18
maj
Seneste opdatering: 26/5-20 kl. 0500
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er ikke almindelig vold. Det er en psykotisk, misogyn voldskultur. Det er ikke affekt, det er ondskab. Og den er politikerpåført.

Men det er tilvandret kvindedressur i feministlandet Sverige. Der tegner sig et alt mere uhyggeligt billede af den måde mænd fra muslimsk kultur behandler europæiske kvinder på. Senest Wilmas afskårede hoved og Aya Bonde Jensen der blev plaget til døde, så selv hendes mor ikke kunne genkende liget.

Her er mange barske fotos af en kvinde, der skal være glad over overhovedet at have overlevet. Man tror, det er farvefotos af Gestapo tortur. Dette er ikke almindelig kvindevold, det er et vilddyrs krigsførsel. Det er aftrykket af en psykotisk kultur, som vi er blevet massepåført af nærmest kriminelle idioter, – og af et flertal af  kvinder – og som koster liv på løbende bånd.

Ofrene er unge, uvidende kvinder, og overklassefeminismen og politikerne lader som om, de ikke eksisterer, hvilket man forstår, for hvis de medgiver deres skyld i det, brænder gammeldasset på deres ødegård i Småland. Men de skal vide: Selv deres lort  kan brænde.

Se det hele Migranten Omar trasade sönder och skulle bränna upp Josefin – kan inte utvisas


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
20 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
morten andresenPoulDen NervøseAllan Gorm LarsenBastardo Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

I de små hjem rundt om i landet advarer nervøse forældre deres piger mod at blive kærester med mellemøstlige drenge og mænd! Men ofte er teenagere i trodsalderen, så de bliver alligevel kærester med arabere! Derfor bør man gennem medierne og i skolen advarer pigerne. Det ville være det eneste fornuftige, hvis man har et ønske om at passe på pigerne! Men det kommer naturligvis ikke til at ske, for det vil skade integrationen! Har man fra officielt hold aldrig tænkt over at det så godt som aldrig er en etnisk dansk dreng, der bliver kæreste med en mellemøstlig pige?… Read more »

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Det gavner i hvert tilfælde intet, at MSM så grundigt fortier de faktiske forhold og risici ved fraternisering med orker. Faktisk lokker man de dumnaive tøsebørn ind i disse dødsensfarlige forhold. Så gør det jo heller ikke sagerne bedre, at rødgardister, politisk korrekte og andre sindssyge idioter så ivrigt prædiker for samkvem med orker. I Sverigstan er det jo nærmest en dagligdags “hændelse” at en hvid kvinde bliver voldtaget eller myrdet af en ork. Men alligevel er kællinger de der galper mest voldsomt op, når man påpeger sindssygen ved at omgås orker. Men de søger måske i en form for… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“at MSM så grundigt fortier de faktiske forhold”

Jeg synes det efterhånden begynder at se ud som om BT så småt er ved at skifte side. Men avisen rider bestemt ikke samme dag som der sadles…

Og hvad avisen end foretager sig er det uden tvivl klappet af med “ledelsen”. Man skulle jo nødigt miste mediestøtten.

Kan én af formiddagssprøjterne først komme over på den rigtige side, går det pludselig stærkt. Men måske lader BT bare som. Efter ordre naturligvis.

Poul
Guest
Poul

BT tænker kun i clickbait og intet andet, men det kan selvfølgelig også have en effekt. Spørgsmålet her burde være hvorfor højrefløjen altid venter på at venstrefløjen tager de rigtige beslutninger, istedet for at tage initiativet og gøre det selv. Det virker som om at højreorienterede enten er egoistiske kapitalister som kun tænker på dem selv, eller nogle sølle typer der måske nok har hjertet på rette sted, men er fuldstændigt ude af stand til at producere andet og mere end en hjemmeside eller anonyme indlæg på internettet. Og er man så svag som politisk fløj, så bliver man kørt… Read more »

Poul
Guest
Poul

Og de egoistiske kapitalister har endda ikke engang nogen god undskyldning, for et dansk “fox news” ville i den grad være en god forretning i et land hvor befolkningen er vant til kun at få deres nyheder serveret fra en side. Der er et gigantisk hul i mediemarkedet som bare venter på at blive fyldt ud der, men alle har hovedet for langt oppe i røven i det her land til at kunne se det.

Günther
Guest
Günther

Fra DenKorteAvis i dag; dialog mellem DF og UIMinister Tesfaya: Mattias Tesfaye medgav, at det ikke skal være ”lidt islam og lidt Danmark”, som han udtrykte det, men at brydningstiden betyder, at man skal få det store flertal af muslimer at acceptere rammerne og de principper og den kultur, det danske samfund bygger på. ”Det er brydningstiden, og jeg er fortrøstningsfuld. Vi skal nok få det til at fungere. Danmark kommer styrket ud af det her, men i første omgang mener jeg ikke, at metoden er at lovgive,” understregede Tesfaye. Tesfaye mener i ramme alvor, at det er muligt at… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“de må tro vi er idioter”

Og det er præcis, hvad vi er. Ellers gjorde vi nemlig modstand.

Günther
Guest
Günther

Modstanden kommer når herrefolket griber til organiserede væbnede angreb: invasionsstyrken er endnu ikke talrig nok til at vinde militært. Medens vi afventer majoriseringen, vil Tesfaye og hans socialakrobatiske korps af følepornografer underdanigt appellere til herrefolket om at acceptere den indfødte befolknings ret til liv. Tesfayes politik er håbets triumf over erfaringen.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Modstanden kommer når herrefolket griber til organiserede væbnede angreb”

Og indtil da vil ethvert skriv om modstand blive opfattet som opfordring til højreradikal selvtægt.

Hvordan klarede de sådan rent praktisk det dér med modstandskamp mod tyskerne i sin tid..? Det var jo ikke alle, der blev fanget og skudt.

Günther
Guest
Günther

Den simpleste modstand mod herrefolket består i maksimal afvisning af enhver form for samkvem. Under besættelsen vendte mange danskere bogstaveligt talt ryggen til det tyske herrefolk. Det var ikke velset i de herskende kredse, som selv plejede omgang med fjenden – som i dag.
Selvtægt fra de venstreekstreme og herrefolkets avantgarde er ikke et prærogativ; så hvorfor udelukke nationalistisk selvtægt? De venstreekstreme i folketinget (VS,SF,S) udøver selvtægt ved at tillade et uvelkomment invasivt herrefolk at tiltuske sig udemokratiske fordele på danskerne bekostning. EU- og islamfrit danmark er endemålet.

Poul
Guest
Poul

“Modstanden kommer når herrefolket griber til organiserede væbnede angreb”. Har du læst en avis i løbet af de sidste 40 år? De laver sgu da ikke andet end organiserede væbnede angreb hver eneste dag, danskerne har bare vænnet sig til det fordi vi er verdens mest idiotiske, konfliktsky, og selvdestruktive folkefærd efter svenskerne. Hvis alt hvad vi oplever fra muslimer i dag var kommet hertil fra den ene dag til den anden, så ville politikerne tale om at vi var blevet invaderet og i krig. Men som frøen i gryden er vi blevet kogt langsomt, og resultatet for os og… Read more »

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Jeg gentager, dem som står bag sådanne mishandlinger bør brænde op i helvede, men først, skal de udsættes for “god gammeldags” tortur, uanset følgerne. Islam er, og bliver fandens opfindelse i fri dressur. Det ondeste, som tænkes kan. Tænk at mennesker kan synke så dybt!!!!!.

Bastardo
Guest
Bastardo

Muhamedanere.

morten andresen
Guest
morten andresen

desværer lever hun staDIG, hvem ved en dag når 10.000 ludere er slået ihjel,lærer de , hvem ved indtil da,…., ligger feltmadresser som de selv har redt…..må de brænde i helvede,,,hader forrædere lige så meget som fjenden,,det vel helt normalt:)
millioner vil dø endnu før eu vågner op en dag..indtil da lad bare luderenes hoveder ruller jeg jubler hver gang , ingen nåde til landsforrædere…

Hjelmer
Guest
Hjelmer

Slet ingen, der gør fysisk modstand?