til Europa og baserer deres støtte på ”humanitære” årsager.

Globalisterne støtter sammen med deres medløbere i FN’s og EU’s organisationer og sammen med politikere også indvandringen af muslimer til Europa. I disse grupper har indvandrerne formentlig mest forretningsmæssig og politisk interesse. Antagelig har globalisterne nøgternt beregnet hvor mange arbejdsløse indvandrere europæerne ville være i stand til at betale uden at få økonomiske problemer.

Indvandrere kan dermed indkøbe deres varer for europæernes penge på lige fod med de etniske europæere, der jo selv må betale. Indvandring skaber derfor et større forretningsmæssigt udbytte for bl.a. globalisterne. Politikerne, især fra de venstreorienterede partier, vil samtidigt få stor glæde af indvandrerne som en ny og stadig større gruppe af ”stemmekvæg”, indtil indvandrerne selv danner partier og tager magten. Mængden af nye vælgere er afhængig af det antal statsborgerskaber, som politikerne selv udsteder.

Hitlers og Stalins tanker synes stadig at være forbillede for Vesteuropa.

Dele af den politiske virksomhed, der udfoldes i nutiden, minder desværre påfaldende om Hitlers tilsvarende vanvittige tanker om at tage magten i Europa og måske, hvis hans erobringer i Europa var lykkedes og Japans erobringstanker i Østen var blevet opfyldt, at underlægge sig hele verden. Alting gentager sig, også vanvittige tanker.

Stalin og hans verdensdrømme var lidt anderledes end Hitlers, men tilsvarende umulige. Deres stormagtsdrømme blev en katastrofe for de europæiske folk. Det samme vil ske med nutidens magthaveres drømme om en europæiske stormagt uden grænser.

Jens Graae.  (Artiklen er den første af to)

Sammenligningerne mellem EU og Hitlers drømme er talrige, af den enkle grund, at der er slående ligheder. Det polske magasin Wprost gjorde i 2016 Merkel rasende ved at lave en parafrase over det kendte foto, hvor Keitel Jodl og Mussolini studerer et kort over slagmarken med Mussolini.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20
Deltag i debatten...

avatar
11 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Peter BuchAllan Gorm LarsenNieelsenCasperguest Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Med islam kom angsten, vold og terror, inden islam levede vi i fuld fred og i tryghed, vores interne politiske konflikter var kun et bizzart tidsfordriv, men nu står det danske folk til at miste ALT, om ikke vi danske nu står sammen imod islam. Når Danmark er ryddet for islamister kan venstrefløjen igen alle springe rundt som tosser alt det I lyster, men i situationen den forestående islamiske magtovertagelse af Danmark, den forestående etniske udrensning og nedslagtning af det danske folk, må vi danske nu stå sammen imod islam, indtil Danmark igen er helt ryddet for ondskab, og helt… Read more »

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Jeg har med vantro igennem årene hørt rødgardisterne især, bable op om at vi er et af de rigeste, hvis ikke DET rigeste, lande i verden, så det vil ikke være noget problem at forsørge alle verdens fattige og invalidepensionssøgende stakler. Det handler vel om 3 mia. mennesker? Det er jo så utopisk, at man slet ikke kan begribe, at noget menneske kan få en så verdensfjern og åndssvag en ide. Det er så måske de samme lallende idioter, der nu hændervridende dagligt fortæller, at Dummark er en lille åben økonomi, der rammes af alt mulig ondt. Det er i… Read more »

ASlas
Guest
ASlas

Det er fordi de aldri har hatt en jobb eller betalt en regning. De er vant til at mamma og pappa lager maten deres og tørker rumpene deres. Og de tror verden fungerer slik, de tror de er mulig å overleve uten å jobbe for det. Så la de drive på, de utsletter kun seg selv. De har ingen sjanse til å overleve, de bare lager litt støy før de forsvinner. Ignorer dem.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“hvordan i alverden kan socialister, miljøaktivister, feminister, homoseksuelle elske muslimer?”

Det undrer jeg mig også over. Enten må de være forkert informeret om islam eller også har nogen undladt at oplyse dem.

WEore
Guest
WEore

De tror på det muslimene sier. De har ikke lært at muslimer lyver hvert minutt av hver dag. Og alle disse aktivistene jobber hardt for å gi islam mer makt i Skandinavia. Muslimene ser dette og forstår at det er lurt å la de gjøre det. De hater homser og feminister og alt annet, men så lenge homsene og feministene jobber mot samme mål som muslimene, så er det greit. Men i det øyeblikket muslimene har oppnådd målet sitt, så blir homsene og feministene drept med engang. De kjemper for retten til å bli drept av muslimer. De har bare… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Selv Døden har et bedre budskab!

Casper
Guest
Casper

Emnet har været oppe her på bloggen igen og igen. Jeg kan kun gentage: Jeg kender ikke til at homoseksuelle er specielt glade for muslimer. Min erfaring er at deres holdninger er lige så fordelte som alle andre.

De andre tre grupper er noget andet – men de er jo også holdningsbaserede og klart venstreorienterede.

Santor
Guest
Santor

Yup, EU er hitlers drøm om Neuropa. Der er imidlertid kun een ting der kan udvikle Vores verden og det er konkurrence, på alle planer. Det hjælper ikke afrika at Vi understøtter deres dårlige regeringsformer med milliarder af Dollars. Det får dem blot til at grave sig dybere ned i deres uholdbare stats struktur, i øvrigt samtidig med at de slagter hinanden på kryds og tværs. Konkurrence er det der har bragt Os, Danskerne, Vesterlændinge, til der hvor Vi er i dag og det er det eneste der kan bringe Os videre til en endnu bedre fremtid og ulandene kan… Read more »

guest
Guest
guest

Karl den Store var hersker over Frankerriget fra 768 til sin død i 814. Han underlagde sig det meste af Vesteuropa i tidlig middelalder og lagde grundstenen til de moderne lande Frankrig og Tyskland.

EU er den Merkelige Macrons drøm om Frankerrigets genopståen. Karl den Stores far hed pudsigt nok Pipin den Lille. En af Karl den Stores legitime afkom hed Pipin den Pukkelryggede. Hvis Angela og EmmanUel kunne få afkom, ville hen hedde EmmanUelle, ligesom heltinden fra softcore-pornografifilmen af samme navn. EU er et horehus, med Angela som bordelmutter.

guest
Guest
guest

Mange gange har jeg hørt de gamle sige, ”at storhed står for fald” og ”husk altid, at ingen træer vokser ind i himlen”.

Om træet Yggdrasil: Træets krone, der altid er grøn, når helt op til himlen, og dets tre rødder ender i tre forskellige verdener. En af rødderne går til Asgård, gudernes hjem; den anden til Jotunheim, hvor jætterne bor; og den tredje går til det underjordiske Hel, hvor muslimerne bor.

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Jeg synes at det er godt gjort at det er de østeuropæiske lande som ser mest klart og fornuftigt på verdenssituationen men det skyldes nok mange års kommunistisk undertrykkelse.
God artikel.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Var i nyttehaven og lægge 40 meter kartofler. Telefonisk kontakt med tidligere kollega der måske kunne bruge en hånd til noget praktisk om nogle dage.
https://www.berlingske.dk/kronikker/danmark-en-velfaerdsfed-voksenbaby
Klog dronning…

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Der må være sket en navne forveksling. Jeg har IKKE
skrevet det indlæg, som står nederst. Bare til en orientering.

Nieelsen
Guest
Nieelsen

Jens Graae’s skriblerier er altid som Steen’s en nydelse.
Fødderne på jorden og antennerne mod staten. Sådan.

Casper
Guest
Casper

Polen har i de senere år været EU’s største netto-pengemodtager med ca 100 mia kr årligt, så derfor er de højreorienterede polakkers nationale sprælleri lidt hyklerisk. Selv om jeg også er EU-skeptiker. Det er muligt at de østeuropæiske lande snart bliver ydere i stedet for modtagere, og måske har deres stigende EU-skepsis noget at gøre med at det er sjovere at få end at give? Der findes økonomer som analyserer det anderledes,f eks franskmanden Thomas Piketty, som indregner de vestlige virksomheders brug af billig arbejdskraft i østeuropa, hvorefter de overfører overskuddet til Vesteuropa, hvor koncernerne har hovedkontor. Men han er… Read more »

Truls
Guest
Truls

Jeg fatter ikke hvorfor vi fortsatt prater om Hitler. Se på hva Hitler gjorde; først rotet han til alt han gjorde, 5 år i strekk. Også tok han livet av seg selv.

Kan noen forklare for meg hvorfor vi fortsatt husker Hitler? Han var en av de største taperene i verdens historie. Han fikk jo ikke til èn eneste ting. Også ga han opp og drepte seg selv. Glem Hitler, han burde ha blitt glemt for 60 år siden. Men folk prater om han hver eneste dag.

Santor
Guest
Santor

Fordi hitler er et glimrende eksempel på magten der går amok.

Der er dog en ulempe ved den sammenligning og det er at den Svenske ( og tyske ) regering er langt farligere eftersom deres ondskab og løgne er knap så åbenlys!

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Hitler skal bestemt ikke glemmes – mener venstrefløjserne. De kan slet ikke undvære mindet om denne psykopat. Horder af den vestlige verdens røde lærere og journalister bruger ham for at holde låg på den katastrofe, som Stalin – altså kommunismen – forårsagede. Det sovjetiske mareridt skal forties og glemmes, men den dag i dag ødelægger kommunismen Nordkorea, Cuba og Venezuela. Spaniens statsminister viser åbent sin begejstring for overskurken Maduro, der sørger for at en million personer er flygtet. En bilist med tom tank må vente et døgn på at købe benzin i et land med en af verdens største olieforekomster.… Read more »