30
apr
Seneste opdatering: 2/5-20 kl. 1640
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Ulige børn leger bedst” hedder maleriet

Politiske gavl- og murmalerier i stort format kan føres tilbage til den kommunistiske, mexicanske kunstner Diego Rivera, en ven af den eksilerede Leon Trotsky, og har været særlig populær blandt totalitarister som Stalin, Mao, Casto, Ulbricht og Kim il Sung. Naturligvis måtte også de svenske herskere fejre sig selv og deres sejr over folket og nationen på denne måde: Ved at hylde sig selv og håne deres eget folk. Fjolserne stemmer jo på dem alligevel, så hvorfor ikke?

Nybro er en lille by i det østlige Småland på 12.000 sjæle. Den får nu en kæmpemoské med 600 pladser. Sådan sætter svenske politikere også trumf på deres kujonering af befolkningen: Den har givet landet bort til en fremmed, politisk kraft, og det effektivt helt ud i småflækkerne. Det vil inden alt for længe vise sig som det farligste eksperiment i hele Sveriges historie. Ingen censur- eller hadetalelove kan forhindre alle svenskere i at opdage det, og det er dårligt nyt for svenske politikere. Læs En husvägg i Nybro.

Retspsykiatrisk kriminelle
af Kirsten Damgaard, kulturpsykolog

En fordobling på 13 år. Halvdelen har etnisk minoritetsbaggrund

De der begår mest kriminalitet begår også flest typer lovbrud. Danmark har mærket over en fordobling af retspsykiatriske unikke patienter fra 1445 i 2001 til 4393 unikke patienter i 2014.

97% af de tungtbelastede var dømte kriminelle før den retspsykiatriske anbringelse

92% af de tungtbelastede er dømt for personfarlig kriminalitet

Rapporten omhandler Region Hovedstadens specialiserede opsøgende retspsykiatriske team. Forskerne gennemgik 7,5 års materiale på 172 patientforløb ud af 181.

Opsummering af resultateter

Populationen er samlet set svært socialt marginaliseret, men belastningsgraden synes at følge de tre profiler med afsæt i kriminalitetsomfang:

De tungt kriminalitetsbelastede har i højere grad en mellemgruppen og debutanterne været anbragt udenfor hjemmet løbet af opvæksten; de har i mindre grad gennemført en grundskoleforløb; de har et højere forbrug af euforiserende stoffer; og de har i større grad en etnisk minoritetsbaggrund.

Stølan, Raben, Sørensen, Brandt-Christensen og Møllerhøj: Kriminalitetsprofiler i en dansk retspsykiatrisk population – udfordringer for psykiatriens kriminalitetsforebyggende opgave? 26 sider pdf

Læs også den hemmeligholdte grund, en læge giver til at muslimske børn oftere bliver sindslidende: Det retspsykiatriske mummespil, 2007. Se også denne nye

Importerede strafmetoder: Skoldning som hævn og magtdemonstration

Af Kirsten Damgaard i DKA


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
17 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
steenMorningstarAllan Gorm LarsenWilliamGünther Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Santor
Guest
Santor

Jeg vil nu påstå at det er islam der frembringer alle de psykopater, fordi muslimer forsvarer deres handlinger med hjemmel i koraaaanen.

William
Guest
William

MSM påstår, at alle dræbermuslimer ‘kun’ er en smule psykisk afvigende, når de slagter vantro. HerreAllah – De følger jo kun deres naturlige instinkter.-)
Behead those who insult those who blaspheme Muhammad.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Marianne Jelved er “frugten” af et fætter/kusine-ægteskab

Hodja
Guest
Hodja

Mol Psychiatry. 2019 Jul;24(7):1027-1039. doi: 10.1038/s41380-017-0012-2. Epub 2018 Jan 4. Genetics of intellectual disability in consanguineous families. Hu H1,2, Kahrizi K3, Musante L1, Fattahi Z3, Herwig R1, Hosseini M3, Oppitz C4, Abedini SS3, Suckow V1, Larti F3, Beheshtian M3, Lipkowitz B1, Akhtarkhavari T3, Mehvari S3, Otto S1, Mohseni M3, Arzhangi S3, Jamali P5, Mojahedi F6, Taghdiri M7, Papari E3, Soltani Banavandi MJ3, Akbari S3, Tonekaboni SH8, Dehghani H3, Ebrahimpour MR3, Bader I9, Davarnia B3, Cohen M10, Khodaei H11, Albrecht B12, Azimi S3, Zirn B13, Bastami M3, Wieczorek D14, Bahrami G3, Keleman K4,15, Vahid LN3, Tzschach A1,16, Gärtner J17, Gillessen-Kaesbach G18,… Read more »

Hodja
Guest
Hodja

Mol Psychiatry. 2018 Apr;23(4):973-984. doi: 10.1038/mp.2017.60. Epub 2017 Apr 11. Mapping autosomal recessive intellectual disability: combined microarray and exome sequencing identifies 26 novel candidate genes in 192 consanguineous families. Harripaul R1,2, Vasli N1, Mikhailov A1, Rafiq MA1,3, Mittal K1, Windpassinger C4, Sheikh TI1,2, Noor A5,6, Mahmood H1, Downey S1,7, Johnson M1,7, Vleuten K1,7, Bell L1,7, Ilyas M8, Khan FS9, Khan V9, Moradi M10, Ayaz M11, Naeem F11,12, Heidari A1,13, Ahmed I14, Ghadami S15, Agha Z3, Zeinali S15, Qamar R3,16, Mozhdehipanah H17, John P14, Mir A8, Ansar M9, French L18, Ayub M11,12, Vincent JB1,2,19. Author information Abstract Approximately 1% of the… Read more »

Rene
Guest
Rene

Ja, det havde vi da aldrig troet.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

At de muslimske gymnasieelever har det med at klumpe sig sammen på visse skoler, hvor de “hvide” derefter siver fra, er blot et af mange eksempler på, at ulige børn ikke leger bedst. Et andet ekesempel er netop opffentligtgjort på Berlingske, der skriver: “Tre ud af fire indvandrere eller efterkommere fra fire overvejende muslimske lande mener, at det skal være ulovligt at kritisere islam, viser en længe ventet rapport. En af forskerne bag kalder det et overraskende højt tal, og udlændinge- og integrationsministeren mener, at den gruppe fuldstændigt har misforstået, hvad Danmark går ud på. ” De fire muslimske lande… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Denne udsmykning direkte hånler af folket, præsist i stil med SAS deres propaganda film for et rent islamisk multi-kulti Skandinavien, en direkte hån rettet imod det nordiske folk, engang verdens rigeste, verdens lykkeligste folk, nu går Skandinavien tabt i venstrefløjens onde islamiske multi-kulti projekt, at hærge at udplyndre til ukendelighed, vi har langt fra set bunden endnu! Det blive alle os i dette forum der skal rydde op efter venstrefløjens undertrykkelse af folket! Helvede til job at rydde op efter venstrefløjens regulære ondskab, men Islam har ingen gang på jorden, der skal ikke blive sten på sten tilbage af dette… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Det blive alle os i dette forum der skal rydde op efter venstrefløjens undertrykkelse af folket!”

Regn ikke med, at det kommer til at ske. Folks løsninger stritter nemlig i alle verdenshjørner afhængig af, hvad de mener, der gavner dem selv bedst.

Du ved; for mange høvdinge og for få indianere…

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Hjelmer, jeg ville også have det dårligt med om nogle mente jeg skulle sættes i arbejde, så bare rolig Hjelmer den del at rydde Norden for Islam er på plads, rigeligt med “indianere”! Danmarks problem var altid at tiltrække de med højt IQ, med indsigt, empati og loyalitet overfor sit eget danske folk. Nogle navne har været nævnt i dette forum, et slags Frihedsråd der kan tage Danmark videre også efter Islam er borte, at ikke de samme folkevalgte begræder Islams skæbne, og starter om igen i samme rille som disse sidste 50 års forfejlede katastrofekurs imod undergang! Som jeg… Read more »

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Politiske malerier på husgavle, dårlig ide. Så kan vi lige så godt tillade korancitater. Jeg siger nej.

Moth
Guest
Moth

Muhamedanere føler sig i dengang forvirret over koranens løgne og vold, deres mentale tilstand er baseret på en militær okkupation i 700-tallet, Koranen er først samlet i 1923 hvor man tilfældigvis satte vokaler ind i de overleverede fragmenter så det gav mening for masse-underlæggelsen og den militære ideologi…..

Den ervøse
Guest
Den ervøse

Lige nu Yahya Hassan’s død er på DR.dk vigtigere end et afværget terrorangreb!

Günther
Guest
Günther

Now he is the only good muslim.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

Nej, ulige børn leger ikke bedst. Se blot på et hvilket som helst kommentarspor på f.eks. Snaphanen. Én ønsker fakler og høtyve som et redskab til at få stoppet islam, en anden vil have et kup, en tredje mener, at der konsekvent skal stemmes på Stram Kurs osv. osv. Det fører ikke rigtig til noget, og det smarteste vil nok være, om folk kan ignorere deres egne særinteresser et stykke tid og i stedet enes om en fælles indsats. Personligt tror jeg på, at vi kan stemme os ud af de politikerpåførte problemer, men ved sidste valg viste det sig,… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

“Hvis ja; så bliv for helvede enige om en strategi på tværs af individuelle vurderinger!” Du har travlt med at forsøge at sætte andre i gang. Som mangeårig Venstre-vælger synes jeg, at situationen pt. er deprimerende, og ved seneste valg kunne jeg ikke få mig selv til at stemme på partiet. Det ville være godt med et stort borgerligt parti, men hvis Venstre fortsætter på den nuværende måde, bør man splitte partiet op, som man i sin tid gjorde det, da Det radikale venstre blev dannet. Det er alt for destruktivt med den stadige kamp om holdningen til indvandringen og… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Du har travlt med at forsøge at sætte andre i gang”

Det er noget af det eneste jeg ikke har travlt med; det ender nemlig altid med, at andre springer over, hvor gærdet er lavest og så er det mig, der står med lorten.

Men jeg kan forstå, at du ikke er enig i fremgangsmåden jeg har skitseret og derfor må formodes at ønske mere islam i Danmark. Det får du så!

Himmelblå
Guest
Himmelblå

I går eller forgårs fortalte du mig også, hvad jeg skulle have gjort. Øjensynligt fordi du ikke selv har forstået, hvad betegnelsen “nationalist” betyder. Kik i ordbogen, det kan du vel finde ud af.

I betragtning af hvor mange kommentarer jeg har skrevet, der handler om at vælge nogle klogere kommunikationsmetoder og droppe de håbløse helte, Tommy Boy m.fl. og den konstant overgearede Lars Hedegaard, der dog i dag har skrevet et fornuftigt indlæg på facebook, hvor han med henblik på mange gejstliges opførsel spørger om Jesus var masochist.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“det kan du vel finde ud af”

Og det du tilsyneladende ikke helt forstår er, at lige netop den nedladende tone, den gider normalt tænkende mennesker ikke at høre på.

Din og hele modstandssidens sag bliver aldrig noget, som almindelige danskere fæstner deres lid til.

Men fortsæt du bare og få mere af det samme; dvs. mere islam. Folk kan som regel godt skelne mellem ægte modstandsfolk og landsforrædere.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

“Folk kan som regel godt skelne mellem ægte modstandsfolk og landsforrædere”

Virkelig. Kan du ikke lade din store visdom og charmerende kommunikationsmetode komme medierne til gode, for de har endnu ikke fundet ud af det.

Og så er der jo kvinderne, som du anser for at være fødte landsoforrædere og opføre sig som “tæver” i løbetid”.

Alt i alt lyser du langt væk af at være en smalsporet tabermand.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Kan du ikke lade din store visdom og charmerende kommunikationsmetode komme medierne til gode”

Det er vel forhåbentlig ikke MSM du har i tankerne, for deres tvivlsomme journalistik har jo som bekendt kun et formål; at få mediestøtte udbetalt.

Og typer som dig trækker sig med lidt held stille og roligt ud af debatten. Én ad gangen, idet I er fuldstændige værdiløse for modstandskampen.

Vi har virkelig ikke brug for løsgående missiler, der alene har behov for at få tilfredsstillet deres had til landets borgere.

john M
Guest
john M

Fra 2015-2020 har DDR tv sendt og gensendt x 20 samtlige “pro islam” dokumentar programmer produceret i verden, langt mere end her 75 året for Tysklands befrielse. Det finder jeg langt mere interessant. Fra 2012 , var der stort set ingen syriske “oprører”, alle var udenlandske jihadis. At den danske” Nagieb Khaja, som blev “kidnappet” af ISSI og LØSLADT. Blev pris vindende selvom, hele dokumentaren var filmet i IS / udenlandske terroristers område, ja ren vanvid. Hvad der foregår i syrien, hører vi med god grund ikke om mere. Tyrkiet et NATO medlem , viser nu direkte , (selvom det… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Tysk Tagesschau 24 idag beretter fra flygtningeforlægning, nu er disse islamister blevet testet, forlægningen har 600 asylturister, 406 af disse er positive i corona! Tageschau 24 melder at det er samme tendens over hele Tyskland, alle forlægninger hårdt ramt af corona smitte, derfor udgangsforbud, men mange islamister flygter fra disse forlægninger og spreder derfor smitten ! Tyskland med andre ord deres multi-kulti projekt står i lort til halsen! Tysk godhedsindustri dukker så op på skærmen i grædekoneri, godhedsindustrien vil at islamisterne slippes ud af flygtningeforlægningerne, slippes løs og frit ud i samfundet! Jamen så god fornøjelse! Godt at Danmark er… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Tyskland med andre ord deres multi-kulti projekt står i lort til halsen!”

Overhovedet ikke!

Meningen med at lade migranterne blive syge er, at de udvikler såkaldt flokimmunitet, så de senere overlever i hobetal. Entniske europæere derimod, skal helst ikke kunne modstå smitten, så derfor skal de isoleres.

Befolkningsudskiftningen går for langsomt, så parlamentarikerne har fundet på en ny metode.

Morningstar
Guest
Morningstar

Jag föreslår att incånarna i Nybro gör som invånarna i Malmö gjorde med den förbannade Zlatan-statyn. Alltså vandaliserar skiten. Borde inte vara alltför svårt. Att det finns en viss risk att man åker fast och hamnar i fängelse får man väl räkna med. Det får det vara värt.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Jeg er fuldstændigt overrasket!

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Ja, oveni du er nervøs. Hvad kan det ikke ende med.