21
apr
Seneste opdatering: 22/4-20 kl. 1543
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Magtens ansigt er svøbt ind i eufemismer

I februar holdt Tommy Robinson dette foredrag i Sankt Petersborg. Det kommer først i en god kvalitet nu, og You Tube censurerer det naturligvis prompte. En måned senere omtalte Tommy muligheden af at emigrere til Rusland fra det liv som ikke-person, England har givet ham. Michael Pihl skriver: Youtube censur – men hvorfor?

Jeg har fulgt ham fra starten for ti år siden, jeg har mødt ham tre gange, og det hører til mit skrivende livs stjernestunder. Jeg kan kende ægthed og mod, når jeg møder dem. Første gang var for otte år siden, hvor han endnu ikke var blevet farlig nok for magten. Det blev han, og så viste magten et af sine andre sande ansigter, der til daglig er svøbt ind i eufemismer.

Her er en tankevækkende samtale mellem den russiske arrangør  af Petersborg-mødet og Tommy, der diskuterer totalitarisme i deres respektive lande,  Rusland er ikke noget forebilledligt demokrati heller, og værre end England. Begge er mest kritiske over for deres eget land. Det er to vidende mennesker, der er ret enige om, hvordan verden burde se ud.

This video has been taken down by YouTube because of its damaging factual content. Tommy recently visited Russia and spoke at a conference organised by Russian Libertarians. Tommy Robinson methodically and comprehensively exposed a massive institutional cover up by the British State. The police, politicians and local councils were complicit in hiding the industrialised rape, abuse and molestation of British children for decades. These crimes have been and continue to be carried out by organised Muslim rape gangs throughout the United Kingdom.

Corona-smitten kan ramme illegale

af Kirsten Damgaard, kulturpsykolog

Corona-smitten kan ramme illegale eller bringes ind i landet med illegale. Hvad gør staten i den forbindelse? Jeg advarer bl.a. på grund af min egen smitte med tuberkulose, da jeg er vidende om at flere andre i integrationsbranchen også blev syge af TB i starten af årtusindet. Her var tale om jobmæssige kontakter.

Det estimerede antal illegale indvandrere i Danmark i 2018 er på ca. 26.000. Det er en stigning på 18 procent siden den seneste opgørelse i 2016 fra forskningsenheden, og en stigning på over 9.000 personer siden 2014, hvor Rockwoolfonden som de første anslog et estimat. (8. dec. 2019 www.rockwoolfonden.dk).

“Dertil er der et antal uregistrerede udlændinge, som er hjemløse i Danmark. De hænger ud sammen med andre udsatte og er vant til, at de ikke kan få hjælp til behandling i vores sundhedsvæsen. Det problem er der ikke kommet nogen løsning på.” (citat fra artikel “Frygt for flere hjemløse” i hus Forbi april 2020 )

Som følge af mit mangesidige arbejde i integrationsbranchen kender jeg også til diverse fusk: to personer på det samme sygsikringskort, en mand der udgiver sig for at være sin søns søn, en udlænding fik abort på et dansk sygesikringskort, navneskift og ny indrejse, en mand der giftede sig med sin datter, for at hun kunne få ophold, at sende en anden til faderskabstest, osv. osv.

Jeg håber myndighederne begynder at checke asylsøgende og illegale udlændinge for covid-19, og de bør de virkelig være opmærksom på en del udlændinges fantasifulde påhit, for ikke at fremstå, som den person de er.

Det er indlysende at højere krav for at opnå opholdstilladelse, øget repatriering af kulturfremmede, samt hjemsendelse af alle subsistensløse vil øge muligheden for at høvle en bid af den økonomiske recession der kommer. Muligvis vil det også, i kombination med bedre offentlig økonomi, højne folkesundheden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Allan Gorm LarsenRealist2SantorPeter BuchHjelmer Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg håber, han vælger Ungarn, ikke Rusland. De sidste er, som kineserne, lidt for farlige at lege med, den dag de ikke længere mener at kunne bruge ham i propagandaøjemed og måske ligefrem ser sig vrede på ham.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

“Jeg håber, han vælger Ungarn”. De engelske myndigheder håber sikkert også – uanset. Hvad der tjener kone og børn bedst er som sædvanlig ikke med i billedet. Men herregud, det blver jo heller aldrig til noget, for efter lidt af den opmærksomhed, som Tommy Boy angler så voldsomt efter, vil han jo blive nødt til at arbejde. I øvrigt gør jeg opmærksom på, at det kan skyldes tekniske årsager, når YouTube afviser en video. Mine sikkerhedsforanstaltninger reagerer fx altid hurtigt og voldsomt, hvis jeg undtagelsvist logger ind på document.dk. Og så til kulturpsykolog Kirsten Damgaards artikel, der burde på forsiden… Read more »

Realist2
Guest
Realist2

Du er simpelthen for meget Himmelblå. Du lever åbenbart i en verden, hvor modstand mod massevoldtægter og pædofili er “opmærksomhedssøgende adfærd” og “ligegyldighed over for egen familie”.

Hvorfor taler du altid problemet ned til ingenting? Hvad har du investeret i muslimske voldtægsbander?

“I øvrigt gør jeg opmærksom på, at det kan skyldes tekniske årsager, når YouTube afviser en video…”
-Himmelblå

Nårh ja selvfølgelig. Det kunne jo også være derfor. Tak for at gøre opmærksom på dette virkeligsfornægtende scenarie. Pyt med ytringsfriheden, det er da også ligemeget…

SpyttPåEnAraberDagen
Guest
SpyttPåEnAraberDagen

Corona-smitten kan ramme illegale? Og hva så? Illegal betyr ulovlig. Illegal betyr at de har krenket et lands grense og nå oppholder seg ulovlig i det landet. Illegal betyr at de ikke har noen rettigheter. Man bør håpe at de får corona og forsvinner. Det er som hele verden plutselig har èn hjerne på deling. Folk prater om illegale flykninger som må hjelpes. Man hjelper ikke kriminelle. Det er faktisk ulovlig å hjelpe kriminelle. Så den som hjelper en illegal bryter loven. Jeg ser artikkelen er skrevet av en kvinne, så det er ikke overraskende. Kvinner skal på død og… Read more »

Rene
Guest
Rene

Det er ikke mor indtil itet der driver det. Det er tanken om selv at stå hjælpeløs uden at få hjælp ……DET driver rigtigt meget.

Rene
Guest
Rene

….Det er ikke mor instinktet ..Det er ikke mor instinktet.

guest
Guest
guest

Europa skylder Erdogan at besvare Tyrkiets angreb på Grækenlands grænser med Corona-ramte migranter som våben. Fra nu af bør der gælde følgende: Hvert år snigløber muslimske migranter Europas grænser med Erdogans hjælp – det samme antal unge muslimer opsamles i Europa og sendes straks til Tyrkiets grænse til Grækenland. Her skal de skubbes over grænselinien til deres kære muslimske broder Erdogan. Han elsker jo muslimerne. Så bliver der balance i folkevandringen.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“det samme antal unge muslimer opsamles i Europa og sendes straks til Tyrkiets grænse til Grækenland”

Det er nok ikke noget du skal forvente kommer til at ske.

Santor
Guest
Santor

Som trussel ville det moské virke !

guest
Guest
guest

Du har desværre ret; så længe de få rådne magtfulde europæiske politikere udøver femte kolonne virksomhed for de islamiske erobrere. Machiavelli, som nok har læst koranen, ville i dag have sagt: – “Det er sikrere at være frygtet end elsket. En fyrste [= religion som islam] skal aldrig have andet mål end krigen. – Den eneste sikre måde at erobre et land på er at ødelægge det.” – Machiavellis råd for, hvis den folkelige opbakning svigter, var at indlede en krig eller provokere en fremmed fyrste [= religion som islam] til at angribe. Churchill, ville i dag have sagt: –… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

De gode gamle dage:
Erindrer Verner Nissen chef for Tilsynet med Udlændinge eller Fremmedpolitiet citeret i Hovedbladet for at udtale, myndighederne, læs Nissen som talsperson, mente der var omkring 10.000 illegale i Danmark 1970.
https://da.wikipedia.org/wiki/Hovedbladet
Udlændingekontrollen overførtes 1.1.1984 iht. lov 226 af 8.6.1983 til Direktoratet for Udlændinge, og Tilsynet for Udlændinge nedlagdes…
archivesportaleurope.net/ead-display/-/ead/pl/aicode/DK-00000001865/type/fa/id/0000074677368058/dbid/C197349236

Santor
Guest
Santor

Ja, man skal nok ikke, som i slet ikke, stole på de officielle tal, der er Danmark lige så uhæderlige som kineserne.

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Ja, det har længe været sådan at man hellere “dræber budbringeren, Tommy Robinson” end at gøre noget ved uvæsenet.
Hvad skal vi i grunden med alle de illegale/legale?! migranter, som ofte medbringer uhyggelige sygdomme. Er det den politiske korrekthed som nager, siden så mange får lov til at passere, uden, på at mindste måde blive kontrolleret.