19
apr
Seneste opdatering: 19/4-20 kl. 1941
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det här är berättelsen om Lars som dog ensam på en parkbänk i Stockholm [60 meter fra Stockholms Slot.] Hör hans berättelse om ”välfärden” i Sverige som krackelerar och inte ställer upp för dem som den behöver. En gripande berättelse om en av dem … Lars. Hemlöse Lars dog ensam – kände sig för otrygg på härbärgena

Danmarkhistoriens største bommert

Masseimporten af islam er muligvis den største sikkerhedsbommert i Danmarkshistorien. Her 37 år efter at den begyndte, har de kvikkeste 20 procent af politikerne opdaget det, så hvad gør de ved det? Forsøger de at rette op på brøleren? Nedbringer de antallet muslimer i landet?

Jo, muslimer der vil være statsborgere, skal give hånden, og så sender de politi og retsvæsen efter sådan nogle som mig, Lars Hedegaard og talrige andre skikkelige pensionister, der siger ubehagelige sandheder om islam, som om VI var de farlige terrorister.

Det siger sig selv, at min agtelse for danske politikere kan ligge på et stadig mindre sted. Jeg kan kun stemme imod dem. Kunne jeg ikke det, ville jeg slet ikke stemme ved valg, for jeg stemmer ikke på landsforræddere, amatører og ignoranter. Havde de VILLET Danmark noget ondt, kunne det have aftvunget en vis respekt, men dette af ren inkompetence, det er der ingen undskyldning for.

Nu må de forsvare denne dumhed ved at fremture med yderligere dumheder nemlig at forfølge dem, der påpeger den. Intet informeret menneske kan have have andet end foragt til overs for dem, men heldigt nok for dem er der stadig mange uinformerede at tage af, og der går vel en generation eller to inden islam forårsager krig for vores efterkommere, og da ligger de trygt i deres grav, og det eneste man kan tage fra dem er deres rygte og deres ridderkors.

Hvad de prioriterer nu, er at den krig de har plantet ikke bryder ud på “deres vagt.,” og det skal såmænd nok gå med lidt hjælp fra “de uafhængige domstole” og det faktum, at muslimske klaner skal bruge nogle generationer på at kunne samarbejde om et koordineret overtagelsesforsøg.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

45
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
37 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
steenFrsitesussebassaMRJan Ulrik Friis Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Det mest uhyggelige er, at de fleste almindelige mennesker er pisseligeglade, bare de kan hygge sig i hverdagen, så skide være med børn og børnebørn. Det er fandeme en ondskabsfuld holdning selv pæne og tilsyneladende ordentlige mennesker står for. Jeg får det ene chock efter det andet, over den kynisme, der lægges for dagen. Folk må jo hade deres børn og børnebørn af et koldt og ondt hjerte. Jeg bliver jævnligt bedt om at stoppe med at fremføre mine argumenter, især når det bliver svært for bedsteborgerne at afvise mine argumenter. Jeg bliver så galt sat i bås med nazister… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Man skal have sine meningers mod!

guest
Guest
guest

“…den kynisme, der lægges for dagen.” – Om et par dage starter den islamistiske festmåned ‘Ramdagen” (eller sådan noget). Det officielle Danmarks kynisme vil da fremstå i al sin kristofobe pragt. På trods af myndighedernes strafbelagte forbud om at samles i flok, vil islamisternes ulovlige komsammen i deres “måske’er” blive skjult og bortforklaret. Myndighederne er nemlig hunderædde for at genere det islamiske herrefolk og dets ekstreme udfoldelser – vent og se!

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Her til morgen kom så meldingen fra Tyskland at allerede nu ligger det fast at årets oktoberfest er aflyst, vel noget det mest hellige for tyske…… …….for Danmark må et totalt forbud imod ramadan på dansk jord også være en selvfølge…..not ?…..Dette er Danmarks chance at udstede et totalforbud, allerede nu gøre opmærksom på et totalforbud kollektivt ansvar, om brud på reglen sendes samtlige muslimer hverken mere eller mindre til sidste sikre gennemrejseland på Balkanruten, hvorfra de kom ind i Danmark ulovligt i sin tid. Altså dansk regering deres chance at nu slippe af med elendigheden disse muslimer der dagligt… Read more »

guest
Guest
guest

Fra dagens “ni.news” side: – Fredag blev forsamlingsforbuddet på ti personer forlænget og gælder indtil videre frem til 10. maj. Regeringen kan vælge at forlænge det yderligere. Det kan også blive hævet, men ikke nødvendigvis til 500 personer. – Regeringen følger udviklingen af epidemien nøje og justerer derfor også grænsen for, hvor mange mennesker man må forsamle sig løbende, lyder det i pressemeddelelsen. Regeringen forbereder lige nu en ‘kattelem’, således at kulturberigernes store forsamlinger lovliggøres. Det islamiske herrefolk bestemmer jo her i landet efter forgodtbefindende. Vi får se efter “Rammedagens” (eller hvad det nu hedder) snarlige start, om muslimer tillades… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

Nei, la de ha sin ramadan..store samlinger..det er jo bare muslimer der..dermed utsletter de seg selv.
Det regjeringer ikke våger gjør corona jobben.
Et stort flertall av de døde er muslimer som har valgt ikke å lysne til myndighetenes varsler om store samlinger.
Allah 0 corona 1 før..nå allah 0 corona 3 som ansvarlige ikke vil bekrefte..såklart.

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Ja, det jeg frygter mest er at det hele skal ende i en ligegyldig suppedas på “omkring midten” hvor ALLE TÆNKER ENS det er allerede godt i gang. (ensretning)
Det havner i den rene tomgang.
Eneste redning vil være at sprede politikken ud på fløjene. Debat.
Men det er det nok, endnu, de færreste der tør. EU er et skrækkeligt eksempel.
Vi ser, desværre nu, her under corona krisen, rundt om i Europa, hvordan man kappes om pladserne “i midten”. Man “står sammen”. Det gjorde man også under migrantkrisen. Resultatet kender vi til bevidstløshed i dag, desværre.

Rene
Guest
Rene

Men paludan trækker jo netop op ,og ud til siderne.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Paludan laver sine stunts, og kan aldrig blive en samlende figur, han støder flere fra sig end han samler! Hele hans vulgære optræden appelerer kun til en mindre gruppe og han vil allerhøjst kunne få 10% på en god dag! De 10% vil så have en god mavefornemmelse, fordi de har giver parnasset en f***finger, men de vil ingen løsninger få! De vil kun kunne stå i kulissen og råbe, få en endnu bedre mavefornemmelse, og stadig færre løsninger og stadig flere muslimer og presse midten længere og længere ud i mere indvandrevenlig retning. Tryk avler som bekendt modtryk! Pernille… Read more »

Jamensågådogvæk
Guest
Jamensågådogvæk

Heri er jeg helt enig… omend tiderne og omstændighederne selv har skabt en figur som Paludan. Deraf trykket selvom det det ikke virker specielt tiltrækende. Men er det almindelige menneskers fortjeneste at verden er barsk?

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Hvad Sverige er blevet til er ikke kun en forbrydelse, det er også en tragedie!
Pernille Skipper, Pia Olsen Dyhr, Morten Østergaard, Jacob Ellemann, Mette Frederiksen, Søren Pape Sørensen, Simon Emil Amritsbøl Bille og Uffe Elbæk arbejder på fuld tryk på at Danmark kommer i samme situation!

Jamensågådogvæk
Guest
Jamensågådogvæk

To name a very very few… og så er der alle de mange svenske og…

MR
Guest
MR

Du skal en generation af politikere længere bagud, Anders Fogh, Lars Løkke mfl. på højrefløjen, det var dem der åbnede ballet vha Irakkrigen, østudvidelserne mm.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Åbenbart ingen nedre grænse i Sverige, ingen selvkritik, eller etisk ingangsvinkel til dette at nu står overfor en etnisk udrensning af det svenske folk! Vi befinder os midt i en islamisk magtovertagelse af EUs nationalstater, ikke kun Sverige også Danmark de folkevalgte forbliver passive, vildfremmede muslimer denne onde ideologie modtager fribolig på fuld forsørgelse fra dag 1, det er på denne konto at vi skal se dette dødsfald, vi er alle af EU af vores egne folkevalgte udlagt som kanonføde, hemlöse Lars døde som en af os, han døde fordi han var en af os! Det svenske det danske folk… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Macrons udenrigsminister har udtslt, at hvis vi ikke hjælper Italien, vil EU kollapse. Frankrig kunne selv lægge ud med at gå med til, at det vanvittige flyttecirkus mellem Brussels og Strasbourg skrottes. Dets eneste formål er jo at pudse fransk “gloire”, og dette koster uhyggeligt mange penge. Ang. Lars. Efter alt at dømme et værdifuldt menneske, som Sverige ikke havde plads til, mens lykkeridderne fra Afrika og Mellemøsten bliver modtaget med åbne arme. Vi kan alle komme ud i modgang, som det var umuligt at forudse og gardere sig imod, eller som vi ikke magtede at forestille os, og når… Read more »

Rene
Guest
Rene

Jeg synes ,det rigtigt godt udtrykt et sted her på siden,-at Lars døde, som han gjorde, FORDI han er en af os.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Rene. I betragtning af at 25-års garantien på min svenske Hästens seng for længst er udløbet, tror jeg, at Lars ville have ment, at jeg talte ned til ham, hvis jeg påstod det, som du skriver. Vi, der har konfortabelt husly, kan næppe forestille os, hvor nedværdigende og forfærdeligt det er at være henvist til at græde sig selv i søvn hver nat på tilfældige bænke i det offentlige rum. Lars var vort medmenneske, og Sverige burde skamme sig over, at der ikke var plads til ham i “herberget”.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

I denne sammenhæng må vi huske på at 100% de indlagte i behandling på intensiv for corona på Karolinska Sjukhuset er alle indvandrere, imens det svenske folk udlagt til at dø, i starten medtog Sverige slet ikke de gamle svenske døde i deres optælling over coronadødsfald, hvorfor skulle Sverige også det!?!! Da dødstal de rigtige kom frem viste det sig at de svenske dødstal var/er enorme, naturligvis ingen tilfældighed, som sagt kun indvandrere på Karolinska Sjukhuset i intensiv behandling for corona, mange svenske liv kunne være reddet på denne konto, havde de døde i tide haft adgang til en rigtig… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Jan Ulrik Friis. Jeg tænker på det flere gange om dagen, har selv fået god behandling på Karolinska Sjukhuset, men noget er gået helt, helt galt. Du har ret, der er også noget galt med optællingerne, og det gælder i mange lande. Vi kan ikke sammenligne og stole på, at de giver et rigtigt billede af forholdene. Margrethe kan sagtens have ret i, at de påfaldende mange corona-tilfælde i Nordsjælland kan have med svenske pendlere at gøre. Ang. optællingen af antallet af døde er der fx ikke grund til at tro, at Norge så at sige ikke har nogle corona… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Himmelblå ja naturligvis når folk fra et land som Sverige med et langt højere dødstal på grund af corona, pendlen op langs strandvejen påvirker det procentsats langs strandvejen i negativt retning! De store migrations tal i Sverige virker at være årsag til de høje dødstal i Sverige, uanset hvem der ligger og pendler frem og tilbage bringer de smitten fra Sverige med sig! “En stor del av de individer som kommit från 2015 och framåt har en kulturell bakgrund där människorna fortfarande är bundna till klaner och därför lever i stora gemensamma grupper. Då ökar smittan. Men inte nog härmed… Read more »

Rene
Guest
Rene

@himmelblå Du misforstår mig …eller jeg udtrykker mig mangelfuldt/ for indforstået åbenbart. Jan Ulrik Friis skriver et andet sted her på siden…..”vildtfremmede muslimer modtager fuld forsørgelse fra dag 1…” ,- som jeg læser det….. sørger vi/ systemet for alle mulige andre end vores egne først. Dvs vores egne ofres ingen opmærksomhed , omsorg , omtanke eller værdsættelse overhovedet ,- hvis der skulle visse sig , at være en kulturberiger i farvandet. Kultur berigeren går automatisk først,-i en en grad så man af og til kan have indtryk af, en fuldstændig blindhed for de fattige ,- og jeg mener FATTIGE –… Read more »

Rene
Guest
Rene

@Himmelblå jeg mener man skal tage være på egne først,- og gøre det med omhu og med omhyggelighed, før man deler af sit “overskud” til andre. Andet er mærkeligt.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Imens hemlöse Lars sov på bænken år ud og år ind, kom i hundretusindevis af vildfremmede menneskefjendske muslimer ind i Sverige under skjult identitet, som oftest med mange identiteter som dække over deres kriminalitet, uanset forfordeles hver af disse muslimer frem for en hjemløs svensk! Hemlöse Lars fortæller han flere gange besøgte de sociale myndigheder der hvergang afviste ham, de kunne med lethed give Lars en bolig ligesom der kastes friboliger og offentlig forsørgelse i grams til alle muslimer uanset kriminalitet, men Lars blev afvist af den grund at han er svensk! Imellemtiden døde hemlöse Lars og hvem er den… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Jaja. Eftersom nu Hr Jan Ulrik Friis har bokföringsadress
här i Sverige på Tallsjö 24, och betalar skatt och underhåll,
Så vaför ha sin adress i Sverige om allt är så dåligt?

Santor
Guest
Santor

Enig langt hen ad vejen men jeg er overbevist om at det meste af venstrefløjen i slutningen af 70´erne, efter RAF, PLO, IRA og alle de andre kommunistiske terrorgrupper, udviklede sig til en helt igennem psykopatisk forståelse af hvordan man kunne og skulle påvirke samfundet. De indså, mere eller mindre, at det var umuligt at bombe frie samfund til at underkaste sig en kommunistisk samfundsorden og trådte et skridt tilbage og “nøjes” med at chikanere og ødelægge så meget som overhovedet kunne. Den samme psykopatiske mentalitet er overført til de kommunister der kom efter og nu er det hele venstrefløjens… Read more »

Jamensågådogvæk
Guest
Jamensågådogvæk

Så’ det ederperkme sagt… og tydeligt tak.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Et er vel agtelse for politikere. Noget andet ene at satste på deres handling.
For handlingerne kan kort beskrevet- ske eller ikke ske, eller være mere eller mindre velvalgte.
Du kunne prøve at få andet op selv eller i samarbejde med andre.

Du er en hval. Det nytter ikke noget at blive stoppet af et fintmasket fiskenet, der mest er beregnet til småfisk.
Et net der sjældent duer skal man ikke opholde sig for længe i nærheden af.
Set herfra.
.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

En anden hval:
It has the largest brain on Earth, more than five times heavier than a human’s.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sperm_whale

River
Guest
River

Hørt om idiothvalen fra Kolding? Der mistede jeg godt nok alt for hvaler. Lidt det samme med mennesker, de har ikke noget jeg vil have.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Nej. Ikke før nu. Mener du sagen om Bo Spellerberg? Eller den strandede hval?
Many River to cross. https://www.youtube.com/watch?v=L6jXGrSbQMs

Rene
Guest
Rene

Jeg forstår simpelthen ikke det der hvalsnak.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Fortvivl ikke. Noget skal man ikke opholde sig for længe ved, som skrevet andetsteds. Jeg tillader mig at bruge hvalen, der af nogle er kendt som dyret med den største hjerne på jorden, som symbol sammen med ord om fiskenet, hvor jeg formoder de fleste ved at nettets mål er al for små for en hval, en hval er alt for stor til sådan noget. Den store hjerne/hvalen søger jeg koble til/tilknytte – beklageligvis ikke tydeligt nok-verbalt uden direkte at skrive det som her- skribenten og beder ham ikke fortvivle, men søge andre veje for at undgå den udelukkende passive… Read more »

Poul
Guest
Poul

Og stadig bliver folk vrede når jeg skriver at de her anonyme kommentarfelter er en varmestue for sære eksistenser.. I rest my case.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Kendte jeg ikke mig selv, er det ikke sikkert jeg ville lære mig at kende. Selv folk der skriver deres korrekte navn har vel lov til at være sære eksistenser, eller?
Er ikke enhver- til kun en klon eksisterer- sære eksistenser?
Du synes meget nærtagende. Måske for meget?

Jamensågådogvæk
Guest
Jamensågådogvæk

Kunne man ikke i al fredelighed postulere at et sådant fænomen forekommer alle steder hvor menneske bag skærm udtrykker sit? Det være sig Politiken Altinget Informaton Konfront eller Jyllandsposten. SoMe er vist et råberør af indestængte aggrassioner og skældud. Lortet hvori jeg udtrykker mig hører måske til på informationsmøddingen.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hverken Politiken eller Information!

Rene
Guest
Rene

….håber det hjalp……overhovedet ikke.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Fortvivl ikke under alle omstændigheder!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Regeringen öppnar upp för okontrollerbar utveckling av biståndet https://ledarsidorna.se/2020/04/regeringen-oppnar-upp-for-okontrollerbar-utveckling-av-bistandet/ Regeringens beslut att helt ta bort kraven på egenfinansiering av bistånd, påverkade av icke namngivna civilsamhällesorganisationer samt inte vilja redovisa vilka organisationer de interagerar med i bland annat Sudan öppnar upp för en överhängande risk att medel går till fel ändamål i vaket efter den globala Corona-krisen. Civilsamhällesorganisationer är centrala aktörer inom utvecklingssamarbetet och genomför två femtedelar av biståndet som Sida finansierar. För att få stöd från Sida måste organisationerna själva finansiera upp till tio procent av sin verksamhet. Dessa pengar kommer vanligen från insamling. På grund av rådande restriktioner upphäver… Read more »

Jamensågådogvæk
Guest
Jamensågådogvæk

Sverige er en fedtspillernation… har helt opgivet ævred fordi der hverken er vilje evne eller økonomi til at opretholde myndighed for hvad der nationalt er påkrævet. Corona strategien afslører det. Håb. Håbet for det bedste er drivkraften når svensklingene hverken tør eller formår. Der lades stå til for ikke at gå bankerot mens sygehuse fyldes af smittede ghettobeboere og andre ubehjælpelige. Bankerot it is. Stakkels folk. Stakkels fedtspillernation.

Frsite
Guest
Frsite

Ja, du og Lars Hedegård kommer nok til å redde hele Danmark med ordene deres. Forresten, gi meg ett eksempel på en krig som ble vunnet med ord. Bare ett eksempel. Det klarer du faan ikke. Du og Lars sitter godt i godstolen hjemme i stuene deres og skriver. Det er alt dere gjør. Så dere kan trygt jekke dere ned et par hakk. Dere er ikke ute å gjør en forskjell, dere sitter å drikker kaffe og skriver hjemme i stuene deres. Jeg aner ikke hvorfor dere to idioter har fått heltestatus, jeg hadde faan ikke sluppet dere inn… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Uden for afspærringerne er man- egne evner her uvæsentlige- bedst stillet med væbnede styrkers ledsagelse. Som hr. Paludan, hr. Hedegaard og andre er det.
Det er et helvede derude.

Hvad der ligger bag det helvede er der mange meninger om, klimaforandringerne, tidernes generelle ugunst, den ene eller anden person eller gruppe hvis opfattelse man ikke er enig i. Med videre.
Jeg hæver ikke det er din skyld.
Det helvede vi alle befinder os i er blot- virkeligheden.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ja sikkert verdenshistoriens allerbedste eksempel på en krig vundet i ord!

Fordi denne totale sejr over islam over godhedsindustrien det samtlige kalifat bliver vundet i ord!

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Tidsrejser eksisterer:
https://en.wikipedia.org/wiki/Si_vis_pacem,_para_bellum
Various military organizations use or used this phrase as a motto:
The Royal Navy
The Norwegian Military Academy…
The United States Naval Academy Class of 2021 !!!