18
apr
Seneste opdatering: 19/4-20 kl. 1721
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politikere med dårlig samvittighed kan ikke lide spejle, og Rasmus Paludan er et spejl

Lars Andersen kommenterer forpostfægtningerne til den egentlige krig, politikerne har plantet til vore efterkommere. Som forhenværende politibetjent er det Lars Andersen en grundig, faglig kommentar til situationen med en politisk konklusion tilsidst.

De andre politikere hader Paludan, de evner ikke at skjule det,  men det er fordi at de når de ser ham, ser sig selv i spejlet. Politikere med dårlig samvittighed kan ikke lide spejle. Han viser dem, hvad de har gjort, og hvad de risikerer at få skylden for at have sendt hele landet ud i, og det kan de overhovedet ikke lide, for de vil ikke have ansvaret for at sende os krig. De vil få det hvis de ikke dør inden.

Det er blevet et problem at bruge sin ytringsfrihed

De er på vild flugt fra deres gerninger. For over elleve måneder siden lod de politiet anholde mig i et terrorraid, og de har stadig ikke tiltalt mig for at sige en ubehagelig sandhed og bruge min ytringsfrihed endsige returneret for 50.00o kroner IT  og mit samlede fotoarkiv på en en terabyte harddisk.

Man ved aldrig om Corona letter dem for byrden

Var der ikke kommet  lidt smådonationer ind, havde jeg måttet opgive at skrive. Det ville være for dyrt (og jeg kan ikke takke nok for dem, der har doneret), hvilket muligvis var meningen, selv hvis jeg ikke skal være for konspirativ, hvad jeg nødig vil, selvom det snerper derhen ad.

Jeg mener  nu, at dansk retsvæsen er politisk. Det kunne det have undgået, hvis det havde gjort sig lidt mere umage. De vil naturligvis dømme mig. Engang om nogle år. Hvis jeg lever, man ved aldrig om Corona letter dem for byrden.

Skylden kan nå dem personligt på et tidspunkt

Så længe der findes et folk, er det i dets interesse at holde dem til ansvar. Det er ikke sket endnu, som seneste valg tydeligt viste, men det betyder ikke, at det ikke vil ske. Formentlig for sent rent demografisk ligesom i Sverige, men det er nu til gengæld landet, hvor alt kan ske, (og det gør det virkelig allerede) som Malmø-forfatteren Lars Åberg skriver.

Politikerne må vænne sig til, at alt kan ske på grund af dem, og de har ingen andre at give skylden. Skylden vil altså nå dem personligt på et tidspunkt. De bør i egen interesse besinde sig, mens det endnu er muligt, når nu Danmarks interesse ikke kommer i første række for dem.

Video: Eva Selsing om familien

I denne udgave af ”Bagtanken” handler det især om familien. Hvad ligger der bag familien? Hvordan skal vi forstå den, og hvordan har den forandret sig gennem tiden? Hvordan har familien det i dag?Det drøfter Morten Hesseldahl i programmet med filosoffen og debattøren Eva Selsing, der er en af landets mest markante, yngre forsvarere for kernefamilien og en håndfast kritiker af feminismen. Fra TV kanalen DK4

Kierkegaard og Borgerdydskolen – i  dag Gyldendal

Gyldendals Forlag ligger i Søren Kierkegaards gamle Borgerdydskolen i Klareboderne fra 1787, hvor han også underviste under rektor Mikael Nielsen. Det var Danmarks anden latinskole efter Metropolitanskolen (1209), det var min og min fars, men nu findes den ikke længere.

Min gamle rektor Per Krarup, har skrevet om det i bogen Søren Kierkegaard og Borgerdydskolen, hvor man møder den helt unge, skæmtende, næsten ubekymrede Kierkegaard i hans livs eneste borgerlige job.

Han tilbragte resten af livet med at ønske sig ind i et og skrive sig ind i verdenslitteraturen, mens han fortsat ønskede og håbede, at kunne blive ligesom alle andre. Det lykkedes som bekendt ikke.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26
Deltag i debatten...

avatar
12 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Ole MejlstrømMorten/RealistenAllan Gorm LarsenNo nameMargrethe Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders
Guest
Anders

Et liv hvor folket lever i frygt og slaveri er hvad Christiansborg arbejder for.
Politikerne er altid parate til at slippe deres islamiske slavehær løs på danskerne
Det er den tilværelse politikerne ønsker for deres landsmænd, så politikernes eksorbitante tilværelse kan fortsætte uforstyrret.
Tror de.

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Mainstreampolitikerne hader Stram Kurs fordi partiet udfordrer systemet. Nye Borgerlige udfordrer kun systemet halvt, så derfor hader de kun Nye Borgerlige halvt. Stram Kurs er derimod den største – og endda også rimeligt realistiske – fuckfinger til systemet, og derfor bliver de mødt med had og automatisk modstand af vores karriere-politikere; som jo er 80-90% af de mennesker der befinder sig inde på borgen.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Når jeg bevæger mig ind i Gellerup-parken, dukker vi altid op 4 mand stærk, altid kun i dagstimerne, men det gør nærmest ingen forskel som vi også ser det på denne Paludan video, kræver uanset et vist overmod at bevæge sig ind i Gellerup-parken! En gammel god ven en dansker der havnede i det danske sociale byokrati, og derfor imod alt sund fornuft blev tvangsflyttet fra sit dejligt hus i Brabrand og til Gellerup-parken, lovet guld og grønne skove men havnede i et helvede på jord, en røverhule en regulær krigszone, kun ulykke og eledighed at som dansk sidde i… Read more »

Ole Mejlstrøm
Guest
Ole Mejlstrøm

Personligt kommer jeg slet ikke i ghettoer, hvilket også vil sige København i sin helhed, for der skal man kun komme som led i en militær indsats med skarpt i våbnene!

Rene
Guest
Rene

De er på vild flugt fra deres gerninger…… Det glæder mig , at de idet mindste ER det. Det kan være svært “at læse eller aflæse” sådanne forhold, hvis man bare er almindelig medie forbruger.det har undret mig i årevis, at eliten/magten tilsyneladende virkede helt trygge for , at virkeligheden i form af vold osv aldrig nåede dem selv. Så det glæder mig , hvis den erkendelse ER begyndt at ånde dem koldt i nakken. Mht. Rasmus Paludan har det undret mig, at politikere med kendt / erkendt islam kritisk Indsigt, har lagt så aggresivt afstand til ham.Han stiller sig… Read more »

Poul
Guest
Poul

Hvis jeg havde en krone for hver gang du fortæller om hvor mange gange du har advaret imod udviklingen og at det snart vil ramme de skyldige, så havde jeg råd til at sende dem allesammen til månen. Det er en smuk tanke at danskerne skulle have en sjæl eller en form for modstandskraft, men det er en romantisk forestilling fra gamle dage steen. Den er forlængst avlet ud af os af røde lærere, medier, og politikere. De mennesker du ser omkring dig i 2020 er forbrugere og vælgere, intet andet, og de bliver rasende hvis nogen rykker ved deres… Read more »

Poul
Guest
Poul

Stram kurs anser iøvrigt også adoptivbørn som danske, hvis andre end poul højlund skulle være i tvivl.

Ole Mejlstrøm
Guest
Ole Mejlstrøm

Men det er vi mange, som ikke gør! Race er ALT!

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Et folkeligt oprør sker typisk kun når et folk ikke har mere tilbage at miste; når de står med ryggen mod muren, og indser at de ikke kan andet end at “punch their way out”. Dén situation tror jeg ikke vi kommer i lige foreløbig. Og spørgsmålet er om der ikke skal nogen helt andre tilstande til, før/hvis vi virkelig kommer i den. Til gengæld tror jeg det er mere realistisk at patrioter engang i fremtiden kan gennemføre et kup, såfremt de gør det på en intelligent og velorganiseret måde. I Sverige er det efterhånden blevet gængs og folkelig viden… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“at patrioter engang i fremtiden kan gennemføre et kup”

Jeg gider ikke engang at kommentere på sådanne tåbeligheder…

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Det er en teori, indrømmet, men er den usandsynlig? – Jeg ser ikke nogen andre muligheder for at vores lande kan komme på ret kurs. Det nuværende politiske system – som ikke i mærkbar grad kommer til at ændre sig – vil ikke kunne klare det. Er du uenig?

Poul
Guest
Poul

Never go full retard..

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Jeg har ikke set nogen mennesker levere en mere realistisk løsning på befolkningsudskiftningen.. Jeg er da interesseret i at høre hvis du, Poul, og andre har en potentiel løsning? Ellers er det helt ærligt ikke andet end sure opstød.

Poul
Guest
Poul

Der er ingen løsning, vi er allerede udryddet. De her ekkokamre på højrefløjen handler mest om at bilde hinanden ind at vi ikke er det.

Margrethe
Guest
Margrethe

Det gode ved det er så, at ingen er tvungen til at deltage i disse ekkokamre.

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Haha, jamen Poul, hvad laver du så herinde? – Udspyer negativitet til ingen verdens nytte? Jo, der er en teoretisk løsning på krisen. Og når tiden er rigtig skal vi arbejde på den. Jeg forstår godt du er frustreret og desillusioneret, og tro mig; jeg har været det samme. Men der lever stadig et håb i dig, ellers ville du ikke blive med at læse og kommentere herinde. Op med humøret, min ven. Slaget er ikke tabt endnu. Vi danner en gruppe når tiden er rigtig til det, og det ville glæde mig at se dig som en del af… Read more »

Ole Mejlstrøm
Guest
Ole Mejlstrøm

Tror også personligt mere på enkeltkæmper-systemet eller lone-wolf, som Ami´erne kalder det!

Ole Mejlstrøm
Guest
Ole Mejlstrøm

For så vidt enig i, at befolkningen skal stå med ryggen mod muren og det helst skal være tørvejr, men mon ikke eftervirkningerne af Corona-pandemiens enorme milliardudgifter kan bringe os dertil?!
Det siges jo fra officielt hold, at vi bliver banket tilbage til 1929 på utroligt mange plan!
JEG er i alle tilfælde med!!!!

Ole Mejlstrøm
Guest
Ole Mejlstrøm

En given ting, i betragtning af 80-90% af vælgernes stædige insisteren på latterlige globale “menneskerettigheder” sat overfor deres egne børn og børnebørns overlevelse både rent bogstaveligt og i overført betydning, er det, at demokratiet ingen fremtid har i Europa!
Iøvrigt er opretholdelsen af et demokratisk regime betinget af en vis minimums-IQ!
Derfor er der ikke demokrati i arabiske lande eller afrikanske ditto!

Med den stadige befolkningseksplosion og folkevandringer til vores lande, vil den gennemsnitlige IQ også her falde efter loven om laveste fællesnævner!
En god, gammel socialistisk/kommunistisk metode til at sikre “lighed”!

Således vil demokrati om et årti være en fysisk og mental umulighed nogetsteds!

Margrethe
Guest
Margrethe

Den mentale tilstand hos folk, som de er flest, er set før. Har oven i købet fået sin egen psykologiske betegnelse:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Kassandras_syndrom

Peter Buch
Guest
Peter Buch

In this time of plague I must admit I have little interest in posting about the usual issues. I had hoped to post articles on recent acts of violence; on Macron’s rather desperate maneuverings aimed at getting himself re-elected in 2022, something that is appearing less and less likely; on the determination of traditional French Catholics to stop the new law on bio-ethics that would allow lesbian couples to have children via medically assisted procreation without naming the sperm donor, thus eliminating the father from the life of an unfortunate child conceived only for the ego satisfaction of two females…
http://galliawatch.blogspot.com/

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Det er den pris man må betale, så længe man bliver ved med at stemme på mainstream politikerne.
Det er vælgerne, som bestemmer i den sidste ende.

No name
Guest
No name

tstdkfja
dkfdllllll.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg er for dødsstraf OG abort. Ikke det ene uden det andet. Jeg synes der lægges alt for meget i at fædre er der. I en del år blev kongelige børn sendt væk hurtigt efter fødslen for ikke at blive for tilknyttet den nære familje. det synes jeg i og for sig er et godt princip. Uden kostskolerne havde det været svært at skabe og hævde det britiske imperie. Her skrevet som påstand uden yderligere argumentering. Hvilke af de jeg rubricerer som rigtige mænd gider småbørn, bleskift og hvad er det, hvad er det, og se her far! Min egen… Read more »

guest
Guest
guest

Søren Kirkegaard skrev : “Det er ganske sandt, hvad Philosophien siger, at Livet maa forstaaes baglænds. Men derover glemmer man den anden Sætning, at det maa leves forlænds. Hvilken Sætning, jo meer den gjennemtænkes, netop ender med, at Livet i Timeligheden aldrig ret bliver forstaaeligt, netop fordi jeg intet Øieblik kan faae fuldelig Ro til at indtage Stillingen: baglænds.” Moe the Jackass skrev : Livet maa forstaaes baglænds og det maa leves baglænds. Den hele Philosophien blev opfundet, beskrevet og foreskrevet for 1400 aar siden i en Sandbunke in the middle of nowhere. Der derfor intet at forstaae – læes… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Latinskolerne var noget vi fik efter Reformationen, før det havde vi katedralskoler, og det har vi stadig, se Viborg, Ribe, Aarhus og Odense m.fl. Ang. Paludan er hans betydning forsvindende om end et vanvittig kostbart bevis på, at der findes ytringsfrihed her i landet. Han bliver aldrig valgt til Folketinget, det er han ikke værdig til med de tarveligheder, han boltrer sig i. Ingen politikere tager Paudan rigtig seriøst, det eneste punkt på programmet er “de skal ud”, og det er jeg enig i, for så vidt det kan lade sig gøre. Det kan ikke gå hurtigt nok at finde… Read more »