30
apr
Seneste opdatering: 30/4-20 kl. 2030
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

27 af 96 på et alderdomshjem i Solna, Stockholm døde. De kvæles langsomt

Swedish government guilty of killing the elderly by lack of proper treatment, and mandating drugs that kill under those circumstances

Gamle svenskere kommer ikke på hospital ved Corona, de ordineres morfin og benzodiazepiner, og kvæles langsomt over et par døgn, en mareridtsagtig død. Sygeplejersken Latifa Löfvenberg interviewes af lægen Jon Tallinger.

Se  Jon Tallinger, Specialist i allmänmedicin (MD GP): Vi behöver syrgas nu. – 27 av 96 har dött på äldreboende i Solna og Sjuksköterskans larm: Coronasjuka kvävs till döds utan syrgas i flera dagar – “Det är folk som dör. Det är fruktansvärt!”. Svensk sygehusvæsen var allerede inden Corona kuldsejlet af indvandring af patienter med oversygelighed. Nu koster det menneskeliv i større skala.

“Svenskerne klamrer sig til den klippe, de skal forlise mod”

Personale dør også, hvis det kan være en trøst: Sjuksköterska dog av corona på Karolinska. Dette mens man anslår 10-20.000 – muligvis flere – kan dø af Corona i Sverige. Uanset hvad, dør allerede flere end der behøvede fordi svensk beredskab var så elendigt.

Mange flere kan allerede være døde, fordi statistikken ikke holder vand. For en generation siden, var Sverige landet hvor ALT fungerede, i dag hænger alt i laser, men svenskerne flokkes om deres uduelige ledere. “De klamrer sig til den klippe, deres skib skal forlise mod”, som Goethe skriver.

3 Days of Terror – The Charlie Hebdo Attacks

En dokumentar jeg ikke fik set, andre fik måske heller ikke. Det er smertefuldt, men Europa har allerede rystet myrderierne af sig. Det er krig, og vi vil ikke indse det, ligesom det ikke ville forstå Adolf Hitler i 1935.

In November 2015, when gunmen attacked Paris, France declared war on the Islamic State. But that war – and France’s ‘year of terror’ – began a year ago with the attack on satirical magazine Charlie Hebdo. With unprecedented access to the French authorities and previously unseen footage, five-time Bafta-winning director Dan Reed reveals the untold story of the massacre and of the first Islamic State strike in Paris at a kosher grocery store.

Key witnesses, police officers and survivors – many speaking for the first time – piece together the dramatic attacks and the unprecedented manhunt that gripped the world for three extraordinary and terrifying days.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Bitten-Kirsti NielsenHeltÆrligtChrisnobodyTræt Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Det er svært ikke at blive lidt imponeret. Godt nok har vi at gøre med en humanitær stormagt, men alligevel. Tænk at gøre så meget for at skaffe økonomiske midler og Lebensraum til det nye, importerede herrefolk. Alle racer med en anderledes smuk kulør end de blegfesne, de skal erstatte. Den politiske adel har lært af andre før dem. Flere årtier efter Hitlers fiksfakserier, var den tyske åndsvageforsorg, som det hed dengang, ret billig i drift. Lur mig om ikke Lôfven og hans regneark har ladet sig inspirere. I Danmark har vi omvendt en overkapacitet på nuværende tidspunkt, når det… Read more »

Granne.
Guest
Granne.

2020-04-30 Tack Margrethe! Du och jag och många flera känner Skandinavisk samhörighet. Tack för din inställning. Jag tror att många yngre inte vet vilka vita bussar du anspelar på. Det var Svenska Arméns, Trängens, kamouflagemålade ambulansbussar. Jag är efterkrigsbarn och har läst om bussarna. Om jag minns rätt stoppades bussarna i Malmö och København av Engländarna. De målades vita för att allierat flyg skulle undvika beskjutning. Sedan genomföredes aktionen. Jag kompletterar med en länk till Wiki. https://sv.wikipedia.org/wiki/Vita_bussarna Jag har förlorat min aktning för Röda Korset. De senaste 50 åren tycker jag de är rasister i betydelsen antivita. Röda Korset stöder… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Danmark må nu forberede sig på at der kommer 600.000 reelle flygtninge fra Sverige, svenske der i Sverige er sat på dødslisten, og derfor tvinges fly Sverige! Danmark kan sagtens og hjertensgerne modtage 600.000 svenske fra dødslisten, intet problem, og udskifte med muhammedanere der naturligvis SKAL hjem igen til Islamistan. Sig ikke at dette kommer bag på Den Danske Regering, sig ikke at Danmark ikke er klar til at modtage 600.000 svenske i landflygtighed fra den visse død, selvfølgelig er Danmark klar til at modtage ? Dette har 1’prioritet at fjerne ondskaben: Islam fra vores midte, at rydde området totalt,… Read more »

William
Guest
William

I gamle dage sagde man: “Hold Danmark rent; følg en svensker til færgen.”

I dag skal man sige: “Hold Danmark rent; hent en svensker fra færgen, og send en muslim hjem samtidigt.”

Günther
Guest
Günther

Som Enoch Powell sagde (sådan cirka) for mange år siden: Vi i vesten opbygger selv det ligbål, hvorpå migranterne brændende ønsker at futte os af.

Charles
Guest
Charles

“Gamle svenskere kommer ikke på hospital ved Corona, de ordineres morfin og benzodiazepiner, og kvæles langsomt over et par døgn, en mareridtsagtig død.” JA ! Hvis jeg levede i Sverige, vil jeg gyse ved tanken om at blive gammel, og dø på denne måde. Forhåbentlig har disse “”Gamle Svenskere”” ikke stemt på Löfveen eller andre Islam-importerende Partier. Hvis ja så; Men de fortjener sgu ikke dø på denne måde, de har jo knoklet røven ud af deres bukser for at gøre Sverige til et rigt og frit land. Hvis Löfveen og de andre Partier ikke havde importeret, lortet fra syd,… Read more »

Træt
Guest
Træt

Svenskerne har jo ikke hemmelige valg til Riksdagen, så Danmark bør afkræve bevis fra asylsøgerne på at de ikke har har stemt på syvkløverpartiet.

Santor
Guest
Santor

Kun ret og rimeligt 😉

Perla
Guest
Perla

Att förneka äldre människor en chans att tillfriskna och överleva genom att vägra sätta in en sån enkel billig och grundläggande medicinsk behandling såsom syrgas på ädreboenden, i hemmet, eller på sjukhus är bortom allt vad medmänsklighet och läkarnas Hippocratic oath står för.

MKM
Guest
MKM

Plejehjemmet Sølund i København kan sandelig også være med. Her er mindst 16 ældre personer afgået på grund af Covid-19 i løbet af ca. 5 uger. Det svarer vist til ca. 10% af de mest svækkede, ældre personer.Jeg mener ikke at have læst, at nogen af dem kom på sygehuset.

Dertil kommer plejepersonalet, hvoraf en del også er smittet.

Smittespredning er sket via plejepersonalet – noget ledelsen (inkompetente ?) ikke lige var opmærksomme på til at begynde med.

Jeg kan ikke lige finde linket, men jeg mener, at historien var i Berlingske/ BT.

Rene
Guest
Rene

Ja det med plejepersonalet på vores plejehjem, lokalcentre og hvad det ellers kaldes, – sociologiske studier lå af en eller anden grund ikke lige for der. Etnicitet, beskæftigelsesområde, kulturmønstre og daglig dag, hvor verdenerne blandes øges smittespredningen. Er det nogen god idé, at bryde op i de ifht kultur/ etnicitet baserede bolig områder,frirum og færdselsområder ,- vi af os selv skaber? Er det ikke snarrer det, der skaber nogen grad af orden eller en slags gen- orden i det social , oven på multikulti kulturkaos, og meningsløse stress og nedbrydning? Og nu med corona, pandemi ……øger smittespredningen til netop de… Read more »

Santor
Guest
Santor

Hvis den svenske regering ikke har mere at byde på end hårde stoffer og en ren seng til der ældre syge, så burde Vi faktisk sende nødhjælp til Sverige, Pronto. Og, tanken om reelle flygtninge fra Sverige ligger ikke lige for men det kan meget vel blive en realitet i nær fremtid og jeg tror ikke der ville være en eneste Dansker der ville flippe ud over det, moské lige med undtagelse af venstrefløjen der kun tæller folk med en mørk hudfarve som “flygtninge”. De vil nemlig være RIGTIGE flygtninge fordi de frygter for deres liv og deres regering ikke… Read more »

tavsen
Guest
tavsen

DR er begyndt at hvidvaske Sverige.

Andre lande kan lære af Sveriges coronastrategi, siger WHO-chef.
nyheder/udland/who-om-sveriges-coronastrategi-en-fremtidig-model
Det er en misforståelse, når Sverige får kritik for at have ladet coronavirusset slå sig løs i samfundet uden at have indført de nødvendige restriktioner

Døm selv https://www.worldometers.info/coronavirus/

Chris
Guest
Chris

Muslimske covid-19 pasienter får vel oksygen ?

nobody
Guest
nobody

“I was born under a Wandering Star”: https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08

Finss fa skal att stanna kvar.

Bitten-Kirsti Nielsen
Guest
Bitten-Kirsti Nielsen

Selvfølgelig kan Danmark hjælpe svenskerne. Lov mig bare, at vi frasorterer deres sindssyge politikere.

Chris
Guest
Chris

,,,,,

Hjelmer
Guest
Hjelmer

Det er vist ret almindeligt, at en stor del af beboerne på diverse alderdomshjem går hen og dør…

HeltÆrligt
Guest
HeltÆrligt

Der kan ikke være lang ventetid med den omsætning. Tænk dig om lille Hjelmer, det bliver dig en dag. Eller du er måske et lille curlingpjok, som ikke tror modgang kan ramme dig?