22
apr
Seneste opdatering: 23/4-20 kl. 0022
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige obefintliga krisberedskap: “Ni är ansvariga för att folk dör!”

Sådan sluttede svenske politikere omkring den kolde krigs ophør. Militæret blev skåret ned til en tiendedel, nødlagre af mad, brændstof, medicin, våben og felthospitaler skrottedes eller blev foræret til den tredje verden og Baltstaterne.

Nu skulle pengene bruges på at skifte den svenske befolkning ud, for folk og nationer så politikerne som det største onde i deres enfoldige optik, og foran lå det multikulturelle Utopia, der nu skulle indføres med vold og magt og med den ukuelige, svenske effektivitet og optimisme.

“Give me your tired, your poor, your huddled masses yearning to breathe free”

Det handlede hverken om flygtninge, arbejdskraft eller lave fødselstal, det handlede om at “the tired, the poor, the huddled masses yearning to breathe free,” skulle komme og befri den svenske elite for arvesynd, nation og “the white mans burden.”

Og så skulle de naturligvis købe nogle sofaer og tv apparater og holde forbruget oppe, uden hvilket ingen kapitalisme dur. Storbankernes interesser blev forklædt som godhed uden ende af personer som Persson og Reinfeldt. Men nu falder maskerne, og læg mærke til at ingen svensk journalist endnu tør stille spørgsmålet: “Hvad skulle vi så med 3.2 mio fremmede, som vi ikke har råd til at forsørge?” Men det vil komme, når det svenske folk har lidt nok.

Dette er mange ødelagte, voldtagne og dræbte liv siden, og de er endnu ikke draget til ansvar, men hvis en lille virus og dens mutationer kan vælte globalismen, kan den også vælte en svensk politikernomenklatura. Det tager måske bare lidt længere tid.

 “Hvorfor bliver der altid krig?”

Det mere voksne og konservative gemyt ved godt, at den næste krig altid er under udarbejdelse, og Europa har med islam givetvis allerede grundlagt sine næste krige. Min gamle lærer i Østre Borgerdyd og senere ven, modstandsmanden og fhv. kommunist Peter P. Rohde indleder sine erindringer Midt i en Ismetid (1914-1970) med som dreng at sige i 1905: “Far, hvorfor bliver der aldrig krig?” Hans tinsoldater higer mod den virkelige verden. Han slutter i 1975 med ordene: “Hvorfor bliver der altid krig?” Hans liv havde forløbet i den blodigste tid i verdenshistorien.

Danmark er ikke noget for Berlingske

Af: Lars Hedegaard

Avisen har det skidt med den danske udløber af den oprindeligt franske Generation Identitær (GI), og to talsmænd for bevægelsen har været modige nok til at stille op til et interview.

“De ser sig selv som “spydspidsen” i Europas kamp. Men på Nørrebro ulmer hadet til dem”, lyder rubrikken. Hvilken overraskelse! I bydelen ulmer der også had til politiet og alt andet, der minder om Danmark, så hvorfor skulle Generation Identitær være en undtagelse?

Hadet ulmer også på Berlingske, som knapt bemærker, at Nørrebro er hjemsted for to andre identiteter, der ikke giver fem flade øre for Danmark: Dels den muhamedanske identitet og dels gruppen af velbeslåede tilhængere af Enhedslisten og De radikale, der elsker islam og foragter den danske almue. Samtidig med, at de sender deres børn i privatskole, så de slipper for at skulle omgås alt for mange kulturberigere. Men det kunne aldrig falde Berlingske ind at gøre de sidstnævnte identiteter til et problem.

Tonen slås an fra begyndelsen: Den tyske efterretningstjeneste har sat GI på overvågningslisten, og i Østrig taler man om et decideret forbud. En terrorist har nemlig doneret penge til en af de østrigske aktivister. Og jeg har som skatteborger givet penge til Berlingske, uden at nogen af den grund har gjort organet ansvarligt for mine handlinger og meninger.

Så er det også galt, at man på Generation Identitærs sommermøder øver selvforsvar “Kan du forestille dig, at den type aktiviteter tiltrækker voldsparate?” spørger journalisten. Et besynderligt spørgsmål: Hvis voldsparate ved, at deres ofre kan forsvare sig, vil de naturligvis tøve med at gribe til vold.

Og sådan fortsætter den journalistiske lirum-larum med årtiers henkogte dumheder. Til sidst vil den kvindelige reporter have de to GI-talsmænd til at give en definition på danskhed. Det er som bekendt svært, fordi danskhed er noget man føler.

Så er det meget lettere at definere, hvem der i hvert fald ikke er og aldrig bliver landsmænd: Folk, der har inviteret sig selv til landet for at påtvinge os en blodtørstig retsorden, som iklæder sig muhamedansk uniform, bliver ved med at give deres børn islamiske navne – og som i øvrigt kan kendes på deres konstante brokkeri over danskernes ondskab.

Hvis Berlingske skulle få tid, kunne avisen passende spørge nogle af dem, hvad i helvede de laver i Danmark.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
11 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
SpöjaRövMinuciusNeiTilSverigeHaterSverigeIvan Dybdal Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
SpöjaRöv
Guest
SpöjaRöv

På 1960-tallet så banket min far dritten ut av svensker hver eneste helg. Svenskene kom til Norge for å feste og prøve seg på norske damer. De ble rundjult og jaget tilbake over grensa. Det er på tide at vi tar opp igjen den tradisjonen. Ser du en svenske i Danmark eller Norge, så gi svinet et helvete og jag det tilbake over grensa. Det fungerte på 1960-tallet og det fungerer nå. Svenskene skal få svi for det de har gjort mot oss.

Minucius
Guest
Minucius

“..spørge nogle af dem, hvad i helvede de laver i Danmark.” Hihi, nu ikke for at være Rasmus-modsat, MEN.. Det er vel ret åbenlyst hvad folkegrupperne fra de varme lande laver i Vesten (nyder frugten af den hårdt tilkæmpede vestlige teknologiske-økonomiske-sociale overflods-modernitet). Og man må jo også sige, at de selvsamme grupper ikke har tiltvunget sig adgang. Tværtimod er de blevet inviteret direkte/formelt (via uddelingen af universelle rettigheder) af de vestlige regeringer og mere indirekte/uformelt af Vestens politiske-økonomiske-kulturelle konsensus-skabende magteliter. Og de har aldrig fået at vide de skulle betale med opsigelsen af deres kultur-religion eller etniske karakter for adgangsbilletten… Read more »

HaterSverige
Guest
HaterSverige

Kan ikke Sverige bare legge seg ned å dø, denne seigpining begynner å bli sitsom. Sverige er jo ferdig uansett hva som skjer nå, det er umulig å komme tilbake til dit Sverige var. Det er altfor sent. Så hva forsøker egentlig folk å redde? Jo fortere Sverige forsvinner, desto bedre for oss normale mennesker. Hvor tror dere utlendigene reiser når de har rasert Sverige så mye at ingen orker å være der? Da kommer de til Danmark og Norge. Nå har Sverige gått på kunstig åndedrett i 5 år og jeg foreslår at vi drar ut ledningen. Sverige kan… Read more »

Ivan Dybdal
Guest
Ivan Dybdal

Det Radikale Venstre bestemmer. De sørger for at fredsbesætterne kommer ind i Danmark. Så kan danskerne lære det! 🙂

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Hykleri, løgn og bedrag præger samfundet i dag. Rød eller blå, et fedt!. Glimrende artikel, til UG.

guest
Guest
guest

“…Nu skulle pengene bruges på at skifte den svenske befolkning ud,…” – Der er fordele ved at skifte svenskerne ud med muslimer. Den største fordel er nok, at de muslimske BZ’ere ikke bruger toiletpapir og derved spares et større beløb når toiletpapirmøllerne lukkes. Da samme muslimer ikke gerne bruger toiletkummer, kan alle svenske toiletkummer afmonteres og sælges på de sorte markeder i Østeuropa, for derved at indtjene god valuta. De fleste hospitaler kan også lukkes, idét koranen generelt (an)befaler kameltis som det bedste lægemiddel til alt, lige fra coronavirus til brækkede ben. Socialhjælp og ældrepension er uislamisk føleri; så her… Read more »

NeiTilSverige
Guest
NeiTilSverige

Ulempen for oss er at når de har ødelagt Sverige så mye at ingenting kan leve der, så kommer de til Danmark og Norge. Og det er ikke lenge til, om noen få år så kommer alle utlendinger i Sverige til Danmark og Norge. Derfor må Sverige knuses en gang for alle og det må skje nå. Erstatt Sverige med et glødene hull i bakken, det er det mest fornuftige vi kan gjøre nå, fjern alt en gang for alle.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Egentligt syntes jeg at Det Radikale Venstre har ført en menneskefjendsk, en underlødig snævertsynet politik, det ser vi nu hvor alle deres våde drømme blevet en realitet, Nørrebro et godt eksempel på hvordan volden Det Radikale Venstres våde drømme udleves, hvordan islamisk ondskab islamisk bandekriminalitet har frit spil, at nu helt har taget overhånd, ja ligefrem svenske tilstande! Når Islam forsvinder, når alt offentlig støtte forsvinder i coronakrisens spor, hvad skal der blive af Det Radikale Venstre ? Vil de fortsætte med at føre krig imod folket, en underlødig en mennesfjendsk snævertsynet politik ? Ja det vil de, deres had… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

I betragtning af Lars Hedegaards hyppige påstande om, at han ikke nedlader sig til at læse danske aviser, er han forbløffende velorienteret om inholdet, som han næsten dagligt kommenterer på facebook.

I øvrigt læste jeg den omtalte artikel og fandt den ret neutral. Generation Identitær er først nu ved at blive kendt, og det er vel ikke så sært, at der gøres opmærksom på, hvor de har deres modstandere. Artiklen var forsynet med et billede af to nydelige unge mænd, og det var modigt af dem at stille op til fotografering.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Tendentiøse danske journalister findes på alle MSM, folk som er ude i et personligt ærinde og som forfølger egne politiske mål! Ikke kun de tre store dagblade men også TV og radio. Journalisternes egen fagforening offentliggjorde i 2012 en opinionsundersøgelse hvor resultatet viste at 80% af alle journalister ville stemme rødt. Enhedslisten blev største parti og kunne danne regering med RV. og SF! Det er journalister med de holdninger som skriver i Berlingske. Det er måske derfor læsertallet rasler ned!

Poul
Guest
Poul

MSM journalister er venstreorienterede aktivister, sådan har det været siden 70’erne hvor de opdagede at de kunne flytte folks holdninger (og stemmer) via medierne. Højrefløjen har ikke opdaget det endnu. Spørgsmålet er hvorfor ingen her føler at den mission med at oplyse og påvirke danskerne er vigtigt nok til at tage en journalistuddannelse og/eller åbne sit eget rigtige store medie, istedet for at lave små blogs og kalde det en kort avis? Så kunne de eksempelvis spørge statsministeren direkte om hun ville uddybe hvad hun mente da hun i folketinget i går sagde “jeg er fra landet, så jeg vil… Read more »

Santor
Guest
Santor

Den eneste måde at støtte et godt initiativ, som GI på, er selv at gøre det, der er ingen andre der gør det og slet ikke staten. Hermed en opfordring til støtte GI. Tak 🙂

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Er kvaliteten høj nok vil folk, flere og flere læse ting, og se det på deres skærme.
Det ER svært at censurere fuldstændigt, derfor er det eneste at fortsætte uden at blive druknet i alt for meget uvæsentlig støj, og al for meget slinger i valsen.
Naturligvis har den slags skattestøttede det dårligt. De er ikke alle kommunister. Inderst inde.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Det har du meget ret i. Man skal også tænke på, at en avis aldrig vil kunne løbe rundt, hvis ikke den henvender sig til et segment af en vis bredde. Det har Lars Hedegaard personligt erfaret. For år tilbage holdt jeg JP, selv om Per Nyholm gjorde mig rasende en gang om ugen, og der også var andre skribenter, jeg ikke brød mig om. Jeg både skrev til journalisterne personligt og ringede til JP, og af og til fik jeg ret. Berlingske har pt. en flok kvinder, der vælter sig i pseudoproblemer og med fordel kan dysse sig selv… Read more »