12
apr
Seneste opdatering: 12/4-20 kl. 2157
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The coorporate main-stream media”

Dokumentaren er fra oktober 2003. Jeg har brugt påsken på at lave mad os se film, for ikke at drukne i total hypokondri over, hvad medierne indeholder for tiden. Den handler om medierne som politiske aktører og talsmænd for deres ejeres pengeinteresser, en problemstilling er blevet langt værre i dag end  den var i 2003. Og europæiske medier er fulgt efter den amerikanske udvikling.

Selv DR, NRK og SVT er aktivistiske, selvom de ikke har nogen pekuniær grund til at være det. Stort set al journalistik er aktivisme – med mere eller mindre hæderlige motiver. Der er dem, der redegør for deres bevæggrunde, og dem der ikke gør. F.eks. den såkaldte “public service,” der er degenereret til rød propaganda undercover i Danmark, Norge, Sverige og England. Man skal holde op med at bilde folk ind, at der findes neutral information. Ingen tror vel, jeg er neutral skønt jeg også søger troværdige kilder?

Demokratikritik fra et venstreperspektiv – der rammer venstrefløjen lige så meget

Man kan mene, som danske journalister gør, at  Fox TV (hovedsageligt ejet af Disney og Murdoch-familien), men dets mange røde modstykker som CNN og MSNBC forkommer mig endnu mere parodiske og politiserende. Når CNN (ejet af Time Warner) chef Jeff Zucker kræver en anti Trump historie hver dag af sine journalister, taler vi ikke længere om nyhedsformidling men om en medial forlængelse af finansinteresser. Medier som propagandaministerier for de samme pengeinteresser, der ansættter deres lakejpolitikere bagefter at de har tjent deres interesser. Se en Reinfeldt eller en Tony Blair.

Filmen har masser af gode pointer fra et venstreperspektiv, og i dag rammer disse i lige så høj grad de venstreorienterede medier på grund af deres alliancer med stenrige globalistfirmaer.

Folketinget handler om, hvem der skal trykke hvem i hånden, og hvad cigaretter skal koste

Har USA i virkeligheden det der ligner demokrati, når erhvervsinteresser sidder på hele den offentlige debat? Og har Europa, når man bare skifter “erhvervsinteresser” ud med EU, hvor vi har deponeret vores folkestyre hos personer, vi hverken kan vælge eller smide ud, og hvis største loyalitet tilhører den globale kapital ? EU kan som bekendt heller ikke lide borgermedier.

Medier og pengemagt vil afskaffe vores nation

Man kan mene, at verdens styres bedst af de superrige, men så hold op med at opføre demokratiteatret som om borgere har nogen som helst indflydelse på deres eget liv. Den vigtigste beslutning af alle, den i 1983 om hvem landet skal tilhøre, blev gennemførst fuldstændigt hen over hovedet på befolkningen, og har i mine øjne NUL legitimitet. Uffe Elleman mente arrogant dengang, at “det ikke egnede sig for en folkeafstemning,” men når ikke engang den vigtigste beslutning i generationer er demokratisk, så har vi intet demokrati.

Medier og pengemagt vil afskaffe vores nation på den mest effektive møde, ved at afskaffe dens folk, det er så gennemskueligt. Alle deres bortforklaringer er løgn, men mange naivister hopper på dem.

Begrav folkestyret og bekend kulør: Folketinget handler om, hvem der skal trykke hvem i hånden, og hvad cigaretter skal koste. Det “demokrati” vi har nu, kan jeg kun stemme imod eller betragte fra sofaen med foragt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
M RAllan Gorm LarsenJanHjelmerPoul Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Poul
Guest
Poul

Stram kurs fik over 63.000 stemmer, og rasmus paludan fik flere personlige stemmer end pia kjærsgaard som har været en menneskealder i politik. Man kan diskutere hvor meget de stemmer er værd i dag, men det beviser at det kan lade sig gøre at samle momentum bag en sag hvis man slukker sin computer og bevæger sig ud i virkeligheden. Jeg siger ikke at du skal gå ind i politik (det ville jeg ikke forlange af nogen) men tiden er løbet fra de her brok-blogs hvor de samme 8-10 ældre mænd sidder og bekræfter hinanden i hvor slemt alting er.… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Gør noget istedet for, som eksempelvis at blive politisk aktiv eller støt generation identitær”

Længere oppe skriver du ellers “Jeg siger ikke at du skal gå ind i politik”, og mht til generation identitær, så er der jo nogle af dem, som i deres nabolag pludselig har set plakater af sig selv med ordene “mød din lokale fascist”, hvilket nok kan skræmme en del fra politisk aktivisme.

Poul
Guest
Poul

“mht til generation identitær, så er der jo nogle af dem, som i deres nabolag pludselig har set plakater af sig selv med ordene “mød din lokale fascist”, hvilket nok kan skræmme en del fra politisk aktivisme.”

Du har sikkert ret, måske burde vi bare rejse en mindesten over danmark med ordene: “Denne EU stat var engang et selvstændigt land befolket af et homogent og lykkeligt folk, men det blev udraderet af en psykisk syg venstreradikal med en printer. Thi saa svag var modstandskraften i den danske mand vitterligt blevet”.

Generation identitær kan iøvrigt støttes økonomisk på deres hjemmeside.

M R
Guest
M R

Fornemt skrevet Poul

Sigurd
Guest
Sigurd

Ja mediene skal kontrollere politikerne, men det gjør de bare med politikere fra høyresiden.

Medienes opptreden er partisk med venstresiden og er en stor skam.

Jan
Guest
Jan

Når nesten 99% av mediene ejes av kulturmarxister, er vel det helt naturlig.
De støtter jo hverandre imot kulturkonservative.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Demokrati har desværre ingen garenti for valgte er gode regenter.
Diktaturer har ofte gode diktatører…
Men ihukommende Churchills ord om demokrati som det mindst ringe, kan vi som medvirkende- og ikke kun tilskurer på sidelinjen, uanset hvor optimal en sådan position ellers er- kun søge at vælge bedre.
Rigets bedste mænd og kvinder…

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Dertil er, for mig kun en ting at sige. hold Jer fra de “anerkendte medier”, gå over til de net medier som ikke får statsstøtte. Jeg tænker her på nærværende net avis , NewSpeek, Den Korte Avis og Kulturradikalisme Smadrer Danmark. Mfl.

Jan
Guest
Jan