9
apr
Seneste opdatering: 10/4-20 kl. 1426
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg benyttede den stille 9 april til at gense Flammen og Citronen. Den kan ses på Filmstriben (gratis, biblioteks log in) og på Blockbuster. Den er fremragende, bedre end jeg huskede den. Også filmisk troværdig med sine locations – virkelige som digitale, for Marmorkirken ligger endnu ikke i Prag.

Af: Lars Hedegaard

Ifølge Kristian Thulesen Dahl  er Danmark ikke en suveræn stat

Intellektuelle både i Danmark og uden for hævder, at de seneste begivenheder indvarsler nationalstatens genkomst. Det er i nødens stund, man skal kende sine venner, og når stunden kommer, nytter det ikke at ringe til FN eller EU. Man må klare sig selv, og trods årtiers propaganda for “Det Internationale Samfund” og Unionen finder folk sammen om det eneste samfund, hvorfra de forventer hjælp, nemlig fædrelandet.

Mange vil mindes mandjævningen mellem Kristian Thulesen Dahl og Pernille Vermund, som Trykkefrihedselskabet havde arrangeret under folkemødet på Bornholm i 2017. Hvis Dansk Folkeparti havde stået fast, da Lars Løkke lod sværme af fremmede invadere landet i 2015, ville Nye Borgerlige ikke være opstået, sagde Pernille Vermund (omend ikke lige med disse bramfri ord).

Thulesen forsvarede sig med, at det ville have været umuligt at lukke grænsen, og lad os antage, at han havde ret. Måske manglede vi den rå styrke, måske blev vi truet udefra, måske frygtede regeringen opstande fra ghettoerne. Det er aldrig kommet frem, hvad der forhindrede os i at lukke grænsen, men noget gjorde det altså. Hvad siger det om Danmark?

Det første, man bemærker, er, at Danmark ifølge Kristian Thulesen Dahl ikke er en suveræn stat, for en suveræn stat defineres af, at den har grænser og kan beskytte dem – eller at den i det mindste prøver. Er der ingen grænser, er der ingen stat, men blot og bart et område, hvor enhver har fri adgang til at slå sig ned.

Uden en stat intet demokrati

Men hvis der ikke er en stat, kan der heller ikke være noget demokrati, altså et folkestyre, for hvis der ikke er noget, som folket kan styre, bliver begrebet meningsløst. Ved valg efter valg kan danskerne stemme på partier, der siger at, de vil føre en stram udlændingepolitik, og når valget er overstået, fører politikerne den samme politik, som de gjorde før valget. De kan åbenbart ikke andet, for det ville kræve, at de satte sig op mod de magter, som Kristian Thulesen Dahl frygtede.

Til beroligelse af folkestemningen har vi Ungarns statsminister, Viktor Orban, der netop har fået landets parlament til at tillade ham at regere pr. dekret, mens corona-faren består. Der er ingen udløbsdato for loven, så det frygtes, at Orban kan forlænge krisen i det uendelige. Loven kan omstødes af det ungarske parlament, men der har han et sikkert flertal.

Viktor Orban er nationalist og tydeligvis rede til at bruge de metoder, der skal til, for at beskytte Ungarn mod fremmed overtagelse. Det samme er andre central- og østeuropæiske lande, der har døjet med kommunistisk og nazistisk diktatur. Meget mod Bruxelles’ vilje hævder de stadig, at de er stater og ikke områder for multikulturelle eksperimenter.

Vi står tilbage med spørgsmålet: Hvor er der mere demokrati? I områder uden grænser eller i stater med grænser?

Værd at overveje på 80-årsdagen for Norges og Danmarks besættelse.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

43
Deltag i debatten...

avatar
16 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Ole LarsenPeter BuchHjelmerReneMargrethe Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Hvis jeg kunne bestemme, så havde Danmark for længst tilsluttet sig Visegrad landene.
Det er, efter min mening, det ENESTE FORNUFTIGE alternativ til den lemfældige måde EU forvalter vore lande på. Suverænitet kræver sikre grænser. Det kan man ikke ligefrem påstå Danmark har.
Jeg har et håb for fremtiden det er at EU lige så stille afgår ved døden. Det vil i hvert fald tænde et stort smil hos mig.

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Ha! Kristian-Thulesen Dahl; den fucking elevrådsformand.. Det er noget tamt vrøvl at man “ikke kan lukke grænsen”.. Selvfølgelig kan vi da det. Det er vores land, og vi kan sgu gøre hvad vi har lyst til.. Konklusionen er jo bare at T-Dahl og Co. er blevet nogle slappe karrierepolitikere der ikke tør udfordre de EU-elskende partier Venstre og Konservative.. Ud med dem – ind med Stram Kurs :).

Minucius
Guest
Minucius

Stram Kurs er virkelig hardcore spild af tid! Paludan var et klart one-hit wonder. Han havde sit ene skud i bøssen og det er affyret. Urealistisk og uklogt at anbefale ham.

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Det kan man diskutere.. SK er det eneste parti der står for massive udvisninger, hvilket jeg mener er det eneste realistiske svar på vores situation.. Derfor anbefaler jeg dem typisk over Nye Borgerlige, selvom jeg på flere punkter også har sympati for NB.

Minucius
Guest
Minucius

Nu er jeg ikke borgerlig, så NB er ikke lige min strandbold. Men de har en dygtig ledelse og kan levere nogle ordentlige indvandringskritiske indspark på den politiske scene. DF kan betydeligt mere, men det kniber med skarpe og stærke tænder i kæben. Hvorfor Venstre ofte har kørt dem rundt ved skægget.

Paludan/SK havde sin chok-værdi og sin klods Hans-charme, men løbet er kørt for hans lille projekt. Så kan han/SK have det eller andet punkt i sit politiske program, som er formuleret mere til benet end alle de andre. Men det nytter som en skrædder i Helvede.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

NB er kontrolleret opposition. Når de engang kommer op i den parlamentariske størrelsesorden som DF havde i 2015, vil de gøre det samme som KTD: sælge ud til globalisterne.

Minucius
Guest
Minucius

Men de når næppe den størrelse. Hvilket DF nok heller ikke gør igen. Og Paludan kommer velsagtens aldrig ind på Tinge.

Charles
Guest
Charles

Du skal ikke være så opgivende.
til det kommende valg drøner SK på tinge, for ellers kan du se frem til et opgør med Islam.

Charles
Guest
Charles

Jeg tror du har ret. Det er derfor jeg vil have SK op på mærkerne.

Charles
Guest
Charles

Du lever i nuét min ven.
Danmark går ned uden SK og NB.
Disse to partier kan og SKAL samarbejde, og det kan de.

Margrethe
Guest
Margrethe

Paludan er ekstrem. Derfor tror jeg, han har sin tid foran sig. Vores problemer er først lige begyndt. Ekstreme tider kalder på ekstreme politikere. Kan nogen forestille sig Churchill være populær i tider, som vi har haft det efter 2. verdenskrig, med selv medvind på cykelstierne? Churchills raserianfald, der gjorde, mange var bange for ham. Hans lunefulde depressive sindelag, ville han være blevet valgt ind i dag? Aldrig. Han duede ikke i fredstid. Det gør Paludan heller ikke. Men det kan komme. Når krigens kulisser er opstillet. Så er scenen hans.

DeadManWalking
Guest
DeadManWalking

Pauldan kommer til å bli drept. Det finnes ingen sjanse for at han overlever 2020. Det er et mirakel at han fortsatt puster. Tenk litt på det, Danmark er fullt av arabere som hater Pauldan mer enn noe annet. Og de tar mer enn gjerne livet av folk. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig at Pauldan fortsatt lever. Det eneste han gjør, er å snakke. Så han snakker og fiendene hans lader våpnene. Gjett hvem som taper den kampen.

Margrethe
Guest
Margrethe

“Det eneste han gjør, er å snakke”
Hvad skulle han ellers? Skyde dem?
Man kan ganske rigtig godt undre sig over, han fortsat er i live. Nogle kommer til at dø for at andre kan leve.

Rene
Guest
Rene

Det enste han gør er at snakke…….., ja selvfølgelig ,- og det viser sig jo at være “at gøre noget” , – alt rigeligt. Kulturberigerne går HELT amok. Med sin handling ” at snakke ” har Paludan fået hele panasset, både berigerne og alle de anstændige til at gået i alvorligt selvsving, – et selvsving der ikke skjuler meget. Astrid kraghs magtmisbrug, pallewood i overload og en agtværdig gammel dame som Berlingeren, der helt åbenlyst lod sig spille af Pallywood, – eller ,- (gud forbyde det), selv spillede med/ lod sig spille. Til koraner i mængder , der brændes af… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Pauldan kommer til å bli drept”

Forhåbentlig begynder han snart at indsamle vælgererklæringer igen. Under et eller andet navn…

Ole Larsen
Guest
Ole Larsen

Rasmus Paludan har kæmpet mere end noget andet vi har set. Stram Kurs har brændt 40 koraner eller sådan noget. Er det ét skud i geværet? Rasmus har også lovet at han ikke stopper. Han kommer igen. Bøsse er det ikke et uklogt ord at bruge Minicius. Dig og dine små minuskler.

Ole Larsen
Guest
Ole Larsen

Jeg er venstreorienteret. Jeg ersocialist. Jeg kom ud af skolen i 1975. Og den eneste kommunist i klassen var klasselæreren. Sten Egede Jensen. Nu er han viseborgmester i Odsherred Kommune, for Dansk Folkeparti. Der er én ting jeg ved der holder…..Jeg vil aldrig bagtale en ven.

Ole Larsen
Guest
Ole Larsen

I 1986 så jeg der var for mange fremmede.

Ole Larsen
Guest
Ole Larsen

Nu var jeg temmelig fuld igår. Men hvad jeg ville sige: Bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse Borgerlig bøsse bøsse tæskesvans bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse bøsse.

Ole Larsen
Guest
Ole Larsen

Husker I ved bægeret vi svor. Aldrig vil vi Rasmus svigte. Og sværdet stod, Når Danmark fægte. Der stod Paludan.Gi´os et år mere.Vi forstår. Ja, jeg har købt pesto, jeg kan smage på det når jeg vil

Torben Snarup Hansen
Guest
Torben Snarup Hansen

Bemærk at højskolefolk, venligboere, kunstnere og akademikere indtil for nylig har erklæret deres tro på “global politik”. Et interessant eksempel er en professor Wind, som advarer mod tribalisering. Nogenlunde på det tidspunkt, da coronapandemien slog til, anbefalede hun at afværge den slags unoder med at præstere inderlig loyalitet overfor EU-kommissionen. Forhenværende kommisær Federica Mogherini leverede for et par år siden en hyldest til “politisk islam” i Europa. Derefter fulgte de to Marrakesh-tekster om afrikansk masseindvandring over Middelhavet. Professor Wind har så vidt vides ikke forklaret, hvordan og hvorfor netop disse tribale velfærdsimmigranter skal bydes velkommen!

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Muslimerne køre nu en storoffensiv i Tyskland at corona er jødernes skyld, en sådan hetz kommer naturligvis også til Danmark ja den er her allerede. Den tyske løgnepresse Tagesschau24 var igår i direkt sending i chok forfærdiget over at deres kæledækker muslimerne deres storoffensiv antisemitismus plakater og på internet og direkte på gaden en hetz imod jøder at corona deres skyld! Vanskeligt for Tagesschau24 der i alle år i løgn og hjernevask har markedsført muslimerne som en berigelse hævet over folket, at fatte at Islam aldrig var nogen berigelse men regulært ondskab, Tagesschau24 skylder derfor også på folket dig og… Read more »

der Adler
Guest
der Adler

Danmark er ikke mere en suveræn stat. Vi har deponeret vores frihed ved underskrivelse og tilslutning til diverse konventioner og traktater, samt medlemsskab af EU. En suveræn stat har styr på sine grænser, det har Danmark ikke. Ifølge Dublin forordningen, så kan vi afvise alle velfærdsflygtninge, for vi har ret til at sende dem tilbage til det først sikrede land, og det er som oftest Tyskland, men mig bekendt afviser man dem ikke, med den begrundelse, at det er en grundløs anmodning de fremfører. Danmark har ved sin slappe optræden i 4-årtier, underskrevet sin egen dødsdom som et hjem for… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

98% imod en islamisk magtovertagelse af Ungarn, Victor Orban har lovet at lytte til folket, ændre forfatningen til fordel for folket.

98% her burde selv den danske regering vågne op af deres zombie søvn !

Det danske folk har krav på en folkeafstemning, en sidste chance om vi ønsker en islamisk magtovertagelse af vores land, men Danmark langt fra demokratiet, et langtbortistan hvor muslimerne herrefolket der sætter dagsordenen !

Minucius
Guest
Minucius

“Det er aldrig kommet frem, hvad der forhindrede os i at lukke grænsen, men noget gjorde det altså.” Her behøver man nok ikke at grave dybere end den da siddende danske regering. Ungarn (som overhovedet ikke er en magt økonomisk eller militært) har jo til fulde demonstreret, at EU i meget høj grad kan trodses uden betydelige konsekvenser. Globalo-teknokraterne hyler lidt og så affinder de sig surmulende med at deres anvisninger ikke bliver fuldt. Nej, forklaringen er selvfølgelig at det danske Folketing huser et knusende flertal af valgte repræsentanter, som absolut tror på globalismens ideologi og på masseindvandringen som et… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Det danske Folketing er en galeanstalt. Eksempler: Mette Frederiksen,Mullah Østergård og Uffe Elbæk. Behøver jeg nævne Klaus Riskær? Eller Birthe Weiss? Fortsæt selv listen med navne og ders respektive ødelæggelser.

guest
Guest
guest

Coronakrisen er et udslag af massehysteri. Det er af samme stof, som startede den første verdenskrig. Lige pludselig går politikerne amok i ledtog med kapitalisterne, der har brug for en gang imellem at afluse verdens økonomi. Nogen siger hvert syvende år. Markederne overophedes, konkurrencen skærpes utåleligt, kravene til profitvækst eksploderer og de finansielle svindlere grabser større lunser af samfundskagen. Politikerne følger bare måbende med finansekvilibristernes sindssyge manøvrer, uden at gribe ind, da de ikke forstår en hujende fis. Skal vi nu gentage WW1 ganget med 10.

Nielsen
Guest
Nielsen

“Det er aldrig kommet frem, hvad der forhindrede os i at lukke grænsen, men noget gjorde det altså. Hvad siger det om Danmark?”
Det siger at Danmark er et lorteland.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

De østeuropæiske lande står overfor en katastrofe af italienske og spanske dimensioner til efteråret. Katolsk overtro gør, at de tror deres forholdsvise lave dødstal er pga. Guds nåde. Virkeligheden er, at mange polakker, rumænere og ungarer slet ikke er kommet hjem og, at gns. alderen er forholdsvis lav. Når Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien åbner op igen i løbet af sommeren eller efteråret, vil der være en stor grad af immunitet i befolkningen og smittespredningen vil som følge heraf være minimeret. Med denne åbning vil der igen komme en voldsom trafik fra og til de østeuropæiske lande med lavtlønnede arbejdere… Read more »

Oldfuks
Guest
Oldfuks

Livet kræver, at dets medlemmer skal begå dumheder for at blive fuldgyldige medlemmer. Et sundt pricip. Men Livets medlemmer har langt overskredet deres dumhedskvote. Vi trænger virkelig til en mild udtynding af vores idiotiske art. Corona er slet ikke nok, kun en et lille pip om, hvad der forestår. Børnebegrænsning, som ingen taler om. Afrika især, men også Mellemøsten. Menneskeracen deler sig inden år 2100. Vi vil ikke have noget med de andre at gøre. De kan ligge med røven i vejret. Vi studerer Shakespeare og rejser til Mars og videre ud i universet. Alt ser så sørgeligt ud nu.… Read more »

Oldfuks
Guest
Oldfuks

Forbudt at gå ud i verden og høre Bachs Matthæuspassion. Så er det godt, at man har den på LP med Karajan, 1973. PS. Jeg kan godt lide Margrethes kommentarer. Skal vi ikke fejre hende, nu hvor vi ikke må fejre vores indimellem kloge dronning. Hvor bor du, Margrete? Så møder vi op med fakler og basuner og hvad der ellers hører sig til. -Du bor vel ikke på Amalienborg? Det er meget vigtigt at have et godt kongehus. Det er helt uden betydning, officielt og ifølge loven. En totalt irrationel institution, men af stor psykologisk betydning – og dermed… Read more »

guest
Guest
guest

Kun få i det store udland kender Danmark. De fleste tror at det er hovedstaden i Holland. Eksisterer Danmark overhovedet som andet end Tysklands baggård?

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Eksisterer Danmark overhovedet som andet end Tysklands baggård?”

Jo da. Vores folkevalgte har skam formået at gøre Danmark til den syttende tyske delstat.

Når de sidste detaljer kommer på plads er Danmark en del af det fuldstøbte tyske EU-diktatur.

guest
Guest
guest

Efter at danske magthavere solgte Danmark til Den tyske Wehrmacht for 30 sølvmønter i 1972, blev Danmark til Larstyndskidmark. Den tyske velkomsthilsen til danskerne har altid været “Hände hoch”.

“Cambridge Dictionary” definerer ‘mark’ som :a small area on the surface of something that is damaged, dirty, or different in some way.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Ordet har flere betydninger. Du nævner kun den ene. Er du politiker?

Jern Henrik
Guest
Jern Henrik

Fremragende kommentar…

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Fjenden er stadig i landet. Efter de grønne uniformers afmarch er der aktuelt en ny mere selv hævdende ansvarlig broget grøn bølge der hærger.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Ud over denne mere corona-nyt på Hodja, der sjældent ses i pressen:https://hodjasblog.one/graesk-efterretningsofficer-om-tyrkiets-forsoeg-paa-invasion/

Ole Larsen
Guest
Ole Larsen

Flammen og Citronen?Ja, undskyld mig,Den er rædselsfuld.Det er historisk forvridning og løgn,ligesom Ole Bornedals,1864.Det er nemt at se hvis man kender den rigtige historie.Flammen knepper sin egen stikker.Flammen og Citronen skyder en masse forkerte personer fordi deres chef siger de skal.Nej,alle likvideringer skulle godkendes af Frihedsrådet.De skyder en tilfældig mand og hans dreng i en bil da de vil skyde en tysk officer. Nej,det var en stikker der hed Tage Lærke,men de vidste ikke at hans 7 årige søn var med.Og Schøtt Eriksen kodenavn Spex er en flink mand i filmen.I virkeligheden fik han en modstandsmand likvideret fordi en modstandsgruppe… Read more »

Charles
Guest
Charles

Hvor er modstandsfolkene henne nu, Danmark er jo besat igen. De popper vel op når arbejdet er udført og Besættelsens Islam er ophørt.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Der er vel en nominel og en faktuel stat.
Danmark er ikke en faktuel. Det ville som mindstmål, set herfra, betyde udviste blev- udvist.

Bortset fra det er der to artikler i ft.com jeg synes ser interessante ud den ene er dog bag betalingsmur. Sidstnævnte om den russiske kaptajn fra rumstationen der kommer tilbage til en anden verden.
Førstnævnte her:
https://www.ft.com/content/279dee4a-740b-11ea-95fe-fcd274e920ca
Plague time: Simon Schama on what history tells us
For millennia, epidemics have tested friendships, faith and society. But, amid the horror there is hope…

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Relateret udvisnings-eksemplet:
Scruton further argued, following Burke, that society is held together by authority and the rule of law, in the sense of the right to obedience, not by the imagined rights of citizens. Obedience, he wrote, is “the prime virtue of political beings, the disposition that makes it possible to govern them, and without which societies crumble into ‘the dust and powder of individuality'”. Real freedom does not stand in conflict with obedience, but is its other side.[135]
https://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Scruton