5
maj
Seneste opdatering: 6/5-20 kl. 0745
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ytringsfrihed eksisterer ikke, hvis den gÄr ud over magthavere, der har for meget at miste

David Wood og Tommy Robinson. Det er langt, men det er vigtigt.  Videoen mĂ„ forventes at blive censureret. Jeg har sĂžrget for, at den bliver uploadet et sted, hvor der hersker ytringsfrihed. Denne samtale handler i forvejen mest om den censur, vi nu lever under i “det fri Vesten,” sĂ„ dens vigtighed strĂŠkker langt ud over ‘grooming gangs.’

Tommy Robinson: “Vi lever i en efterytringsfrihedstid”

Friheden eksisterer ikke, hvis den gÄr ud over magthavere, der har for meget at miste. Ligegyldigt hvordan de magthavere ellers portrÊtterer sig selv, og hvilke hÞje idealer de pÄstÄr sig at reprÊsentere. Dette er en tommelfingerregel.

Information er magt, og magten tager i Þjeblikket informationsmagten tilbage til sig selv fra det tidligere frie internet. Dette er, hvad der foregÄr i Þjeblikket, og i Europa er EU drivende i denne afdemokratisering. Friheden mÄ skrÊmme europÊerne, for en majoritet af dem stÞtter stadig EU. At denne post ikke kan lÊgges pÄ Facebook, beviser hvad jeg skriver. Der vil komme en dag, hvor den ikke engang kan ligge her.

Hatun Tash, der interviewer, har levet under islam i 27 Ă„r, bor nu i England og leder DCCI Ministries (Defend Christ Critique Islam.)

Nigel Farage fik besĂžg af politiet

Efter at have rapporteret om strĂžmmen af illegal indvandring til England

Brexit leader Nigel Farage was visited by police officers Monday, warning him to observe the “essential travel” rules after he reported on illegal boat migrants arriving in Dover. Yet after continuing his work as a politician-turned-journalist to expose the “scandal” of Britain’s borders remaining open at a time where the rest of the country is closed, Mr Farage said that “two police officers just knocked on my door to advise me on essential travel.” ‘Lockdown Lunacy’: Nigel Farage Visited by Police Officers After Reporting on Illegal Boat Migrants

Se ogsÄ Australian Lawmakers of all political stripes Call to Slash Mass Immigration in Post-Coronavirus World

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Derfor Britain stemte sig ud af EU, ogsĂ„ derfor Danmark mĂ„ ud af EU for at slippe islamisk masseindvandring! Merkel – EU – Von den Leyens NGO’er Frontex arbejder 24/7 for en islamisk magtovertagelse af Europa! NĂ„r nu denne islamiske masseindvandring alligevel fortsĂŠtter ind i Britain, var det hele brexit show for ingenting komplet ligegyldigt, giver overhovedet ingen mening! Nu tyder det endda pĂ„ at Britain oven i kĂžbet fĂ„r genetic frankenfood ind fra USA, meget kan man finde sig i for at slippe for en islamisk masseindvandring, Britain mĂ„ derfor finde pĂ„ noget der er 100% effektivt imod muhammedanere,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Danmark har jo stadig retsforbeholdet, selv om LLR pÄstÄr vi er internationale mafiapÊdofile!

Det bliver straks vĂŠrre, hvis Euro-FĂžderationen gĂŠldsĂŠtter hinanden uden FASTE aftaler, om hvordan der skal afdrages – OZZ hvis enkelte lande forlader Euroen!

Resultatet af nedenstĂ„ende kan ogsĂ„ blive HELT “SpĂŠndende & Interessant”!!!

https://finans.dk/okonomi/ECE12119089/forfatningsdomstol-ecbs-opkoeb-af-statsobligationer-er-ulovligt/?ctxref=ext

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Kommer i tanke om StĂžvring, der beskriver katastrofen EU ganske prĂŠsist:

“Med det nuvĂŠrende system fĂ„r vi kaos!”

“FĂžrst nu begynder vi at forstĂ„ hvad grĂŠnser er for noget!”

“EU er uden folkelig legitimitet!”

“FormĂ„let mĂ„ vĂŠre at forhindre at der kommer masseindvandring til Europa, asylbehandling skal ske udenfor Europa!”

“Vi skal bygge et fort Europa!”

https://www.youtube.com/watch?v=8i_mgg9G2Uc

StÞvring henviser her ogsÄ til Uffe ØstergÄrds ide, hvor det eneste rigtige, en effektivt grÊnsemur imod Tyskland
“Store voldsomme grimme, og med lyskastere, et effektivt grĂŠnsevĂŠrn!”

GĂŒnther
GĂŒnther
1 year ago
Reply to  Anders Bo

EU obligationer er ikke andet end beskyttelsespenge, opkrÊvet gennem EU af de sydeuropÊiske mafia organisationer. Mangler Italien penge, kan italienerne sÊlge ud af de kunstskatte, som paverne i tidens lÞb er betalt af de nordeuropÊiske lande. Den islamiske Pave mÄ sidde pÄ hundreder milliarder af vÊrdifuldt guld og marmor. De dovne katolikker mÄ tage sig sammen og begynde at arbejde for andre end deres muslimske migranter; som noget nyt og spÊndende.

Poul
Poul
1 year ago

Jeg tror jeg har fĂ„et slettet omkring 20 kommentarer pĂ„ youtube gennem den sidste mĂ„ned, pĂ„ trods af at de aldrig indeholder angreb eller opfordringer til noget ulovligt. Det er ganske rigtigt typisk nĂ„r ens indlĂŠg bliver lidt mere analyserende og retter anklagerne imod dem der skabte problemerne at de forsvinder derinde. Hvis du eksempelvis gĂ„r ind pĂ„ rasmus paludans kanal og skiver “alle muslimer er dumme” sĂ„ bliver det stĂ„ende da det kan bruges af youtube til at vise hvor slemme de der paludan-stĂžtter er. Skriver du derimod “der er uden tvivl opstĂ„et nogle kulturelle konflikter i samfundet, men… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Poul

“jeg har fĂ„et slettet omkring 20 kommentarer pĂ„ youtube gennem den sidste mĂ„ned”

Det kan du sÄmÊnd ogsÄ opleve i modstandsbevÊgelsens kommentarfelteter. Det er set utallige gange, at uÞnskede kommentarer bliver slettet og kommentatoren ender med at blive en ikke-person.

TOM
TOM
1 year ago
Reply to  Hjelmer

Ork ja, og ingen er vĂŠrre end Trykkefrihedsselskabet af 2004.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 year ago

I Storbritannien er det fuldstÊndigt som i Danmark, landet lukkes ned, og grÊnsen lukkes! Kun for migranter og asylansÞgere holdes den Äben. En trafik mÄ for Guds , eller er det for Allah, skyld ikke stoppes, importen af muslimer!

GĂŒnther
GĂŒnther
1 year ago
Reply to  Den NervĂžse

Allahs muslimer er ikke alle ofre – alle muslimer er Allahs ofre. NĂ„r europĂŠerne opdager, at vejskiltene stĂ„r pĂ„ arabisk, kirkernes kors udskiftet med en seglformet mĂ„ne og hĂŠttemĂ„ger overalt – sĂ„ mĂ„ europĂŠerne spĂžrge, hvorfor mon det? Hvis de gider.