14
jun
Seneste opdatering: 15/6-20 kl. 1430
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

The Maoist Agenda Behind Toppling Historic Statues

Hvis man skal undskylde for slaveri, s√• f√•r den muslimske verden meget travlt, skriver Kirsten Valeur i dag. Ja, mon ikke? Det foruroligende er, at mainstream venstre st√łtter de BLM revolution√¶re: BBC; CNN, NYT, SVT, DR, Politiken. Det f√•r Daniel Pipes, der ogs√• ser 1968 g√• igen i en mere primitiv version, til at skrive: This Time, the Far-Left Surge Might Succeed.

Og s√• b√łr man ogs√• se skyderiet mod Rayshard Brooks i Atlanta. Det kunne han nemt have undg√•et. Han mist√¶nkes for at sidde beruset og sove i sin bil. Da han skal anholdes, mods√¶tter han sig, slagsm√•let begynder, han stj√¶ler en taser og bruger den mod politiet, hvorefter skuddene falder mens han er i l√łb og er sv√¶r at ramme i benene. Jeg mist√¶nker dog ikke 17 √•rige r√łdgardister for at interessere sig for fakta, n√•r man lige s√• godt kan br√¶nde noget ned med det samme.¬† Kort video og r√•video.

¬†Gellerup: Muslim p√• f√łrtidspension st√•r bag politisk attentat

Af Uwe Max Jensen

Der er kommet nye afsl√łringer frem om det islamiske knivangreb mod Rasmus Paludan fra Stram Kurs under et grundlovsarrangement i Gellerupparken. Et angreb, der kulminerer med, at politiet affyrer skud mod gerningsmanden.

Det viser sig, at to pal√¶stinensere, der ikke er ubekendte med sociale ydelser i Danmark, spiller hovedrollerne i det alvorlige anslag p√• demokratiet. De muslimske m√¶nd, p√• henholdsvis 52 og 40 √•r, er varet√¶gtsf√¶ngslet ved retten i Aarhus. Den 52-√•rige (“knivmanden”, red.) er sigtet for fors√łg p√• manddrab. Den 40-√•rige for medvirken til samme forbrydelse.

“Den arabiske ridder: Jeg sl√•r ham ihjel”

De to m√¶nd √łnsker ‚Äď mener politiet ‚Äď at sl√• Rasmus Paludan ihjel under Stram Kurs‚Äô demonstration i Gellerupparken p√• grundlovsdag.

‚ÄúHan skal ikke komme her til os. Jeg sl√•r ham ihjel,‚ÄĚ lyder det fra den 52-√•rige mand, der √•benbart mener, at Gellerupparken er islamisk omr√•de, hvor danskere ikke l√¶ngere har adgang i forbindelse med politiske demonstrationer.

Den midaldrende muslim g√•r under k√¶lenavnet ‚ÄėNour Antar‚Äô, der betyder ‚Äėden arabiske ridder‚Äô – en reference til den arabiske helteskikkelse Antarah ibn Shaddad.

Drabstruslerne falder f√• timer f√łr, at Rasmus Paludan og andre medlemmer af Stram Kurs har annonceret deres ankomst. Ordene er ikke til at misforst√•. Den vantro partileder skal sl√•s ihjel, fordi han viser sig i et islamisk domineret boligomr√•de i Danmark.

Der er tr√¶ngsel i det mellem√łstlige indk√łbscenter Bazar Vest, der ligger et intifada-stenkast fra Gellerupparken. Duften af mellem√łstlige krydderier blander sig med de arabiske toner i h√łjttalerne i handelsgaderne.

Danskerne fejrer deres nationaldag, men blandt araberne i bazaren er det store samtaleemne Rasmus Paludans politiske arrangement senere p√• dagen. Den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô er st√¶rkt ophidset, mens han messer sine politiske d√łdstrusler i den menneskefyldte bazar.

‚ÄėNour Anta‚Äô har tidligere boet i flygtningelejren Nahr Al-Barid, der ligger 16 kilometer fra byen Tripoli i det nordlige Libanon. Han kommer til Danmark i begyndelsen af 1990erne,og bor f√łrst p√• Sj√¶lland, men flytter siden til ghettoen Gellerupparken i Aarhus.

Hallucineret og på nervemedicin

Det meste af sit liv i Danmark har ‚ÄėNour Anta‚Äô v√¶ret f√łrtidspensionist som f√łlge af psykisk sygdom. Det afholder ham ikke fra at stifte familie, og indvandreren f√•r flere s√łnner.

Den 52-årige er afhængig af nervemedicin, og han har flere gange været indlagt på psykiatriske afdelinger. Tidligere på året var han indlagt på sengeafsnit 10 for psykose på psykiatrisk afdeling ved Aarhus Universitetshospital.

Under sin indlæggelse kontakter den 52-årige araber en ven, der ringer til en kvindelig psykiatrisk patient og udsætter hende for telefoniske sextrusler:

‚ÄúDet eneste, jeg kunne h√łre i r√łret, var mandlige vejrtr√¶kninger og en stemme, der sagde, at han havde lyst til mig. Jeg fandt bagefter ud af, at Nour (den drabssigtede, red.) havde sagt til sin ven, at han kunne ‚Äėordne‚Äô mig, hvis han ville,‚ÄĚ fort√¶ller den chokerede kvindelige patient.

Selv på psykiatriske hospitalsafsnit mærker patienterne den særlige dominerende og truende kultur, der er fulgt i hælene på masseindvandringen.

I dag er den 52-√•rige pal√¶stinenser fraskilt, og han bruger al sin tid i Bazar Vest ved Gellerupparken. Den pal√¶stinensiske mand lever af danskernes skattepenge, og han har derfor god tid til at hygge sig i det mellem√łstlige milj√ł.

‚ÄúAlle folk (muslimske migranter, red.) kender ham. De kender ham p√• hans t√łj og de sk√łre ting, han siger,‚ÄĚ fort√¶ller en ven til ‚ÄėNour Anta‚Äô.

Den 52-åriges stamsted i Bazar Vest er en falafelrestaurant, der ejes af den medsigtede i sagen om knivangrebet på Rasmus Paludan.

Der er tale om et mindre arabisk spisested med en tr√¶bekl√¶dt facade. Her kan man f√• en ‚Äėrulle falafel‚Äô med sodavand til 40 kroner, der kan indtages ved de sm√• caf√©borde med hvide tr√¶stole.

P√• grundlovsdag er stemningen p√• kogepunktet i den arabiske bazar i Danmarks andenst√łrste by. Det politiske had breder sig blandt de muslimske bos√¶ttere.

Vil dræbe en dansk politiker

Der er cirka fem timer til, at Rasmus Paludan ankommer til ghettoomr√•det. En muslim fort√¶ller, at han pr√łver at tale den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô fra at udf√łre d√łdstruslerne: ‚ÄúLad v√¶re med at g√łre noget,‚ÄĚ formaner vennen.

Selvom den 52-årige muslim tydeligt udtaler, at han vil dræbe en dansk politiker, bliver myndighederne ikke kontaktet. Mordtrusler mod vantro danskere er ikke noget, man giver myndighederne besked om i Gellerupparken.

Klokken cirka 12.45 g√•r den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô til fredagsb√łn i den lokale mosk√©. Fredens Mosk√© er et radikaliseret samlingssted, hvor imamen r√•dgiver kvinder til at finde sig i flerkoneri, og de bel√¶res om, at de ikke m√• n√¶gte at have sex med deres m√¶nd.

B√łnnen i Fredens Mosk√© varer omkring en time, og den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô vender derefter tilbage til den travle Bazar Vest.

‚ÄúJeg tror, nogle har provokeret ham fremad og tilskyndet ham til at sl√• Rasmus Paludan ihjel,‚ÄĚ fort√¶ller en mange√•rig ven til den 52-√•rige. Om tilskyndelsen er foreg√•et i Fredens Moske fremg√•r ikke af vennens udsagn.

Klokken er omkring 14. Der er kun en time til, at Rasmus Paludan ankommer til ghettoområdet sammen med livvagterne fra Politiets Efterretningstjeneste.

Det er uklart, hvad, der sker i den aarhusianske bazar i timen op til Paludans ankomst. En kilde mener, at det er i dette tidsrum, at det politiske attentat planlægges:

‚ÄúDe har dummet sig. Nogle af vores venner i bazaren har dummet sig,‚ÄĚ fort√¶ller manden, der kender til forholdene omkring Bazar Vest.

Det er ikke sl√•et fast om, den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô g√•r direkte fra mosk√©en til falafelrestauranten i Bazar Vest, hvor han, if√łlge politiet, bliver opildnet til at dr√¶be Rasmus Paludan.

Faktum er, at den 52-√•riges stamsted i Bazar Vest, falafelrestauranten, er ejet af den selvsamme mand, den 52-√•rige nu sidder varet√¶gtsf√¶ngslet med. Den 40-√•rige restaurantejer, med initialerne ‚ÄėAM‚Äô, beskrives som en ‚Äėmeget stille og rolig person, der ikke hilser, medmindre man hilser p√• ham‚Äô.

Den 40-√•rige ‚ÄėAM‚Äô har en fortid i flygtningelejren Al-Jalil i Baalbek i det √łstlige Libanon, hvor han har opholdt sig, inden han kom til Danmark.

Efter ankomsten til Velf√¶rdsdanmark har den 40-√•rige pal√¶stinenser v√¶ret p√• kontanthj√¶lp i flere √•r, og han bor i Gellerupparken med sin kone og sm√• b√łrn. Senere k√łber han spisestedet i bazaren.

Flere oplysninger peger p√•, at den 40-√•rige restaurat√łr leverer stikv√•benet, som den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô angriber Rasmus Paludan med.

De to mellem√łstlige migranter, der kender alt til kontanthj√¶lp og f√łrtidspension, planl√¶gger angiveligt det voldsomme knivangreb i f√¶llesskab. Mistanken g√•r p√•, at den 40-√•rige restaurantejer overr√¶kker gerningsv√•benet, den skarpe kniv, inden Rasmus Paludans ankomst lidt efter klokken 15.

“Allah er stor”

Det er sl√•et fast, at 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô m√łdes med den 40-√•rige ‚ÄėAM‚Äô. Kort tid efter st√•r den muslimske f√łrtidspensionist foran Rasmus Paludan med en kniv h√¶vet over hovedet.

Flere kilder h√łrer, at den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô r√•ber: ‚ÄúAllah er stor‚ÄĚ p√• klingende arabisk.

Den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô svinger med kniven, og han bryder igennem politiets afsp√¶rring i form af en blafrende r√łd-hvid plastikstrimmel. Rasmus Paludan l√łber ind i en ventende bil med PET-vagter og bliver evakueret fra stedet.

I sekunderne efter tr√¶kker betjente fra √ėstjyllands Politi deres pistoler og beordrer libaneseren til at smide kniven. Den 52-√•rige ignorerer ordren, og politiet affyrer et varselsskud. Den muslimske mand er rasende og vifter med kniven. Han r√•ber flere arabiske gloser ud i luften:

“Fjern ham herfra eller jeg sl√•r ham,” lyder det fra den muslimske trusselmager. Politiet handler hurtigt. F√• √łjeblikke efter ligger den 52-√•rige ‚ÄėNour Anta‚Äô p√• jorden ‚Äď skudt i h√łjre ben.

M√łrkelagt

Myndighederne har m√łrkelagt det politiske attentat med de islamiske undertoner. If√łlge anklagemyndigheden er der ‚Äėvisse detaljer i sigtelsen, som vil skade efterforskningen‚Äô. De to sigtede pal√¶stinensere er forel√łbigt varet√¶gtsf√¶ngslet i fire uger.

Danskerne er endnu engang blevet beriget med voldsparate indvandrere. Det er oven i k√łbet sl√•et fast, at de to drabssigtede muslimer har f√•et bevilget kontanthj√¶lp og f√łrtidspension.

Men den store regning med læssevis af vold og trusler samt sociale ydelser til kriminelle velfærdsmigranter ser ud til at blive videresendt til de næste generationer.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.