18
maj
Seneste opdatering: 26/5-20 kl. 0500
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er ikke almindelig vold. Det er en psykotisk, misogyn voldskultur. Det er ikke affekt, det er ondskab. Og den er politikerpåført.

Men det er tilvandret kvindedressur i feministlandet Sverige. Der tegner sig et alt mere uhyggeligt billede af den måde mænd fra muslimsk kultur behandler europæiske kvinder på. Senest Wilmas afskårede hoved og Aya Bonde Jensen der blev plaget til døde, så selv hendes mor ikke kunne genkende liget.

Her er mange barske fotos af en kvinde, der skal være glad over overhovedet at have overlevet. Man tror, det er farvefotos af Gestapo tortur. Dette er ikke almindelig kvindevold, det er et vilddyrs krigsførsel. Det er aftrykket af en psykotisk kultur, som vi er blevet massepĂĄført af nærmest kriminelle idioter, – og af et flertal af  kvinder – og som koster liv pĂĄ løbende bĂĄnd.

Ofrene er unge, uvidende kvinder, og overklassefeminismen og politikerne lader som om, de ikke eksisterer, hvilket man forstår, for hvis de medgiver deres skyld i det, brænder gammeldasset på deres ødegård i Småland. Men de skal vide: Selv deres lort  kan brænde.

Se det hele Migranten Omar trasade sönder och skulle bränna upp Josefin – kan inte utvisas

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

I de smĂĄ hjem rundt om i landet advarer nervøse forældre deres piger mod at blive kærester med mellemøstlige drenge og mænd! Men ofte er teenagere i trodsalderen, sĂĄ de bliver alligevel kærester med arabere! Derfor bør man gennem medierne og i skolen advarer pigerne. Det ville være det eneste fornuftige, hvis man har et ønske om at passe pĂĄ pigerne! Men det kommer naturligvis ikke til at ske, for det vil skade integrationen! Har man fra officielt hold aldrig tænkt over at det sĂĄ godt som aldrig er en etnisk dansk dreng, der bliver kæreste med en mellemøstlig pige?… Read more »

tavsen
tavsen
3 years ago
Reply to  steen

Islam er en erobrerkultur. Fjendens kvinder spiller en central rolle.”

NEMLIG thi det står skrevet i deres manual, at vantro kvinder kan behandles efter forgodtbefindende. Og muslimer befinder sig godt med at udøve vold.

Derfor ligger mange af deres lande i ruiner.

tavsen
tavsen
3 years ago
Reply to  tavsen

De statsstøttede medier undlader at advare (Public service), men så har de noget at skrive om. Kynismen længe leve.

https://twitter.com/AnklagerSAK/status/1258017447145242625
Landsretten skærper straffen for voldtægt af ung kvinde, som
blev samlet op af en pirattaxa i indre by. Straffen blev i byretten fastsat til
2½ ĂĄrs fængsel. Landsretten skærpede straffen til 3 ĂĄr og 3 mdr’s fængsel. Domfældte udvist til Libanon for bestandig.

Bastardo
Bastardo
3 years ago
Reply to  tavsen

“…udvistes til Libanon for bestandig…”. Ahhhhahahahahauahhha.

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  steen

“det offentlige har nok en større chance end forældrene.” Og med det offentlige mener du de lærere og pædagoger som ved hvert valg troligt stemmer på de radikale, er medlem af venligboerne i deres fritid, og som anser enhver person med mørk hud (og fuldskæg) som en ven de danske børn ikke har leget med endnu? For så er du virkelig mere naiv end jeg troede.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  Poul

Jamen, hvis du læser mit indlæg, vil du se at jeg heller ikke selv tror på at det vil ske! Jeg bruger sarkasme!
I øvrigt er det ikke RV. Der bliver største parti hos folkeskolelærerne, det er værre! Det er Enhedslisten. Dansk lærerforening kom ved et uheld til at lave en opinionsundersøgelse umiddelbart før sidste valg, og det var temmelig nedslĂĄende! Rød blok fik 80% og Enhedslisten var størst! Det er dem, som skal lærer vores børn, hvad der er ret og rimeligt – Gys!

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg er med, det var ogsĂĄ steen jeg svarede.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det gavner i hvert tilfælde intet, at MSM sĂĄ grundigt fortier de faktiske forhold og risici ved fraternisering med orker. Faktisk lokker man de dumnaive tøsebørn ind i disse dødsensfarlige forhold. SĂĄ gør det jo heller ikke sagerne bedre, at rødgardister, politisk korrekte og andre sindssyge idioter sĂĄ ivrigt prædiker for samkvem med orker. I Sverigstan er det jo nærmest en dagligdags “hændelse” at en hvid kvinde bliver voldtaget eller myrdet af en ork. Men alligevel er kællinger de der galper mest voldsomt op, nĂĄr man pĂĄpeger sindssygen ved at omgĂĄs orker. Men de søger mĂĄske i en form for… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

“at MSM sĂĄ grundigt fortier de faktiske forhold”

Jeg synes det efterhĂĄnden begynder at se ud som om BT sĂĄ smĂĄt er ved at skifte side. Men avisen rider bestemt ikke samme dag som der sadles…

Og hvad avisen end foretager sig er det uden tvivl klappet af med “ledelsen”. Man skulle jo nødigt miste mediestøtten.

Kan én af formiddagssprøjterne først komme over på den rigtige side, går det pludselig stærkt. Men måske lader BT bare som. Efter ordre naturligvis.

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  Hjelmer

BT tænker kun i clickbait og intet andet, men det kan selvfølgelig ogsĂĄ have en effekt. SpørgsmĂĄlet her burde være hvorfor højrefløjen altid venter pĂĄ at venstrefløjen tager de rigtige beslutninger, istedet for at tage initiativet og gøre det selv. Det virker som om at højreorienterede enten er egoistiske kapitalister som kun tænker pĂĄ dem selv, eller nogle sølle typer der mĂĄske nok har hjertet pĂĄ rette sted, men er fuldstændigt ude af stand til at producere andet og mere end en hjemmeside eller anonyme indlæg pĂĄ internettet. Og er man sĂĄ svag som politisk fløj, sĂĄ bliver man kørt… Read more »

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  Poul

Og de egoistiske kapitalister har endda ikke engang nogen god undskyldning, for et dansk “fox news” ville i den grad være en god forretning i et land hvor befolkningen er vant til kun at få deres nyheder serveret fra en side. Der er et gigantisk hul i mediemarkedet som bare venter på at blive fyldt ud der, men alle har hovedet for langt oppe i røven i det her land til at kunne se det.

GĂĽnther
GĂĽnther
3 years ago

Fra DenKorteAvis i dag; dialog mellem DF og UIMinister Tesfaya: Mattias Tesfaye medgav, at det ikke skal være ”lidt islam og lidt Danmark”, som han udtrykte det, men at brydningstiden betyder, at man skal fĂĄ det store flertal af muslimer at acceptere rammerne og de principper og den kultur, det danske samfund bygger pĂĄ. ”Det er brydningstiden, og jeg er fortrøstningsfuld. Vi skal nok fĂĄ det til at fungere. Danmark kommer styrket ud af det her, men i første omgang mener jeg ikke, at metoden er at lovgive,” understregede Tesfaye. Tesfaye mener i ramme alvor, at det er muligt at… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago
Reply to  GĂĽnther

“de mĂĄ tro vi er idioter”

Og det er præcis, hvad vi er. Ellers gjorde vi nemlig modstand.

GĂĽnther
GĂĽnther
3 years ago
Reply to  Hjelmer

Modstanden kommer når herrefolket griber til organiserede væbnede angreb: invasionsstyrken er endnu ikke talrig nok til at vinde militært. Medens vi afventer majoriseringen, vil Tesfaye og hans socialakrobatiske korps af følepornografer underdanigt appellere til herrefolket om at acceptere den indfødte befolknings ret til liv. Tesfayes politik er håbets triumf over erfaringen.

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago
Reply to  GĂĽnther

“Modstanden kommer nĂĄr herrefolket griber til organiserede væbnede angreb”

Og indtil da vil ethvert skriv om modstand blive opfattet som opfordring til højreradikal selvtægt.

Hvordan klarede de sådan rent praktisk det dér med modstandskamp mod tyskerne i sin tid..? Det var jo ikke alle, der blev fanget og skudt.

GĂĽnther
GĂĽnther
3 years ago
Reply to  Hjelmer

Den simpleste modstand mod herrefolket bestĂĄr i maksimal afvisning af enhver form for samkvem. Under besættelsen vendte mange danskere bogstaveligt talt ryggen til det tyske herrefolk. Det var ikke velset i de herskende kredse, som selv plejede omgang med fjenden – som i dag.
Selvtægt fra de venstreekstreme og herrefolkets avantgarde er ikke et prærogativ; så hvorfor udelukke nationalistisk selvtægt? De venstreekstreme i folketinget (VS,SF,S) udøver selvtægt ved at tillade et uvelkomment invasivt herrefolk at tiltuske sig udemokratiske fordele på danskerne bekostning. EU- og islamfrit danmark er endemålet.

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  GĂĽnther

“Modstanden kommer nĂĄr herrefolket griber til organiserede væbnede angreb”. Har du læst en avis i løbet af de sidste 40 ĂĄr? De laver sgu da ikke andet end organiserede væbnede angreb hver eneste dag, danskerne har bare vænnet sig til det fordi vi er verdens mest idiotiske, konfliktsky, og selvdestruktive folkefærd efter svenskerne. Hvis alt hvad vi oplever fra muslimer i dag var kommet hertil fra den ene dag til den anden, sĂĄ ville politikerne tale om at vi var blevet invaderet og i krig. Men som frøen i gryden er vi blevet kogt langsomt, og resultatet for os og… Read more »

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
3 years ago

Jeg gentager, dem som stĂĄr bag sĂĄdanne mishandlinger bør brænde op i helvede, men først, skal de udsættes for “god gammeldags” tortur, uanset følgerne. Islam er, og bliver fandens opfindelse i fri dressur. Det ondeste, som tænkes kan. Tænk at mennesker kan synke sĂĄ dybt!!!!!.

Bastardo
Bastardo
3 years ago

Muhamedanere.

morten andresen
morten andresen
3 years ago

desværer lever hun staDIG, hvem ved en dag nĂĄr 10.000 ludere er slĂĄet ihjel,lærer de , hvem ved indtil da,…., ligger feltmadresser som de selv har redt…..mĂĄ de brænde i helvede,,,hader forrædere lige sĂĄ meget som fjenden,,det vel helt normalt:)
millioner vil dø endnu før eu vĂĄgner op en dag..indtil da lad bare luderenes hoveder ruller jeg jubler hver gang , ingen nĂĄde til landsforrædere…

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago

Slet ingen, der gør fysisk modstand?

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago
Reply to  steen

“Muligvis knækker disse rovdyr deres livsvilje inden de tilsidst myrder dem”

Det kan kun være sådan det hænger sammen. I min begrebsverden findes der ikke andre muligheder.

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  steen

Aya valgte en muslimsk mand og konverterede frivilligt til dette kvindesyn som hun støttede i ĂĄrtier. De typer bliver ikke slĂĄet ihjel, de begĂĄr et langt romantiseret selvmord. Som de kvinder der skriver breve til fængslede kvindemordere de aldrig har mødt, eller melder sig som brude til islamisk stat sĂĄ de kan leve i en fantasi med deres stærke alpha-hanner ved deres side. (uanset hvor mange uskyldige de dræber imens) Det samme gælder for de danske konvertitter. Det er en romantisk fantasi som de ikke fatter konsekvenserne af. Det er utroligt svært at have sympati for dem med de valg… Read more »

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x