11
maj
Seneste opdatering: 11/5-20 kl. 1553
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black man is washed whiter in China’s racist detergent advert (videotip: Margrethe)

af Henrik M. Jensen

I Jyllandsposten kunne man 29.3. under overskriften “Nu bliver der r√•bt efter folk med bl√• √łjne i Kina” l√¶se, at

“Da virussen f√łrst spredte sig fra Kina, blev asiater m√•l for racisme i Danmark og det √łvrige Vesten. Nu hvor virussens udbredelse er √¶ndret, ser man fremmedhad og frygt for udl√¶ndinge i Kina.”

Ordvalget er typisk for danske journalister. N√•r udl√¶ndinge bliver udsat for racisme i Kina, er der tale om “fremmedhad” og “frygt”. Og det er slemt nok.

Men n√•r kinesere bliver udsat for fremmedhad og frygt i Danmark og Vesten, er der tale om “racisme”. Og racisme er ikke bare slemt, det er kriminelt og forkasteligt. Og racisme findes, hvis man skal tro Jyllandsposten og de fleste hjemlige medier, kun blandt de hvide i Vesten og aldrig hos f.eks. muhammedanere eller kinesere.

Fra universitet til mediehuse

Og s√•ledes har det v√¶ret, siden den neo-marxistiske Frankfurter-skole fra 60’erne begyndte at h√¶rge universiteterne, hvor studenterne p√• is√¶r psykologi- og sociologistudierne blev opt√¶ndt af den hellige ild og fik noget at k√¶mpe imod: Racismen hos det hvide herrefolk.

At de selv tilh√łrte dette folk, gled de let henover. Det er altid de andre, fattede de ikke.

Men lige som jura tilbage i 30’erne prim√¶rt tiltrak borgerskabets sm√•t begavede unge (i hvert fald hvis man skal tro jurist og stalinist Carl Madsen) s√• var det i 70’erne prim√¶rt psykologi- og sociologistudiet, der tiltrak den samme gruppe.

Og i Frankfurterskolens t√•gede akademiske p√łlsesnak, som blev h√łjeste mode i 70’erne, kunne forvirrede studenter finde et fast holdepunkt (jvf. Tim Pallis’ artikel Raceteorierne er tilbage,)

Efterh√•nden som √•rtierne gik, og de neomarxistiske studenter foretog deres lange march op gennem systemet og institutionerne, er myten om “den hvide mands racisme” n√•et vidt omkring og via den notorisk venstredrejede journalistuddannelse helt ud i h√łjtalere og avisspalter.

Og s√•gar til den fordums national konservative Morgenavisen Jyllandsposten (engang blandt √Örhus-marxister kendt som “Morgenfascisten Jyllandspesten”).

JP’s racisme

Det var dengang. Nu ville √łgenavnet “Morgenracisten” passe bedre, for den id√©, som avisen advokerer for, “at kun hvide er racister”, er jo i sig selv racistisk!

Dertil kommer avisens tavshed om den kinesiske racisme, som bl.a. tydeligt kommer til udtryk i tegneserier bragt i Bildzeitung, men f√łrst offentliggjort ‘on-line’ p√• “App We Chat”, et medium som kontrolleres og censureres af det kinesiske kommunistparti.

Titlen p√• tegneserien, hvoraf vi ser et par billeder med en sort mand, som bliver smidt i affaldsspanden, fordi han ikke har b√•ret beskyttelsesmaske, er “Illustreret h√•ndbog i sortering af udenlandsk affald”.

Den kinesiske regering har kaldt kunstneren bagved “hj√¶lpsom og nyttig”

Der er alts√• tale om en statslig styret racisme, og at Jyllandsposten tier om dette samtidig med, at de larmer op om hvides “racisme”, er pinligt og besk√¶mmende, men typisk for det venstredrejede segment omkring R√•dhuspladsen, DR-byen, Frue Plads og Kartoffelr√¶kkerne.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
5 months ago

Lidt om hvad jeg selv synes der er alt for lidt af, hvad jeg n√¶rmest savner i medier.bVel argumenteren for og fleres udtrykte √łnsker om betydelige formindskelser i mange befolkningsst√łrrelser. Et lavere befolkningstal √łnskes i f√łrste r√¶kke ikke n√łdvendigvis opn√•et med pandemiers optr√¶den og resulterende d√łdstal, et barns politik er absolut at foretr√¶kke i den forbindelse. N√¶vnt andetsteds for lidt siden, lidt √¶ndret: Den lille fugl, de savnede endnu ikke observerede fugle kunne v√¶re overskriften for en l√¶ngere artikel om hvorfor der ikke skete dels en folkeudveksling af danske og tyske rubricerbare befolkningsgrupper nord og syd for 1920-gr√¶nsen. Dels hvorfor… Read more »

Moth
Moth
5 months ago
Reply to  Peter Buch

Meget interessant emne, is√¶r hvad Kovirke besad i f√łrste sted til hvilken forsvarsposition. Gik engang hvor Hedeby stadig ikke havde et s√¶rligt museum eller b√•debro hvor jeg fortsatte igennem byen til Kovirke, t√¶nkte det ikke kun var en passage eller hegn for k√łer…..

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
5 months ago

Sjovt nok, det er altid de hvide som er årsag til alt det onde, aldrig andre.
Jeg t√¶nker her in den forbindelse p√• den m√•de saudierne behandler deres “fremmedarbejdere” p√•. Giver dem f.eks. de d√•rligste job p√• slavelignende vilk√•r fordi de selv er dovne og ikke gider bestille noget. Slavehandel trives stadig i bedste velg√•ende b√•de i Afrika og i Mellem√łsten samt i Asien.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
5 months ago

Hvide mennesker st√•r i manges bevidsthed for den mest ekstreme form for racisme, der har v√¶ret ud√łvet indefor det sidste √•rhundrede. Nazisternes racisme overfor f.eks. j√łder, slavere, og den hvide apartheid-stat der eksisterede i Sydafrika fra 1948-94, ligger lige for. Derfor m√• og skal alle hvide anbringes i denne kasse. Hvid bliver lige med racist. At nogle af historiens st√łrste racemord er beg√•et af ikke-hvide t√¶ller s√• ikke. Tyrkeres drab p√• millioner af armenere, arabernes drab p√• millioner af sorte afrikanere, inkaernes drab p√• millioner af andre etnier i Sydamerika, mongolernes massedrab p√• alle de folk, de undertvang, bliver fuldst√¶ndig… Read more »

Santor
Santor
5 months ago

Jeg tvivler på at der er blot en eneste kineser i Danmark der er kommet til skade pga. kinavirussen. Det er muligt der er nogel gamle damer der har rynket på næsen men det er vist også alt.

Til gengæld er kineserne i kina dybt racistiske overfor negerene og også hvide for den sags skyld.

Rubberduck
Rubberduck
5 months ago
Reply to  Santor

Kineserne opfandt krudtet, men holdt det ikke t√łrt. Det gjorde til geng√¶ld Vesten, da da Kina med krudt og kugler blev fyret op med opium i 1800 tallet. Kineserne opfandt porcel√¶net og solgte det til Vesten, men danskerne opfandt til geng√¶ld selv den dybe tallerken (af porcel√¶n). Kineserne opfandt raketten, der blev drevet af meget varm luft. Til geng√¶ld fandt politikerne i Vesten p√•, at bruge mundvarm luft til at undertrykke plebejerne.

Den Nerv√łse
Den Nerv√łse
5 months ago

Den mest udbredte racisme i dag er ikke hvid mod sort, men arabere, der af uransagelige grunde anser sig selv som et herrefolk, mod alle ikke arabere! Arabere har intet kulturelt at tilbyde, m√•ske lidt kogekunst, men de arabiske lande tilsammen producerer stort set intet, samlet har de, hvis vi ser bort fra olien, en produktion stort set som Finland! Araberne og hele den muslimske verden har i samtlige 1400 √•r udgivet mindre litteratur en Storbritanien udgiver p√• et √•r! Alle v√¶sentlige opfindelser og opdagelser er foretaget af hvide m√¶nd! S√• at vi er s√• udsk√¶ldte m√• skyldes, at alle… Read more »

Skåning
Skåning
5 months ago

Ha ha! Det är ytterligare en kinesisk kopia. Denna är svensk och från 30-talet.

https://www.youtube.com/watch?v=vbK9xTy7m-A

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Hvad en given stat disker op med, afspejler ikke n√łdvendigvis, hvad folket t√¶nker. Men det g√łr reklamer. Reklamer s√¶lger p√• f√łlelser. Hvis den kinesiske reklame for vaskepulver gav en f√łlelse af afsky i den kinesiske befolkning, ville reklamen ikke s√¶lge. Derfor konkluderer jeg, at den afspejler, hvordan det er normalt at betragte negere blandt almindelige kinsere. “Racisme” er normaltilstanden i denne verden.

Santor
Santor
5 months ago
Reply to  Margrethe

Spot on, Margrethe!

Realist2
Realist2
5 months ago
Reply to  Margrethe

Hvem er det der giver alle de nedstemninger? Det er jo rigtigt det du skriver…

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  Realist2

Sandheden er ilde h√łrt…

Poul
Poul
5 months ago
Reply to  Realist2

“Hvem er det der giver alle de nedstemninger?”

Det er pisseirriterende!

Santor
Santor
5 months ago
Reply to  Realist2

Det ville seri√łst ikke undre mig hvis det var selveste den kinesiske regerings trolls der er p√• spil ūüėČ

Men, det er nok snarere en kolb√łtte med en VPN forbindelse.

Poul
Poul
5 months ago
Reply to  Santor

“det er nok snarere en kolb√łtte med en VPN forbindelse”

Den, der lugte fisen kan…

Realist2
Realist2
5 months ago
Reply to  Poul

Santor er ikke nogen kolb√łtte, han er velkendt her p√• sitet. Hvad med dig Poul?

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  Realist2

“er ikke nogen kolb√łtte”

… er fisens ejermand.

Margrethe
Margrethe
5 months ago