9
apr
Seneste opdatering: 10/4-20 kl. 1118
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En svensk kvinde kører i bil gennem Stockholm og viser byen, der ser helt normal ud.

Jeg var en tur gennem Københavns centrum i går, og synet kunne ikke være mere forskelligt. De få busser der kører er gabende tomme, ingen fortovsserveringer i solen. I Torvehallerne var de fleste butikker lukket, og ellers har alt undtagen supermarkederne lukket. De har ikke mange kunder, når de titusinder der normalt arbejder i byen ikke er her, for her bor kun 50.000 mennesker i Middelalderbyen, Frederiksstaden og Christianshavn. Vi fylder intet på gaden, i parkerne eller i butikkerne.

Det bliver en meget stille påske, og Matthäuspassionen må jeg nøjes med at høre på You Tube.  Den ligner påsken for 50 år siden, hvor ALT var lukket, flagene gik på halv og radioen spillede sørgemusik.

Via GoV Fotos © Snaphanen.dk.   Klik for helskærmDonér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
ReneSveaTomas.sussebassaKnud Karsten Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Den svenske stat har ikke råd til at lukke ned. Den står ikke med en stor pose penge, til at garanterer erhvervslivet, når de faste udgifter også skal betales. Alligevel er den svenske situation interessant. Det kunne jo godt vise sig, at det, for een gangs skyld, er dem der har fat i den lange ende. Meget få mennesker, på verdensplan, er døde af covid-19. Heraf langt de fleste ældre og svagelige, med andre sygdomme i forvejen. Var det nu også noget at smadre hele verdensøkonomien og lægge flere erhverv i graven over. Til stor skade for de kommende generationer..?

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Der er ikke tale om at staten “lukker ned”. Tvært imod breder staten sine slimede fangarme ud til fascistisk spændvidde.

Santor
Guest
Santor

Den Svenske regeringen har brugt alle landets resurser på indvandringen.

https://www.friatider.se/polisen-rustar-kravaller-vid-triage

Så nu må de gamle holde for!

Knud Karsten
Guest
Knud Karsten

Ja ligesom Hitler ofrede en del af befolkningen for økonomiens skyld. Når man så er kommet af med de gamle og kronisk syge er der både frigivet en masse penge og sparet en masse udgifter til medicin pensioner og pleje. Hvem skal vi så sparre ihjel bagefter? De evnesvage? Førtidspensionisterne? De overvægtige? Dem på bistand? De grimme?

sussebassa
Guest
sussebassa

Allerede skal ikke de over 80 og ellers multisjuke få behanding for corona..blir avvist.
Sortering av menneskeliv begynner igjen.
WW2..jødene renner meg ihug.
Regjeringene de samme..Zossene.

Svea
Guest
Svea

Den svenske stat var det første skandinaviske land, der kompenserede erhvervslivet med en hjælpepakke på det der svarer til 200 milliarder danske kroner, så det!

Nielsen
Guest
Nielsen

Ak ja Langelinie og Kongens Have. Hvor var København en smuk by. Og Amaliehaven er heller ikke værst.

Tomas.
Guest
Tomas.

Tomas. 09 04 2020 at 11:12 https://petterssonsblogg.se/2020/04/09/80-ar-sedan-tyskland-invaderade-danmark-och-norge/comment-page-1/#comment-728140 Lite utanför ämnet men kanske inte ändå. Oj då. Nu kom ämnet. Dels hälsar jag till Stenbock med en länk till Ulf Peder Olrog: ”Kom och köp Konserverad gröt . . . http://www.youtube.com/watch?v=BsnTiiAZYfU Stenbock skrev under rubriken; ”Inte fler döda.” Jag nämner att Besættelsen skedde 9 april 1940. Under 1980 – talet och tills han dog i mitten av 1990 – talet kände jag en erkänd Dansk Motståndsman. Lite tjurig hade han varit och blivit skjuten två gånger av Tyskarna. Poul hette han och var havnefogde i en båtklubb södra København. Jag tror… Read more »