21
maj
Seneste opdatering: 21/5-20 kl. 0804
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto © Snaphanen.dk

Frederiksen-staten er kommet

”Tror du, at demokratiet vil bestå?” spurgte en ven for nyligt.

”Nej”, svarede jeg. ”Det vil vise sig at være en episode i menneskets historie, som for Danmarks vedkommende varede fra 1849 til engang i 1970’erne, og som nu er under endelig afvikling.”

Hvis nogen skulle tvivle på denne beskrivelse, gør de klogt i at bemærke danskernes reaktion på de restriktioner og indskrænkninger i bevægelsesfriheden, som en almægtig statsminister har dekreteret i forbindelse med corona-krisen. Lydigt og underdanigt har alle bøjet sig for den klogskab, som en snæver magtelite påstås at være i besiddelse af. I flere uger har landsmoderen, Mette Frederiksen, dagligt fortalt, hvordan vi skal opføre os, og i flere uger har ingen stillet spørgsmål til det nye politiske system, som hermed i praksis er indført.

Der er ikke vedtaget nogen grundlovsændring, Frederiksen-staten er bare kommet.

Da undtagelsestilstanden nu er afprøvet og tydeligvis accepteret af den brede befolkning, må vi antage, at fristelsen er stor til, at den bliver påberåbt i andre situationer.

Hvem vover at modsætte sig totalitære indgreb når Jorden går under om få årtier?

Mest nærliggende er den påståede klimakrise, som den politiske elite og dens medier har promoveret i snart mange år. En håndfuld iagttagere tvivler ganske vist på CO2-snakken, men de kommer ikke til orde, og de videnskabelige data, som de bygger deres indvendinger på, er bandlyst i de officielle, statsstøttede medier. De har næsten heller ingen fortalere i Folketinget.

Regeringen er allerede begyndt på en detailregulering af danskernes adfærd med henblik på at afvende den visse død, som politikerne og deres eksperter forudser. Og hvem vover at modsætte sig totalitære indgreb i den personlige frihed, når de dag ud og dag ind får at vide, at Jorden går under om få årtier, hvis de ikke adlyder?

Vi må også regne med, at der snart vil blive grebet hårdt ind mod islamkritikere, dvs. folk, der ikke vil indse storheden i befolkningsudskiftningen og afståelsen af stadigt flere områder, der bliver udlagt som sharia-zoner. Formentlig vil dele af befolkningen på et tidspunkt sætte sig til modværge, hvilket vil medføre, at statens magtmidler vil blive brugt mod dem.

Det er blot eksempler. Der er rigeligt med stof til et diktatur, og statsapparatets magtbrynde er ubegrænset. Der findes få eksempler på, at magthavere frivilligt har afstået beføjelser, som de én gang har skaffet sig.

Officielt vil der stadig være demokrati, frie valg, ytringsfrihed og retsstat, og grundloven vil ikke blive ændret. Men det vil alt sammen dække over en virkelighed, der ikke har meget med demokrati eller frihed at gøre.

Det bæredygtige mangfoldighedsdemokrati

Sandsynligvis vil man nok lave lidt om på navnet. I stedet for ”demokrati” vil man begynde at tale om et bedre system, som man kunne kalde ”klimademokratiet”, ”det bæredygtige demokrati”, ”mangfoldighedsdemokratiet” eller lignende, og som ingen vil turde protestere mod, fordi det vil medføre en de facto udelukkelse af samfundet og dermed en pariastatus. Vi ser det allerede, når folk bliver hængt ud for ”tonen i debatten”, ”fremmedhad”, ”racisme”, ”klimabenægtelse” og andet forkasteligt.

For politikerne er det en ideel situation. De har allerede afstået størstedelen af deres kompetence og dermed ansvar til EU, og hvis de kan slippe for resten med henvisning til en højere visdom, der gemmer sig i den dybe stat, kan de sove roligt og nøjes med at glæde sig over den gode løn og pension.

Demokratiet i klassisk forstand kræver en årvågen befolkning, og når folket slapper af og retter sig efter ”videnskaben”, ”juraen”, ”internationale forpligtelser” og den slags, går det tabt.

Vi er på vej.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Allan Gorm LarsenM RGustavPeter BuchMorten/Realisten Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Inden det går over i den regulære nedslagtning af det danske folk, og under EU forordning, i henhold til konventionen under slagord såsom ” vi står sammen, vi er solidariske” funddamentalistiske massemordere, gruppe voldtægtsmænd, landsforæddere, lystmordere, syriske “frihedskæmpere” og deres barnebrude alle helvedes islamistiske lakajer, til kamp imod nationalstaten de vantro og racisterne! Vi er hverken vantro eller racister, men helt almindelige danske bosat i Danmark og under dansk lovgivning, hvad er det stik modsatte af sharia lovgivning, vi danske vil leve i fred i lov og orden i Danmark, hvad også er nøglen til lykke og velstand. Min forventning… Read more »

Günther
Guest
Günther

Hvad hjælper den demokratiske fernis? Det er alligevel Merkels Utyskeland, som suverænt bestemmer Danmarks udenrigspolitik, herunder migrationspolitik. Merkels lakajer i EU’s såkaldte retssystem har dekreteret, at “Global Migration Compact” er retslig bindende for de underskrivende lande. Løkke, styret af sin afgrundsdybe angst for utyskerne, turde ikke andet end adlyde ‘FürherBefehl’ fra bunkeren i berlin. Han fes ned til Marrakesh og satte sit X på bundlinien. Når migranterne går ind, går demokratiet ud og IQ’en ned.

>Nielsen
Guest
>Nielsen

Man skulle tro at intelligenkvotienten levede dens eget liv,for det virker som om den faldt længe inden den politikerpåførte fremmedinvasion.

Gorm
Guest
Gorm

Kina er enhver levebrødspolitikers vildeste drøm. Magt uden modstand.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Formentlig vil dele af befolkningen på et tidspunkt sætte sig til modværge, hvilket vil medføre, at statens magtmidler vil blive brugt mod dem.

Moder Mettes blå gendarmer?

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Moder Mettes blå gendarmer”

Værnepligten er de facto afskaffet, så forsvaret består af professionelle soldater, der nemt lader sig bruge mod folket.

Og politiet har alle dage adlydt de til enhver tid siddende magthavere når det er kommet til magtanvendelse.

Rubberduck
Guest
Rubberduck

Skrigeskinkens gendarmkorps vil på det tidspunkt være et regiment i EU’s Geheime StatSicherheits Pölsenkorps (GeSStapö) med stolte aner fra 1930’erne. De som sætter sig til modværge arresteres og udsættes for umenneskelig tortur – de tvinges til at lytte til samtlige taler af alle socialdemokratiske statsministre. Om nødvendigt indtil de bryder sammen og erklærer: “Der er kun ét EU og kansleren er dets Fører”.

Louis B Knockel
Guest
Louis B Knockel

Man må frygte, at denne dystre profeti går i opfyldelse. Eneste personlige trøst: At man alligevel snart er død.

Nielsen
Guest
Nielsen

Du kan vel trøste dig med andet end det.

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Eneste personlige trøst: At man alligevel snart er død”

Vær ikke sikker på, at døden redder dig. For udviklingen accelererer stadigt hurtigere, så dine sidste år kan ende med, at du som sulten, syg, hjemløs bor i rendestenen.

Santor
Guest
Santor

Specielt hvis “den svenske model” bliver et blåtryk for resten af verden.

Den er på alle måder en krænkelse af menneskerettighederne!

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Specielt hvis “den svenske model” bliver et blåtryk for resten af verden” Det man nok skal holde sig for øje er, at mange især yngre mennesker, som gennem deres opvækst har levet hedt og fedt af andre menneskers penge, ikke selv vil bidrage til velfærden og derfor stemmer politikere ind i landets parlament, som vil blæse på den ældre generation. Tankegangen er mange steder ved at være; “kan man ikke klare sig selv, er det ens egen skyld, og så må man gå for lud og koldt vand på gaden”. Der er efterhånden ikke noget at sige til, at mange… Read more »

Jens Arne Hansen
Guest
Jens Arne Hansen

Ja, og lommelærken er ikke engang en trøst længere, nu må den kun bruges på hænderne!

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Glimrende indlæg af Lars Hedegaard. Ligesom Hedegaard mener jeg at “demokratiet” som vi kender det sluttede en gang i halvfjerdserne, hvorefter karrierepolitiken – og teaterdemokratiet, som Steen kalder det – tog over. Det vi har i dag er sgu ikke demokrati. Ikke når folkets vilje knægtes gang på gang som det sker med den fortsatte befolkningsudskiftning. Så svaret på “hvad der kommer efter demokratiet” er på sin vis enkel nok, for det er det vi har nu: Teaterdemokratiet. Hvad der til gengæld kommer efter teaterdemokratiet er dog spændende. Mit svar er enten anarki, et kup eller en total nedsmeltning/brag. Pt.… Read more »

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Hvad kommer efter demokrati? NWO, kontrol med masserne, indskrænket bevægelses- og ytringsfrihed, hjernevask, ensretning. Sandsynligvis ekstrem fattigdom og hungersnød. Se bare usa, hvor 36 mio har mistet jobbet, og midaldrende og unge holder i kilometerlange køer, grædende over skammen, for at få gratis mad! De værste billeder var fra Hawaii. Meget sørgeligt at se. Grunden er lagt til borgerkrig i USA. Der bliver aldrig oprør i Danmark, det er vi for magelige og hjernevaskede til at kunne orkestrere.

Moth
Guest
Moth

Man kan se det ved de apokalyptiske teorier der får sin virkelighed når “staten” taler og ikke taler, dette er sekulær retorik i magtanvendelse….

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår,. hvad du mener. Men hvis du synes, at Lars Hedegaard misbruger situationen med sine mange konspirationsteorier og håbløse hjernespind, er vi enige.

Hvis jeg gjorde noget lignende, ville jeg føle, at jeg udsatte ubefæstede sjæle for magtmisbrug.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Bannon var også forbi Kina, og som jeg husker det koblende modstand mod styret med væren for det rette. Med andre ord end disse få.
https://www.youtube.com/watch?v=LDrTpgHBeq0
dr.dk/nyheder/udland/kina-strammer-grebet-om-hongkong-vil-forbyde-oproer-forraederi-og-loesrivelse

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Stater, Norge og Kina:
https://www.dr.dk/nyheder/penge/kina-bliver-storaktionaer-i-norwegian
dr.dk/nyheder/penge/norwegian-far-godkendt-statsgarantier-flere-milliarder

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Ja, jeg har efterhånden nået en alder, hvor jeg, personligt, kan være ligeglad, meeen, jeg tænker også på de kommende generationer, som vil få det svært, meget svært. Dem frygter jeg vil gå til grunde hvis ikke snart der gøres oprør mod det der sker. Selv DF springer op som en løve, men falder ned som et lam. Jeg er fandeme glad for at vi, endnu har personligheder, bl.a. Henrik Svensmark, geolog og Lars Hedegaard som tør tale dette “cirkus” imod. Men hvor længe?.