14
maj
Seneste opdatering: 15/5-20 kl. 0802
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Listen to “31: Har 50/50-ordninger har skubbet feminismen væk fra kvindefrigørelsen?” on Spreaker.

Ligestilling og feminisme er ikke det samme

Feminisme er grundlæggende kommunisme, men den er der jo ikke meget salg i længere. Kommunismen er gĂĄet under jorden sprogligt, og har mĂĄttet kalde sig alt muligt andet siden dens fallit i Sovjet og Europa 1991. Neutrale, fantasifulde navne som noget med “Enheds, Miljø, Femi og Alternativ.” Men planternes rødder røber dem.

Ligegyldigt hvilken afart af feminismen man dykker ned i, ligger der i bunden marxisme, kommunisme og socialisme. Rødstrømpefeminismen i 70 erne blev tidligt kapret af rabiate socialister, og fjerdegenerationsfeminismen idag er blevet en kolletivistisk, politisk totalitær, militant ideologi, og i strid kontrast til borgerligt, liberale frihedsrettigheder.

“Borgerlige feminister” er en en contradictio in adjecto. De er nyttige idioter

De borgerlige feminister – en en contradictio in adjecto, som er stort set alle svenske politikere og danskere som Brian Mikkelsen – snorksover og ved ikke, at de er vand pĂĄ postkommunisters mølle. Der tales en del om Sverige, hvor alle borgerlige grundlæggende er kommunister, de ved det bare ikke, fordi det er sĂĄ længe siden de har tænkt dybere over noget eller bare læst en bog.

Virkelig interessant Jalving pod med professor Marianne Stidsen (ja, hende med Brøgger og Akademiet) og historiker Hans Bonde.  – Se ogsĂĄ Erfaren skribent om kvindemafiaen i dansk presse: Censuren er total – intet slipper igennem.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
William
William
5 months ago

Svensk feminisme gør ikke modstand nĂĄr den voldtages af islamisme. Begge -ismer er fælles om at være i deres følelsers vold, fordi deres proselytter primært styres af højre hjernedel. Logiske venstrehjerner observerer dette – og ryster pĂĄ hovedet.

Santor
Santor
5 months ago
Reply to  steen

Yup, islam bliver feministernes, og dermed venstrefløjens, nemesis.

Historien viser at islam æder deres “allierede” nĂĄr islams mĂĄl er nĂĄet!

HimmelblĂĄ
HimmelblĂĄ
5 months ago

Der bliver sagt meget klogt i Jalvings interview, men som Marianne Stiesen dog snakker og tager ordet fra mændene. “Hvis jeg lige mĂĄ …” osv. Ang. Hans Bonde er jeg forvirret og føler mig pĂĄ en eller anden mĂĄde snydt, selv om jeg er meget enig med ham. Da han blev præsenteret som en forsker af maskulinitet og sport var jeg dog helt med, for jeg kender ham som nullernes darling nt. 1, nĂĄr der var kvindestudier pĂĄ programmet, og de var netop af typen “Fase 4”, som den bliver beskrevet. Den gang var Hans Bonde erklæret homoseksuel og leveringsdygtig… Read more »

HimmelblĂĄ
HimmelblĂĄ
5 months ago
Reply to  HimmelblĂĄ

Marianne Stidsen og ikke Stiesen, undskyld.

Hjelmer
Hjelmer
5 months ago

Fra nu af og indtil fyraften vil jeg være erklæret kommunist. Bare for at prøve, hvordan det er.

Bliver spændende, om det er til at mærke nogen forskel på før og efter.

William
William
5 months ago
Reply to  Hjelmer

Under den kommunistiske trance, vil du føle en ustyrlig trang til at starte kommunistiske revolutioner i hele verden.

Var det en islamisk trance, ville du føle en ustyrlig trang til at fylde alle menneskers hjerner med underkastelse.

Hjelmer
Hjelmer
5 months ago

Jeg har egentlig aldrig brudt mig om automekanikere og tandlæger. Det er uden tvivl fordi de grundlæggende er kommunister.

Postbude derimod har min uforbeholdne respekt, hvilket sikkert skyldes, at de ikke er venstreorienterede.