23
apr
Seneste opdatering: 23/4-20 kl. 2231
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Corona bliver et paradigmeskift. EU, globalismen og massemigrationen er færdig

Rådene er naturligvis LCHF, zink og rigeligt med C-vitamin, som selv Läkartidningen anbefaler idag. Dertil selen, D-vitamin, magnesium, selen og kollodialt sølv. Får du statiner, drop dem, de forværrer en Corona infektion, og gavner i forvejen ingen andre en medicinalindustrien, hvis største kasseko de er. Forlad dig ikke på vaccine og immunitet med et muterende virus. Der må en fungerende behandling til.

Bern ved også, at den spanske syge kom i tre bølger over tre år, hvor den anden var værst. Han runder også Kina, Trump, oliepriserne, fødevaremangel i Sverige og når Sverige ikke længere kan forsørge 3 mio. økonomiske migranter. Så begynder de rigtige problemer. Pia Kjærsgaards atten år gamle broklap i Øresundsbroen lever endnu i mulighedernes verden.

Black Pigeon: Rome – persepctive and historic echos

I de næste formentlig to år må man rejse i fantasien og erindringen. Dagens maniske rejseri kommer ikke igen lige med det samme, hvis nogensinde. Ingen der interesserer sig for Vestens livsform, kan nogensinde udtømme Roms rigdomme. Det er byen, man altid vil vende tilbage til.

Jeg kom der ret sent i mit omfattende rejseliv, først i 1986 hvor jeg befandt mig sommeren over hos venner i Split, og ved et tilfælde så, at det der gik en færge til Pescara og en motorvej til Rom. En nats sejlads og 230 kilometer. Alle ungdommens historie- og latin timer kom tilbage med nytte, og vi blev i Rom i fjorten dage, ikke mindst for at spise og drikke, og så købte jeg mit livs racercykel for overkommelige penge.

Men det var alt for kort alligevel. Jeg vil altid tilbage. Dengang – jeg var 35 år – forstod jeg for første gang nogle af mine lærere og Per Krarup, at de mere levede under den romerske republik end i nutiden. Rom var nutid for dem. Det var det prisme, de så deres samtid i.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
ReneStefan the GreatTim PallisPeter Buchsteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Sverige har, som vi andre, tørke nu. En særlig sårbar tid, hvor markafgrøder endnu ikke har nået at sætte dybe rødder. Hvis det fortsætter, og der er pt ikke udsigt til nedbør af afgørende mængder, ja så er der endnu en af apokalypsens fire ryttere, sulten, med på ridtet ind i Sverige hvor krigen og pesten i forvejen er plantet.

https://www.smhi.se/vadret/vadret-i-sverige/varningar#ws=wpt-a,proxy=wpt-a,district=none,page=wpt-warning-alla

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Advarsel: Ikke egnet for veganere.
Ikke specifikt rettet mod lokale egne, men perspektiv for enorme områder og rigtig store befolkningstal.
https://www.youtube.com/watch?v=vpTHi7O66pI

Peter Buch
Guest
Peter Buch

When we start with no grass, what do the animal herds that we bring in eat? I didn’t understand the answer. Can someone point to a lucid explanation? Allan Savory 3 months ago This is asked often so here is the answer and hope it helps. We have not had to ever feed animals hay or other feed when starting to use them to regenerate land, except in cases of mine reclamation. In those situations, the soil brought up from underground is devoid of seed and we have fed cheap hay to cattle when starting the vegetation growth on that… Read more »

Rene
Guest
Rene

@Peter Buch
Tak for linket, og for advarsel . For ja,- det er da MEGET hård kost for veganere o.lign. Der skal man være lidt forsigtig og nænsom.

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Hej Steen – Jeg boede 1 1/2 år i Rom i slutningen af 50erne. Jeg kom tit i Det danske Akademi, Via Zanardelli nær Piazza Navona. Kendte godt Per Krarup og hans kone, som den gang var direktør for akademiet. Skønt sted. Jeg kørte rundt på en Vestpa. Sikke en pragtfuld by. Det snakker vi om en dag ikke?

guest
Guest
guest

Kostråd i en ramadag-tid. Det vil udløse et ramaskrig, hvis Ramallah Radio’s danske filial, moské kaldt DR’s afdeling for religiøs Agitprop, ikke udsender det årlige bønneråb fra DR’s bedehus på Amager om ramadagen. I dag er nemlig Ramadag for Vishnus syvende inkarnation og helten i det store helteepos Ramayana fra 400-200 f.v.t, hvor Rama fremstår som idealbilledet på den rette fyrste, husbond og søn, der i alle sammenhænge følger dharma, de moralske forpligtelser der er foreskrevet ham. En anden orientalsk overtro overtog senere Rama, for at bruge ham i deres religiøse propaganda. DR’s Agitprop afdeling vil i aften forklare de… Read more »

Stefan the Great
Guest
Stefan the Great

“EU, globalismen og massemigrationen er færdig”
Really ?
I’m sure other things are “færdig”, but not these in the title.

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Peter Buch
Guest
Peter Buch
Peter Buch
Guest
Peter Buch