29
apr
Seneste opdatering: 30/4-20 kl. 0000
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der var 691 angreb på AfD-politikere og -kontorer i 2019. Det er næsten to angreb om dagen og mere end alle andre partier tilsammen. Martin Sellner er lige blev afbildet som morder i en serie på Das Erste TV. Medierne i EU er blevet til eliten mod folket, for medierne er på magtens side. Altid. Deres hensynsfulde  magtkritik er kun demokrati-teater for rosset. Dette er selvfølgelig tydeligst i Sverige, men det er slået igennem i hele EU området, og det er vel ikke så mærkværdigt med statsligt uddannede journalister på statsligt hel- eller delfinancierede medier.

Besat af nazisme

af Henrik M. Jensen

Danmarks Radio er som besat af nazisme. Selv trekvart århundrede efter at den nationalsocialistiske ideologi kuldsejlede, sender DR2 dagligt og i timevis programmer, der relaterer til nazismen. På trods af at den kun herskede over Tyskland i tolv år og over halvdelen af Europa i nogle få år.

Hvorfor? Er nazismen og nazister virkelig så vigtige, at det er nødvendig at høre om dem dagligt og i timevis? Eller er der en skjult dagsorden bag ved, noget vi måske ikke skal høre om, mens DR2 kører på med Hitler,Tyskland og verdenskrigen?

Kommunisternes røgslør

Nürnberg-processen i 1946, hvor det nationalsocialistiske regimes uhyrligheder blev afsløret for alverden, blev en kærkommen anledning for Nazi-Tysklands tidligere allierede Sovjetunionen, til at fjerne fokus fra de kommunistiske forbrydelser, der fandt sted både før, under og efter krigen..

I de følgende årtier forsøgte kommunismen på næsten religiøs vis at gøre nazismen til et “absolut onde” og deres hovedfjende de sidste år af krigen, Sovjet, til et “absolut gode”. Og vi skulle glemme alt om Sovjets angreb på Polen (sammen med Tyskland) og de efterfølgende angreb på Finland og de baltiske stater.

Og kommunismens modstandere blev ved enhver lejlighed mistænkeliggjort for at have nazistiske sympatier, når de da ikke direkte blev beskyldt for at være nazister. Ved at “spille nazikortet” forsøgte kommunister at lukke enhver kritik og fjerne fokus fra forbrydelser begået gemmen årtier af kommunistiske regimer under Stalin og Mao, Kim Il-sung, Ulbricht, Ceausescu, Pol Pot m.fl..

Antifas røgslør

Efter 1989 kom venstrefløjen til at mangle sit pejlemærke: Den virkeliggjorte socialisme i Østeuropa. Hvor var erstatningen for den kuldsejlede utopi? Hvad skulle nu binde den sammen? Multikulturalisme alene kunne ikke udfylde tomrummet, da den delvis blev overtaget af socialdemokrater og liberale borgerlige. Det samme gjaldt klimakamp og økologi.

En ting stod dog tilbage: Det konsekvente og ubændige had til nazismen. Og på den yderste venstrefløj i omegnen af Enhedsocialisterne opstod sågar en bevægelse, “Antifa”, antifascister, der ikke definerede sig FOR noget, men udelukkende IMOD.

Og da der stort set ikke var eller er nogen nazister at rette hadet imod, må venstrefløjen opfinde og udnævne nogen – og ellers sørge for hele tiden at holde mindet om de gode gamle og rigtige nazister levende.

Og her kommer Danmarks Radio ind i billedet som det altid velvillige talerør for venstrefløjen. En rolle, den nemt kan udfylde, da størstedelen af DR’s medarbejderne, især på DR2, i forvejen hører til på venstrefløjen.

DR2’s besættelse

Lad os kaste et blik på, hvad DR2 har bragt af udsendelser, der relaterer til nazisme og 2.verdenskrig de sidste par uger. (Tallene viser varigheden af programmet i minutter)

Uge 17

20.4. Hitlers brutale inderkreds 200 Hitler og de onde apostle 90 World on Fire 60 Kampen om det tunge vand 90 Nazisternes vej til magten 60 Skandinavien i Hitlers jerngreb 50, i alt 9 timer 10 min.
21.4. Hitlers brutale inderkreds 200 Mine bedsteforældres krig 50 Skandinavien i Hitlers jerngreb 30, ialt 4 timer 40 min.
22.4. Kampen om det tunge vand 90 Hitlers brutale inderkreds 200 Hagekors og røde faner 40 Nazisternes vej til magten 60 De svenske modstandshelte 45 Skandinavien i Hitlers jerngreb 30, ialt 7 timer 45 min.
23.4. Hitler og de onde apostle 100 Hitlers brutale inderkreds 200 Hagekors og røde faner 40 Mine bedsteforældres krig 50 Skandinavien i Hitlers jerngreb 30, ialt 7 timer
24.4. Hitlers brutale inderkreds 100 Hagekors og røde faner 40 Hitlers dødspatrulje 100 Mørkelægning 60 Urmageren 105 De svenske modstandshelte 45, ialt 7 timer 30 min.
25.4. Skandinavien i Hitlers jerngreb 50 Mine bedsteforældres krig 50 Mørkelægning 60 Nazibødlen 115 Under sandet 100 De svenske modstandshelte 40, ialt 6 timer 55 min.
26.4. Kronprinsesse Märthas krig 60 ialt 1 time

Uge 18

27.4. Skandinavien i Hitlers jerngreb 30 Krigssejlere 30 Flødeskumsfronten 40 Danske modstandskvinder 50 De skjulte børn 60 World on Fire 60 Kampen om det tunge vand 90 Nazisternes vej til magten 60 Istedgade overgiver sig aldrig 65, ialt 8 timer 5 min.
28.4. Mine bedsteforældres krig 45 Skandinavien i Hitlers jerngreb 30 Krigssejlerne 30 Flødeskumsfronten 40 Danske modstandskvinder 55 Istedgade overgiver sig aldrig 60 Børn under holocaust 90, ialt 5 timer 50 min.
29.4. Kampen om det tunge vand 90 Skandinavien i Hitlers jerngreb 30 Krigssejlerne 30 Flødeskumsfronten 40 Danske modstandskvinder 55 Besættelsens danske filmkonger 55 Nazisternes vej til magten 60 Det britiske kongehus, overklasse og nazister 50, ialt 6 timer 50 min.
30.4. Mine bedsteforældres krig 45 Skandinavien i Hitlers jerngreb 40 For fører folk og fædreland 40 En dansker i Hitlers Tyskland 40 Nazisternes vej til magten 120, ialt 4 timer 45 min.
1.5. Det britiske kongehus, overklasse og nazister 55 Modstandkampens børn 45 Skandinavien i Hitlers jerngreb 40 Rejsen til slagmarken 45 Forfalskerne 95 Børn under holocaust 90, ialt 4 timer 30 min.
2.5. Under sandet 100 Besættelsens danske filmkonger 60 De røde enge 85 Panserslaget ved Ardennerne 155 Manden med jernhjertet 105 Det danske guld 30, ialt 8 timer 55 min.
3.5. Flammen og Citronen 135, i alt 2 timer 15 min.

Endeløs nazisme. År ud og år ind

Nok får den tand ekstra op til 5.maj, men det stopper ikke der, og det går løs hele året i en endeløs båndsløjfe. Naturligvis er mange af udsendelserne saglige og relevante, men de endeløse genudsendelser af temaer med samme variation skygger for emner, som DR2 aldrig eller kun yderst sjældent kommer ind på. Det kunne være:

Lenins brutale inderkreds, Skandinavien i Stalins jerngreb, Maos onde apostle, Bolsjevikkernes vej til magten, Pol Pots dødspatrulje, Kommunistbødlen, En dansker i Ulbrichts Tyskland, De baltiske modstandshelte, Børn i Gulag osv. osv.

Emner er der nok af, men ikke i DR2, hvor de er besat af nazisme.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31
Deltag i debatten...

avatar
19 Comment threads
12 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
Roland SalomonssonJohn M.E.D. ChristensenAnders BoMinucius Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Preben Nielsen
Guest
Preben Nielsen

Årene der er gået siden kommunismens ophør som statsbærende ideologi i Øst- og Centraleuropa har været brugt af den opvoksende generation af akademikere til at skabe et nyt billede af deres lande. Der ligger snesevis af spændende spillefilm fra Polen, Serbien, Ukraine, Kroatien, Bulgarien, Balticum, der beskriver helvedet under kommunismen. Det er så film man aldrig kunne finde på at vise i DRTV og TV2. Dette viser den totale magt som gamle 68ere har haft som “filmkonsulenter” for de vigtigste tv-kanaler og som viderebringere af deres marxistiske budskab, som de vel mener kun har fået et kortvarigt knæk i 1990.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Det er tyskerbashing. De tre stærkeste europæiske nationer er USA, Storbrittanien og Tyskland. USA bliver basket med slavetiden, Storbrittanien med kolonitiden og Tyskland med nazisterne.

Poul
Guest
Poul

Sjovt, jeg sad lige for en times tid siden og kiggede på DR’s hjemmeside og undrede mig over alle de nazi-programmer, for så vidt jeg ved er der ikke sket noget nyt på den front for nyligt som gør det relevant? Som en lille test forsøgte jeg derfor at finde noget om bagsiden ved kommunismen på deres side, (de dræbte trods alt langt flere mennesker end nazisterne) men der var intet. Man skulle næsten tro at DR fik en masse penge af staten hvert år for at indoktrinere os til kun at vide hvad de ønsker vi skal vide.

Torsten
Guest
Torsten

Fordi de var den sidste reelle trussel mod det verdensherredømme der har magten idag især over vesten. Og så kan man begynde at overveje hvem mon det er og mon de ikke også styrer medierne!

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

For det første. Jeg har ikke fulgt med i de mange udsendelser om 2. verdenskrig da jeg synes at det er for meget af det gode. Nazismen var grufuld med sine jødeforfølgelser, men man kan godt blive “deprimeret” af det i det lange løb. Ja, hvad med sovjets grusomheder under Stalin?. Jeg tænker her på Gulag og de mange skueprocesser mod uskyldige i Moskva. Jeg så for mange år siden på ZDF en tysk film af den tyske forfatter, Sigmar Faust med titlen, Freiheit die ich meine, oversat, frihed, som handlede om den måde de østtyske “samvittigheds fanger” blev behandlet… Read more »

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Konstigt, i Sverige övertalar man man skolklasser att åka till koncentrations läger i Tyskland och annorstädes. Och svenskarna har på förslag att bygga ett “förintelsemuseum” någonstans i Sverige.
Får vi samma uppmärksamhet kring de bestialiska “GULAG” lägren?
Har svårt att förstå socialister som kallar sig för demokrater att “nationalsocialister” skulle vara annorlunda. Framför allt när Löfven har slängt socialistemblemt och ersatt det med “svenska flaggan” på sin kavaj.
I morgon 1 Maj kommer det att gråtas många krokodiltårar. Inget spring på gator och torg för första gången på 130 år säger de som vet.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

Det er så nemt mht. politik i Danmark, idet alle til venstre for den yderste højrefløj helt enkelt er ræverøde kommunister.

Ingen nuancer overhovedet. Kun ræverøde kommunister.

ino
Guest
ino

Da Adan Holm i sin tid optrådte i Deadline, var DR2 til tider relevant. DR2 mistede Adam Holm, og Adam Holm har siden mistet retningssansen, og DR2’s røde medarbejdere laller for tiden hovedløse rundt. Nu ser jeg kun Musikquizzen – ikke genudsendelserne, og alt vedrørende Anden verdenskrig keder mig i den grad. Selv om det ligner en tanke med alle de udsendelser om krigen og nazisterne, så tror jeg, at det for meget at tillægge DR2 – at de skulle kunne tænke.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Jeg har også bidt mærke i nazismens omfangsrige indtog i dansk tv, men da jeg kun ser få udsendelser på min pc, fordi et tv-apparat er uønsket i dette hjem, hopper jeg over det meste. Er i øvrigt ganske enig i, at det snarere end indholdet er mængden, der gør nazisme-temaet så påfaldende. Nu venter vi spændt på en lignede serie om vore egne røde drømmere og idioter, der med arbejderklassens dominerende indmarch i medier, på universiteterne m.m., ødelagde forskningen i årtier, bashede borgerlige studerende og borgerlige projekter. Trotskijs, Stalins, Lenins og DDr’s medløbere i diverse partier, Danmarks Kommunistparti, SAP.… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Fra Berlingske/Poul Høi har jeg hentet flg”

Og du har selvfølgelig fluks mailet til Poul Høi og gjort geniet opmærksom på fadæsen.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Det har jeg ofte gjort, men i dette tilfælde ville det være idiotisk, for på korrekt dansk betyder “nationalist” en fanatiker og kan være en terrorist. Desværre forveklses ordet tit med patriot, Kim Møller, Uriaposten bruger konsekvent ordet forkert, og det samme gælder andre i hans flok. Poul Høi har givetvis kopieret en norsk tekst, og det er dette, der er interessant i den forbindelse. “Det gode Norge” har tidligere brugt millioner på et stort propagandafremstød, hvor man fremstillede sig selv som værende i første række med at bekæmpe racisme, det var efter al sandsynlighed derfor, at Breiviks diagnose blev… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Jag är fullständigt enig med Henrik M. Jensen. Nationalsocialismen dog 1945 och har aldrig varit en seriös maktfaktor sedan dess, och kommer aldrig att bli det igen, utanför paranoida skruvade mennesker med en ideologisk agenda. Det trista är att inlägget under detta med texten av Jens Graae, är ett praktexemplar på Nazi-spöget. Även dissidenter är smittade av denna sygedom. Man kan ikke sige någenting uden at relatera til Hitler. Hvad med Kina?!

William
Guest
William

I Kina har man i mange år kunnet spise en ret med navnet “Nasi Goreng”. Retten er måske opfundet i Tyskland af Göring og blevet populær i Kina.

Skåning
Guest
Skåning

Ha ha. Nasi Goreng är indonesiskt. 🙂

William
Guest
William

Pun intended.

John M.
Guest
John M.

Fra 2015-2020 har DDR tv sendt og gensendt x 20 samtlige “pro islam” dokumentar programmer produceret i verden, langt mere end her 75 året for Tysklands befrielse. Det finder jeg langt mere interessant. Fra 2012 , var der stort set ingen syriske “oprører”, alle var udenlandske jihadis. At den danske” Nagieb Khaja, som blev “kidnappet” af ISSI og LØSLADT. Blev pris vindende selvom, hele dokumentaren var filmet i IS / udenlandske terroristers område, ja ren vanvid. Hvad der foregår i syrien, hører vi med god grund ikke om mere. Tyrkiet et NATO medlem , viser nu direkte , (selvom det… Read more »

Roland Salomonsson
Guest
Roland Salomonsson

I Sverige har en “till synes” mjukare variant av nazism etablerats. Kallas “Kulturmarxism” för att dölja vad de verkligen står för. Kulturmarxismen kan härledas till hur Nazismen överlevde i Östtyskland, genom att med Stalins goda minne omvandla sig till ett “stalinistiskt parti” och snabbt tog makten. V i Sverige står fortfarande för Stalinism”. Inom svenska S, så utkämpar f n socialismen kampen om den interna partimakten mot Tro och Broderskap (alltså ISLAMISMEN) med SSU (ungdomsorganisationen)d v s Kulturmarxismen. Nazismen verkar vinna kampen på lång sikt. C i Sverige kallar sig “vänsterliberal”, d v s en annan benämning för Kulturmarxism (… Read more »

John M.
Guest
John M.
Minucius
Guest
Minucius

Sjovt som nyfascismen fuldstændig mangler i programudbuddet..? Nåske fordi nyfascisterne sidder tungt på medierne, magthavernes repræsentanter, og er eftersnakkende lakajer- mod god betaling?

Minucius
Guest
Minucius

Jeg tror ikke helt det holder med DR´s røde lejesvende! Mon ikke de er solidt Radikale Venstre og Alternativet på statsradiofonien? Og det er sgu ret langt fra både Stalin og Hitlers variationer af Socialismen. Den evige beskæftigelse med Nazismen skal nok forstås på en lidt anden facon. Idet Nazismen af journalist-segmentet læses anakronistisk, som den mest pure form af nationalismen, deres egen globalismes og anti-racismes ærke og arvefjende. Og altså ikke som den totalitære militaristiske imperialisme den primært var. Hitlers drøm var et racialt Imperium, ikke (i hans øjne) små fjottede etniske demokratiske nationalstater. Men det rager DR-globalisterne en… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Vi må ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG glemme hvad det totalitære styre i det Tredie Rige udsatte den øvrige verden for i perioden 1933-45.

Skåning
Guest
Skåning

Det lär ju knappast hända med dessa TV-tablåer i DR, SVT eller utbudet på Netflix för den delen. Däremot kan vi börja uppmärksamma de groteska grymheter som hände i Sovjet, både före, under och efter den perioden.

Heinreich III
Guest
Heinreich III

De tiltrekkes av nazismen. De kan ikke si det høyt, men Hitler gjorde det de vil gjøre nå. De vil stenge alle meningsmotstandere inne og kvitte seg med dem. De sier de hater Hitler og nazisme, fordi man må jo si det. Men innerst inne så elsker de det. Hitler er helten deres.

Günther
Guest
Günther

Den farligste ‘isme’ og dens afledninger:

Koranisme -> nazislamisme -> antizionisme -> satanisme -> imperialisme -> militarisme -> kynisme -> sadisme -> racisme -> feudalisme -> nihilisme -> dogmatisme -> ?

E.D. Christensen
Guest
E.D. Christensen

Vi må ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG lade menneskeheden glemme hvad det totalitære styre i det Tredie Rige udsatte den øvrige verden for i perioden 1933-45.