23
apr
Seneste opdatering: 25/4-20 kl. 0030
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det er jo ikke så godt, når mine livvagter kræver livvagter”

Muslimer vil have bønnekald med Corona som påskud

Såkaldt danske muslimer vil have tilladelse til bønnekald i et brev til minister Tesfaye. Islam vil ALTID flytte sine positioner frem, fordi det grundlæggende er en erobringsideologi. Samliv med islam er derfor som at leve i et ægteskab, der er en kronisk magtkamp. Der er kun en ting, der er værre,og det er ikke at tage magtkampen og tabe den.

Under denne vanskelige tid har vi anmodet Kirkeministeren og en håndfuld borgmestre om at give tilladelse til oplæsning af bønnekald fra vores moskeer. Baggrunden for anmodningen er at give psykisk støtte til muslimer, mens den overfor ikke – muslimer ville være bevis på, at Danmark er et mangfoldigt land, der respekterer forskellighed. Det er Dansk Islamisk Trossamfunds opfattelse, at der er behov for psykisk støtte og motivation til borgerne fra de i Danmark eksisterende trosretninger, således at vi i fællesskab kan bevise, at vi i Danmark står sammen i denne svære tid, uanset religiøs overbevisning.

I den anledning anmoder vi, Integrationsministeren, om at tillade bønnekald fra vores menigheder. Vores ønske om bønnekald handler om en simpel aktivitet, idet en imam skal læse bønnekald gennem mikrofon, der maksimum kan høres indenfor en radius på 10 meter. Det er alene de tilfældige forbipasserende, der ville kunne høre bønnekaldet, hvorfor aktiviteten ikke ville være i strid med forsamlings -forbuddet. Vores frivillige ville optage bønnekaldet og lægge det ind på vores hjemmeside og sociale medier. Vi ønsker tilladelse til denne aktivitet primært om fredagen, og hvis det er muligt flere gange om dagen. Afholdelse af ramadanen i muslimske miljøerIntegrationsministeren Mattias Tesfaye


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Rasmus PaludanAllan Gorm LarseninoArnfred FiilsmanTræt Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Uforskammet når eksempelvis Frankrig der er så nedluset af utilpassede muslimer, Frankrig i tiggergang vil have penge fra os i nord 1 trilliard euro er nævnt et abstrakt beløb, i værdiløse eurobonds, sådanne penge er for evigt tabt! Betingelsen SKAL istedet være at Frankrig hele Vesteuropa først skiller sig af med denne dødvægt til Islamismen, EU’s dårlige økonomi naturligvis selvforskyldt, skyldes Islam en menneskefjendsk ond ideologie der ikke har sin gang på jorden! Kast denne dødsvægt til Islam overbord, uforskammet at EU lande idag tigger penge, så længe de har islamister på offentlig forsørgelse, nu pengene regulært går til islamisk… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Macron advare nu EU’s befolkning, at om ikke Sydeuropa og især Frankrig får penge via EU ( i mellemtiden er beløbet steget fra 1 trilliard Euro til 1,5 trilliard Euro) Macron advare at om ikke de får vores penge, kommer der meget mere populisme!!! (Populist definition is – a member of a political party claiming to represent the common people ) En trussel vi kan leve med, en fremtid hvor sandsynligt på hvert gadehjørne en “Paludan” der står og afbrænder koraner, i min verden er populisme noget meget positivt, i Macrons verden negativt med relation til Le Pen til det… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

..og snakker med meg selv..
Som du gjør alldeles utmerket..
Gode innlegg begge som jeg har lest og er enig med..flere likes betyr jo at flere liker de..godt mot.
Så kommer Margrethe igjen på min plass..
Heja Rasmus Paludan..som jeg har sagt siden før valget..
hilsen sussebassa

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

@ sussebassa tak for skulderklap, ja Margrethe hendes navn dukker op engang imellem, pynter i statestikken. Dagens glade budskab vel nok Macron der frygter at der kommer langt mere populisme, som når Tordenskjold hans soldater gav det indtryk at være langt flere end i virkeligheden, populisme naturligvis intet at frygte, tænker også Macron får ret at der kommer langt mere populisme, langt flere som eksempelvis Paludan (ja Danmark har også sine nationalhelte) imens skumle typer som Merkel & Macron selv er skyld i at populismen vokser at tryk avler modtryk, uforståeligt hvor længe sådanne som Merkel som Macron indædt vil… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“lad dem bare blive i den angst at der kommer langt mere populisme, kun glædeligt for det er intet at frygte”

Kan du garantere, at de her populister ubetinget vil respektere div. menneskerettigheder?

Umiddelbart ser det nemlig ud til, at der er lidt småproblemer i f.eks. Ungarn…

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ja Ungarn kan jeg garantere for, men ikke for resten af EU, de lande der nu er nedlusede i muslimsk vold og terror på bekostning af folket!

Islamisk multi-kulti har intet med menneskerettigheder at gøre, tværtimod, tilflugt i Ungarn ses da også allerede nu af mange danske som en allersidste, men sikker udvej!

https://www.youtube.com/watch?v=OBeZdOWiReE

“Danskerne bliver ikke herre i eget hus, om ikke muhammedanerne kastes ud!”

Træt
Guest
Træt

Der er ikke problemer for ungarere i Ungarn. Eurofile EU-verdensborgere, der føler sig hævet over deres landsmænd, og ønsker den muslimske pest til landet, har muligvis problemer.
Stik dem en tudekiks.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

1 – 1.5 trilliard €?!? 🙄

Der er forhåbentligt tale om en fejloversættelse? 🤔

Mon ikke der skulle have stået 1 – 1.5 billion € – altså 1000 – 1500 milliarder € -?

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Godt Niels du lige fik dette sat på plads at intet misforståes, jeg kikkede idag på engelssproget tv, noterer ukritiskt, at naturligvis en trilliard er en billion i oversættelse til dansk, enig 1000 – 1500 milliarder Euro i dansk oversættelse, tak Niels for klartekst.

Charles
Guest
Charles

Hvad mener du med populisme.?
De islamkritiske partier og organisationer, er det dem du taler om. ?

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

(Populist definition is – a member of a political party claiming to represent the common people ) Ud fra denne korte engelske fortolkning vil jeg eksempelvis betegne Paludan som værende en sand populist. “De islamkritiske partier og organisationer” Charles som du selv skriver det dækker vist ganske godt over betegnelsen populisme, et parti eller en organisation der står op for folket, men ofte er folket også blevet beskyldt for at hverisær være populister når vi ytrer os islamkritiskt eller i et forsvar for folket generelt, det syntes jeg personligt også er okey at forbinde med populisme, men mere officielt en… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

“Hvad mener du med populisme.? De islamkritiske partier og organisationer, er det dem du taler om. ?” Dette link anno 2015 beskriver udmærket hvad populismen vi er oppe imod: Islamic Jihad: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION ISIS: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Al-Qaeda: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Taliban: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Boko Haram: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Al-Nusra: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Abu Sayyaf: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Al-Badr: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Muslim Brotherhood: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Lashkar-e-Taiba: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Ansaru: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Jemaah Islamiyah: AN ISLAMIC TERROR ORGANIZATION Abdullah Azzam Brigades: AN ISLAMIC TERROR… Read more »

ino
Guest
ino

Pæne mennesker, i særdeleshed demokratisk sindede mennesker, bliver nødt til at tage afstand fra islam. Det duer ikke længere bare at lade som om det ikke kommer os ved. Det duer heller ikke at spille uvidende – som de fleste politikere.

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

NEJ,NEJ, OG ATTER NEJ. Vi kender det til ulidelighed, det skal ,i begyndelsen, kun ske i det små, men hvad så senere?. Kravene vil med tiden blive større, opstilling af store højttalere, samt krav om at skrue op for lyden. Bygning af minareter, hvor “bønnekaldene” skriges ud i fire verdenshjørner.
Jeg oplevede det selv under et besøg i den arabiske landsby Akko i Israel, hvor det er tilladt.
Er der ikke larm nok?. Skal vi virkelig belemres med sådanne Dette vræl fem gange dagligt? Første gang kl. 5,00, morgen. Jeg siger NEJ!!!!!.

Arnfred Fiilsman
Guest
Arnfred Fiilsman

Har set, at der åbenbart er store interne problemer i SK. Det forekommer noget amatøragtigt, når der nu rent faktisk er en del kapaciteter i partiet.

Rasmus Paludan
Guest
Rasmus Paludan

Jeg kan oplyse, at der ikke er nogen interne problemer. Vi har en velfungerende ledelse og partiorganisation. Der er naturligvis altid enkeltpersoner, som ikke passer ind, men de forlader heldigvis partiet igen på den ene eller anden måde.

nobody
Guest
nobody

Carola Säg Mig Var Du Står (Long Intro): https://www.youtube.com/watch?v=o2ATBN9KN-Y