26
apr
Seneste opdatering: 26/4-20 kl. 1019
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Misregimentet af Sverige må få følger.” Lördagsintervju 82 med Mikael Willgert.

Trumpfixeringen total i SVT:s nyhetsprogram

Når staten betaler nyhederne, bliver de – statslige nyheder

Det er ligesom, når staten betaler kulturen, så får man statslig kultur. Er Trump virkelig vigtigere end 13 andre statsledere i Europa og verden TILSAMMEN? Er han 84 gange mere væsentlig end formanden for EU Kommissionen, og 54 gange vigtigere end Kinas leder?

Dette er, hvordan der ser ud inde i hovedet på en statslig propagandasender befolket af rødt indoktrinerede statsjournalister. SVT interesserer sig ganske overdrevent for “klimaet”, alt hvad der har med kvinder (såkaldt “ligestilling”) at gøre, men hellere voldtægter i Indien, end den politisk skabte voldtægtseksplosion i Sverige skønt man skulle mene, at en øgning på 1400 procent på en generation burde påkalde sig journalistisk interesse. Den nævnes stort set aldrig for det ville genere dem, der betaler deres løn.

Norge, Danmark og Finland interesserer heller ikke i Stockholm. I øjeblikket er det mest Corona, der fylder, da den stærkt kvindedominerede redaktion overvejende er hypokonder. Dette provinsielle, æterbårne skoleblad betaler Svensson 8 mia kroner for om året. De kalder sig “public service.” Trumpfixeringen total i SVT:s nyhetsprogram. En fördummande personfixering.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16
Deltag i debatten...

avatar
11 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
NusseThomas JensenRenePeter Buchnobody Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Santor
Guest
Santor

Skoleblad, Ha Ha 😉

Det er jo rigtigt at medierne, både i Sverige men også i Danmark, er statens medier. Hvis det var “Folket” der betalte direkte ville det være Folkets medier som det burde være.

Derfor er “statens” medie-støtte mere eller mindre et angreb på folket og som om det ikke er nok ydmygelse, for Folkets egne penge!

Ingen stats-støtte ville skabe flere, mere alsidige og dermed ærlige medier, der er ingen der i længden gider betale for at blive løjet for.

Namsmannen
Guest
Namsmannen

Også i Norge er nå Norsk Rikskringkasting finansiert over skatteseddelen.
Men de øvrige kanaler, som også mottar statsstøtte, er ikke mye bedre.
Sterk venstredreining i det aller meste av media.

Nusse
Guest
Nusse

I Norsk Rikskringkastning (NRK)er det latterliggjøring av Donald Trump opp ad vegge og ned ad stolpe. Dag ut og dag inn. Morgen, middag og kveld. Hva som skjer i våre naboland, Sverige, Danmark og Finland hører vi intet om.
Fordummingen er total. Og dette tøvet og denne ensrettingen er vi tvunget til å betale for. Det er et demokratisk problem.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Vidunderligt åbent og ærligt interview med Mikael Willgert, sådanne også som tileksempel Lars Hedegaard – Steen Raaschou burde tildeles en Kongelig Elefantorden alene af den grund at de opsøger og ærligt formidler sandhed så godt det nu går, idag undtagelsen nu MSM konstant formidler løgn i koncentrat, i denne sammenhæng af løgn på løgn vi skal se Löfven, tydeligvis taber Socialdemokratiet både sit svenske folk og Sverige ved at gå tabt i deres islamiske helvede, umuligt at tage sig igennem corona, og samtidigt have muslimer på offentligt forsørgelse, der er umuligt! Löfven har i regulært ondskab valgt ondskaben, foreløbig med… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Brandgodt interview Swebb TV leverer. De er så meget bedre end samtlige MSM TV stationer tilsammen.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Fint interview, og jeg håber at gense Erik Berglund, der i starten er meget stiv men tøer op og er god til både at stille og besvare spørgsmål. Beroligende at høre, at man ikke levner “Klimathysterikeren” alias “Klimat-Jesus” Thunbeg mange chancer for at holde fast i opmærksomheden ved at forsøge sig som “Corona-Jesus”. Stakkels forkvaklede barn. Så Mikael Willgert ønsker ud fra et ægte demokratisk synspunkt at gøre Swebbtv til et børsnoteret selskab, hvor borgerne kan købe aktier og dermed få indflydelse på et medie, der ikke er statsstyret men uafhængigt af særligt stærke kræfter. Dvs. at Willgert vælger en… Read more »

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Når nu man har så travlt med, hvad de svenske medier beskæftiger sig med, hvad så om DANSKE medier beskæftigede med hvad der foregår af vold, voldtægt og drab, begået af herboende muslimer, men nej. Det strider skam imod MSMs politiske linie.
Nej så hellere klimaet og corona.

Thomas Jensen
Guest
Thomas Jensen

Formidabel statistik, undrer mig ikke. De danske medier har et slemt TDS syndrom, jeg kunne meget vel tro at det er endnu værre i Sverige.
Det er forbløffende så meget energi medierne og venstrefløjen bruger på Trump og Coronasituationen i USA, når det stadigvæk står meget værre til i de fleste vesteuropæiske lande, inkl Sverige. Man kunne næsten få den tanke at de EU-liderlige medier ønsker at henlede opmærksomheden på USA, for at skjule EUs totale sammenbrud i denne krise.
Iøvrigt, Boris og Putin får kun opmærksomhed, fordi de er den liberale elites to mindre fjendebilleder.

Rene
Guest
Rene

Spændende og godt interview med Wilgert. Swebtv er virkelig i den høje ende af kvalitets informativt nyhedsmedie. Jeg håber Wilgert kommer godt igennem også med de økonomiske planer for fremtiden,- han har mere end fortjent det.
Erik Berglund var også en meget positiv oplevelse. De er begge folk, det er godt at se frem til , at høre mere fra.
Vi lever i en tid , hvor troværdig information er essentiel, for ikke at ende fortabt i det kaos der bragt til os, via 40-50 års ansvarsfri eksperimenteren med befolkningsudskiftning , kultur relativering kaos og grænseløshed.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

En kvinde med lidt at sige:
https://www.youtube.com/watch?v=8JlI203vLqk

nobody
Guest
nobody

Hur far man media att vara pa medborgarnas sida?

Varfor inte infora ett skatteavdrag pa upp till 1% i den arliga skattedeklarationen som tas fran nuvarande media budget.

Da kan var och en av oss bestamma ar fran ar vilken tidning/TV o.s.v. vi vill stodja.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg tror det er lettere at lade overvågningen tappe pengene fra ens konto for det forbrug man har.

De 1- max. 2% der i visse lokaliteter er nørder og kan se naboens medier uden de ved det, og skatteål er under alle pmstændigheder svære at ramme…

Men for langt de fleste ville forslaget være bedre end det nuværende. Samt lettere for forbrugere end at skulle oprette sig som kunde for at kunne se alt i et medie, når man måske kun vil se en lille del.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Lars Hedegaard er skam med på holdet. I øjeblikket bruger han ord som “gal”, “dum” og “idiotisk” om Trump og spørger, om han aldrig bliver klogere? Personligt hælder jeg i retning af den kommentator, som på et tidspunkt skrev, at Trump har en psyke som en 12-årig, og det er jo klart, at om så er, kan det ikke undgå at vække enorm opmærksomhed. Det skal Trumps daglige kvidren nok sørge for, og som en anden kommentator skrev, er det, som om at han hver morgen begynder forfra, og at alt det andet er glemt. Jeg har dog stor tillid… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

P.S. Til mine daglige fornøjelser hører besøg på The Times’ hjemmeside, hvor der lidt nede på siden og altid til højre findes en tegning med satire på højt plan og uden hensyntagen til rang og politisk farve, tegneren har fx et godt tag på at tegne sin dronning. “The Donald” optræder i dag med sin “MAGA Juice”, dvs. Make America Great Again rensevæske.

https://www.thetimes.co.uk/

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Om Trump er vigtigere er svært, mange vidste han ville være mere underholdende end andre de kunne stemme på. Tror jeg.
Formand/kvinde for kommisionen er ikke som sådan valgt, og kineseren den der bedst kom til magten i et sygt system såå…
overvejende er hypokonder- foreslås erstattet af: overvejende består af hypokondriner…