21
apr
Seneste opdatering: 22/4-20 kl. 1530
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mens millioner af amerikanerne er blevet arbejdsløse og står i madkøer, viste demokraten Nancy Pelosi forleden sit køkken og sin is-samling frem på TV. Det demokratiske partis repræsentanter er degenereret i helt forfærdende grad. En anden video jeg anbefaler er det kun 26 årige, begavede, homoseksuelle katolik Darren Grimes timelange interview med Douglas Murray. Det er mere opmuntrende end det demokratiske freak-show i USA.

Psykiatrisk overlæge: Ingen tvivl om at Joe Biden er dement

Endelig var der en, der sagde det åbenlyse. Bidens symptomer er lige ud af lærebogens kapitel et. Hans symptomer er klassiske. Når heller ikke europæiske journalister ikke vil sige det, enhver kan se, men kalder det “højreorienterede rygter,” er det noget galt med pressekorpset. De havde ingen problemer med at lade kvaksalvere diagnosticere Trump for år tilbage. Det er skammeligt at de hader Trump så meget, at de hellere vil se en syg, handikappet stakkel som præsident. Så er medierne tippet over og blevet mere agitation end oplysning, og dermed uden interesse.

Uansett hvem man ønsker seg som neste president i USA, bør de fleste enes om at vedkommende må være mentalt fungerende. Nå stiller fagfolk spørsmål ved Joe Bidens tilstand. Kan en dement person bli sittende med atomknappen? Hører Biden mer hjemme på sykehjem enn i Det Hvite Hus?

Det er den erfarne overlege i psykiatri, Fred Heggen, som i Nettavisen uttrykker dyp bekymring for den mannen som etter alt å dømme blir Demokratenes presidentkandidat til høsten.

«En annen ting mainstream media bevisst unnlater å omtale, er den kognitive svikten som i lengre tid har åpenbart seg hos Joe Biden. Det er ikke lenger noen tvil om at mannen er dement», skriver Heggen.

«Biden er i dag skjermet for kontakt med media eller publikum. De gangene han opptrer, er det snakk om en eksponering på maksimalt 10 minutter. Ingen spørsmål fra pressen tillates. Han instrueres via en propp i øret, eller leser teksten på en teleprompter.» Norsk overlege i psykiatri: – Ingen tvil om at Joe Biden er dement

Nettavisen: Joe Biden: Hvorfor stiller Demokratene seg bak en muligens dement presidentkandidat? hvor lægen har flere fornuftige betragtninger.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
MagnusHSømandHimmelblåBruno LarsenPeter Buch Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Det minder mig om det gamle Sovjetunionen, hvor partisekretærerne var så affældige, at de mange gange måtte hjælpes tilrette. Demente, noget kunne tyde på det.
Efter den diagnose, bør Joe Biden nok ikke blive USAs næste præsident.

Santor
Guest
Santor

Hvis Joe Biden er dement så kan der kun være en forklaring på at “demokraterne” stadig har ham som kandidat.

Det er den eneste måde de kan manøvrere hillary clinton ind som først Vice-Præsident, og senere når Joe dør eller bliver erklæret uegnet Pga. demens, Præsident. ” demokraterne ” er trods alt ikke dumme, kun en flok uhæderlige løgnere.

Det er den eneste forklaring jeg kan se!

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Jeg tror du har ret Santor. Den har jeg også tænkt på!

Poul
Guest
Poul

Der er heller ikke meget tvivl om at joe biden er pædofil, der ligger hundredevis af klip med ham på youtube hvor han rager på små børn. Se især paul joseph watson’s video med titlen “creepy uncle joe”. Der skal graves lidt for at finde den da youtube som altid er på den forkerte side og har skjult den i søgeresultatet, men den er der. (ihvertfald indtil vi kommer tættere på valget..) Når du har set den så sammenlign medierne og resten af venstrefløjens reaktion på trumps 20 år gamle private “grab ‘em by the pussy” kommentar, med deres rungende… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg begyndte på at se en video med en række klip, hvor Biden i fuld offentlighed står og rager på små piger. Jeg så kun en tredjedel af videoen, så måtte jeg stoppe. Hvis det var slemt, hvordan opfører han sig så, når der ikke er kamera på? Jeg vil være mere tryg ved at sende Peter Lundin og Peter Madsen på rehab som nattevagter på et børnehjem…

Poul
Guest
Poul

Præcist, og det er ligeså klamt (eller værre) at journalisterne vender det blinde øje til fordi de hader trump. Mange af klippene er endda fra deres egne medier, men det var jo også før han stillede op imod trump så nu har de “glemt” det allesammen. Men det skal nok blive underholdene at se CNN mfl gennemgå endnu en “russia-gate”, denne gang hvor de bevidst har dækket over en pædofil.. What could go wrong?

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Det er jo ganske forfærdeligt, at de opstiller en sådan gammel stakkel, der i teorien har en vis chance for at blive USA’s næste præsident i 4 år. Hvad kan en sådan ka’l dog ikke udrette af ulykker?

Margrethe
Guest
Margrethe

Men hvad i alle riger og lande får dem til at stille op med så katastrofal en kandidat???????????? De kunne have hevet enhver andenrangs lokalpolitiker ind, sendt ham på en måneds pep talk kursus, og så var han lysår foran denne plejehjemsaspirant. De er besatte som gale af at få væltet Trump. Ingen demokrat har været i stand til at sove siden han blev valgt. De har stort set hele mediemaskineriet og deres penge i ryggen til at vælte ham, og har så tydeligt bevist, at de er parat til alt, absolut alt, for at gøre det. På nær én… Read more »

ino
Guest
ino

Meningen er vel at en valgt Joe Biden hurtigt må træde til side pga. helbredet og lade vicepræsidenten overtage magten. Så det er Bidens eller snarere partiets valg af vicepræsident til sin tid, der bliver interessant.

Bruno Larsen
Guest
Bruno Larsen

Planen kunne være: Biden har selv udtalt at vicepræsident kandidaten skal være en kvinde, så overbevises han om at denne person skal være Hillary R. Clinton – de vælges og kort efter erklæres Biden for uegnet til at lede landet og “Bingo” bliver Hillary den næste præsident som planlagt!

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Den amerikanske valgkamp er i forvejen beskidt, og som den norske psykiater Fred Heggen skrev i en artikel 2013, har han selv en en tendens til at udtale sig skråsikkert om forhold, som han ikke har tilstrækkeligt indsigt i. Den gang handlede det om Breivik, og det er ganske interessant læsning. Heggen indså i 2013 og på sikker afstand de store svagheder i forløbet i Oslos tingrett, som ellers er blevet forbigået i alt for stor stilhed i Norge. Dog frastødtes han af den behanding, som hans kolleger, de første psykatere, fik i offentligheden, og deri kan jeg følge ham.… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

En sort & enhvid kvinde?

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Sort, tror jeg. Biden er begejstret for Michelle Obama.

Ang. mit indlæg ovenfor, så overser man måske nemt, at den overlæge, som Steen har skrevet sit indlæg om er identisk med den psykiater, jeg skrev om.

MagnusH
Guest
MagnusH

Demokraterna i USA tycks ha gripits av gelanskap!

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Ud over håndsprit der er noget for sig og synes emne for ekstra undervisning, er det ikke sådan at børn, allerede fra børnehaveklasserne i tider med fjernundervisning og børneaviser og jeg ved ikke hvad, lærer at is og alkohol nærmest går lige i blodet?

Michael
Guest
Michael

Toppen i demokraterne ved godt den er gal. Selv med mediernes velvilje til at dække over Biden, slipper Biden ikke for mindst en debat med Trump – Biden bliver splittet ad. Demokraterne blev taget på sengen af et ukvalificeret, ekstremt venstreorienteret sæt kandidater. De var nødt til at spille Sanders af banen. Det har de gjort nu. Næste trin er at få konventet til at vælge en anden kandidat. Andrew Cuomo, borgmester i New York, er mit bud. Der bliver arbejdet bag scenen.

Sømand
Guest
Sømand

Biden træder tilbage op til Partikonventet pga.? Andrew Cuomo bliver valgt som præsidentkandidat, den køber jeg. Mon ikke det så bliver Stacey Abrams fra Georgia som Vicepræsidentkandidat, hun er Afrika-akamerikaner. Det er der folk der mener er en mulighed.
Bidens kone er læge, det lader til hun har overset sit lægeløfte.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Måske handler det for demokraterne om at udnytte Joe Bidens goodwill og kombinere den med en intelligent, ung og stærk men politisk uprøvet vicepræsident, som overtager hen ad vejen: Michelle Obama

Peter Buch
Guest
Peter Buch

…bør de fleste enes om at vedkommende må være mentalt fungerende… Her kunne bemærkes at der i en anden tid, under andre forhold var tale om, at det IKKE var under den sindssyge konge Danmark led det største tab i historien, tabet af Norge. Det var under Frederik 6. Hvorom hr. Bjørn skriver: Frederik 6. var ingen fremragende begavelse, men i besiddelse af dømmekraft og handledygtighed…Kongen savnede analytiske evner og havde intet overblik over de store udenrigspolitiske udfordringer, som han i sin lange regeringstid blev stillet over for; efterhånden blev han identificeret med modstand mod enhver samfundsmæssig forandring. Claus Bjørn:… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg afviser realpolitik som argument mod de sidste sætninge, undtagen den om den lærde læser, Danmark som den lille, vi kunne aldrig vinde i kamp med Tyskland og al det. Virkeligheden er til tider den man skaber. Værdier nogle man vælger. I den korte forklaring skriver jeg – karmaloven. Lillebror Carl/Haakon 7. viste storebror Christian 10. hvordan man retteligt kunne og burde handle. At det danske kongehus ikke mig bekendt havde planer for udtrykken skarpeste modstand mod kapitulation, ikke havde planer for flugt, endsige planer for slutten sig til kæmpende, al dette efter mit ringe kendskab til begivenheder og kilderne,… Read more »

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Måske ikke ligefrem dement, men så pre-dement og fra pre-demens til demens er der som regel kun et par år!
Jo Biden er 77 men vi skal også huske på at Trump er 73! Måske amerikanerne bør se på nogen, som ikke er en oldsag!
Man behøver ikke være affældig fordi man er gammel, men man skal man være præsident i USA så skal man være ualmindelig skarp!